Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
τιποτα ρε βλαμενεεεεεε.απλα γαμησεσ γυφτορουμανα για ρωσακι.αυτα μαλακa.αντε bye τωρα .ξεστραβθυκεσ καλα τωρα να μην σε κοροιδευουν και γραφεισ και εδω παπαριεσ
Γεια σου ρε ΑΛΑΠΙΝΗ....
Welcome back!!!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τιποτα ρε βλαμενεεεεεε.απλα γαμησεσ γυφτορουμανα για ρωσακι.αυτα μαλακa.αντε bye τωρα .ξεστραβθυκεσ καλα τωρα να μην σε κοροιδευουν και γραφεισ και εδω παπαριεσ

και?σου ειπε κανενας οτι γουσταρω ρωσιδες?τραβας κανα ζορι?αντε πανε ψοφα αναρχιδε κλωνε

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Παιδια θελω την βοηθεια σας αμεσα μιας και αυριο σκοπευω να παω στη θεια μονικα αλλα δεν ξερω πιο ιδρυμα ακριβως ειναι... ας βαλουμε σημειο αναφορας τα τριδυμα.. ας υποθεσουμε οτι εχω στο αριστερο μου χερι τα τριδυμα... για κατατοπιστε με πως θα παω ερημιτη 2

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Παιδια θελω την βοηθεια σας αμεσα μιας και αυριο σκοπευω να παω στη θεια μονικα αλλα δεν ξερω πιο ιδρυμα ακριβως ειναι... ας βαλουμε σημειο αναφορας τα τριδυμα.. ας υποθεσουμε οτι εχω στο αριστερο μου χερι τα τριδυμα... για κατατοπιστε με πως θα παω ερημιτη 2
:think: :think:

Επισκέπτης
Αμα εχεις παει στα τριδυμα ειναι ευκολο να το βρεις φαινεται λιγο απο εκει.

Πορνοκλής

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παλλικάρια, θα μου κάνετε μια συγκεντρωτική λίστα με ότι μαγαζί λειτουργεί (και περιστασιακά έστω), as of 12/2014 στην πόλη; Studios και απλά μπουρδελάκια..

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Παλλικάρια, θα μου κάνετε μια συγκεντρωτική λίστα με ότι μαγαζί λειτουργεί (και περιστασιακά έστω), as of 12/2014 στην πόλη; Studios και απλά μπουρδελάκια..
αφου αν πατησεις στην μπαρα πανω πανω στα μπουρδελα/studio και μετα πολη θεσσαλονικη τα βγαζει τι λιστα θες?

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
επισκεψη χθες στο ανδρεου γεωργιου 21 στο ενα απο τα δυο γωνιακα. 10 το βραδυ. ονομα κοπελας τζουλια. κοντη, πολυ μικρη στην ηλικια 18-19 ετων.
μικρο βυζι με καλο κωλο.
η τσατσα ειναι ευγενικη και καλη αλλα ΟΧΙ και η πορνη με την οποια δουλευει.

συμπεριφορα χαλια!!

εκανε χαλια τσιμπουκι με δοντι, στα 4 συνεχως εσκυβε με αποτελεσμα να μου ποναει το πεος. ειναι εμφανες οτι δεν ξερει να κανει σεξ αλλα και ειναι και αγενεστατη. οταν την ελεγα να μην κανει αυτο που εκανε (οπως να μην βαζει δοντι στο τσιμπουκι) μου ελεγε χαλαρα 40 ευρω...πηγαινε να μιλησει ελληνικα αλλα δεν ξερει να μιλαει, κανει τραγικα συντακτικα λαθη και δεν βγαινει νοημα απο αυτα που λεει. οταν της ελεγα οτι δεν καταλαβαινω παλι μου ελεγε χαλαρα 40 ευρω...
...α...ι σικτιρ...βρε ουστ!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ!!

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
ΦΙΛΕ Η ΜΟΝΙΚΑ ειναι στο σπιτι που ειναι στα δεξια απο τα 3 του λας βεγκας. πρωινες ομως ωρες. 45ρα μελαχρινη ρωσιδα.

προσοχη μην την μπερδεψεις με τη μονικα που ειδα χθες στα 3διμα χθες βραδυ. αυτη ειναι χαλια στο σερβις...μακρια..

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
ΦΙΛΕ Η ΜΟΝΙΚΑ ειναι στο σπιτι που ειναι στα δεξια απο τα 3 του λας βεγκας. πρωινες ομως ωρες. 45ρα μελαχρινη ρωσιδα.

προσοχη μην την μπερδεψεις με τη μονικα που ειδα χθες στα 3διμα χθες βραδυ. αυτη ειναι χαλια στο σερβις...μακρια..
Ευχαριστω συναγωνιστη!!  :dancing:

Επισκέπτης
προχωραω προς το λας βεγκας?? δηλαδη οπως εχω αριστερα μ τα τριδυμα παω ευθεια?
Ναι αλλα μην το παρεις ολο ευθεια γιατι θα λαμωσεις  :grin: κανε αριστερα,μετα δεξια,μετα παλι δεξια αλλα δες αμα βγαζει ο δρομος απο μινωταυρου για λας βεγκας(λογικα βγαζει γιατι εχει πετρα κατω) αν δεν βγαζει γυρνα πισω πανε ευθεια προς νικηφορου ουρανου 26 στριψε δεξια ξανα παλι δεξια μπορει να εχει και νταλικες εκει και το στουντιο που θα δεις στα αριστερα σου ειναι και αυτο που ψαχνεις.  :grin:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Της καινουργιες Λαρα.Ελενη και Μιχαελα που δουλευουνε στις βιλλες της εχει δει κανεις?

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Στη Λάρισσα είναι παιχτη :2funny: :2funny: :2funny:

Εκτος και αν ειναι οι γνωστες Λαρα απο Λαφαμ,Ελενη η ουκρανη με το ωραιο προσωπο αλλα με το μπαμπατσικο σωμα,και Μιχαελα η παλια ακα.Αντριαννα και πηρανε μεταγραφες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom