Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (2 μέλη και 73 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Υπάρχει καμία που να κάνει CIF;

Η Παολα η ξανθια που συστηνεται ως Ελληνιδα,αδυνατουλα,δουλευει στο 26ης 35Α (τσιρκο) πρωινη βαρδια.40 ευρω γυμνο και χυνεις οπου θελεις.

Επίσης η Μόνικα, στο Ανδρ. Γεωργ. 21 που συστήνεται και ως Μεξικάνα, 40 ευρώ και αυτή και την χύνεις στο πρόσωπο, είχα και προσωπική  εμπειρία, διάβασε την κριτική του al και στα σχόλια υπάρχουν και λίγες γραμμές δικές μου.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Παρόν, έχω γράψει και κριτική!!!

Αν μιλάμε για την ίδια...
το συγκεκριμενο στουντιο δε το συμπαθω καθολου και σπανια μπαινω...αυτη με το χαρακτηριστικο κειμενο τατουαζ στον ωμο την ειχα πετυχει στην Ερημιτη πριν πολυ καιρο αλλα αν δε με γελαει η μνημη μου ηταν ξανθια εκεινη με πιο κοντο μαλλι

αυτη η χθεσινη δεν προσεξα καθολου αν ειχε τετοιο πραμα οποτε δε μπορω να πω με σιγουρια

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Πριν λιγη ωρα γυρισα απο μινι τσαρκα με αποτυχημενη δυστυχως καταθεση σε καινουριο γκομενακι...Κριμα το κορμι και η εμφανιση της γενικοτερα...

Αν.Γεωργιου 38  μια μελαχροινη με ισιο μαλλι με λιγα πιασιματα,νομιζω δουλευε παλαιοτερα στο προμηθεως 25,ειχαν γραφτει αρνητικες       κριτικες,δυστυχως ξεχναω το ονομα της αυτη τη στιγμη

Αν.Γεωργιου 34 η γνωστη μιλφ  Ζωη με τη μαλακισμενη συμπεριφορα εντος κι εκτος ''αγωνιστικου χωρου''

Αν.Γεωργιου 32(μελισσες) η μιλφ Συλβια,ξανθια,με πιασιματα,μετρια φατσα,πολλη δυνατη στα ενδοτερα,αξιζει το καθε ευρω...

Αν.Γεωργιου 52(χωρις σκαλες) η ψηλη νταρντανα Αμαλια,φαινεται καυλιαρα,αλλα ειναι πολλη ασχημη...

Φριξου 15 η Εφη,δεν εχω παει ποτε μαζι της,δε μου κανει το κλικ,κρυο σαλοναρισμα,ζηταει 40 ευρω για χαλαρο προγραμμα,ενω αλλες με 40 τα δινουν ολα με γυμνο τσιμπουκι...Γουστα ειναι αυτα...

Τελος Φριξου 14 η Ουκρανη Νικολ,τρομερο μωρο εμφανισιακα,ψηλη ξανθια,βυζαρες,φοβερος κωλος,ποδαρες,αρκετα ομορφο προσωπο,δυστυχως 50 ευρω πηγαν χαμενα(γυμνο τσιμπουκι)...Δε μιλαει Ελληνικα-Αγγλικα,δυσκολη συννενοηση,τιποτα το ιδιαιτερο στο δωματιο,ουτε εχυσα δυστυχως...

φιλε δεν μπορεις να φανταστεις ποσο λαθος εχεις για την Εφη...δοκιμασε μια φορα κ θα δεις...

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ουτε εγω εχω δοκιμασει Εφη δε με βολευει λογω πρωινου αλλα θα το κανω συντομα και θα γραψω εντυπωσεις ;)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
φιλε δεν μπορεις να φανταστεις ποσο λαθος εχεις για την Εφη...δοκιμασε μια φορα κ θα δεις...
Φιλος η Εφη μετραει αλλα οντος αλλες στο επιπεδο ομορφιας της με 40 δινουν και κωλο τη να λεμε τωρα μπορω να πω οτι το 40αρι ειναι λιγο πολλη για την Εφη γιατι δε κανει τιποτα απο γυμνα γλυψιματα κτλ εχω παει παει πολλες φορες μαζι της γουσταρα αλλα με χαλαει το οτι δε κανει τιποτα γιατι οσο και να τη γαμας μενεις με την γκαυλα.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ίσα ίσα που θέλει να τα κάνει η ίδια πάντα με τον τρόπο της, πάντως είναι ωραία γυναίκα και πολύ κορμάρα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Ορισμενα Στουντιο κατι πρεπει να κανουν και με τις καποτες τους, πολλες φορες εχουν πολυ στενες μικρες καποτες, ο μισος μου μπαινει μεσα και με σφιγγει σαν δαχτυλιδι με αποτελεσμα να μην εχω φουλ στυση κ να δυσκολευομαι.

