Εριξα 2 πουτσες και παλι απανωτες...
Ξεκιναω πριν κανα 2ωρο να παω στη θεια μου την Αφροδιτη να χαϊδευτουμε λιγο...την ειχα πεθυμησει τοσο πολυ που δε σκεφτομουν τιποτα αλλο
Παω και ηταν κλειστος ο οικος ανοχης
Και τωρα τι γινεται?σκεφτομαι λιγο,κανω μια γυρα στη Νικ.Ουρανου και τελικα καταληγω και παλι στην καψουρα μου τη Νατασσα αν και δε την ειχα πεθυμησει ακομα...πεφτει ενα 40λεπτο γαμησι φουλ στο παθος και παλι,σημερα φορουσε και ασπρο κιλοτακι με ασπρο τοπ
Τελοσπαντων τελειωνω,φευγω αλλα το μυαλο μου κανει και παλι πονηρες σκεψεις αλλα θελω λιγο καλτιλα αυτη τη φορα...και καταληγω στο Τριδυμο 2 στη γυφτισσα Τζουλια που δουλευε πριν 2-3 χρονια Βαρδαρη και μετα εξαφανιστηκε.Την ειχα παρει τοτε 2 ή 3 φορες και μου ειχε αρεσει.Τελοσπαντων 40ε με γυμνο τσιμπουκι,μπολικο μπαλαμουτι,πουτσοτριψιματα,ανετη και σιγουρα πιο επικοινωνιακη απο παλιοτερα...απο εμφανιση εχει σπασει παρα πολυ ειδικα στο σωμα και στη φατσα ειναι ας απουμε μια συμπαθητικη μελαμψη γυφτοπουλα
Ενταξει εγω ευχαριστηθηκα πολυ γιατι και τωρα τελευταια ειχα κατι φαντασιωσεις με γυφτισσες και αυτη ειναι πολυ συμπαθης
Στο Τριδυμο 1 ηταν παλι η Καμελια,στο Τριδυμο 3 η μικρουλα η Χριστινα και το βραδυ η Τζαμπελα και νυχτα στο 2 θα ειναι η Εβελινα αν θυμαμαι καλα
Στο Φριξου 14 πρεπει να ηταν η Νικολ ειδα το αμαξι της
Στο Αν.Γεωργιου 52 πρεπει να ηταν η Βικαρα η Ουκρανη ειδα επισης το αμαξι της απ'εξω