Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (13 μέλη και 42 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.259
Πόντοι
2.966
τι ενοεις δηλαδη με την φραση σου ?
Εννοει οτι η τυππισα ολο ακαποτα και κυριος cim θα το πιασει το παρασημο της καποια στιγμη αν δε το χει πιασει ηδη και μαζι μ αυτη ο χ η ψ που θα παει σ αυτην το πιασες τωρα τυπε ειρωνικο ηταν το ασφαλεια

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ένας θρήνος ακόμα και για την Αντριάννα την Ισπανίδα που φεύγει οριστικά απ'ότι έμαθα...  :headbang:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
ένας θρήνος ακόμα και για την Αντριάννα την Ισπανίδα που φεύγει οριστικά απ'ότι έμαθα...  :headbang:
:huh: :huh: :huh:  Μη λες τέτοια θα κλάψουμε. Ποιές είναι οι πηγές σου; Είναι αξιόπιστες;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
κατα τις 5.30 το πρωι κι αφου ειχα πιει τα ουισκακια μου παω να ριξω εναν πουτσο σαν ανθρωπος...εκεινη την ωρα ειχαν κλεισει τα περισσοτερα οποτε παω στα Τριδυμα κατευθειαν στο 3 πετυχαινω την Ιζαμπελα λεω μπαινω καταυθειαν.
Στο κατωφλι του δωματιου βγαζω το 50αρικο,με ρωταει η τσατσα τι θες λεω τα γνωστα γυμνο τσιμπουκι και κωλο,μου λεει οχι δε γινεται με 50ε αυτα κοστιζουν 70ε  :headbang:
την λεω αλλες τρεις 3 φορες που περασα 50ε εδωσα....ε μα μου ξερω γω κατσε να την ρωτησω λεει...την ρωταει και λεει με τα χιλια ζορια 60ε
βρε αντε γαμηθειτε λεω και σηκωνομαι και φευγω

και σκεφτομαιτωρα,επειδη την παινεψαμε αρκετα τη μικρη και γενικα τα Τριδυμα προτιμηθηκαν αρκετα την περασμενη χρονια μπας και το πηρανε πανω τους και θελουν το παιξουν εξυπνοι...αμα πετυχει κανεις τη μικροσκοπικη Χριστινα στα Τριδυμα ας ρωτησει ποσο θελει γι'αυτα γιατι κι αυτη 50 επαιρνε.Να δουμε αμα ζητησει παραπανω κι αυτη...

ε και εκεινη την ωρα μονο στο 1 ειδα την Καρινα,στην Αν.Γεωργιου ειχαν κλεισει μπηκα και στις Μελισσες οπου ηταν παλι η μιλφ Ναταλι-Νατασα και ο γεροτσατσος  :2funny: μορφη ο τυπος

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
:huh: :huh: :huh:  Μη λες τέτοια θα κλάψουμε. Ποιές είναι οι πηγές σου; Είναι αξιόπιστες;
ε δε το πολυπιστευω για την Αντριαννα σιγα μη φυγει...

οι μαλακιουλες για την Εμμα αρχισανε παλι βλεπω ακομα δεν ηρθε  :jerking:...μη την παιρνετε ρε παιδια αμα δε σας κανει

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Πρωϊνό επιλεκτικό πέρασμα κατά τις 11.30

Λα Φαμ : Τάνια από Μόσχα, gilf αλλά όχι για τα δικά μου γούστα.
Πέτρου Ερημίτη 1 : μια μελαχρινή κοπελιά, χωρίς τσατσά, με τσουπωτό κώλο, όνομα δεν συγκράτησα
Las Vegas (δίπλα από Ερημίτη): Ελένη παλιά μου γνώριμη από Λα Φαμ, μελαμψό κορίτσι, με ωραίες βυζάρες, ευγενικό και καλή μέσα στο δωμάτιο. Το απλό από 30.
Ερως 16, Φρίξου 13.5, Φρίξου 13 κλειστά
Φρίξου 15: μάλλον Στέφη

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.259
Πόντοι
2.966
ε δε το πολυπιστευω για την Αντριαννα σιγα μη φυγει...