Ασε,με το κιλο τις αγοραζουν,αν δεν κανω λαθος τις 500 καποτες 25ε,οπως καταλαβαινεις ειναι διαλογης Γ' η Δ'  :jerking:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
μαλλον δε σε προλαβα αλλα σταματησε κι απο κει οριστικα...σε καμια βδομαδα μαλλον θα εχουμε νεοτερα για το που θα καταληξει και αν καταληξει που εγω προσωπικα δε το βλεπω για πω την αληθεια

:thumbsup:
δεν πειραζει αλ εγω κατεβηκα ετσι κ αλλιως!!
πηγα στα τριδυμα μονο δεν την βρικα κ εφυγα!!
αληθεια απο εμφανιση?? εσπασε ακομα ποιο πολυ??

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
χαχαχα χθες φιλε πιασαμε κουβεντα κανα 5λεπτο μιλουσαμε και αφου ειδα την κοπελα..της εκανα κοπλιμεντα για την εμφανιση της και της ειπα οτι αυτη ειναι πολυ πιο εμφανισιμη απ την κοπελα η οποια ειναι σαν κοκκαλο.. νωριτερα αυτη μ ελεγε οτι ειμαι πολυ ομορφος και πολυ σπανια συνανταει ομορφους και καθαρους πελατες!! με τσιμπησε και τα μαγουλακια αχααχχαχα  :tits:
ορμα ετσι εφαγα και εγω

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Ασε,με το κιλο τις αγοραζουν,αν δεν κανω λαθος τις 500 καποτες 25ε,οπως καταλαβαινεις ειναι διαλογης Γ' η Δ'  :jerking:
γιαυτο εχουν σπασει ενα σωρο φορες..τοσο μαλακες ειναι οι ανθρωποι.δε υπολογιζουν ουτε εμας ουτε τις πουτανες...ολα για τα λεφτα,λες και αμα αγοραζανε μια καποτα της προκοπης θα καταξοδευονταν...made in thailand ειναι ολες,σε ολα τα στουντιο

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εμενα οι φτηνες καποτες των στουντιο με βολευουν περισσοτερο, με τις ακριβες του εμποριου δεν βολευομαι καλα,
και μου εχουν σκιστει καμια 5αρα φορες του εμποριου ενω του κιλου σε μπουρδελο δεν ετυχε ποτε να σκιστει

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
γιαυτο εχουν σπασει ενα σωρο φορες..τοσο μαλακες ειναι οι ανθρωποι.δε υπολογιζουν ουτε εμας ουτε τις πουτανες...ολα για τα λεφτα,λες και αμα αγοραζανε μια καποτα της προκοπης θα καταξοδευονταν...made in thailand ειναι ολες,σε ολα τα στουντιο
δεν ειναι διαλογης ειναι φτηνη μαρκα, εδω στα αυτοκινητα και οι κορεατες σε λιγα χρονια καταφεραν να βγαλουν καλυτερη ποιοτητα απο τους βρεττανους που αναγκαστηκαν να κλεισουν την ροβερ και εσυ δεν εμπιστευεσαι τα ταϋλανδεζικα προφυλακτικα λες και ειναι καμια πολυπλοκη κατασκευη? μπορει να βαζουν περισσοτερο λατεξ στα προφυλακτικα οι ταϋλανδοι και ετσι να αντεχουν περισσοτερο απο τα υπερλεπτα ντεμεκ πιο αισθησιακα μεγαλων εταιριων.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Συμφωνω και στα δυο τελευταια post του bourdeliotis

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
εμενα οι φτηνες καποτες των στουντιο με βολευουν περισσοτερο, με τις ακριβες του εμποριου δεν βολευομαι καλα,
και μου εχουν σκιστει καμια 5αρα φορες του εμποριου ενω του κιλου σε μπουρδελο δεν ετυχε ποτε να σκιστει

Ανάλογα τη μάρκα που χρησιμοποιείς,εγω με τα duo δεν είχα ποτε προβλημα.

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον δε σε προλαβα αλλα σταματησε κι απο κει οριστικα...σε καμια βδομαδα μαλλον θα εχουμε νεοτερα για το που θα καταληξει και αν καταληξει που εγω προσωπικα δε το βλεπω για πω την αληθεια

Δουλεύει σήμερα βράδυ στο μεσαίο

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Καντυ μαλλον τελος οριστικα..το κοριτσι εδωσε τελος σε αυτη τη φαση της ζωης της.Να ειναι καλα εκει που ειναι...
στο αλλο site Καντυ δεν εμφανιζει πουθενα,στα τηλ σου λενε μονο ποιες δουλευουν....

με παραξενεψε που στο Φριξου 13 λεει για μια Διανα.ποια ειναι αυτη? η μηπως ειναι παραπλανηση για την Ξινο-Μιραμπελα...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Καντυ μαλλον τελος οριστικα..το κοριτσι εδωσε τελος σε αυτη τη φαση της ζωης της.Να ειναι καλα εκει που ειναι...
στο αλλο site Καντυ δεν εμφανιζει πουθενα,στα τηλ σου λενε μονο ποιες δουλευουν....

με παραξενεψε που στο Φριξου 13 λεει για μια Διανα.ποια ειναι αυτη? η μηπως ειναι παραπλανηση για την Ξινο-Μιραμπελα...

sadpanda :S για καντυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom