Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Γεια σας μαγκες!
Χθες γυρισα απ' τις καλοκαιρινες διακοπες στη Χαλκιδικη, οπου πετυχα την Βικυ Παπαδακη σ' ενα μπιτς μπαρ..!
Μιλαμε ολοι στο μαγαζι (κι εγω αναμεσα τους) ειχαν χαζεψει..!
Τι γυναικαρα ειναι αυτη..; Κ φυσικα κανεις, περα απο μενα που την αναγνωρισα, δεν πηρε χαμπαρι τιποτα..!

Απιστευτη θεϊκη κορμαρα κ βυζαρες κι αναρωτιομουν τι μαλακια εκανα, που οταν ηταν εδω δεν πηγα να τη δω..!
Δε θυμαμαι ποτε ακριβως ηταν εδω, αλλα νομιζω ειχα ριξει μια ματια στα σχολια κ στις κριτικες, κ δεν ηταν πολυ θετικες, αν δεν κανω λαθος.. Αν καποιος συναδερφος θυμαται περισσοτερα απ' το συντομο περασμα της απ' την πολη ας ενημερωσει, γιατι ψηνομαι να παω Αθηνα να τη δω αν ξαναδουλεψει εκει..!

Οσο για τα σχολια για τη φωνη, που απ' οτι θυμαμαι γραφτηκαν, τα βρισκω κι αυτα υπερβολικα.. Εμενα μου φανηκε αρκετα νορμαλ, της Χειλουδακη πχ, ειναι πολυ πιο υπερβολικη απ' της Βικυς.. Αυτο που χτυπαει στο ματι ειναι το υψος κ το στηθος..!
Δε συναντας συχνα κανονικες γυναικες με υψος 1,80+ κ τεραστιες βυζαρες..!

Τωρα αν σε καποιον δεν αρεσουν οι εντονες πλαστικες επεμβασεις ειναι αλλο θεμα... Αλλα οι περισσοτερες γυναικες πορνοσταρ εχουν κανει τετοιες επεμβασεις, οχι μονο οι τρανς...

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
η χριστινα η ουγγαρεζα σε ποιο δουλευει?

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλημερα στην παρεα........επεστρεψα κ εγω!

απο τα λιγα που διαβασα αυτο που κρατησα ειναι η νικολ που επεστρεψε!!
θα ηθελα να την ξαναδω απο πολυ κοντα ;) ;)!!

οσο για τα υπολοιπα κ πολλα που διαβασα δεν θελω να σχολιασω :jerking: :jerking:!!

θα κατεβω μια βολτα σημερα το πρωι μονο κ μονο μπασ κ πετυχω την νικολ στα τριδυμα μιας κ για να λετε οτι δεν την βρηκατε στην βραδινη βαρδια μπορει να γυρισε στην πρωινη!

αν εχει κανεις να προτινει κανα καλο κομματι για το πρωι θα ηθελα να ξερω μην ψαχνομαι!!
βυζαρου η μιλφ στα γουστα μου!!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Γεια σας μαγκες!
Χθες γυρισα απ' τις καλοκαιρινες διακοπες στη Χαλκιδικη, οπου πετυχα την Βικυ Παπαδακη σ' ενα μπιτς μπαρ..!
Μιλαμε ολοι στο μαγαζι (κι εγω αναμεσα τους) ειχαν χαζεψει..!
Τι γυναικαρα ειναι αυτη..; Κ φυσικα κανεις, περα απο μενα που την αναγνωρισα, δεν πηρε χαμπαρι τιποτα..!

Απιστευτη θεϊκη κορμαρα κ βυζαρες κι αναρωτιομουν τι μαλακια εκανα, που οταν ηταν εδω δεν πηγα να τη δω..!
Δε θυμαμαι ποτε ακριβως ηταν εδω, αλλα νομιζω ειχα ριξει μια ματια στα σχολια κ στις κριτικες, κ δεν ηταν πολυ θετικες, αν δεν κανω λαθος.. Αν καποιος συναδερφος θυμαται περισσοτερα απ' το συντομο περασμα της απ' την πολη ας ενημερωσει, γιατι ψηνομαι να παω Αθηνα να τη δω αν ξαναδουλεψει εκει..!

Οσο για τα σχολια για τη φωνη, που απ' οτι θυμαμαι γραφτηκαν, τα βρισκω κι αυτα υπερβολικα.. Εμενα μου φανηκε αρκετα νορμαλ, της Χειλουδακη πχ, ειναι πολυ πιο υπερβολικη απ' της Βικυς.. Αυτο που χτυπαει στο ματι ειναι το υψος κ το στηθος..!
Δε συναντας συχνα κανονικες γυναικες με υψος 1,80+ κ τεραστιες βυζαρες..!

Τωρα αν σε καποιον δεν αρεσουν οι εντονες πλαστικες επεμβασεις ειναι αλλο θεμα... Αλλα οι περισσοτερες γυναικες πορνοσταρ εχουν κανει τετοιες επεμβασεις, οχι μονο οι τρανς...
για την βικαρα γραφουμε εδω

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια..ξερετε ακριβη οδο απ τον οικο που δουλευη η μιλφ ευα??

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
χαχαχαχα οχι αδερφε το ψαχνω απλα στα στουντιο να δω κριτικες και δεν το βρισκω!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
θα κατεβω μια βολτα σημερα το πρωι μονο κ μονο μπασ κ πετυχω την νικολ στα τριδυμα μιας κ για να λετε οτι δεν την βρηκατε στην βραδινη βαρδια μπορει να γυρισε στην πρωινη!
μαλλον δε σε προλαβα αλλα σταματησε κι απο κει οριστικα...σε καμια βδομαδα μαλλον θα εχουμε νεοτερα για το που θα καταληξει και αν καταληξει που εγω προσωπικα δε το βλεπω για πω την αληθεια

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ορισμενα Στουντιο κατι πρεπει να κανουν και με τις καποτες τους, πολλες φορες εχουν πολυ στενες μικρες καποτες, ο μισος μου μπαινει μεσα και με σφιγγει σαν δαχτυλιδι με αποτελεσμα να μην εχω φουλ στυση κ να δυσκολευομαι.

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Ορισμενα Στουντιο κατι πρεπει να κανουν και με τις καποτες τους, πολλες φορες εχουν πολυ στενες μικρες καποτες, ο μισος μου μπαινει μεσα και με σφιγγει σαν δαχτυλιδι με αποτελεσμα να μην εχω φουλ στυση κ να δυσκολευομαι.

αν έχεις τέτοιο θεμα αδελφέ καλύτερα να έχεις τις δικές σου. σίγουρα πράγματα ;)

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
καλησπερα σας αδελφια συναγωνιστες η μονικα ρωσομιλφ ειναι ακομα εδω να την επισκεφτω χω πολυ γαλα στις πετοσφαιρες μου

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Πριν λιγη ωρα γυρισα απο μινι τσαρκα με αποτυχημενη δυστυχως καταθεση σε καινουριο γκομενακι...Κριμα το κορμι και η εμφανιση της γενικοτερα...

Αν.Γεωργιου 38  μια μελαχροινη με ισιο μαλλι με λιγα πιασιματα,νομιζω δουλευε παλαιοτερα στο προμηθεως 25,ειχαν γραφτει αρνητικες      κριτικες,δυστυχως ξεχναω το ονομα της αυτη τη στιγμη

Αν.Γεωργιου 34 η γνωστη μιλφ  Ζωη με τη μαλακισμενη συμπεριφορα εντος κι εκτος ''αγωνιστικου χωρου''

Αν.Γεωργιου 32(μελισσες) η μιλφ Συλβια,ξανθια,με πιασιματα,μετρια φατσα,πολλη δυνατη στα ενδοτερα,αξιζει το καθε ευρω...

Αν.Γεωργιου 52(χωρις σκαλες) η ψηλη νταρντανα Αμαλια,φαινεται καυλιαρα,αλλα ειναι πολλη ασχημη...

Φριξου 15 η Εφη,δεν εχω παει ποτε μαζι της,δε μου κανει το κλικ,κρυο σαλοναρισμα,ζηταει 40 ευρω για χαλαρο προγραμμα,ενω αλλες με 40 τα δινουν ολα με γυμνο τσιμπουκι...Γουστα ειναι αυτα...

Τελος Φριξου 14 η Ουκρανη Νικολ,τρομερο μωρο εμφανισιακα,ψηλη ξανθια,βυζαρες,φοβερος κωλος,ποδαρες,αρκετα ομορφο προσωπο,δυστυχως 50 ευρω πηγαν χαμενα(γυμνο τσιμπουκι)...Δε μιλαει Ελληνικα-Αγγλικα,δυσκολη συννενοηση,τιποτα το ιδιαιτερο στο δωματιο,ουτε εχυσα δυστυχως...

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11
Υπάρχει καμία που να κάνει CIF;

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Υπάρχει καμία που να κάνει CIF;

Η Παολα η ξανθια που συστηνεται ως Ελληνιδα,αδυνατουλα,δουλευει στο 26ης 35Α (τσιρκο) πρωινη βαρδια.40 ευρω γυμνο και χυνεις οπου θελεις.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πριν λιγη ωρα γυρισα απο μινι τσαρκα με αποτυχημενη δυστυχως καταθεση σε καινουριο γκομενακι...Κριμα το κορμι και η εμφανιση της γενικοτερα...

Αν.Γεωργιου 38  μια μελαχροινη με ισιο μαλλι με λιγα πιασιματα,νομιζω δουλευε παλαιοτερα στο προμηθεως 25,ειχαν γραφτει αρνητικες       κριτικες,δυστυχως ξεχναω το ονομα της αυτη τη στιγμη

Την Λουϊζα εννοείς, για μια φορά που την πήρα στο Προμηθέως 25 καλή ήταν, αλλά μέχρι εκεί.

Φριξου 15 η Εφη,δεν εχω παει ποτε μαζι της,δε μου κανει το κλικ,κρυο σαλοναρισμα,ζηταει 40 ευρω για χαλαρο προγραμμα,ενω αλλες με 40 τα δινουν ολα με γυμνο τσιμπουκι...Γουστα ειναι αυτα...

Τελος Φριξου 14 η Ουκρανη Νικολ,τρομερο μωρο εμφανισιακα,ψηλη ξανθια,βυζαρες,φοβερος κωλος,ποδαρες,αρκετα ομορφο προσωπο,δυστυχως 50 ευρω πηγαν χαμενα(γυμνο τσιμπουκι)...Δε μιλαει Ελληνικα-Αγγλικα,δυσκολη συννενοηση,τιποτα το ιδιαιτερο στο δωματιο,ουτε εχυσα δυστυχως...

Με 40 στην Έφη θα περνούσες 1000 φορές καλήτερα, δεν είναι το παν το γυμνό τσιμπούκι σε μια επαφή, αλλά το πόσο όμορφα θα περάσεις....πρέπει να είσαι πάντως από τους λίγους....Γούστα είναι αυτά  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom