nikos832014
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
λετε να δουμε καμια ρπ απο φηβερ στα μαγαζα σαν αλλαγη καριερας ??????
ωραιος ο παιχτης....Αγαπητοί συνφορουμίτες, συναγωνιστές..
όπως προδίδει ο αριθμός μηνυμάτων αλλά και η ημερομηνία εγγραφής μου (σήμερα!) είμαι το νεότερο αλλά δυστυχώς οχι το νεαρότερο μέλος του site γενικά αλλά και του συγκεκριμένου forum ειδικά. Παρακολουθώ την Θεσσαλωνικιώτικη Μπουρδελοκατάσταση κοντά στα 5 χρόνια, απ'όταν δηλαδή πήρα χαμπάρι το site. Δυστυχώς δεν είχα μπεί μέχρι τώρα στον "κόπο" να κάνω εγγραφή, αφού λίγο τα ωράρια δουλειάς, λίγο το οτι συζούσα και ΔΕΝ είχα δικό μου χώρο και γενικά privacy, το θέμα έμενε πάντα πίσω. Σήμερα, μετά από μια τσάρκα και 1 κατάθεση (Σάρα στο Πριβέ) το πήρα απόφαση. Εν συντομία: Το άθλημα το εξασκώ από το 1999 όταν 16 χρονών τότε διέβην μια μπλε πόρτα στην Προμηθέως και 1 ατσούμπαλη κι ελαφρώς παχουλή πλην όμως γλυκύτατη κοπελίτσα (Έλενα αν θυμάμαι καλά) μ'έβαλε στο κόλπο. Από τότε φυσικά και κύλισε μπόλικο νερό στ'αυλάκι με καλές και κακές στιγμές αλλά..εδώ είμαστε. Ελπίζω να είμαι καλοδεχούμενος και να μπορέσω με τον καιρό να γίνω ισάξιος σχολιαστής και συζητητής. Δυστυχώς βέβαια η φύση και τα ωράρια της δουλειάς (ελ.επαγγελματίας) δεν μου επιτρέπουν συχνές τσάρκες και αναφορές, αλλά όποτε μπορώ θα το κάνω. Μια πολύ σύντομη αναφορά, λόγω σύντομης τσάρκας (είχε παγωνιά και δεν υπήρχε ψυχή στην περιοχή Μύλου και πέριξ) θα την δώσω τώρα:
Las Vegas: Μπιάνκα - ναζιάρα στο σαλόνι αλλά απωθητική για να μπώ
Las Vegas: Χριστίνα "Η ελληνίδα" - έτσι μου την παρουσίασε η τσατσά, όχι για τα γούστα μου σαν σώμα και πρόσωπο
Δίπλα από Venus : Ντανιέλα με τα πολλά τατού - αν δεν απατώμα ήταν παλιότερα στη Ματζάρου όπου και την είχα τιμήσει 2 φορές, παρότι ήταν κομοδίνο (μου'βγαζε κάτι..δεν ξέρω). Πλέον βέβαια, μακριά..
Βίλες κ σια αυτές που έλεγε το πρόγραμμα με κατάθεση μου στη Σάρα η οποία αν και έχει καιρό εδώ, όλο δίσταζα και υπεκυπτα στην Κάντυ, αλλά σήμερα κι αφού η Κάντυ έχει εξαφανιστεί, το τόλμησα και δικαιώθηκα. Μόλις μάθω λίγο και τη λειτουργία του site θα ανεβάσω και ανάλογη κριτική.
Ευχαριστώ όσους είχαν την υπομονή να διαβάσουν το πρώτο μου μήνυμα ως μέλος πλέον.
Καλώς ήλθες, και από μένα@Raptoras1983
@gl
Καλημέρα και καλως σας βρήκα
Τυπε για να γαμησεις θες να πας η να σε γαμησουνΚαλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές. Αύριο γιορτάζω και θα ήθελα να κάνω ενα δωράκι στον εαυτό μου στους εν λόγω οίκους.Θα ήθελα να μου πείτε λοιπόν αν καμιά κοπέλα κάνει εκτός των άλλων και rimjob(ελπίζω να μην κοροιδέψει κανείς,τα γούστα του καθενός είναι κ διαφορετικά κ σεβαστά);Ξέρω ότι το κάνει η μιλφ Μόνικα,υπάρχει κ καμιά άλλη;
η Εμμα και η Αντριαννα αμα γουσταρειΚαλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές. Αύριο γιορτάζω και θα ήθελα να κάνω ενα δωράκι στον εαυτό μου στους εν λόγω οίκους.Θα ήθελα να μου πείτε λοιπόν αν καμιά κοπέλα κάνει εκτός των άλλων και rimjob(ελπίζω να μην κοροιδέψει κανείς,τα γούστα του καθενός είναι κ διαφορετικά κ σεβαστά);Ξέρω ότι το κάνει η μιλφ Μόνικα,υπάρχει κ καμιά άλλη;
Αλ σε ποια Αντριανα ανφερεσαι τη σπανιολα?η Εμμα και η Αντριαννα αμα γουσταρει
ναιΑλ σε ποια Αντριανα ανφερεσαι τη σπανιολα?
Καλημέρα κι ευχαριστώ για το καλωσόρισμαΚαλώς ήλθες, και από μένα
Σωπα ρε κανει και τετοια
Ο τυπος πληρωνετε και με το rimjob αλλος εννοει γλυψιμο και αλλος δαχτυλιασμα εσυ τι απ τα δυο θες?Δηλ στο Rocco Siffredi που του το κάνουν στις τσόντες,τον γαμάνε;Αν ναι τότε οκ,μακάρι να γίνω κ εγώ Rocco που λέει ο λόγος. Η Εμμα είναι Ερημίτη,η Ανδριάνα σε ποιο βρίσκεται;
;)@Raptoras1983
@gl
Καλημέρα και καλως σας βρήκα
γλυφοκωλι μανrimjob?τι ακριβως ειναι αυτο?πρωτη φορα το ακουω......
χρονια πολλα σε ολους ,καλη πορνοχρονια το 2015Παιδια καλη χρονια σε ολους να εχουμε........
Κ παντα με καλες ακρες κ να μαμαμε καλα!!!
Τυπε σιγα μην ασχοληθω μαζι σου για τον ορισμο που λες αποδειχτηκες εσυ με τον τροπο που μιλας καλη χρονια να εχειςΚ εγώ πληρώνω 30 κ 40 ευρώ για να βγάλω γούστα κ εσύ είσαι ο τελευταίος υπάνθρωπος στον οποίο θα δώσω λογαριασμό. Μην με ζαλίζεις άλλο γιατί θα αποδειχθείς και ο ορισμός του κανόνα ότι οι μαλάκες υπάρχουν παντός καιρού.