Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (3 μέλη και 57 επισκέπτες)

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καποιο αξιολογο μιλφ-γκιλφ για κατα τις 6??  :fuck2:  :humpleg:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ρίξε το Τσίρκο Μάκη που του μοιάζει!!! :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Η Sylvia που αναφέρεται ότι δουλεύει στα Las vegaς είναι η γνωστή απο ανδρέα γεωργίου 30 συναγωνιστές?

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Καλημερεςς παιδια!! Γνωριζει κανεις αν η Νατασα -Τσαρινα κανει προγραμα γλυψιμο κ ακαπωτο τσιμπουκακι κ σε τι τιμη??

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
στα τριδυμα βραδυ στο τελευταιο πισω ειναι μια λες και εχει παρει 5 δοσεις ηρωινη ειναι

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μια μίνι βόλτα το Σαββατόβραδο!
Venus: Ντανιελλα ταττου!
Αδερφακι venus: Τζεσσικα απο Μέλισσες!
Las vegas: Τζούλια απο ουγγ. Μαυρομαλα δούλευε στο venus!
Las vegas: Μπάρμπαρα  :kissass2: :kissass2:
Las vegas: Μπιάνκα η κοντή μαυρομαλα βαρδάρης Όλε!
Νικ 1α (λουξ): Ανοικτά φώτα κατεβασμενα ρολλα :headbang: :headbang: :headbang:!
Κεφαλληνίας: Ελένη ουκρ. Μιλφ :kissass: :kissass:!
Ανδρ.50: Βερόνικα ψηλή λεπτή αγγουροβα!
Stade bordelais Μπακαγιοκοι συμπλήρωστε.........
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πάνω άπω όλα υγεία, υγιεινη για όλους!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Al ευχαριστω που απαντησες.. εμφανησιακα την εχω δει αλλα δεν εχω περασει , εννοειτε οτι ειναι τουμπανο αξιζει να δωσεις 70 ομως ?? τι λες?? γτ το σκεφτομαι...
το καλυτερο υγρό τσιμπούκι της Θεσσαλονίκης,αξίζει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Mολις γυρισα απο μια απρογραμματιστη και μαλλον αψυχολογητη καταθεση...βρεθηκα για καποιο λογο στην περιοχη της Γιαννιτσων εκανα κατι γυρες και μετα λεω δεν παω και προς τα κατω μια βολτα...
Δεν ειχα ομως καθολου ιδεα τι θελω...βλεπω το αμαξι της Εφης λεω εδω ειμαστε,κατεβαινω μπαινω μεσα μου λενε αλλαγη βαρδιας ηταν 18.50  :headbang:
κανω κανα 2 γυρες παλι λεω ας παω στην Ιζαμπελα για ενα ξεκωλιασμα...μπαινω στο Τριδυμο 3 και ηταν η μικρουλα η Χριστινα,η Ιζαμπελα μετα τις 20.00 δουλευει
Ε και οπως κανω να φυγω πεφτω στο Godiva και λεω ας μπω στη θεια Ευα αν και δε μου αρεσει...
Μπαινω με 50ε για γλειψιμο αλλα και παλι ηταν πολυ μετρια...δε σ'αφηνει να κανεις παιχνιδι,δε σ'αφηνει να την πιασεις,δε σ'αφηνει να τη φιλησεις ουτε στο μαγουλο,μια πιπα της πλακας μονο ισα ισα τον ακουμπαει στο στομα και κανει κατι μαλακιες με τα δοντια της στο πουτσοκεφαλο...κατι σκηνοθετημενα μμμμ και κατι ατακες...στο γλειφομουνι ισα που την ακουμπουσα με τη γλωσσα και μου ελεγε πιο σιγα,εσφιγγε και σαν μεγγενη με τα ποδια της το κεφαλι μου κοντευε να με πνιξει...πηγα να νευριασω εκει αλλα το σταματησα αμεσως το γλειφομουνι γιατι δεν ειχε καμια διαθεση μαλλον
Ενταξει καλη γυναικα και ευγενικη,δε μου γκρινιαξε για το χρονο,μαλιστα μετα κανα 10λεπτο μιλουσαμε κιολας αλλα πολυ μετρια σαν συνολο...και σαν κορμι το βυζια εχει κρεμασει,ο κωλος εχει χαλαρωσει παρα πολυ,για φατσα ας μη το συζητησουμε καν
Μπα δε λεει...συνταξη οσο το δυνατον συντομοτερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom