Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (7 μέλη και 54 επισκέπτες)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Καλησπερες στην Παρεα!! σε διαστημα λιγων ημερων πηγα σε Αντριαννα νταιαμοντ, Νικολ, Αντζελα ουκρανη κορινα ερως, και μια ρουμανα που δουλευει στο φριξου 15 βραδυνη ονομα δε θυμαμαι !!

Εχω να πω οτι η Αντριαννα ειναι Τοπ για μενα κ κατι που δε περιμενα ειναι οτι εδωσα 40 ευρω απλο και μου εκανε απο μονη της ακαπωτο τσιμπουκακι σπεσιαλ με φτυσιματα και ολα τα σχετικα, πολυ καλη καταθεση.

Κορινα φοβερο κοντοπουτανο με ωραιο κωλαρακι συμμετοχη,την κυνηγουσα 10 λεπτα μεσα στο δωματιο, επαιζε το πιτσιρικι χαχαχα!! πολυ καλη καταθεση!!

Αντζελα  Η τυπισσα χορτασε λεφτα μαλλον,πολυ ψηλα τον αμανε τον σηκωσε!! Μαυρο απο μενα οταν στα 5 λεπτα βγαζεις την καποτα και μου τραβας μαλακια γτ τελειωσε ο χρονοσ!!!! ΛΟΛ !!!

Νικολ Απλα Θεα!! σε χαλαρωνει, για τα χρονια της μια χαρα κρατιεται, η καλη τσατσα με κερασε και τσιγαρακι γτ μου ειχαν τελειωσει :P

Η ρουμανα στο φριξου 15 καλη, κοντη γκομενα καστανοξανθη, τπτ το ιδιαιτερο, αλλα πετυχημενη καταθεση, στην πιπα πολυ καλη!!

ΕΠΙΣΗΣ οταν βγηκα απο την Γωγω που μπηκα να την Κοζαρω ηταν και ενας συναγωνιστης που μας ειπε οτι ειναι κομωδινο εμενα και ενα φιλο μου, εγω βεβαια τον ρωτησα αν γραφει στο φορουμ, ειπε ναι στο μπουρδελα, ρωτησα ποιος ειναι (τον πιεσα κ λιγο λολ) και λεει "δεν μπορω να πω καληνυχτα παιδια καληνυχτα" αχαχαχαχα!!!

Φιλε αμα Βλεπεις τωρα εγω Ημουν !! αχαχαχα  :cheesy:

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον δεν με καταλαβες........
busty εγω εννοω αυτές που δεχονται δαχτυλιασματα-γλωσσοφιλα-σκαμπιλια-μπουνιες-κλωτσιες-κ τα σχετικα!!
bizoholik  ξέρω έναν τύπο ειναι ΔΥΟ μέτρα 140 κιλά καλλίγραμμος!! και γουσταρι busty καταστάσεις ανεξαρτήτου φίλου  γουσταρις να σε κανο κάνα κώνε :grin: :2funny:

ΥΣ άντε βγάλτε άκρη τώρα για τον κάθε έναν από μας!!

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Καταθεση στην Μιλφ Μονικα στον Ερημιτη , οπως παντα λυσσασμενη με πολλα παιχνιδια , πολυ ορεξη και ανεση χρονου  :knockinb:  :tits:  :kissass:  :fuck2:  :pipa3:

billys24

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Κριτικές
76
Like
939
Πόντοι
1.060
Μεταξυ Αννας και Παολας εχει να προτεινει κανεις κατι που τις εχει παρει και τις δυο;

kalamia

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερες στην Παρεα!! σε διαστημα λιγων ημερων πηγα σε Αντριαννα νταιαμοντ, Νικολ, Αντζελα ουκρανη κορινα ερως, και μια ρουμανα που δουλευει στο φριξου 15 βραδυνη ονομα δε θυμαμαι !!

Εχω να πω οτι η Αντριαννα ειναι Τοπ για μενα κ κατι που δε περιμενα ειναι οτι εδωσα 40 ευρω απλο και μου εκανε απο μονη της ακαπωτο τσιμπουκακι σπεσιαλ με φτυσιματα και ολα τα σχετικα, πολυ καλη καταθεση.

Κορινα φοβερο κοντοπουτανο με ωραιο κωλαρακι συμμετοχη,την κυνηγουσα 10 λεπτα μεσα στο δωματιο, επαιζε το πιτσιρικι χαχαχα!! πολυ καλη καταθεση!!

Αντζελα  Η τυπισσα χορτασε λεφτα μαλλον,πολυ ψηλα τον αμανε τον σηκωσε!! Μαυρο απο μενα οταν στα 5 λεπτα βγαζεις την καποτα και μου τραβας μαλακια γτ τελειωσε ο χρονοσ!!!! ΛΟΛ !!!

Νικολ Απλα Θεα!! σε χαλαρωνει, για τα χρονια της μια χαρα κρατιεται, η καλη τσατσα με κερασε και τσιγαρακι γτ μου ειχαν τελειωσει :P

Η ρουμανα στο φριξου 15 καλη, κοντη γκομενα καστανοξανθη, τπτ το ιδιαιτερο, αλλα πετυχημενη καταθεση, στην πιπα πολυ καλη!!

ΕΠΙΣΗΣ οταν βγηκα απο την Γωγω που μπηκα να την Κοζαρω ηταν και ενας συναγωνιστης που μας ειπε οτι ειναι κομωδινο εμενα και ενα φιλο μου, εγω βεβαια τον ρωτησα αν γραφει στο φορουμ, ειπε ναι στο μπουρδελα, ρωτησα ποιος ειναι (τον πιεσα κ λιγο λολ) και λεει "δεν μπορω να πω καληνυχτα παιδια καληνυχτα" αχαχαχαχα!!!

φιλε μου,ειμαι νεος εδω,συγγνωμη που ρωταω,η νικολ που δουλευει;

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
bizoholik  ξέρω έναν τύπο ειναι ΔΥΟ μέτρα 140 κιλά καλλίγραμμος!! και γουσταρι busty καταστάσεις ανεξαρτήτου φίλου  γουσταρις να σε κανο κάνα κώνε :grin: :2funny:

ΥΣ άντε βγάλτε άκρη τώρα για τον κάθε έναν από μας!!

κ ΚΩΝΕ κ ΚΩΛΕ αμα γουσταρεισ................. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μαγκες οποιος αλλος ενδιαφερεται για την συναντιση που θα γινει τωρα στα κοντα να με στειλει πμ οσο ποιο γρηγορα γινεται. Ευχαριστω.  Ισχυει για λιγες ωρες ακομα :grin:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Μαγκες οποιος αλλος ενδιαφερεται για την συναντιση που θα γινει τωρα στα κοντα να με στειλει πμ οσο ποιο γρηγορα γινεται. Ευχαριστω.  Ισχυει για λιγες ωρες ακομα :grin:
Έλα να μαζευόμαστε λέμε... Μόνο οι Αθηναίοι θα μαζεύονται σ' αυτήν τη χώρα δηλαδή;;;;; ;)

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
η μπαρμπορα το τρελλοκομειο  :uglystupid: απο αθηνα δεν μας την φερνουν εδω να την ξεκωλιασουμε :headbang:  :tickedoff:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
στην ανδρεου γεωργιου(δεν θυμαμαι νουμερο) αυτο με τα πολλα σκαλοπατια...ηταν μια βερονικα(οχι η γνωστη παλια βερονικα). κομοδιναρα.στοπ

billys24

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Κριτικές
76
Like
939
Πόντοι
1.060
Πηγα για Εφη αλλα τα δωματια ηταν γεματα και 2 συναθλητες περιμεναν στο σαλονι.Κατεληξα στο Ερως με την Νατασα και απλα ειναι φοβερη,καθως ηταν η πρωτη συνευρεση μαζι της.Επισης περασα απο Πετρου Ερημιτη για να δω την Milf Μονικα αλλα ηταν η Παολα που δουλευε στο Golden Stars και με 50€ τα παιρνει στο προσωπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom