mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ευχαριστώ φίλος !την εχεις ξαναδεί ? Είναι Οντως καινούργιο κομματι?Σιμονα
ευχαριστώ φίλος !την εχεις ξαναδεί ? Είναι Οντως καινούργιο κομματι?Σιμονα
Ειναι καινουριο κομματι αλλα εμενα τουλαχιστω δεν με κερδισε για να περασω , κατα τ'αλλα δεν εγραψα αναφορα για την βολτα γιατι ολες ηταν ιδιες πλην μιας στο ερως 16 αλλα πολυ αδιαφορη Βουλγαρα πολυ αδυνατη με τεραστιο ανοιγμα αναμεσα στα ποδια :S , Αντζελα μου ειπε η υπηρεσιαευχαριστώ φίλος !την εχεις ξαναδεί ? Είναι Οντως καινούργιο κομματι?
θα το εξετάσω το μωρο . είσαι ωραιοςςςςςςΕιναι καινουριο κομματι αλλα εμενα τουλαχιστω δεν με κερδισε για να περασω , κατα τ'αλλα δεν εγραψα αναφορα για την βολτα γιατι ολες ηταν ιδιες πλην μιας στο ερως 16 αλλα πολυ αδιαφορη Βουλγαρα πολυ αδυνατη με τεραστιο ανοιγμα αναμεσα στα ποδια :S , Αντζελα μου ειπε η υπηρεσια
jimiadi είσαι τρέλα! Είσαι τρελά με του φούρνου την φανέλα!δεν τις μπερδεψα ρε τρελε..καταλαβα για το νερο βικο θα λεει δε παωωωωωωωω!!!
Φιλε θα σου πω την αληθεια , πηγα χτες το βραδυ αλλα δεν μπηκα , κατι με κρατησε
βραδυνη;Και υπερπετυχημενη καταθεση στη Τζουλια στο δευτερο τριδυμο
περιγραφη - κριτικη τζουλιας υπαρχει???βραδυνη;
η ιζαμπελα που λενε ειναι αλλη;
κάτσε ρε παίχτη ο πιο πανω φιλος λέει Σιμονα! ΕΣΥ την λες Μονίκ δυο καινούργιες στο ίδιο σπίτι την ιδία βάρδια? Με μπερδεψατε ρεεεέΔυστυχως λογω φουντωματος εκανα το κασκαντεριλικι μου και κλασσικα εφαγα πατατα απο την κορασιδα,εχω γραψει και συντομη-περιεκτικη κριτικη
χαχαχα!!!θελω να δοκιμασω μπιανκα τωρα αλλα δνε ξερω αν δουλευει βραδι η πρωι...ενα τηλεφωνο γαμω την σαλονικη μου μεσα δεν βαζουνε...εεεε ρεεεεεε αυτη η πολη μας ποτε θα συνελθει;jimiadi είσαι τρέλα! Είσαι τρελά με του φούρνου την φανέλα!
βράδυ δουλεύει κατα 99.9 %χαχαχα!!!θελω να δοκιμασω μπιανκα τωρα αλλα δνε ξερω αν δουλευει βραδι η πρωι...ενα τηλεφωνο γαμω την σαλονικη μου μεσα δεν βαζουνε...εεεε ρεεεεεε αυτη η πολη μας ποτε θα συνελθει;
κάτσε ρε παίχτη ο πιο πανω φιλος λέει Σιμονα! ΕΣΥ την λες Μονίκ δυο καινούργιες στο ίδιο σπίτι την ιδία βάρδια? Με μπερδεψατε ρεεεέ
ωραιος ρε παιχτη αλλα δεν ρωτησες αν επαιζε παρτουζα και με τις δυο στο 16;Αν.Γεωργιου ερως 16 η εκπληξη της βραδιας,ειχε 2 γκομενες...!!! Πρωτη φορα τοσα χρονια μου τυχαινει αυτο στο χωριο μας...Βγαινουν 2
μελαχροινες Αννα και το αλλο ονομα το ξεχναω...Ισως τζουλια αλλα δεν παιρνω ορκο,η μια αδυνατη ασχημη φαινοταν
ομως καβλιαρα,η αλλη πιο γεματη,ειχε ωραιο κωλο,αλλα ενα βλεμμα στα χαμενα...
Αυτα απο χθες...
Κάλα ρε παίχτη στην Μόνικα πηγες? Και το άλλαξε σε Μονίκ! Αλλη πρεπει να ναι η Σιμονα.Μονίκ με ειπε.. και μαλιστα την λεω σε ενα σημειο Μόνικα και μου την ειπε κιολας Ουυχι Μονικα, Μονικ..!!! Τι να σου πω
ωραιος ρε παιχτη αλλα δεν ρωτησες αν επαιζε παρτουζα και με τις δυο στο 16;
καλη τιμη ειναι για θεσσαλονικη.....Συγγνωμη,ξεχασα να το αναφερω . Ναι επαιζε παρτουζα και τις 2 μαζι στα 70 ευρω...!!! Πολλα ειπα οτι ειναι στην τσατσα και μου ειπε πως δεν μπορει να κανει καλυτερη τιμη...Αθηνα της λεω 30-40 ευρω εχει η παρτουζα και λεει δεν μπορει να κανει κατι καλυτερο.
καλη τιμη ειναι για θεσσαλονικη.....
Δυστυχως λογω φουντωματος εκανα το κασκαντεριλικι μου και κλασσικα εφαγα πατατα απο την κορασιδα,εχω γραψει και συντομη-περιεκτικη κριτικη
Η Τζουλια ειναι μεχρι τις 8 , μετα ειναι η Ιζαμπελαβραδυνη;
η ιζαμπελα που λενε ειναι αλλη;