monkey D lufy
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
δευτερα πρωι κανενα καλο studio με κανενα καλο κομματι για τις πρωινες καυλες; (κατα τις 9-10)
Παιδια κανεις που ξερει που βρισκουμε σημερα την Αντζελα την ουκρανη;
καλημέρα. επειδή είμαι καινούριος στο σπορ, μπορείτε να μου πείτε αν με απλο προγραμμα σε αφηνει καμια να γλύψεις βυζακια κτλ? δεν μιλάω για γλυφομουνι..Γιατί μέχρι στιμγής με όσες πήγα τραβιόταν...ουτε να ακουμπήσω τα βυζιά δεν άφηναν.
Ευχαριστώ φίλε. Η τσατσά μου την είπε Τζέσικα (?) από βραζιλία- ουγγαρία και καλά. Στο Κεφαλληνίας 8 (Αφροδίτη) με κατεβασμένα τα μούτρα...Κρυα μεχρι εκει που δεν παει..Ουτε να τον πιασει δεν ηθελε..μολις πηγα να πιασω τα βυζιά της, τραβήχτηκε λες και θα της εβαζα δαχτυλο ενα πράγμα. Με ξενέρωσε αφάνταστα γιατί εμενα μου αρεσει να πιανω και να γλυφω περισσότερο απο το να μου παιρνει πιπα πχ
Αυτή την κριτική πρέπει να τη διαβάσουν όσοι ζηλεύουν τόσο πολύ την Αθήνα λόγω των πολύ χαμηλών τιμών.
Συναγωνιστές, στη ζωή ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Η χαμηλή τιμή συνήθως συνεπάγεται χαμηλή ποιότητα, ίσως και με τραγικά αποτελέσματα όπως σε αυτή την περίπτωση.
Χίλιες φορές η Θεσσαλονίκη να έχει όλα τα στραβά και ανάποδα που μπορεί να έχει αρκεί να είναι οι οίκοι νόμιμοι και οι κοπέλες να κάνουν εξετάσεις, είναι προς το συμφέρον όλων μας.
μπράβο ρε μάγκα extramask πεστα έτσι είναι ότι πληρώνεις αυτό παίρνεις.... εμείς δηλαδή που μας αρέσουν τα καλύτερα και καθαρότερα(σύμφωνα με τα μάτια του κάθε ενός μας) στο πηγάδι κατουρήσαμε
αρκεί να είναι οι οίκοι νόμιμοι και οι κοπέλες να κάνουν εξετάσεις, είναι προς το συμφέρον όλων μας.
έχω παει εγώέχεις πάει αθήνα?
είναι μέτρο σύγκρισης το μεταξουργείο?