Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (3 μέλη και 70 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Δεν υπαρχουν μυστικα, προφανως αν υπηρχαν θα τα ειχα πει και στον Hagem προ πολλου.
Μαλλον ειναι απλα θεμα χημειας.
Μου κανει εντυπωσει που τελειωνε κι αυτη καθε φορα που βρισκομασταν.
Δεν μου εχει ξανατυχει ποτε με άλλη (επαγγελματια), κι εχω παει με αρκετες.
Squirter? Πως κατάλαβες ότι τέλιωσε?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κατεχάκη είχε αναμμένα φώτα, το λουκέτο έλλειπε αλλά δεν άνοιγαν. Συνεχίζει η Βίκυ η ξανθιά εκεί?

Συνεχίζει η Βίκυ η ξανθιά η Ουκρανή   :tits:  δουλεύει χωρίς τσατσά και προφανώς την ώρα που πέρασες ήταν στο δωμάτιο   :knockinb:  , προ ημερών την επισκεύθειν , αλλά είναι πολύ ντεφορμέ η νεαρά, έχει χάσει τη θηλυκότητα της και την πλάκα της, θέλει να προσπαθήσει αλλά δεν τόχει, μακάρι να είναι προσωρινό το ντεφορμάρισμα της και να επανέλθει γιατί είναι γλυκύτατο πλάσμα  :smitten:

Επισκέπτης
Θυμαμαι στον βαρδαρη στο γωνιακο (πρασινο) ειχε τελειωσει η φραουλιτσα  :grin: με ειπε μετα οτι ημουν ο πρωτο για την ημερα εκεινη. Φαινεται το εκανε συχνα να τελειωνει με τον πρωτο που θα επαιρνε, ξανα πηγα μια ακομα φορα νωρις για να ειμαι ο πρωτος αλλα με προλαβε στο νημα ενας συναγωνιστης.  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θυμαμαι στον βαρδαρη στο γωνιακο (πρασινο) ειχε τελειωσει η φραουλιτσα  :grin: με ειπε μετα οτι ημουν ο πρωτο για την ημερα εκεινη. Φαινεται το εκανε συχνα να τελειωνει με τον πρωτο που θα επαιρνε, ξανα πηγα μια ακομα φορα νωρις για να ειμαι ο πρωτος αλλα με προλαβε στο νημα ενας συναγωνιστης. 
δεν ήξερε ο άνθρωπος να περιμένει λίγο να περάσεις πρώτος ρε αγαπούλη να φάει μια μπουγάτσα δίπλα

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
η κοπελα σου πως τελειωνει? φαινετε απο τις κραυγες..εμενα με ετυχε με 2 να τελειωνουν..

Ξερω γω ρε παιδια... Με εσφιγγε πιο δυνατα, αρχισε τα αχ βαχ, αρχιζε να θολωνει το ματι και καποιες φορες επαιζε με το μουνι της και μου ελεγε περιμενε...Λετε να επαιζε τοσο θεατρο?

Μολις γυρισα απο Αννα απο βιλλες.
Τι πλασμα ειναι αυτο ρε παιδια? Με εστειλε στα ουράνια.
Μου ελεγε λογακια, με χαιδευε με φιλουσε και στο κυριως μενου
πυραυλος... Τη συγκαταλεγω στις τοπ κι απορω πως δεν ακουγονται πραγματα γι αυτην.
Αλ ψηνεσαι να τον κανουμε διπλο το γαμο?  :smitten: :smitten: :smitten:

Hagem σε αυτην πολυ δυσκολα να διαφωνησουμε...

Επισκέπτης
Μαγκες οταν κανετε τσαρκα σε ποιο λετε δν θα ξαναπατε καθολου! Προσωπικα για μενα τ Κεφαλληνιας.Γκολντεν σταρς.πετρου ερημιτη κ φυσικα οι βιλλες!
Kαι εμενα το κεφαληνιας δεν με καθεται καλα  :grin: παω αλλα οχι οσο συχνα παω στα αλλα, τωρα τελευταια στραβωσα και με κωλλετη, περισσοτερο γιατι το πετυχενο κλειστο. Φριξου 13 πρωι δεν παταω σχεδον καθολου, ο λογος προφανης  :grin: αντιθετα με πολλους συναγωνιστες παω συχνα τσιρκο δεν με ενδιαφερει και τοσο αμα με δει κανενας γνωστος  :P απλα οταν παω παρκαρω στο μπλοκ 33 και αν με αναγνωρισει κανενα το παιζω και καλα οτι ηρθα στο κλαμπακι.  :grin:

Επισκέπτης
δεν ήξερε ο άνθρωπος να περιμένει λίγο να περάσεις πρώτος ρε αγαπούλη να φάει μια μπουγάτσα δίπλα
τι αγαπουλης ρε μλκ... τζ ελ με λενε εμενα  :birdman: απο περιεργια πηγα (ειχαμε λεφτα για πεταμα τοτε)να δω αν ξανα τελειωσει.

Επισκέπτης
Ξερω γω ρε παιδια... Με εσφιγγε πιο δυνατα, αρχισε τα αχ βαχ, αρχιζε να θολωνει το ματι και καποιες φορες επαιζε με το μουνι της και μου ελεγε περιμενε...Λετε να επαιζε τοσο θεατρο?

πυραυλος... Τη συγκαταλεγω στις τοπ κι απορω πως δεν ακουγονται πραγματα γι αυτην.

Κανουμε εμπαργκο στις βιλλες φιλε  :grin:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6

Βασιλειε , ποια τελειωνε καθε φορα? ονομα που δουλευει?
Επισης σκεφτομουν να παω στην Αννα και απο την κριτικη σου με κοβω να πηγαινω τωρα !!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
αλινα νικ ουρ.26 :idiot: :idiot:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Βασιλειε , ποια τελειωνε καθε φορα? ονομα που δουλευει?
Επισης σκεφτομουν να παω στην Αννα και απο την κριτικη σου με κοβω να πηγαινω τωρα !!
Καμια δεν τελειώνει καθε φορα, κι αυτη που τελειωνει με σενα μπορει να μην τελειωσει με μενα ποτε!
Πολλες καναν πως τελειωσαν αλλα τρεις μονο απ αυτες μουσκεψαν το σεντονι.
Η Αλινα ειναι πραγματι ευαισθητη πολύ. Μπορει να τελειωσει, αλλα μπορεί να σ αρχισει και στα χαστούκια οπως την εκοψα.

Βασιλι με την Αννα μια φορα που βρεθηκαμε ηταν πολυ καλη. Δεν ξανατυχε ομως.

Κι ενα σχολιο για τις βιλλες, κα βριστε με οσο θελετε:
Αν στο 30 που πηγα προσφατα το απλο εχει 30, στις βιλλες και σ αλλα κανα-δυο, έπρεπε να εχει το διπλασιο. Οπως η Mercedes κοστίζει το διπλασιο απ το Fiat.
Περισσότερα στην κριτική.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καμια δεν τελειώνει καθε φορα, κι αυτη που τελειωνει με σενα μπορει να μην τελειωσει με μενα ποτε!
Πολλες καναν πως τελειωσαν αλλα τρεις μονο απ αυτες μουσκεψαν το σεντονι.
Η Αλινα ειναι πραγματι ευαισθητη πολύ. Μπορει να τελειωσει, αλλα μπορεί να σ αρχισει και στα χαστούκια οπως την εκοψα.

Βασιλι με την Αννα μια φορα που βρεθηκαμε ηταν πολυ καλη. Δεν ξανατυχε ομως.

Κι ενα σχολιο για τις βιλλες, κα βριστε με οσο θελετε:
Αν στο 30 που πηγα προσφατα το απλο εχει 30, στις βιλλες και σ αλλα κανα-δυο, έπρεπε να εχει το διπλασιο. Οπως η Mercedes κοστίζει το διπλασιο απ το Fiat.
Περισσότερα στην κριτική.

καλα λεγε τετοια να πανε το απλο στο 50αρικο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
εγω παλι το καινουργιο της τουμπανιεθ γιατι δεν το βρισκω...περασα στις 6 το πρωι και δεν....

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
καλα λεγε τετοια να πανε το απλο στο 50αρικο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Οπως θα αυξησουν και την τιμη της Mercedes...
Προσπαθω να σου εξηγησω οτι στα αχουρια ειναι ακριβα και πρέπει να το ριξουν στο εικοσαρικο, αλλα δεν...
Μονο η Μιρελα καταλαβε οτι πουλαει το ωραίο εμπόρευμα της σε αχουρι και το εκανε 25. Και γι αυτο επιβιωνει και μπραβο της!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom