Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (4 μέλη και 64 επισκέπτες)

monkey D lufy

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
0
δευτερα πρωι κανενα καλο studio με κανενα καλο κομματι για τις πρωινες καυλες; (κατα τις 9-10)

Επισκέπτης
Τι το θες το καλο κομματι πρωινιατικα με τις καυλες τυπε ετσι θα σε φυγουν ποιο γρηγορα, καλυτερα πανε σε κανα μπαζο  :grin:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Παιδια κανεις που ξερει που βρισκουμε σημερα την Αντζελα την ουκρανη;

nikolaspap

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2014
Like
6
Πόντοι
0
καλημέρα. επειδή είμαι καινούριος στο σπορ, μπορείτε να μου πείτε αν με απλο προγραμμα σε αφηνει καμια να γλύψεις βυζακια κτλ? δεν μιλάω για γλυφομουνι..Γιατί μέχρι στιμγής με όσες πήγα τραβιόταν...ουτε να ακουμπήσω τα βυζιά δεν άφηναν.

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
καλημέρα. επειδή είμαι καινούριος στο σπορ, μπορείτε να μου πείτε αν με απλο προγραμμα σε αφηνει καμια να γλύψεις βυζακια κτλ? δεν μιλάω για γλυφομουνι..Γιατί μέχρι στιμγής με όσες πήγα τραβιόταν...ουτε να ακουμπήσω τα βυζιά δεν άφηναν.

καλή αρχή νικόλα. οι περισσότερες αφήνουν οπότε καλύτερα κανε μια μικρή αναφορά που και με ποιά πήγες, τί έκανες, τι δεν έκανες. έτσι πιο εύκολα θα βρεις απαντήσεις

nikolaspap

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2014
Like
6
Πόντοι
0
Ευχαριστώ φίλε. Η τσατσά μου την είπε Τζέσικα (?) από βραζιλία- ουγγαρία και καλά. Στο Κεφαλληνίας 8 (Αφροδίτη) με κατεβασμένα τα μούτρα...Κρυα μεχρι εκει που δεν παει..Ουτε να τον πιασει δεν ηθελε..μολις πηγα να πιασω τα βυζιά της, τραβήχτηκε λες και θα της εβαζα δαχτυλο ενα πράγμα. Με ξενέρωσε αφάνταστα γιατί εμενα μου αρεσει να πιανω και να γλυφω περισσότερο απο το να μου παιρνει πιπα πχ

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Ευχαριστώ φίλε. Η τσατσά μου την είπε Τζέσικα (?) από βραζιλία- ουγγαρία και καλά. Στο Κεφαλληνίας 8 (Αφροδίτη) με κατεβασμένα τα μούτρα...Κρυα μεχρι εκει που δεν παει..Ουτε να τον πιασει δεν ηθελε..μολις πηγα να πιασω τα βυζιά της, τραβήχτηκε λες και θα της εβαζα δαχτυλο ενα πράγμα. Με ξενέρωσε αφάνταστα γιατί εμενα μου αρεσει να πιανω και να γλυφω περισσότερο απο το να μου παιρνει πιπα πχ

φιλε νικο καλησπέρα.
κ εγο καπως ετσι είμαι δεν γουσταρο πολύ τσιμποκ κ μου αρεσει πολύ το χαμουρεμα!!
επιδη από ότι καταλαβα αν διαβασεις μερικες κριτικες θα καταλαβεισ ποια ισως σου ταιριαζει για εσενα!!
από εκει κ περα πεζει ρολο η εμφανιση να σε κανει το κλικ!!
αφου πσαχνεισ για gfe δες νατασσα στο ερως 16-ειρηνη ανδρ.γεωργιου τερμα κατω δεξια-κ νικολ που για να πω την αληθεια εγω την εχασα!!
καποια παιδια γραψανε ότι είναι στο φριξου 13 πρωι αλλα εγω δεν την βρηκα!
παρεπιπτοντως που είναι αυτή(νικολ) ρε παιδια????? :think: :think:

αν δεν σε αρεσουνε πας στιν κοπελα η στην τσατσα κ το λες χυμα ότι θες αυτά....
η κατι που κανω εγω κ μερικες φορες ποιανει είναι να την λες όταν μπει στο δωματιο ότι δεν θελεις πιπα κ να σε αφησει χρονο για πασπατεμα!!
με την δικια μου μεθοδο γλιτώνεις να σε ποιασουνε κοροιδο κ να φας τσαμπα τα λεφτα σου με τα δηθεν εξτρα που ζητας!!
που κανονικα είναι αυτονόητα!

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς πού έχουν μεταφέρει τη Σύλβια που δούλευε Las Vegas; Πήγα και είπαν ότι δεν θα ξαναδουλέψει εκεί. Ευχαριστώ!

Argiris_25

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα αλανια. γνωριζει καποιος ποιες απο τις αξιολογες κοπελες δουλευουν σημερα?

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Αυτή την κριτική πρέπει να τη διαβάσουν όσοι ζηλεύουν τόσο πολύ την Αθήνα λόγω των πολύ χαμηλών τιμών.
Συναγωνιστές, στη ζωή ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Η χαμηλή τιμή συνήθως συνεπάγεται χαμηλή ποιότητα, ίσως και με τραγικά αποτελέσματα όπως σε αυτή την περίπτωση.
Χίλιες φορές η Θεσσαλονίκη να έχει όλα τα στραβά και ανάποδα που μπορεί να έχει αρκεί να είναι οι οίκοι νόμιμοι και οι κοπέλες να κάνουν εξετάσεις, είναι προς το συμφέρον όλων μας.

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μπράβο ρε μάγκα  extramask πεστα έτσι είναι ότι πληρώνεις αυτό παίρνεις....  εμείς δηλαδή που μας αρέσουν τα καλύτερα και καθαρότερα(σύμφωνα με τα μάτια του κάθε ενός μας) στο πηγάδι κατουρήσαμε

αρκεί να είναι οι οίκοι νόμιμοι και οι κοπέλες να κάνουν εξετάσεις, είναι προς το συμφέρον όλων μας.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αυτή την κριτική πρέπει να τη διαβάσουν όσοι ζηλεύουν τόσο πολύ την Αθήνα λόγω των πολύ χαμηλών τιμών.
Συναγωνιστές, στη ζωή ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Η χαμηλή τιμή συνήθως συνεπάγεται χαμηλή ποιότητα, ίσως και με τραγικά αποτελέσματα όπως σε αυτή την περίπτωση.
Χίλιες φορές η Θεσσαλονίκη να έχει όλα τα στραβά και ανάποδα που μπορεί να έχει αρκεί να είναι οι οίκοι νόμιμοι και οι κοπέλες να κάνουν εξετάσεις, είναι προς το συμφέρον όλων μας.

Μπρρρρ κρύο πράγμα αυτό που έζησε ο άνθρωπος  :o :o  Μπράβο του που βρήκε το σθένος να το μοιραστεί μαζί μας, σίγουρα έσωσε καποιους από εμάς  :rockon:

agori8

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
den tha ekana pote tpt gumno me poutana...pane kathe 15 lepta me alon...poies exetaseis kai paparies...kai mono pou akoumpame sentonia kai vrises ekei mesa einai epikindino oxi oi gomenes...kai idika kai autes pou einai narkomanis...

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
επιτελους αναπτυξη ανοιξε το πετρου ερημιτη 1 τι ονομα θα του δωσουν δεν ξερω αλλα ενα πραμα λεω σευχαριστουμε αντωνη φερνεις αναπτυξη στα ιδρυματα φερε και κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
219
Πόντοι
21
μπράβο ρε μάγκα  extramask πεστα έτσι είναι ότι πληρώνεις αυτό παίρνεις....  εμείς δηλαδή που μας αρέσουν τα καλύτερα και καθαρότερα(σύμφωνα με τα μάτια του κάθε ενός μας) στο πηγάδι κατουρήσαμε

αρκεί να είναι οι οίκοι νόμιμοι και οι κοπέλες να κάνουν εξετάσεις, είναι προς το συμφέρον όλων μας.

έχεις πάει αθήνα?
είναι μέτρο σύγκρισης το μεταξουργείο?

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Καλησπέρα Συναγωνιστές.
Πρωινή για κωλαράκι μάλλον Χριστίνα από τα Τρίδυμα (σε ποιο όμως? δεν βρίσκω τη διεύθυνση παρόλο που έψαξα το φορουμ)
Καμία άλλη πρόταση για πρωινή βάρδια, λεπτούλα και κοντούλα?

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Κανένα νέο για τη Σύλβια κανείς;

Stories