Blue _Sky
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Νταρια τι λεει εμφανησιακα.??
Μετριου αναστηματος,μαυρα ισια μακρια μαλλια,μικρο στηθος,αλλα Κ Ω Λ Α Ρ Α... Αρκετα καλο προσωπο,απο Ρουμανια.
Νταρια τι λεει εμφανησιακα.??
Μετριου αναστηματος,μαυρα ισια μακρια μαλλια,μικρο στηθος,αλλα Κ Ω Λ Α Ρ Α... Αρκετα καλο προσωπο,απο Ρουμανια.
Ιεροσυλια...Χαλια πιπα = χαλια σεξ μετα...Ετσι παει ΠΑΝΤΑ...Μαστοκαβλιδη πανε νατασα παλικαρι μου να βρεις την υγεια σου
Αγορινα σπαστηκα πολυ ασχημα με την καριολα!! δουλευει αυριο η νατασα?? αν ναι θα παω...
oχι παντα μεταξυ μας.....καποιες δεν το εχουν με το οραλ,αλλα στο γαμησι ειναι σκυλια του πολεμουΙεροσυλια...Χαλια πιπα = χαλια σεξ μετα...Ετσι παει ΠΑΝΤΑ...
oχι παντα μεταξυ μας.....καποιες δεν το εχουν με το οραλ,αλλα στο γαμησι ειναι σκυλια του πολεμου
για το μαλλί δε μας είπες μανΚαλησπερα παιδια, λεγαμε εχθες για την εφη και δεν αντεξα την πηρα τηλ. να βεβαιωθω οτι δουλευει σημερα το πρωι και πηγα καρφι εκει. Οτι και να γραψω ειναι λιγο μου εκανε την βροχερη μερα ηλιολουστη. Πρεπει συνολικα να ειμασταν πανω 40 λεπτα στο δωματιο. Που να γυρισεις μετα απο τετοιο μαμησει... αν και ηθελα να παω προς ανδρεου. γεωργιου αλλα επεσα πανω σε εργα και εφυγα τελικα.
30 συναδελφε, παντα στην εφη με 30 μπαινω.για το μαλλί δε μας είπες μαν
Οταν πηγα, εγω ειχε δυο ο ενας στα τελειωματα και τον αλλο τον περιμενα αρκετη ωρα.μήπως δεν είχε καθόλου δουλειά και πελάτες? λέω εγώ τώρα
Μεχρι της 8 νομιζω αλλα πανε καλυτερα πριν της 7 να εισαι μεσα.μεχρι τη ωρα ειναι η εφη?? θελω να παω...το απλο 30 εχει??
Με 30? νομιζα οτι απο 40 ξεκιναει. Εκατσες και 40 λεπτα μεσα αρχοντας. Μπαινουν και αλλοι με 30αρι στην Εφη?30 συναδελφε, παντα στην εφη με 30 μπαινω.
Μαλλον αναφερεσα στη γνωστη λαρα