Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Περνωντας το μεσημερι απο το καφε σπιτι ρωτησα την τσατσα ποια κοπελα δουλευει και μου ειπε η Μιραντα.Εκει θυμηθηκα την καλη κριτικη του τρελου αγοριου και αποφασισα να περιμενω να τη δω.Αυτο που ειδα ηταν μια σιτεμενη ελληνιδα μπαζουλα που προσπαθουσε επιμελως να κρυψει την τεραστια κοιλια της.(ανετα θα μπορουσε να προσφερει pregnancy-fuck ως εχτρα υπηρεσια).Ειμαι συνηθως ιδιαιτερα ελαστικος με την εξωτερικη εμφανιση στη συγκεκριμενη ομως μου ηταν αδυνατο να μπω.Γουστα ειναι αυτα.Μπορει στο δωματιο να κανει ακροβατικα ομως εγω την κατατασω στην κατηγορια γυναικων που μαλλον θα επρεπε να με πληρωσουν για σεξ και οχι το αντιστροφο. Στο ανορθωγραφο τωρα υπηρχε κοσμοσυρροη.Τουλαχιστον 10-15 ατομα στο σαλονι και τα δωματια γεματα λες και ειχε καμια πορνοσταρ.Περιμενα και εκει και ειδα απλως μια μετρια ψηλη χαμογελαστη με τα μαλλια πιασμενα κοτσο. Γιατι τοσος σαματας για τη συγκεκριμενη?Εχει κανενας πληροφοριες?Η γυρα ολοκληρωθηκε ανευ καταθεσης(λιγη οικονομια δεν βλαπτει)

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
SOS !!!!!!!!    Οποιος ξέρει ποια είναι η Αφροδίτη και ποια η Αφρούλα ας βοηθήσει την κατάσταση ..  :headbang: Το κεφάλι μου !!!  Αν πράγματι είναι δύο κορασίδες και όχι ένα άτομο !!!  :uglystupid: :idiot: :2funny:

Kinslayer  :rockon:
                                                                                                                 Αν ειναι η ψηλη ειναι μια που δουλευει και κωλεττη και στο βαρδαρη(μιλαμε 1.85,την εχω παρει στο βαρδαρη,εμφανιση καλη,σαν μοντελο).Υπαρχει μια αλλη που λεει οτι ειναι κυπρια,περιπου σαν την Εφη αλλα στο κρεβατι πιο ζεστη(1.70,αδυνατη,πολυ γλυκια,εμφανιση επισησ καλη).Απλωσ η ψηλη ειναι κρυα,δεν τα κανει ολα οτι λεει η τσατσα;η Αφρουλα πολυ ζεστη και σεβεται τον πελατη.Ειναι θεμα γουστου.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλο φτερο 74 μου εχει πει οτι διαβαζει το site και να λεμε καλα λογια κτλ. δεν λεω καλη ειναι στις υπηρεσιες αλλα μουτρα ειναι γαματα το μαιμου χαλουμι
                                                                                                                  Για κα μια κοπελα παντωσ δεν ειπεσ κατι καλο! Αραγε πασ καθολου???

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη η Εφη δεν σε κανει,η Αφρουλα δεν σε κανει, η μαυρη κοπελα δεν σε κανει... τι να πω? >>> Valentino Rossi>>>

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Στο ανορθωγραφο τωρα υπηρχε κοσμοσυρροη.Τουλαχιστον 10-15 ατομα στο σαλονι και τα δωματια γεματα λες και ειχε καμια πορνοσταρ.Περιμενα και εκει και ειδα απλως μια μετρια ψηλη χαμογελαστη με τα μαλλια πιασμενα κοτσο. Γιατι τοσος σαματας για τη συγκεκριμενη?Εχει κανενας πληροφοριες?Η γυρα ολοκληρωθηκε ανευ καταθεσης(λιγη οικονομια δεν βλαπτει)

Kαλό και σχετικά ... απάτητο!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Δηλαδη η Εφη δεν σε κανει,η Αφρουλα δεν σε κανει, η μαυρη κοπελα δεν σε κανει... τι να πω? >>> Valentino Rossi>>>
ναι εχω πει καλα για την Μαρινα, για Εφη Αφροδιτη και Σαντρα ειπα μη πατε η μακρυα; το αν παω η οχι ενδιαφερει μονο εμενα

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Αφροδύτη:

