φιλε τζιμιαδι επετρεψε μου να διαφωνισο!!!
οι τιμες δεν εχουνε να κανουνε με τα κορίτσια που ερχονται να δουλεψουνε εδώ!!!!!
Αν μερικες π.χ. κορίτσια από βιλλες το λενε αυτό τοτε ναι γιατι εκει που δουλεύουνε σε σντουντιο αθηνας οι τιμες είναι μεγαλύτερες κ ανταποκρινοντε σε άλλη πελατια που τα εχει κ τα ακουμπάει!!!! μην ξεχναμε όμως ότι εκει τα στουντιο κ τα μπουρδελα εχουνε διαφορα από τα λιγα που ξερω!! ενώ εδώ κλεισανε τα μεν κ τα βαφτίσανε στουντιο με ιδια κορίτσια κ υπηρεσίες του βαρδαρη!!
τορα οσο για εδώ εγω που εχω μιλησει κ με μεγαλα κεφαλια εχω μαθει κ καταλαβει το εξεις..............
κουμαντο κ προστασια κανουνε το πολύ δυο η τρια ατομα εδώ θεσσαλονικη!! δεν είναι το χαος της αθηνας που εκει είναι 200οι......
Αυτοι εχουνε την πιτα κ λενε ποσο θα παει η ταριφα!! Οποτε καταλαβενεις γιατι δεν πέφτουνε οι τιμες!!
Τι νομιζεις δεν μπορουνε να φερουνε ρουμανακια η ροσσακια να κανουνε βιζιτα με 10-20 ευρω??? μπορουνε κ παραμπορουνε.........απλα δεν θελουνε!! δεν τους μενει κερδος οσο θα θελανε!!
ετσι κ αλλιως αυτές τις καινούριες που εχω δει από τις τελευταιες βολτες για 10-20ευρω είναι δεν είναι για παραπανω!!!!.......παντα για τα δικα μου δεδομενα ετσι???
μιν παρεξηγηθώ κιολας!! εδώ παρακαλαω να μας ερθει κανα καλο
κ ολο κατι καχεκτικα βλεπω που εχουνε κ μουτρα!!