scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Με ποσες καταθεσεις μπαινεις στην κληρωση ?εδώ ρε παικταρα μου το las vegas κληρωνει το mazda rx8 Ντεμεκ κρίση σου λέει ο αλλος ;)
Με ποσες καταθεσεις μπαινεις στην κληρωση ?εδώ ρε παικταρα μου το las vegas κληρωνει το mazda rx8 Ντεμεκ κρίση σου λέει ο αλλος ;)
Ωπα ρε ψαρωσα τωρα για πε λεπτομερειεςεδώ ρε παικταρα μου το las vegas κληρωνει το mazda rx8 Ντεμεκ κρίση σου λέει ο αλλος ;)
κληρωνουν αυτό το αμάξι δεν έμαθα κάτι παραπανω πως και γιατί ! Ρε συ μπαίνουμε σε νέα κόλπα σε λεωΩπα ρε ψαρωσα τωρα για πε λεπτομερειες
Ρε τι γινεται στον κοσμο και οι αλλοι στο τσιρκο με καμια δεκαρια γαμησια ειχαμε λεει μια μικρη εκπτωση στο 388 γαμησι ξυς τα αρχιδιας με γκασμα δλδκληρωνουν αυτό το αμάξι δεν έμαθα κάτι παραπανω πως και γιατί ! Ρε συ μπαίνουμε σε νέα κόλπα σε λεω
γελανε και τα φωτάκια των σπιτιών ρε συ ;)Τυπε πια αθηνα και μαλακιες....εμεις ειμαστε πολυ μπροστα τελικα
Στο δρόμο προς Τσαρκα λοιπον εκεί στην Κωλέταλλα τον δρόμο που περνάς τις γραμμες 10 μπακαγιοκοι κινεζικής προέλευσης μάλλον τσαρκα κανανε
Venus: Τζούλια απο ουγγ. Ωραίο μωρο έγινε επειδή βάφτηκε! Πριν μια εβδομαδα αδιάφορη την έλεγα. Μετα Κάρλα.
Γκοντιβα: Εύα η ξανθιά
Τρίδυμα: Νο1: Χριατινα- Νικόλ Νο2: Τζούλια νταρντανα- Ιζαμπέλα Νο3: Κλαούντια προσμιλφ!
Ανδρ.34: Σόνια πρεπει να χασε κιλακια
Ανδρ.32: Ελένα οτι και να πω είναι λίγο.
Ανδρ19: Τζάστιν....
Ανδρ52: Γκαμπριέλα το γνωστό ωραίο πιπινακι αλλά με 40 ΔΕΝ.
Φρίξου 13.5: Βικτώρια η ξανθιά προςμιλφ
Φρίξου 15: Μια καινούργια κοπελα μαυρομαλλα αλλα ηταν εκεί η τσατσά του 21.
Κεφαλληνιας: Ελένα απο ουκρ. Πολή καλη επιλογή εκανα
Εφευγα απο τα τρίδυμα και κοιταω το las vegas ένας μπουρδελιαρης μπορεί να συγκινηθεί με αυτήν την εικόνα. ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ
Το περιεχόμενο τους για κλαμματα: Βικτώρια μεγαλουτσικη και Τάττου πολλα .-Ντανιέλα-Νατασσα καινούργια με κοκκινο μαλλί και παραπανισια κίλα η νέα Χωριατοπουλα
Εμπάργκο που αλλου.... εκεί στα 40αρια!!!
Νομιζω πως η επομένη Τσαρκα μου θα είναι με τα Αλάνια σαν τους κινέζους ενα πράγμα ΚΟΝΒΟΙ
karamaaaaaaaaan φιλια δινει το παολακι;δαχτυλακια αφηνειιι;για φωτισε τη κατασταση γιατι πολλα αρνητικα σχολια στο παρελθον με κρατανε πισω να δοκιμαστει...
Τελειως ενημερωτικα τωρα,την προηγουμενη βδομαδα,πετυχα τα καινουρια μαγαζια Las Vegas και τα λοιπα ανοιχτα,ενημερωθηκα κι εγω τι παιζει με το Mazda RX8.Eιναι το συγκεκριμενο που υπαρχει εξω απο το μαγαζι Las Vegas και κληρωνεται απο οτι μου ειπε εκει μια τσατσα στο τελους του 2015...Οχι στο τελος αυτου του ετους,2014 δηλαδη.Τωρα κουπονι κληρωσης παιρνει ο καθενας σε περιπτωση που μπει απο το απλο προγραμμα μεχρι το τζακουζι,απλα απο 60 ή 80 ευρω και πανω αν θυμαμαι καλα παιρνεις παραπανω κουπονια,καπως ετσι.Τωρα μεσα βεβαια δεν ειχε ωραιες γκομενες,κριμα το μαγαζι.Αυτα πανω κατω. ΥΓ. Δεν ειμαι νταβας ή προμοτορας,αλλαξα το νικ μου.
και αμα το κερδισεις δλδ τι θα πεις;παιδια κερδισα ενα αμαξι στα μπουρδελα;ρε τύπε δλδ άμα πάω τουλάχιστον 50-60 φόρες με το συμπαθειών είναι σαν να το αγοράζω με γραμματεια!! πλάκα μας κάνουνε!?
Ρε μηπως δινουνε κα τη πουτανα ΔΩΡΟ!!!!!!!!και αμα το κερδισεις δλδ τι θα πεις;παιδια κερδισα ενα αμαξι στα μπουρδελα;
έλα ντε!!και αμα το κερδισεις δλδ τι θα πεις;παιδια κερδισα ενα αμαξι στα μπουρδελα;
τότε βουρΡε μηπως δινουνε κα τη πουτανα ΔΩΡΟ!!!!!!!!
ρε τύπε δλδ άμα πάω τουλάχιστον 50-60 φόρες με το συμπαθειών είναι σαν να το αγοράζω με γραμματεια!! πλάκα μας κάνουνε!?
Στο Ν.Ουρανου 26 μια καινουρια πολυ ομορφη Ρουμανα Σιμονα στο ονομα εθεαθει , αν καποιος εκανε καταθεση ας μας ενημερωσει
και τον τελευταίο (μαλάκα) τον πήρε η κρίση άπω κάτω μανΑυτο ακριβως...Ο τυπος θελει να το δωσει παραπανω απο οσο το αγορασε...