οι μαλακιουλες για την Εμμα αρχισανε παλι βλεπω ακομα δεν ηρθε  :jerking:...μη την παιρνετε ρε παιδια αμα δε σας κανει
Για το αν φυγει δε ξερω αλλα εμενα μου χε πει οτι θα σταματησει εντελως καποια στιγμη οσο για την Εμμα συμφωνω μαζι σου Αλ για το να μην την παιρνει σε οποιον δε κανει αλλα ενταξει οχι και μαλακιουλες ενας με hiv η καμμια ηπατιτιδα να παει και να την χυσει στο στομα την κολησε και μετα κολησαν κ ολοι οι υπολοιποι οποτε ειναι επικινδυνο αυτο που κανει

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
637
Πόντοι
291
Για το αν φυγει δε ξερω αλλα εμενα μου χε πει οτι θα σταματησει εντελως καποια στιγμη οσο για την Εμμα συμφωνω μαζι σου Αλ για το να μην την παιρνει σε οποιον δε κανει αλλα ενταξει οχι και μαλακιουλες ενας με hiv η καμμια ηπατιτιδα να παει και να την χυσει στο στομα την κολησε και μετα κολησαν κ ολοι οι υπολοιποι οποτε ειναι επικινδυνο αυτο που κανει
Εχεις απολυτο δικιο φιλε.Χθες πηγα Εμμα,της τα εριξα στο στομα και τα καταπιε.Μεχρι πριν φυγει,πριν 7 μηνες δηλαδη τα φτυνε.Απο χθες το βραδυ αρχισα να σκεφτομαι διαφορετικα.Καλα τα γουστα και η καυλες αλλα αν σου τυχει ?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.259
Πόντοι
2.966
Εχεις απολυτο δικιο φιλε.Χθες πηγα Εμμα,της τα εριξα στο στομα και τα καταπιε.Μεχρι πριν φυγει,πριν 7 μηνες δηλαδη τα φτυνε.Απο χθες το βραδυ αρχισα να σκεφτομαι διαφορετικα.Καλα τα γουστα και η καυλες αλλα αν σου τυχει ?
Και να τα φτυνε παλι επικινδυνο ειναι ενα παραπανω ομως να τα καταπινει

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
η εμμα κανει ακαποτο ερωτα χωρις καποτα γαμησι?

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
την άποψη μας al την λεμε και σε οποίον αρέσει, φορουμ ειμαι και λεμε την γνωμη μας δεν προσβάλουμε κανεναν δεν χαρακτηρίζουμε κανεναν (αν και θα πρεπε) λοιπόν ο καθενας ειναι υπεύθυνος για την σταση του και φυσικά κρινει και πρατει,

η προσωπική μου αποψη ειναι ισως για μερικους τραβηγμένη και για μερικους ισως  σωστή, πουτανα που κανει ακαποτα, την χυνεις , την γλυφεις κτλ ειναι επικυνδυνη ΤΕΛΟΣ, οι σωστες επαγκελματιες δουλευουν για να ζησουν και οχι για να τα τρωνε στους γιατρους και στις θεραπείες,

οταν λοιπον ενας πεταμενος παει και ψωνιζει τζανκια, ελεεινά τραβελια με 10-20 ευρω και μετα παει και τα ριχνει και στο στομα τις καθε μιας που το δεχεται ας σας κανει να αναρωτηθείτε οσοι θελετε φυσικα  τις πιθανότητες να αρπαξετε παράσημο.

αυτα και ευχαριστω!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.457
Πόντοι
2.356
Η εφη στη φριξου 15 ειναι η παλια εφη ρουμανα που πριν απο χρονια ηταν κωλεττη??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λες να γίνεις μπαμπάς τυπε; :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.996
Πόντοι
11.585
Δεν μου λετε οσοι πηγανε/ειδανε την Εμμα, συνεχιζει να φοραει τα ιδια εσωρουχα με εκεινο το ιδιο αθλιο δυχτιοτο καλτσον.?? ή εβαλε τιποτα ποιο καυλωτικο.??

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
637
Πόντοι
291
Δεν μου λετε οσοι πηγανε/ειδανε την Εμμα, συνεχιζει να φοραει τα ιδια εσωρουχα με εκεινο το ιδιο αθλιο δυχτιοτο καλτσον.?? ή εβαλε τιποτα ποιο καυλωτικο.??
Χθες καλσον δε φορουσε.Μονο στριγκακι και σουτιεν κορσε,που αναδυκνειε τις βυζαρες

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Για την Αφροδίτη των Βιλλών έχει κανείς άποψη; Εμφάνιση, κιλά κ.τ.λ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom