Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μπουχος ορισε ημερομινιες και ωρα για την συναντιση εγω ειμαι οκ αφου βεβαια υποσχεθεις οτι θα κερασεις τον καθε η το φαι  :grin: σε πμ μην εκτεθουμε, ενημερωσε και τους αλλους.
για να ορισω ημερα πρεπει να μάθω πρωτα πόσες καντινες θα δουλέψουν :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
για να ορισω ημερα πρεπει να μάθω πρωτα πόσες καντινες θα δουλέψουν :birdman: :birdman:
Λες να αραξουμε στης καντινες που ειναι στην 26ης οκτωμβριου  :think: δεν ειναι ασχημη ιδεα.
αντε βγαλε προγραμμα και βλεπουμε οταν βρεθουμε.

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ε αφου σου γραφω παραπανω οτι την πετυχα πρωινη στο 52...βεβαια αυτη δεν ειναι και πολυ σταθερη αλλα μαλλον κινειται παλι στην ιδια αλυσιδα αφου και η Κατεχακη ηταν μαζι μ'αυτα
Τα κανει ολα εκτος απο κωλο
ΔΟΥΛΕΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ  ???????? ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ

Επισκέπτης
Μαγκες οποιος αλλος ενδιαφερεται για την συναντιση που θα γινει τωρα στα κοντα να με στειλει πμ οσο ποιο γρηγορα γινεται. Ευχαριστω.  :grin:

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Έχει πάρει κανείς εβελινα από τρίδυμα κωλαρακι ....αν ναι με ποσο ? Και έλεγε τίποτα η τζάμπα λεφτά

Επισκέπτης
Μπουχος τι εγινε στο πηγαδι επεσες  :2funny: αιντε μην το ξημερωσουμε εχουμε και δουλειες  :birdman:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Παρον  :grin: παντως η λαρα κοντευει τα δυο χρονια ισως και παραπανω και εκατσε μεγαλα διαστηματα στην βαρδια την βραδυνη, παλιοτερα πηγαινε και αρκετα συχνα τα πρωινα. Αποκλειεται να μην την εχεις δει αλλη φορα, εκτος και αν δεν πατας καθολου στο λα φαμ.

καλημέρα στην παρεα........
οντως η λαρα ητανε πεταχτικα εχθες κ την ειδα!!
αν αυτό το πιπινι ητανε σαν το χριστινακι από τα τριδιμα θα βγαζαμε γουστα!
φιλε τζαμαικανε εχω ποοοοοοολλλλυυυυυυυ καιρο να μπω σε αυτό το μαγαζι........
ισως η τελευταια φορα να ητανε όταν δουλεψε η νικολ μεσα :grin: :grin: :grin:

αυτές τις μερες εχω λιγα στην ακρη για ξοδεμα κ δεν ξερω που να τα δωσω.....
νικολ όχι παλι-ειρηνη όχι παλι(ασε που αυτή δεν ξερω αν θα με δωσει το κωλαρακι τις για 40 όπως παλια)
μονικα όχι παλι-αφρο όχι παλι- κ γενικα ΟΧΙ παλι τα γιδια!!

τις καινούριες δεν τις ξερω κ κακα τα ψεματα για πεταμα δεν τα εχω....(ηδη πεταξα 30 στην νταρια)
κανα καινουριο busty σαν την μονικα ρε παιδια εχουμε???
αφου απογοητευτικα τοσο πολύ που ψαχνω αυτές τις μερες μιπως πετυχω πουθενα την κατερινα την ελληνιδα που ητανε τις τελαυταιες φορες στο ανδρ.γεωργιου 16 πρωινη(την τελαιυταια φορα εκει την πετυχα) κ τα βραδια δουλευε στο 50....

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
η πλακα ρε παιδια είναι ότι προσπαθω να σκεφτω out of the BOX κ να βρω καμια εναλακτικη λυση....... :grin:
Αλλα αν διαβαζετε κ στα αλλα φορουμ εδώ θεσσαλονικης (πιατσες-κολγκιρλ-σιτιτουρια) ειμαστε αστα να πανε......
όχι για κλαματα,όχι για γελια, να οργανώσουμε κανα συλογο για να φευγουμε αθηνα ειμαστε με πουλμαν 2ημερη εκδρομη......
Πως κανουν οι ομαδες εδώ θεσσαλονικη ετσι κ εμεις :2funny: :2funny:.......

με πανο κ τέτοιες καταστασεις.............

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Παίδες είχα δει στα πεταχτά μια ψηλή Μπάρμπαρα στο Las Vegas τη νύχτα πρίν κανα 2 βδόμαδο. Δεν ξ'ερω αν δουλεύει ακόμα. Την έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585

νικολ όχι παλι-ειρηνη όχι παλι(ασε που αυτή δεν ξερω αν θα με δωσει το κωλαρακι τις για 40 όπως παλια)

τις καινούριες δεν τις ξερω κ κακα τα ψεματα για πεταμα δεν τα εχω....(ηδη πεταξα 30 στην νταρια)
αφου απογοητευτικα τοσο πολύ που ψαχνω αυτές τις μερες μιπως πετυχω πουθενα την κατερινα την ελληνιδα που ητανε τις τελαυταιες φορες στο ανδρ.γεωργιου 16 πρωινη(την τελαιυταια φορα εκει την πετυχα) κ τα βραδια δουλευε στο 50....

Περαστικα μας.!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992

για busty δε ξέρω αλλά προς την άλλη άκρη (περίπου petit) δοκήμασε την Σάρα από τις βίλλες. και μη σε γελάσει στο σαλονι καινομίσεις ότι είναι ψιλή, φορά 20ποντα  ;)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
για busty δε ξέρω αλλά προς την άλλη άκρη (περίπου petit) δοκήμασε την Σάρα από τις βίλλες. και μη σε γελάσει στο σαλονι καινομίσεις ότι είναι ψιλή, φορά 20ποντα  ;)

μαλλον δεν με καταλαβες........
busty εγω εννοω αυτές που δεχονται δαχτυλιασματα-γλωσσοφιλα-σκαμπιλια-μπουνιες-κλωτσιες-κ τα σχετικα!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαλλον δεν με καταλαβες........
busty εγω εννοω αυτές που δεχονται δαχτυλιασματα-γλωσσοφιλα-σκαμπιλια-μπουνιες-κλωτσιες-κ τα σχετικα!!
αυτα ειναι gfe και extreme sex ρε παιχτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom