Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 93 άτομα (3 μέλη και 90 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
τωρα να πω την αληθεια δεν ξερω...........
ισως γιατι σε αυτό το μαγαζι εχω φιλε να μπω πολύ καιρο!!
λεει τιποτα αυτή η λαρα?? η τζαμπα τα λεφτα!!?
ένα τετοιο πιπινι θα ηθελα να  :knockinb: :fuck2: :zfuck:

ΑΛΛΑ να αξιζει όμως που δεν το βλεπω!

Μαπα το καρπουζι μεσα..

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
χεχεχε............ :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

αααα ρε πως φαινοντε οι πιπινοφαγοι!!!

Επισκέπτης
χεχεχε............ :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

αααα ρε πως φαινοντε οι πιπινοφαγοι!!!
Παρον  :grin: παντως η λαρα κοντευει τα δυο χρονια ισως και παραπανω και εκατσε μεγαλα διαστηματα στην βαρδια την βραδυνη, παλιοτερα πηγαινε και αρκετα συχνα τα πρωινα. Αποκλειεται να μην την εχεις δει αλλη φορα, εκτος και αν δεν πατας καθολου στο λα φαμ.

Επισκέπτης
Με 30? νομιζα οτι απο 40 ξεκιναει. Εκατσες και 40 λεπτα μεσα αρχοντας. Μπαινουν και αλλοι με 30αρι στην Εφη?
Με 30 ξεκιναει, τωρα αν σας εκανε καμια μαλαγανια η τσατσα δεν ξερω. Να την λετε οτι θελετε το απλο τον 30 αμα σας πει μα και μου φυγετε, 40 εχουν το χαλαρο που φυσικα στην περιπτωση της εφης ειναι χαλαρο και το τριανταρι οποτε τσαμπα δεκαρικακι θα δωσετε.

Επισκέπτης
Ετσι κανανε και με την βερονικα στον βαρδαρη για να παρουν το δεκαρικακι, στην ουσια το ιδιο προγραμμα εκανε και τον ιδιο χρονο καθοταν μεσα.

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
μηπως ξερει κανεις αν η βικθ απο το γεωργιου 52 ειναι ,,,η βικα (βικυ )παλια απο το γεωργιου 4 ?????

Επισκέπτης
Φριξου 13 εκλεισε ρε παιδια? περναω και το βλεπω κλειστο...
Ανοιχτο το ειδα τωρα τελευταια, αλλα προσεξα εξω απο αυτο εναν πιτσιρικα να καθεται με την τσατσα τον εχω δει κι αλλες φορες εκει. Δεν ειναι σιγουρα πελατης, μπορει να ειναι και κοζαδορος οπως στο βαρδαρη αλλα σε στουντιο με αδεια δεν κολλαει, εαν δειτε να γραφονται τιποτα περιεργα για φ.13 και τα αλλα της αλυσιδας μαλλον η δουλεια του ειναι να κανει τον προμοτορα.  :grin:

Επισκέπτης
Μπουχος ορισε ημερομινιες και ωρα για την συναντιση εγω ειμαι οκ αφου βεβαια υποσχεθεις οτι θα κερασεις τον καθε η το φαι  :grin: σε πμ μην εκτεθουμε, ενημερωσε και τους αλλους.

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
απο κει και περα ειχα διαθεση και για 2ο γυρο με καποια αλλη αλλα ο 2ος γυρος πρεπει παντα να ειναι και λιγο βρωμικος...αλλα δε μας εκατσε
Στα υπολοιπα λοιπον

-Las Vegas 1.Kαταρχην να πω οτι συνολικα σαν χωρος ειναι πολυ ομορφος με παγκακια απ'εξω αναμεσα στα 3 σπιτακια,κατι δεντρακια ετσι πολυ ομορφο και ζεστο σκηνικο λες και πας σε οικογενειακη ταβερνα.Απο μεσα τουλαχιστον τα σαλονια που ειδα δεν ειναι κατι τρομερο,πιο πολυ κατασκευη με σανιδια ειναι,απλα πραματα δεν επεσε και πολυ χρημα μαλλον.Αλλα το καλοκαιρι με τα παγκακια θα εχει πλακα μαλλον.Απ'εξω και το Mazda το οποιο θα κληρωθει τον Ιανουαριο...να παω να ριξω κανα 2 πουτσους γιατι πλακα πλακα ποσοι να εχουν γαμησει ως τωρα εκει μεσα?Θεηρητικα οι πιθανοτητες ειναι μεγαλες...Κοπελα εδω ηταν η Μονικα που δουλευε στο Αν.Γεωργιου 21 και τα κανει ολα σε καλες τιμες και χυσιμο στη μαπα.Οχι η μιλφοΜονικα η γνωστη μη μπερδευεστε
-Las Vegas 2.η Ελενη δηθεν Τσεχα που δουλευε και στα Τριδυμα μια χοντρουλα γυφτρουλα ασχημη
-Las Vegas 3.κλειστο
-Φριξου 15.μια καινουρια πιτσιρικα Καρλα μου ειπαν αλλα μολις ειχε μπει και βαριομουν να περιμενω
-Φριξου 14.το αμαξι της Νικολ απ'εξω,εφυγε απ'τα τριδυμα ειπαμε
-Κεφαλληνιας.η Ελενη πρωην Βανεσα απο Προμηθεως 25 για οσους θυμουνται,πολυ καλη κοπελα με τριχωτο μουνακι,τρομερη αποκαλυψη οταν εμφανιστηκε αλλα δυστυχως δεν εξελιχθηκε.Τωρα πλεον ειναι και 100 κιλα
-Αν.Γεωργιου 52.η Βικαρα η Ουκρανη η κορμαρα παραμενει κολαση αλλα στη φατσα εσπασε πολυ.Επισης δεν εξελιχθηκε οπως θα θελαμε,αυτη θα γινοταν μυθος αμα ειχε διαθεση
-Αν.Γεωργιου 21.η Γκρετα
-Αν.Γεωργιου 19.η Τζαστιν με τα βυζια απ'εξω,απο κατω φορουσε φουστιτσα και σαγιοναρες χαμηλες λες και πηγαινε στην παραλια.Αντιαισθητικη εικονα
-Αν.Γεωργιου 38.η Λουιζα αυτη καποτε ηταν πολυ δυνατη μεσα
-Αν.Γεωργιου 34 Λαφαμ.η Σονια σιγα την γκομενα μωρε...εχει ωραια ματια δε σημαινει οτι ειναι και κουκλαρα.Μεσα μια φορα στο Βαρδαρη ηταν πολυ μετρια.Απο πανω κατι εχει ανοιξει και οση ωρα περιμενεις στην εξωπορτα κοσμος και κοσμακης ανεβοκατεβαινει
-Αν.Γεωργιου 32 Μελισσες.η κουκλαρα Ελενα η Ουκρανη αλλα μεσα μετρια για μενα και εχει παχυνει και πολυ πλεον
-Αν.Γεωργιου 30.η σιχαμενη τρελοτσατσα του Βαρδαρη με ενα ασχημο κοντο μαυριδερο γυφτελι...πακετο απο Βαρδαρη ηρθαν τα 3 εκει στη σειρα
-Αν.Γεωργιου 30α.η πολυ χοντρη Αντζελικα απο Βαρδαρη με τα μεγαλα τεραστια βυζια,μονη της χωρις τσατσα και ειναι πολυ καλη μεσα για οσους αντεχουν αυτα τα κυβικα
-Αν.Γεωργιου 24.η Παολα...αυτα τα 3 τελευταια σπιτια ειναι εντελως Βαρδαρης και απορω πως εχει ξεμεινει εκει και η Μιρελα
-Αν.Γεωργιου 16.ε τι να το κανω στις εξι ωρα που πετυχα την καψουρα μου τη Νατασα...ειχα ηδη γαμησει,ειχα γυρισει τα υπολοιπα  :- Θελει συγκεντρωση πριν πας στη Νατασα δεν κανει για απανωτο γαμησι και ειδικα μετα την Αφροδιτη...εφυγα τρεχοντας πριν βγει απο το σαλονι γιατι δε μπορω να τη δω και να την απορριψω

το Godiva ηταν κλειστο,μαλακια μου που δεν μπηκα στο καινουριο στη Νικ.Ουρανου 8,στο Venus ετσι κι αλλιως δεν μπαινω ποτε δε μ'αρεσει...
Οι Βιλες ετσι κι αλλιως λενε στο αλλο σαϊτ το προγραμμα τους
η θρυλικη εδρα της Μιραμπελας Φριξου 14 ηταν επισης κλειστο,εκκλησια και παρεκκλησι παραμενουν κλειστα εδω και πολυ καιρο,Αν.Γεωργιου 50 κλειστο

Α και εκει τερμα κατω στη Νικ.Ουρανου νομιζω στο 26 πρεπει να ειδα κατι σαν μπουρδελο αλλα δεν ημουν και σιγουρος οποτε δεν μπηκα  :birdman: :birdman:
η βικη απο το 52 ειναι η βικα απο το γεωργιου 4 (παλια ) ???

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ????
ε αφου σου γραφω παραπανω οτι την πετυχα πρωινη στο 52...βεβαια αυτη δεν ειναι και πολυ σταθερη αλλα μαλλον κινειται παλι στην ιδια αλυσιδα αφου και η Κατεχακη ηταν μαζι μ'αυτα
Τα κανει ολα εκτος απο κωλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom