gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
που είναι για πεσ???
είναι ακομα στο κουρμπετι?
που είναι για πεσ???
είναι ακομα στο κουρμπετι?
bizoholik ξέρω έναν τύπο ειναι ΔΥΟ μέτρα 140 κιλά καλλίγραμμος!! και γουσταρι busty καταστάσεις ανεξαρτήτου φίλου γουσταρις να σε κανο κάνα κώνεμαλλον δεν με καταλαβες........
busty εγω εννοω αυτές που δεχονται δαχτυλιασματα-γλωσσοφιλα-σκαμπιλια-μπουνιες-κλωτσιες-κ τα σχετικα!!
μήπως έπρεπε να ζητησεις τα χρήματα σου πίσω! Λόγω καθαριότητας δωματίου (1)!Περαστικα μας.!!!
Καλησπερες στην Παρεα!! σε διαστημα λιγων ημερων πηγα σε Αντριαννα νταιαμοντ, Νικολ, Αντζελα ουκρανη κορινα ερως, και μια ρουμανα που δουλευει στο φριξου 15 βραδυνη ονομα δε θυμαμαι !!
Εχω να πω οτι η Αντριαννα ειναι Τοπ για μενα κ κατι που δε περιμενα ειναι οτι εδωσα 40 ευρω απλο και μου εκανε απο μονη της ακαπωτο τσιμπουκακι σπεσιαλ με φτυσιματα και ολα τα σχετικα, πολυ καλη καταθεση.
Κορινα φοβερο κοντοπουτανο με ωραιο κωλαρακι συμμετοχη,την κυνηγουσα 10 λεπτα μεσα στο δωματιο, επαιζε το πιτσιρικι χαχαχα!! πολυ καλη καταθεση!!
Αντζελα Η τυπισσα χορτασε λεφτα μαλλον,πολυ ψηλα τον αμανε τον σηκωσε!! Μαυρο απο μενα οταν στα 5 λεπτα βγαζεις την καποτα και μου τραβας μαλακια γτ τελειωσε ο χρονοσ!!!! ΛΟΛ !!!
Νικολ Απλα Θεα!! σε χαλαρωνει, για τα χρονια της μια χαρα κρατιεται, η καλη τσατσα με κερασε και τσιγαρακι γτ μου ειχαν τελειωσει
Η ρουμανα στο φριξου 15 καλη, κοντη γκομενα καστανοξανθη, τπτ το ιδιαιτερο, αλλα πετυχημενη καταθεση, στην πιπα πολυ καλη!!
ΕΠΙΣΗΣ οταν βγηκα απο την Γωγω που μπηκα να την Κοζαρω ηταν και ενας συναγωνιστης που μας ειπε οτι ειναι κομωδινο εμενα και ενα φιλο μου, εγω βεβαια τον ρωτησα αν γραφει στο φορουμ, ειπε ναι στο μπουρδελα, ρωτησα ποιος ειναι (τον πιεσα κ λιγο λολ) και λεει "δεν μπορω να πω καληνυχτα παιδια καληνυχτα" αχαχαχαχα!!!
Φιλε αμα Βλεπεις τωρα εγω Ημουν !! αχαχαχα
Καλησπερες στην Παρεα!! σε διαστημα λιγων ημερων πηγα σε Αντριαννα νταιαμοντ, Νικολ, Αντζελα ουκρανη κορινα ερως, και μια ρουμανα που δουλευει στο φριξου 15 βραδυνη ονομα δε θυμαμαι !!
Εχω να πω οτι η Αντριαννα ειναι Τοπ για μενα κ κατι που δε περιμενα ειναι οτι εδωσα 40 ευρω απλο και μου εκανε απο μονη της ακαπωτο τσιμπουκακι σπεσιαλ με φτυσιματα και ολα τα σχετικα, πολυ καλη καταθεση.
Κορινα φοβερο κοντοπουτανο με ωραιο κωλαρακι συμμετοχη,την κυνηγουσα 10 λεπτα μεσα στο δωματιο, επαιζε το πιτσιρικι χαχαχα!! πολυ καλη καταθεση!!
Αντζελα Η τυπισσα χορτασε λεφτα μαλλον,πολυ ψηλα τον αμανε τον σηκωσε!! Μαυρο απο μενα οταν στα 5 λεπτα βγαζεις την καποτα και μου τραβας μαλακια γτ τελειωσε ο χρονοσ!!!! ΛΟΛ !!!
Νικολ Απλα Θεα!! σε χαλαρωνει, για τα χρονια της μια χαρα κρατιεται, η καλη τσατσα με κερασε και τσιγαρακι γτ μου ειχαν τελειωσει
Η ρουμανα στο φριξου 15 καλη, κοντη γκομενα καστανοξανθη, τπτ το ιδιαιτερο, αλλα πετυχημενη καταθεση, στην πιπα πολυ καλη!!
ΕΠΙΣΗΣ οταν βγηκα απο την Γωγω που μπηκα να την Κοζαρω ηταν και ενας συναγωνιστης που μας ειπε οτι ειναι κομωδινο εμενα και ενα φιλο μου, εγω βεβαια τον ρωτησα αν γραφει στο φορουμ, ειπε ναι στο μπουρδελα, ρωτησα ποιος ειναι (τον πιεσα κ λιγο λολ) και λεει "δεν μπορω να πω καληνυχτα παιδια καληνυχτα" αχαχαχαχα!!!
Φιλε αμα Βλεπεις τωρα εγω Ημουν !! αχαχαχα
bizoholik ξέρω έναν τύπο ειναι ΔΥΟ μέτρα 140 κιλά καλλίγραμμος!! και γουσταρι busty καταστάσεις ανεξαρτήτου φίλου γουσταρις να σε κανο κάνα κώνε
ΥΣ άντε βγάλτε άκρη τώρα για τον κάθε έναν από μας!!
Περαστικα μας.!!!
Έλα να μαζευόμαστε λέμε... Μόνο οι Αθηναίοι θα μαζεύονται σ' αυτήν τη χώρα δηλαδή;;;;; ;)Μαγκες οποιος αλλος ενδιαφερεται για την συναντιση που θα γινει τωρα στα κοντα να με στειλει πμ οσο ποιο γρηγορα γινεται. Ευχαριστω. Ισχυει για λιγες ωρες ακομα
κ ΚΩΝΕ κ ΚΩΛΕ αμα γουσταρεισ.................
Για δε πας εσυ Αθηνα?η μπαρμπορα το τρελλοκομειο απο αθηνα δεν μας την φερνουν εδω να την ξεκωλιασουμε
ποια ειναι αυτη ?η μπαρμπορα το τρελλοκομειο απο αθηνα δεν μας την φερνουν εδω να την ξεκωλιασουμε
φιλε μου,ειμαι νεος εδω,συγγνωμη που ρωταω,η νικολ που δουλευει;
στην ανδρεου γεωργιου(δεν θυμαμαι νουμερο) αυτο με τα πολλα σκαλοπατια...ηταν μια βερονικα(οχι η γνωστη παλια βερονικα). κομοδιναρα.στοπ