Καλημέρα ... Άρα ο Λακαμάς την πάτησα καλά την μπανανόφλουδα, γιατί πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος. Πέρασα από Κωλλέτη χθές, ήταν ο τσάτσος ρωτάω ποια κοπέλα είναι ... μου λέει η Αφροδίτη και λέω ok θα περάσω. Μπαίνει μέσα η αλόγα 2 μέτρων και έμεινα κάγκελο ... Ξενέρωσα ... Την είχα δοκιμάσει στο Αλουμινάτο και ενώ είναι μοντέλο η γκόμενα από σώμα , κάτι με ξενερώνει πάνω της. Και εγώ νόμιζα ότι η Αφροδίτη είναι ένα πρόσωπο  :headbang: :idiot: :think: :jerking: :birdman: και πήρα το  :birdman: Δεν πειράζει ... Next time ... Παρεπιπτόντως ποιες μέρες θα είναι η Άφρω αφού Έφη θα δούμε μετά από κανά μήνα ?

Kinslayer  :rockon:

Αφρούλα:

Βρε πωσ μπορεισ να λεσ κατι τετοιο! Αυτο το κοριτσι τοσο ευγενικη,τοσο γλυκια,εχει τοση αντοχη!Μακαρι ολεσ κοπελεσ να ηταν σαν την Αφρουλα! Οπωσ ειπε και ο big-boy ειναι θεμα γουστου;ασ πει καποιοσ που εχει παει με την Αφρουλα τι πλασμα ειναι!   Αν ψαχνεισ για κα μια Adriana Sklenarikova.........??? τι να σου πω!

Για να συνενοούμαστε.

Η Αφρουλούμπα, της οποίας έχω την τιμή να είμαι regular πελάτης, δουλεύει στο υπερμαγαζί της οδού ξε-Κωλέτη Δευτέρες-Τρίτες-Τετάρτες πρωινά.

Περιττό να πω ότι το Αφρουλομωρό με άδειασε μια χαρούλα και σήμερα!!!

Μποτόφιλε για σενα δουλεύω μπαγασάκο! Μπανιζοκοζάρησε p.m.!!!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι Αρχηγε! :2funny: Αυριο θα παω θα ξελαφρωσω...ηρθε η σειρα μου! :2funny: :2funny: :2funny:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Περνωντας το μεσημερι απο το καφε σπιτι ρωτησα την τσατσα ποια κοπελα δουλευει και μου ειπε η Μιραντα.Εκει θυμηθηκα την καλη κριτικη του τρελου αγοριου και αποφασισα να περιμενω να τη δω.Αυτο που ειδα ηταν μια σιτεμενη ελληνιδα μπαζουλα που προσπαθουσε επιμελως να κρυψει την τεραστια κοιλια της.(ανετα θα μπορουσε να προσφερει pregnancy-fuck ως εχτρα υπηρεσια).Ειμαι συνηθως ιδιαιτερα ελαστικος με την εξωτερικη εμφανιση στη συγκεκριμενη ομως μου ηταν αδυνατο να μπω.Γουστα ειναι αυτα.Μπορει στο δωματιο να κανει ακροβατικα ομως εγω την κατατασω στην κατηγορια γυναικων που μαλλον θα επρεπε να με πληρωσουν για σεξ και οχι το αντιστροφο.

Θα πρέπει να αλλάξεις το νικ σου σε ... ''αυστηρό αγόρι''! Η Μιράντα κάνει καλό (ΟΧΙ διαστημικό) γαμίσι, έχει αρκετά σφιχτό κώλο και βυζί για την ηλικία της και είναι γενικά καλή περίπτωση (ΟΧΙ κάτι παραπάνω) για τους μιλφ-χώστες. Για μένα μιλφ δεν είναι μια κοπέλα 25 χρονών που έχει παιδί 2 χρονών! μιλφ= γυναίκα που έχει περάσει την ακμή της όμως κρατάει μια σεξουαλίλα! Αυτό για να ξέρετε τι να περιμένετε όταν χαρακτιρίζω μια γυναίκα ως μιλφ! Μπορεί για πολλούς από εσάς να είναι ... No way!!!

Αυτά για να μην σας παίρνω και στο λαιμό μου κάθε φορά που σας προτείνω κανα κορμί!!!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
ναι εχω πει καλα για την Μαρινα, για Εφη Αφροδιτη και Σαντρα ειπα μη πατε η μακρυα; το αν παω η οχι ενδιαφερει μονο εμενα
Οι γονεισ μου με μαθανε να μη προσβαλλω.......; ειδικα σ αυτο το χωρο,αν δεν μ αρεσει η γκομενα ποτε δεν εχω πει κατι κακο που τη προσβαλλει. Τι να σου πω... καλη συνεχεια.

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Θα πρέπει να αλλάξεις το νικ σου σε ... ''αυστηρό αγόρι''! Η Μιράντα κάνει καλό (ΟΧΙ διαστημικό) γαμίσι, έχει αρκετά σφιχτό κώλο και βυζί για την ηλικία της και είναι γενικά καλή περίπτωση (ΟΧΙ κάτι παραπάνω) για τους μιλφ-χώστες. Για μένα μιλφ δεν είναι μια κοπέλα 25 χρονών που έχει παιδί 2 χρονών! μιλφ= γυναίκα που έχει περάσει την ακμή της όμως κρατάει μια σεξουαλίλα! Αυτό για να ξέρετε τι να περιμένετε όταν χαρακτιρίζω μια γυναίκα ως μιλφ! Μπορεί για πολλούς από εσάς να είναι ... No way!!!

Αυτά για να μην σας παίρνω και στο λαιμό μου κάθε φορά που σας προτείνω κανα κορμί!!!
Δεν θα διαφωνησω στον ορισμο που δινεις για τις milf.Απλα η διατυπωση μου δεν αφορα την ηλικια της αλλα αποτελει  υποκειμενικη και μονο κριση της εμφανισης της συγκεκριμενης που στα δικα μου ματια εμοιαζε εντελως απαραδεκτη συγκρινομενη  και με την αλλη milf του βαρδαρη (που ειναι επισης δικια σου ανακαλυψη ).Η Αντζελα  μπορει να μην ειναι η πιο ομορφη γυναικα του τετραγωνου ειναι ομως σχετικα καλοδιατηρημενη και φυσικα με εξαιρετικες υπηρεσιες.Οπως προειπα γουστα ειναι αυτα.Αυτο που για εμενα εκπεμπει σεξουαλικοτητα δεν σημαινει οτι θα εχει την ιδια  ανταποκριση και σε αλλους

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Υστερα απο τρεις μερες απουσιας ξαναμπαινω στο site.
Στερνες μου γνωσεις να σας ειχα πρωτα!!
Αναζητουσα την Αφροδιτη.Την γνωστη(γνησια) Αφροδιτη της Κωλεττη.Πηγα την Κυριακη το πρωϊ.Η Αφροδιτη δεν ηταν εκει. Αντ' αυτης ενα πανυψηλο σεντερ ονοματι Αφρο. Τελικα παρεμεινα. Ο ποντικος ειδε τυρακι και πηγε να το φαεϊ αλλα την πατησε! Μετρια πραγματα. Οχι οτι κλαιω τα λεφτουδακια μου (40 ευρω) αλλα οταν ο πηχης ανεβαινει(απο Εφη-Μαρινα) ανεβαινουν και οι απαιτησεις και καπου εκει αρχιζει και η γκρινια.
Λοιπον τα σχολια μου αναλυτικα.
Απο εμφανιση..Ομορφη και σωματικα κατι παραπανω απο πληθωρικη με υψος 1.85+
Παμε στο δωματιο.Ηρθε με ενα "τζοκοντειο" χαμογελο. Ημουνα λιγακι σφιγμενος.Μαλλον το καταλαβε αλλα δεν εδωσε και πολυ σημασια.Ξεκινησε αμεσως την πιπα.Εγω πριν απο αυτο μια κουβεντουλα και ενα χαδακι τα χρειαζομουν για να χαλαρωσω. Η Εφη και Μαρινα με εχουν κακομαθει!!  Αργουσα να παρω μπρος.Εκει ομολογω οτι εκανε καποια φιλοτιμη προσπαθεια.Το χερι της και το σαγονι της πρεπει να πιαστηκαν! Ειλικρινα το εκτιμω αυτο. Παμε στο σεξ.Μετα την πιπα ξαπλωνει ανασκελα και μου λεεϊ ελα.Ετσι ξεκινησαμε,ετσι συνεχισαμε και ετσι τελειωσαμε.Χωρις να αλλαξουμε,χωρις να με ρωτησει αν προτιμω κατι αλλο.
Και συμμετοχη...ανεπαρκης σε βαθμο κακουργηματος!!!
Φαινεται οτι τα αλλα κοριτσια του ιδιου σπιτιου δεν της εκαναν μαθηματα ή της εκαναν αλλα δεν ειναι καλη μαθητρια.
Υστερα απο ολα αυτα πως να μην εχω την Εφη βασιλισσα και πως να μην την λαχταρω ? 
Εφη μου,Εφουλα μου,Εφακι μου. Οπου κι αν εισαι ευχομαι να περνας καλα.Καλες διακοπες και καλη ξεκουραση.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Ρε παιδες η Αφροδιτη η γνησια αφροδιτη ειναι και η μονη που με εκανε να χυσω μονο απο την πιπα της και μετα μου ελεγε: πωπω τωρα θα με μισεις. λολ. και την εχω παρει 3 φορες συνολικα αλλα σε καποια φαση την εχασα. αμα πηγαινει μονο πρωινα δυσκολα να την πετυχω λογο δουλειας. χεχε.

Τωρα οσο για την Αφρο και την Αναστασια οντως δν της εχουν κανει μαθηματα στην κωλετη γιατι πολυ απλα μπορει να εχουν εμφανιση αλλα απο επιδοσεις ειναι κλαφτα χαραλαμπε. Και οχι δν θα δοκιμασω και την Αφρο γιατι πολυ απλα ξερω το αποτελεσμα και με βγαζει και ασπροπροσωπο το τρελο αγορι. αυτα.

Εφη γυρνα πισω αμεσως να παμε σε κανα βουνο!! χαχαχα

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
μέσα! θα ψήσω και το μπιγκ μπόυ....
Προσεκτικα στο ψησιμο. Μη με ψησεις πολυ και με καψεις!!

Γιατι μιστερ τρελο αγορι συνεχως επαναλαμβανεις και τονιζεις οτι ο Λευτερακης δεν λεει ψεματα? Μηπως ειναι υπονοουμενο για καποιο παρατσουκλι που του εδωσα?

kinslayer74

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Trelo Agori thanks για τις πληροφορίες γιατί κάποια στιγμή ... σάλεψα με το ποια είναι η θεά "Αφροδίτη" ...

evangelos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα ,
διαβαζω κανα 2 χρονια τωρα το forum, αλλα τωρα αποφασισα να συμμετασχω και εγω.
απ'οσες εχω δοκιμασει μονο η Σαρα μου ειχε κανει εντυπωση απο την κωλλετη, οι αλλες ηταν πεταμενα λεφτα.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Γεια σου ρε ευαγγελε με το ιδιο γουστο!!!! Η Σαρα δουλευει τωρα πλεον μονο στο αλουμινατο κατα κανονα βραδυνη βαρδια... Κ εμενα ειναι η αγαπημενη μου ισως γιατι πλεον γνωριζομαστε μετα απο τοσες φορες γαμισιου...Ειλικρινα τη νιωθω σαν τη γκομενα μου μολις μπαινει στο δωματιο.... Βεβαια για να μην αδικω τους οπαδους της Εφης, οντως, το Εφακι ειναι μεσα στις 2-3 καλυτερες απο ολα τα σπιτακια που αξιζουν τα λεφτα του γαμισιου μεχρι τελευταιου ευρω......

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Γιατι μιστερ τρελο αγορι συνεχως επαναλαμβανεις και τονιζεις οτι ο Λευτερακης δεν λεει ψεματα? Μηπως ειναι υπονοουμενο για καποιο παρατσουκλι που του εδωσα?

Το έπιασες το υποννοούμενο μεγάλε-μεγάλε!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Δεν θα διαφωνησω στον ορισμο που δινεις για τις milf.Απλα η διατυπωση μου δεν αφορα την ηλικια της αλλα αποτελει  υποκειμενικη και μονο κριση της εμφανισης της συγκεκριμενης που στα δικα μου ματια εμοιαζε εντελως απαραδεκτη συγκρινομενη  και με την αλλη milf του βαρδαρη (που ειναι επισης δικια σου ανακαλυψη ).Η Αντζελα  μπορει να μην ειναι η πιο ομορφη γυναικα του τετραγωνου ειναι ομως σχετικα καλοδιατηρημενη και φυσικα με εξαιρετικες υπηρεσιες.Οπως προειπα γουστα ειναι αυτα.Αυτο που για εμενα εκπεμπει σεξουαλικοτητα δεν σημαινει οτι θα εχει την ιδια  ανταποκριση και σε αλλους

Συμφωνούμε, συμφωνούμε  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Αφου ηταν η σειρα μου.....λοιπον...πρωι πρωι ξεκινησα για κωλεττη;μπαινω μεσα ο μπαρμπασ εβλεπε τηλεοραση... α...μου λεει σε ξερω καλα(εχει πλακα) ξανα ηρθεσ εδω...του λεω ναι,ελα ελα μεσα λεει η Αφρουλα ειναι. Η Αφρουλακι σημερα ηταν πολυ εντυπωσιακη με τα μαυρα εσωρρουχα,διαθεση+++,τελεια πιπα,λιγο... καρεκλακι,ωραιο πισωκολλητο...αλλα εκει δεν αντεξα αλλο! :dancing: Ο μπαρμπασ ενημερωνει επισησ για το βραδυ ειναι η Λορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom