Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (1 μέλη και 63 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
ευχαριστώ φίλος !την εχεις ξαναδεί  ? Είναι Οντως καινούργιο κομματι?
Ειναι καινουριο κομματι αλλα εμενα τουλαχιστω δεν με κερδισε για να περασω , κατα τ'αλλα δεν εγραψα αναφορα για την βολτα γιατι ολες ηταν ιδιες πλην μιας στο ερως 16 αλλα πολυ αδιαφορη Βουλγαρα πολυ αδυνατη με τεραστιο ανοιγμα αναμεσα στα ποδια  :S , Αντζελα μου ειπε η υπηρεσια

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ειναι καινουριο κομματι αλλα εμενα τουλαχιστω δεν με κερδισε για να περασω , κατα τ'αλλα δεν εγραψα αναφορα για την βολτα γιατι ολες ηταν ιδιες πλην μιας στο ερως 16 αλλα πολυ αδιαφορη Βουλγαρα πολυ αδυνατη με τεραστιο ανοιγμα αναμεσα στα ποδια  :S , Αντζελα μου ειπε η υπηρεσια
:rockon: :rockon: :rockon: θα το εξετάσω το μωρο . είσαι ωραιοςςςςςς

Blue _Sky

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2014
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε θα σου πω την αληθεια , πηγα χτες το βραδυ αλλα δεν μπηκα , κατι με κρατησε

Δυστυχως λογω φουντωματος εκανα το κασκαντεριλικι μου και κλασσικα εφαγα πατατα απο την κορασιδα,εχω γραψει και συντομη-περιεκτικη κριτικη

Blue _Sky

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2014
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους τους πουτανιαρηδες  :grin: :grin: :cheesy:

Μεσημεριανη συντομη τσαρκα χθες παρασκευη 31/10 γυρω στις 15.15

Ερημιτη η μιλφ Μονικα

Ν.Ουρανου 26 η μιλφ Ειρηνη

Αχελωου η μιλφ Νταιανα (τελευταια φορα την ειχα παρει τον μαιο,απο τοτε πρεπει να εβαλε πανω απο 10 κιλα... :headbang: :headbang:)

Βιλα ερωτικα (επι της Ν.Ουρανου) η Βικυ,μολις ειχε μπει στο δωματιο,δεν την ειδα εφυγα

Red light district στο φριξου 9 το τουμπανο Καρμεν,σαν να παραφουσκωσε κι αυτη

Φριξου 13,5 που γραφει κι ενας φιλος  :cheesy: ;) η ταυλανδη που με διαφευγει το ονομα της τωρα που γραφω,ψιλομαπα εμφανιση για μενα

Φριξου 14 η Εφη με 3 δωματια γεματα

Φριξου 15 η μιλφ Ζωη,απλα τραγικη

Κοροβαγγου 5 η Παολα,μολις ειχε μπει κι αυτη για προγραμμα στο δωματο,εφυγα δεν την ειδα

Απεναντι το bad girl ειχε τη Σαμανθα,καστανη με μακρυ ισιο μαλλι,πολλα πιασιματα,δε μου αρεσε

Αν.Γεωργιου 30 ενα κοντοπουτανο ρουμανακι,μελαχροινο μακρυ ισιο μαλλι,αδυνατο χαλια φατσα,καλουτσικο μικρο κωλαρακι

Αν.Γεωργιου ερως 16 η Μερτσυ  :headbang: :headbang: :jerking: :jerking:

Blue _Sky

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2014
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Χθεσινοβραδυνη τσαρκα 31/10 απο τις 22.00 και μετα

Ν.Ουρανου 26 η Μονικ,μεγαλη φολα ανεβασα κριτικη

Λας βεγκας  :2funny: :2funny: αμα εχει τετοια μπαζα στο λας βεγκας το μαζντα εκει θα μεινει  :grin: :grin:μια μπιανκα που δουλευε
            καποτε και στο βαρδαρη ηταν.Μελαχροινη γυφτοβουλγαριτσα,κοντη,αδυνατη,μαυρα χαλια...

Απεναντι η Ντανιελα,κριμα γιατι ειναι δυνατο μωρο εμφανισιακα,εφαγα τη γολα μου περσυ  και στανιαρα...

Στο διπλα η Μπαρμπαρα,ψηλη ξανθια πανω απο 1.80,νταρντανα με πιασιματα

Αχελωου η μιλφ ευα απο τη βουλγαρια,αρχισε να κουραζει αυτη φερτε καμια αλλη

Βιλα εροτικα επι της Ν.Ουρανου η ξινομουρα-κρυοκωλη φραντζεσκα

Red light μια μελαχροινη αδυνατη,ψηλη σχετικα,αδιαφορη

Diamonds διπλα απο καλιγουλα η Βικτωρια,αδυνατισε και ασχημινε αυτη,μονο τα τατουαζ της φαινονται

Κοροβαγγου 5 η Αννα

Απεναντι στο bad girl η Σαρα,αυτη σαν ψευτικια κουκλα εχει γινει,ασε που απο τοσο σολαριουμ δε τη βλεπεις  :idiot: :idiot:

Αν.Γεωργιου 21 η μιλφ Τζαστιν,βγηκε με κατι σαγιοναρες  :uglystupid: :headbang: :jerking: αισχος

Αν.Γεωργιου 38 ενα μελαχροινο μπαζο,ψηλη νταρντανα

Αν.Γεωργιου 32 μελισσες η Αλεξανδρα απο Ουκρανια,ωραιο μοντελε σωμα,μουτρα ελεεινα

Αν.Γεωργιου 30 στο αριστερα η Εμμανουελα,ξανθια αδυνατη γλυκια ρουμανιτσα και στο δεξια η Μπιανκα με την κωλαρα,εδω εγινε η δευτερη
              καταθεση ακρως πετυχημενη

Αν.Γεωργιου ερως 16 η εκπληξη της βραδιας,ειχε 2 γκομενες...!!! Πρωτη φορα τοσα χρονια μου τυχαινει αυτο στο χωριο μας...Βγαινουν 2
                   μελαχροινες Αννα και το αλλο ονομα το ξεχναω...Ισως τζουλια αλλα δεν παιρνω ορκο,η μια αδυνατη ασχημη φαινοταν
                   ομως καβλιαρα,η αλλη πιο γεματη,ειχε ωραιο κωλο,αλλα ενα βλεμμα στα χαμενα...

Αυτα απο χθες...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Δυστυχως λογω φουντωματος εκανα το κασκαντεριλικι μου και κλασσικα εφαγα πατατα απο την κορασιδα,εχω γραψει και συντομη-περιεκτικη κριτικη
κάτσε ρε παίχτη ο πιο πανω φιλος λέει Σιμονα! ΕΣΥ την λες Μονίκ δυο καινούργιες στο ίδιο σπίτι την ιδία βάρδια? Με μπερδεψατε ρεεεέ :think: :think:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
jimiadi είσαι τρέλα! Είσαι τρελά με του φούρνου την φανέλα! :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2:
χαχαχα!!!θελω να δοκιμασω μπιανκα τωρα αλλα δνε ξερω αν δουλευει βραδι η πρωι...ενα τηλεφωνο γαμω την σαλονικη μου μεσα δεν βαζουνε...εεεε ρεεεεεε αυτη η πολη μας ποτε θα συνελθει;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
χαχαχα!!!θελω να δοκιμασω μπιανκα τωρα αλλα δνε ξερω αν δουλευει βραδι η πρωι...ενα τηλεφωνο γαμω την σαλονικη μου μεσα δεν βαζουνε...εεεε ρεεεεεε αυτη η πολη μας ποτε θα συνελθει;
βράδυ δουλεύει κατα 99.9 % :2funny: :2funny:

Blue _Sky

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2014
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
κάτσε ρε παίχτη ο πιο πανω φιλος λέει Σιμονα! ΕΣΥ την λες Μονίκ δυο καινούργιες στο ίδιο σπίτι την ιδία βάρδια? Με μπερδεψατε ρεεεέ :think: :think:

Μονίκ με ειπε.. :think: και μαλιστα την λεω σε ενα σημειο Μόνικα και μου την ειπε κιολας  :tickedoff:  Ουυχι Μονικα, Μονικ..!!! Τι να σου πω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αν.Γεωργιου ερως 16 η εκπληξη της βραδιας,ειχε 2 γκομενες...!!! Πρωτη φορα τοσα χρονια μου τυχαινει αυτο στο χωριο μας...Βγαινουν 2
                   μελαχροινες Αννα και το αλλο ονομα το ξεχναω...Ισως τζουλια αλλα δεν παιρνω ορκο,η μια αδυνατη ασχημη φαινοταν
                   ομως καβλιαρα,η αλλη πιο γεματη,ειχε ωραιο κωλο,αλλα ενα βλεμμα στα χαμενα...

Αυτα απο χθες...
ωραιος ρε παιχτη αλλα δεν ρωτησες αν επαιζε παρτουζα και με τις δυο στο 16;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μονίκ με ειπε.. :think: και μαλιστα την λεω σε ενα σημειο Μόνικα και μου την ειπε κιολας  :tickedoff:  Ουυχι Μονικα, Μονικ..!!! Τι να σου πω
Κάλα ρε παίχτη στην Μόνικα πηγες? Και το άλλαξε σε Μονίκ! Αλλη πρεπει να ναι η Σιμονα.

Blue _Sky

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2014
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
ωραιος ρε παιχτη αλλα δεν ρωτησες αν επαιζε παρτουζα και με τις δυο στο 16;

Συγγνωμη,ξεχασα να το αναφερω . Ναι επαιζε παρτουζα και τις 2 μαζι στα 70 ευρω...!!! Πολλα ειπα οτι ειναι στην τσατσα και μου ειπε πως δεν μπορει να κανει καλυτερη τιμη...Αθηνα της λεω 30-40 ευρω εχει η παρτουζα και λεει δεν μπορει να κανει κατι καλυτερο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συγγνωμη,ξεχασα να το αναφερω . Ναι επαιζε παρτουζα και τις 2 μαζι στα 70 ευρω...!!! Πολλα ειπα οτι ειναι στην τσατσα και μου ειπε πως δεν μπορει να κανει καλυτερη τιμη...Αθηνα της λεω 30-40 ευρω εχει η παρτουζα και λεει δεν μπορει να κανει κατι καλυτερο.
καλη τιμη ειναι για θεσσαλονικη.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom