Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
λετε να δουμε καμια ρπ απο φηβερ στα μαγαζα σαν αλλαγη καριερας ??????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αγαπητοί συνφορουμίτες, συναγωνιστές..
όπως προδίδει ο αριθμός μηνυμάτων αλλά και η ημερομηνία εγγραφής μου (σήμερα!) είμαι το νεότερο αλλά δυστυχώς οχι το νεαρότερο μέλος του site γενικά αλλά και του συγκεκριμένου forum ειδικά. Παρακολουθώ την Θεσσαλωνικιώτικη Μπουρδελοκατάσταση κοντά στα 5 χρόνια, απ'όταν δηλαδή πήρα χαμπάρι το site. Δυστυχώς δεν είχα μπεί μέχρι τώρα στον "κόπο" να κάνω εγγραφή, αφού λίγο τα ωράρια δουλειάς, λίγο το οτι συζούσα και ΔΕΝ είχα δικό μου χώρο και γενικά privacy, το θέμα έμενε πάντα πίσω. Σήμερα, μετά από μια τσάρκα και 1 κατάθεση (Σάρα στο Πριβέ) το πήρα απόφαση. Εν συντομία: Το άθλημα το εξασκώ από το 1999 όταν 16 χρονών τότε διέβην μια μπλε πόρτα στην Προμηθέως και 1 ατσούμπαλη κι ελαφρώς παχουλή πλην όμως γλυκύτατη κοπελίτσα (Έλενα αν θυμάμαι καλά) μ'έβαλε στο κόλπο. Από τότε φυσικά και κύλισε μπόλικο νερό στ'αυλάκι με καλές και κακές στιγμές αλλά..εδώ είμαστε. Ελπίζω να είμαι καλοδεχούμενος και να μπορέσω με τον καιρό να γίνω ισάξιος σχολιαστής και συζητητής. Δυστυχώς βέβαια η φύση και τα ωράρια της δουλειάς (ελ.επαγγελματίας) δεν μου επιτρέπουν συχνές τσάρκες και αναφορές, αλλά όποτε μπορώ θα το κάνω. Μια πολύ σύντομη αναφορά, λόγω σύντομης τσάρκας (είχε παγωνιά και δεν υπήρχε ψυχή στην περιοχή Μύλου και πέριξ) θα την  δώσω τώρα:

Las Vegas: Μπιάνκα - ναζιάρα στο σαλόνι αλλά απωθητική για να μπώ
Las Vegas: Χριστίνα "Η ελληνίδα" - έτσι μου την παρουσίασε η τσατσά, όχι για τα γούστα μου σαν σώμα και πρόσωπο
Δίπλα από Venus : Ντανιέλα με τα πολλά τατού - αν δεν απατώμα ήταν παλιότερα στη Ματζάρου όπου και την είχα τιμήσει 2 φορές, παρότι ήταν κομοδίνο (μου'βγαζε κάτι..δεν ξέρω). Πλέον βέβαια, μακριά..
Βίλες κ σια αυτές που έλεγε το πρόγραμμα με κατάθεση μου στη Σάρα η οποία αν και έχει καιρό εδώ, όλο δίσταζα και υπεκυπτα στην Κάντυ, αλλά σήμερα κι αφού η Κάντυ έχει εξαφανιστεί, το τόλμησα και δικαιώθηκα. Μόλις μάθω λίγο και τη λειτουργία του site θα ανεβάσω και ανάλογη κριτική.
Ευχαριστώ όσους είχαν την υπομονή να διαβάσουν το πρώτο μου μήνυμα ως μέλος πλέον. :sunglasses:
ωραιος  ο παιχτης....

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
@Raptoras1983
@gl

Καλημέρα και καλως σας βρήκα :)

foititis23

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές. Αύριο γιορτάζω και θα ήθελα να κάνω ενα δωράκι στον εαυτό μου στους εν λόγω οίκους.Θα ήθελα να μου πείτε λοιπόν αν καμιά κοπέλα κάνει εκτός των άλλων και rimjob(ελπίζω να μην κοροιδέψει κανείς,τα γούστα του καθενός είναι κ διαφορετικά κ σεβαστά);Ξέρω ότι το κάνει η μιλφ Μόνικα,υπάρχει κ καμιά άλλη;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές. Αύριο γιορτάζω και θα ήθελα να κάνω ενα δωράκι στον εαυτό μου στους εν λόγω οίκους.Θα ήθελα να μου πείτε λοιπόν αν καμιά κοπέλα κάνει εκτός των άλλων και rimjob(ελπίζω να μην κοροιδέψει κανείς,τα γούστα του καθενός είναι κ διαφορετικά κ σεβαστά);Ξέρω ότι το κάνει η μιλφ Μόνικα,υπάρχει κ καμιά άλλη;
Τυπε για να γαμησεις θες να πας η να σε γαμησουν  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
η Εμμα και η Αντριαννα αμα γουσταρει

foititis23

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
3
Πόντοι
0
Δηλ στο Rocco Siffredi που του το κάνουν στις τσόντες,τον γαμάνε;Αν ναι τότε οκ,μακάρι να γίνω κ εγώ Rocco που λέει ο λόγος. Η Εμμα είναι Ερημίτη,η Ανδριάνα σε ποιο βρίσκεται;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Δηλ στο Rocco Siffredi που του το κάνουν στις τσόντες,τον γαμάνε;Αν ναι τότε οκ,μακάρι να γίνω κ εγώ Rocco που λέει ο λόγος. Η Εμμα είναι Ερημίτη,η Ανδριάνα σε ποιο βρίσκεται;
Ο τυπος πληρωνετε και με το rimjob αλλος εννοει γλυψιμο και αλλος δαχτυλιασμα εσυ τι απ τα δυο θες?

foititis23

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
3
Πόντοι
0
Κ εγώ πληρώνω 30 κ 40 ευρώ για να βγάλω γούστα κ εσύ είσαι ο τελευταίος υπάνθρωπος στον οποίο θα δώσω λογαριασμό. Μην με ζαλίζεις άλλο γιατί θα αποδειχθείς και ο ορισμός του κανόνα ότι οι μαλάκες υπάρχουν παντός καιρού.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Παιδια καλη χρονια σε ολους να εχουμε........
Κ παντα με καλες ακρες κ να μαμαμε καλα!!!

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
rimjob?τι ακριβως ειναι αυτο?πρωτη φορα το ακουω......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
rimjob?τι ακριβως ειναι αυτο?πρωτη φορα το ακουω......
γλυφοκωλι μαν
Παιδια καλη χρονια σε ολους να εχουμε........
Κ παντα με καλες ακρες κ να μαμαμε καλα!!!
χρονια πολλα σε ολους ,καλη πορνοχρονια το 2015

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
thanks gl.μετα στην κατηγορια πρεπει να ειναι κ η μονικα απο ερημιτη.....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Κ εγώ πληρώνω 30 κ 40 ευρώ για να βγάλω γούστα κ εσύ είσαι ο τελευταίος υπάνθρωπος στον οποίο θα δώσω λογαριασμό. Μην με ζαλίζεις άλλο γιατί θα αποδειχθείς και ο ορισμός του κανόνα ότι οι μαλάκες υπάρχουν παντός καιρού.
Τυπε σιγα μην ασχοληθω μαζι σου για τον ορισμο που λες αποδειχτηκες εσυ με τον τροπο που μιλας καλη χρονια να εχεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom