Εχεις δικιο.μερικα πρεπει να τα κραταμε για τν παρτη μας.Θα συμφωνήσω απόλυτα όχι για την προσέγγιση τόσο αλλά για την χημεία, περνάνε από τα κορίτσια, δεκάδες καθημερινά και εκατοντάδες συναθλητές κάθε μήνα, η πιθανότητα να της γυρίσει τα μυαλά κάποιος από όλους μας σίγουρα ελλοχεύει, όσο δυνατά και να είναι τα στάνταρ και οι άμυνες της κάθε κοπέλας, δεν θα μπω στο δίλημμα να πω αν πιστεύω ή όχι αλλά σίγουρα η πιθανότητα να παρεκκλίνει κάποια κοπέλα υπάρχει και θα υπάρχει.
Θέλω όμως να επισημάνω και το εξής. Το θέμα γλωσόφιλα είναι ένα θέμα ευαίσθητο για την κάθε μία κοπέλα και είναι ένα θέμα πάρα πολύ προσωπικό. Όλοι μας γνωρίζουμε πως ακόμη και κοπέλες που φτάνουν στα άκρα (χύσιμο στο στόμα κλπ) ούτε ακόμη και αυτές κατά κανόνα κάνουν γλωσόφιλα. Είναι καλό ανάλογα περιστατικά που μπορεί να συμβούν σε κάποιον συνάδελφο να μην δημοσιοποιούνται δημόσια για αποφυγή παρεξηγήσεων και λανθασμένων προσδοκιών.
Ακόμη θυμάμαι το πόσο είχα παραπλανηθεί με την κριτική του ζαατσεφ πουανεφερε γλωσόφιλα με την Αλίνα. Δεν έχω κάτι με τον συναθλητή αλλά τότε είχα πάρει ένα καλό μάθημα.
Είναι κάποια που γίνονται και δεν γράφονται και άλλα που γράφονται και δεν γίνονται.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (3 μέλη και 70 επισκέπτες)
Κατι αλλο.εντυπωση μου εκανε κ τ στουντιο μελισσες τι φοβερο δωματιο ειχε.οταν πηγα για την θεια συλβια μπηκα σε ενα δωματιο τεραστιο που το μονο πραγματικά που δεν ειχε για να πεις οτι δεν ειναι κανονικό στουντιο ηταν η κουζινα.ηταν τ καλυτερο δωματιο που εχω μπει.απλα.καναπεδαρα ωραια μοκετα κ αν θυμαμαι στρογγυλο κρεβατι.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Κατι αλλο.εντυπωση μου εκανε κ τ στουντιο μελισσες τι φοβερο δωματιο ειχε.οταν πηγα για την θεια συλβια μπηκα σε ενα δωματιο τεραστιο που το μονο πραγματικά που δεν ειχε για να πεις οτι δεν ειναι κανονικό στουντιο ηταν η κουζινα.ηταν τ καλυτερο δωματιο που εχω μπει.απλα.καναπεδαρα ωραια μοκετα κ αν θυμαμαι στρογγυλο κρεβατι.
Είναι πολύ ωραίο το μαγαζί και το συγκεκριμένο δωμάτιο που αναφέρεσαι φοβερό, ναφερνε και καμιά κοπέλα της προκοπής έιχα πάει θυμάμαι τον περασμένο Μάιο με μια Θυγγαρέζα Ιζαμπέλα, κομοδινάρα >
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Χθεσινη βραδινή βόλτα σε ορισμένα σπιτάκια
Ερως:Χριστινα με τις βυζαρες φορα παρτίδα
Ρεντ νταιαμοντ:γαλήνη
Στις 2 βίλες στη Φρίξου:Βικυ και Λουση(στην τελευταία εγινε κατάθεση,θα ακολουθήσει κριτική σημερα το βραδυ)
Αν.γεωργιου στις πολλές σκάλες:μια Αννα απο Ισπανία ντεμεκ,αδιάφορη και αβυζη
Δίπλα η Χριστινα η αλβανιδα(ντεμεκ βορειοειπηρωτισα
Γκοντιβα:Ντανιελα η γνωστή πολυ ποιο αδύνατη απο την τελευταία φορα που την είχα δει(είχα κακο σκοπό γι αυτήν αλλα την γλύτωσε,στην κριτική θα γράψω αναλυτικά τι εγινε)
Λα καζα ντιρεν:Νικη Ελλεεινιδα (ευχαριστω δε θα παρω)
Ερως:Χριστινα με τις βυζαρες φορα παρτίδα
Ρεντ νταιαμοντ:γαλήνη
Στις 2 βίλες στη Φρίξου:Βικυ και Λουση(στην τελευταία εγινε κατάθεση,θα ακολουθήσει κριτική σημερα το βραδυ)
Αν.γεωργιου στις πολλές σκάλες:μια Αννα απο Ισπανία ντεμεκ,αδιάφορη και αβυζη
Δίπλα η Χριστινα η αλβανιδα(ντεμεκ βορειοειπηρωτισα
Γκοντιβα:Ντανιελα η γνωστή πολυ ποιο αδύνατη απο την τελευταία φορα που την είχα δει(είχα κακο σκοπό γι αυτήν αλλα την γλύτωσε,στην κριτική θα γράψω αναλυτικά τι εγινε)
Λα καζα ντιρεν:Νικη Ελλεεινιδα (ευχαριστω δε θα παρω)
new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
βολτα χθες βραδυ ...
στο Venus Angels στη Μινωταυρου η ΜΠΙΑΝΚΑ. μια πιτσιρικα, ντεμεκ ισπανιδα....προσοχη Μακρια!!....Φολα...εχω αναρτησει στο παρελθον κριτικη.
εγινε επισκεψη τελικα στην βιλα πριβε στην κοροβαγκου στην Φρατζεσκα...λυπαμαι που εσπασα το εμπαργκο στις βιλες και στα 40ρια αλλα η κοπελα εχει βυζαρες και κορμαρα...
βεβαια οπως συνηθως λογω καλης εμφανισης εχει και την αναλογη ψυλομυτικη συμπεριφορα...στο πισωκολλητο δεν αντεξε και μου ελεγε οτι δεν θελει...της λεω...καλα με 40 ευρω δεν κανεις πισωκολλητο?
μου ειπε με μονο 40 οχι σιγουρα....καλα...α αι συ κτιρ μωρη...εβγαλες καποια λεφτα και σηκωνεις και μυτη και απο πανω...τα βυζια της ειπε οτι ηταν φυσικα αλλα βρηκα ουλες απο κατω...το οποιοσημαινωει επεμβαση...μπορει οχι σικικονης αλλα κατι μπηκε μεσα...χαχαχαχ.
γενικα θα ελεγα προσοχη και απο μακρια εκτος αν θελετε να πληρωσετε μονο για τα βυζια..
στο Venus Angels στη Μινωταυρου η ΜΠΙΑΝΚΑ. μια πιτσιρικα, ντεμεκ ισπανιδα....προσοχη Μακρια!!....Φολα...εχω αναρτησει στο παρελθον κριτικη.
εγινε επισκεψη τελικα στην βιλα πριβε στην κοροβαγκου στην Φρατζεσκα...λυπαμαι που εσπασα το εμπαργκο στις βιλες και στα 40ρια αλλα η κοπελα εχει βυζαρες και κορμαρα...
βεβαια οπως συνηθως λογω καλης εμφανισης εχει και την αναλογη ψυλομυτικη συμπεριφορα...στο πισωκολλητο δεν αντεξε και μου ελεγε οτι δεν θελει...της λεω...καλα με 40 ευρω δεν κανεις πισωκολλητο?
μου ειπε με μονο 40 οχι σιγουρα....καλα...α αι συ κτιρ μωρη...εβγαλες καποια λεφτα και σηκωνεις και μυτη και απο πανω...τα βυζια της ειπε οτι ηταν φυσικα αλλα βρηκα ουλες απο κατω...το οποιοσημαινωει επεμβαση...μπορει οχι σικικονης αλλα κατι μπηκε μεσα...χαχαχαχ.
γενικα θα ελεγα προσοχη και απο μακρια εκτος αν θελετε να πληρωσετε μονο για τα βυζια..
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
βολτα χθες βραδυ ...
Ειναι μονο για μια και μοναδική δοκιμή η εν λόγο!!!
straham
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
[tube8][/tube8]
Η κυρία που προτείνεις εχει κατάμαυρα δόντια. Θεωρώ οτι ειναι μια πολυ σημαντική λεπτομέρεια που θα πρεπει να ειπωθεί αν σκεφτείς οτι οι καθαρότερες απο τις κοπέλες του επαγγέλματος δινούν μεγάλη βαρύτητα στην κατάσταση της οδοντοστοιχίας του εκάστοτε πελάτη.Είναι σημαντική ενδειξη υγείας και υγιεινής επίσης.θεια Μονικα στην Ερημιτη και θεια Ευα στο Godiva αυτες μονο πρωι δουλευουν ετσι κι αλλιως
Και επειδη μπορω να μαντεψω την επομενη ερωτηση σου,θα σου ελεγα οτι η Μονικα ειναι καλυτερη
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
και ήμουνα σε δίλημμα να πάω 'η να μην πάω[tube8][/tube8]Η κυρία που προτείνεις εχει κατάμαυρα δόντια. Θεωρώ οτι ειναι μια πολυ σημαντική λεπτομέρεια που θα πρεπει να ειπωθεί αν σκεφτείς οτι οι καθαρότερες απο τις κοπέλες του επαγγέλματος δινούν μεγάλη βαρύτητα στην κατάσταση της οδοντοστοιχίας του εκάστοτε πελάτη.Είναι σημαντική ενδειξη υγείας και υγιεινής επίσης.
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Εχει δικιο ο φιλος για τη μονικα ασε που πρωτη φορα που την ειδα στη φατσα την περασα για τρανς αλλα μεσα στο δωματιο ειναι Τουρμπο!!
[quote autζτβhor=Mastokavlidis link=topic=125.msg5787812#msg5787812 date=1412914045]
Εχει δικιο ο φιλος για τη μονικα ασε που πρωτη φορα που την ειδα στη φατσα την περασα για τρανς αλλα μεσα στο δωματιο ειναι Τουρμπο!!
[/quote]
επαυξανω οτι ειναι τουρμπο.σε πηδαει αυτη κ οχι εσυ.αλλα ενα ακομα μεγαλο μειον κανει μπαμ οτι ειναι κυρια που ξερει πολυ απο καμπαρε.καμπαρετζου.με χαλασε πολυ αυτο.
[/quote]
επαυξανω οτι ειναι τουρμπο.σε πηδαει αυτη κ οχι εσυ.αλλα ενα ακομα μεγαλο μειον κανει μπαμ οτι ειναι κυρια που ξερει πολυ απο καμπαρε.καμπαρετζου.με χαλασε πολυ αυτο.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
βολτα χθες βραδυ ...
ριξτην ενα χλεπιδι στη μαπα,εγω το χω κανει
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 550
- Πόντοι
- 7.135
Πέτυχα Άντζελα χθες το βράδυ στις Μέλισσες, είπα να δοκιμάσω μετά από ένα χρόνο και πέρασα μέσα φανταστικά. Το θέμα τσιμπούκι δεν το έχει καθόλου, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει άλλη κοπέλα που να ευχαριστιέται τόσο πολύ το γαμήσι και να έχει τέτοια αίσθηση (και να μην μιλήσουμε και για αντίδραση στο γλυφομούνι το οποίο δεν πήρα χθες όμως). Όταν στήνεται στα τέσσερα θέλεις να κλάψεις από συγκίνηση για το θέαμα. Τρελό μαύρο στην τσατσά πάντως που πήγε να μου φάει το 10ρικο από τα ρέστα κάνοντας την παλαβή, πρώτη φορά μου έτυχε κάτι τέτοιο και μου χάλασε την διάθεση μετά από μια πολύ καλή κατάθεση.
maverick77
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
εδω παλια τα χριστουγεννα ζητουσαν και δωρο ρε φιλεΠέτυχα Άντζελα χθες το βράδυ στις Μέλισσες, είπα να δοκιμάσω μετά από ένα χρόνο και πέρασα μέσα φανταστικά. Το θέμα τσιμπούκι δεν το έχει καθόλου, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει άλλη κοπέλα που να ευχαριστιέται τόσο πολύ το γαμήσι και να έχει τέτοια αίσθηση (και να μην μιλήσουμε και για αντίδραση στο γλυφομούνι το οποίο δεν πήρα χθες όμως). Όταν στήνεται στα τέσσερα θέλεις να κλάψεις από συγκίνηση από το θέαμα. Τρελό μαύρο στην τσατσά πάντως που πήγε να μου φάει το 10ρικο από τα ρέστα κάνοντας την παλαβή, πρώτη φορά μου έτυχε κάτι τέτοιο και μου χάλασε την διάθεση μετά από μια πολύ καλή κατάθεση.
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 550
- Πόντοι
- 7.135
εδω παλια τα χριστουγεννα ζητουσαν και δωρο ρε φιλε
Άλλο να σου ζητάει δώρο, άλλο να μη σου δίνει ρέστα. Το 10ρικο δεν μου λέει πολλά πράγματα, πολύ καλά πέρασα, αλλά τέτοιου είδους απατεωνιές σου χαλάν τη διάθεση.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Επίσκεψη μετά από καιρό στο Κεφαληνίας, Έλενα Ουκρανή, busty κοπέλα με απίστευτη κωλάρα, είχε καιρό να μου βγει κασκαντεριλίκι, πέρασα απίθανα και θα αναφερθώ εκτενέστατα στην πανηγυρική κριτική που ακολουθεί
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Στοχευμενη καταθεση σε Μονικα για κωλαρακι , τα λογια ειναι περιττα..... πολυ σφυροκοπημα με μια Μονικα να ζηταει κι αλλο , ο χαμος . Κανεις δεν ειπε οτι η Μονικα ειναι η σουπερ γκομενα αλλα για τα γουστα που βγαζει αξιζει τα λεφτα με το παραπανω .
Argiris_25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καμια προταση για σημερα για κωλοξεσκισμα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις