τι μαλακασ ρε που εισαι¨?σε φτοιαχνει ρε τρομπα αυτο το πραγμα?να σε λενε τετοιεσ μαλακιεσ?Γεια και απο μενα παιδες,παλιος στο site,καινουργιος σε οτι θα αφορα πληροφορηση.
Οντως η Εφη παιζει σε αλλη κατηγορια σε οτι αφορα τεχνικη,αισθησιασμο,στασεις,φαντασια........και στα 4 κωλος απο αλλο πλανητη.
το μονο που υστερει ισως λιγο ειναι οτι δεν μου βγαζει ανωμαλη γκαυλα του στυλ να της λες βρομολογα,να τις συμπεριφερεσαι σαν ενα κομματι κρεας κτλ κτλ,ειναι πολυ γλυκια γιαυτο.
παρεπιπτοντως,ενα απο τα πραγματα που εμενα τουλαχιστον με γκαβλωνουν πολυ ειναι να μου λενε τα κοριτσια στο δωματιο ανωμαλιες που τους ζητανε η και εχουν κανει με πελατες .
Καποιος λοιπον ειχε ζητησει απο εφη να του την παιζει ενω αυτος εγλυφε μια ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ που ειχε φερει....
επισης,ποια φανταζεστε οτι μπορει να εχει κανει παρτουζα με 5 (ναι,ΠΕΝΤΕ) πιτσιρικαδες στο ιδιο δωματιο?
μοιραστειτε μαζι μου αλλες ανωμαλες ιστοριες που εσεις ξερετε,ειδικα αν αφορουν Εφη.....
επεται συνεχεια.......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
παρτουζα με 5 εχει κανει και η αντριανα.κομ νυν μιχαελα εξαφανισμενη τελευταια.
επισης στην εβελινα εχει παει τυπος με τυροπιτακια για βουτηματα σε ουρα που θα εβαζε σε πιατακι η εβελινα :S
επισης στην εβελινα εχει παει τυπος με τυροπιτακια για βουτηματα σε ουρα που θα εβαζε σε πιατακι η εβελινα :S
μπουρδελιοτη τον ελιωσεσ τωρα χαχαχαπαρτουζα με 5 εχει κανει και η αντριανα.κομ νυν μιχαελα εξαφανισμενη τελευταια.
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
εχω καλες πηγες εγω
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Εεεε....θελω κι εγω κρεβατάκι...Λοιπον εχουμε και λεμε...
Ναι ειναι η Βαβατση...
bourdeliotis
Blastbeat208
antigregory
mpotofilos
papazits
al pacino
Οχι δεν ειναι η Βαβατση...
jimiadis
Raptoras1983
?Ainigma?
gagarin
sierakilo
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.889
- Πόντοι
- 11.585
Εμενα ακριβως το αντιθετο μου πε οτι ολοι της λενε οτι ειναι η βαβατση και μου λεει τοσο πολλη μοιαζουμε ποια λεω ναι και λεει τη να κανουμε ολοι εχουν τον διδυμο τους εγω εχω αυτην συν οτι δεν ειδα καμμια ουλη κατω η βαβατση λενε οτι εχει μια κατω.
Τα ιδια ελεγε και η καρμεν οταν πηρε την μεγαλη μεταθεση απο τα καταγωγια του βαρδαρη στις βιλες, αρνιοταν κατηγορηματικα οτι ειναι το ιδιο κομοδινο που δουλευε στον βαρδαρη, και ελεγε...ολοι μου λενε οτι μιαζουμε αλλα δεν ειμαι η ιδια....πουτανες τυπε....
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Γαμησε τα αλλα και παλι ουλη δεν ειδα!Τα ιδια ελεγε και η καρμεν οταν πηρε την μεγαλη μεταθεση απο τα καταγωγια του βαρδαρη στις βιλες, αρνιοταν κατηγορηματικα οτι ειναι το ιδιο κομοδινο που δουλευε στον βαρδαρη, και ελεγε...ολοι μου λενε οτι μιαζουμε αλλα δεν ειμαι η ιδια....πουτανες τυπε....
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.889
- Πόντοι
- 11.585
Εεεε....θελω κι εγω κρεβατάκι...
Κρεβατακια τελος.!!
Αν δεν κανω λαθος ο Blastbeat εφαγε πατουσακια οποτε το διωρθωνω να ειμαστε δικαιοι...
Λοιπον εχουμε και λεμε...
Ναι ειναι η Βαβατση...
bourdeliotis
Blastbeat208
antigregory
mpotofilos
papazits
al pacino
Hagem
jimiadis
Raptoras1983
?Ainigma?
gagarin
sierakilo
Anomalakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
τι μαλακασ ρε που εισαι¨?σε φτοιαχνει ρε τρομπα αυτο το πραγμα?να σε λενε τετοιεσ μαλακιεσ?
Ειπα να σε αγνοησω φλουφλακο,αλλα μια και το ζηταει ο κολος σου θα απαντησω.
Πρωτον δεν εβρισα κανεναν,δεν χαρακτηρισα κανεναν.εδω μεσα λοιπον αρχιδακο,γραφουν ολοι οτι εχει να κανει με κριτικες,εμπειριες,βιτσια,απωθημενα κτλ κτλ......Αλλος γουσταρει μποτες,αλλος βυζογλυψηματα,αλλος χυσιματα στη μαπα,αλλος γουσταρει να τον γαμαει η πουτανα με πλαστικους πουτσους,αλλος την βρισκει να τον κατουρανε κτλ κτλ......Εμενα το να ανκαλυπτω ποσο εκφυλη ειναι η πουτανα που γαμαω εκεινη τη στιγμη με γκαυλωνει.αν αυτα σε θιγουν,ή νομιζεις οτι εισαι σε site για ''σοβαρες'' γνωριμιες,ερωτικες σχεσεις και βαρυσημαντα θεματα,κανεις λαθος και αντε σαλτα και γαμησου.(εκτος και αν εισουν ΕΣΥ αυτος με τη μελιτζανα....ε μπαγασακο?.....)
για να επανελθω μετα τον τρολλ,εκφραστειτε ελευθερα ανομαλακιδες ολου του κοσμου,και μοιραστειτε τις εμπειριες σας
ε δε σε καταλαβα εγω.παοκ εισαιΕιπα να σε αγνοησω φλουφλακο,αλλα μια και το ζηταει ο κολος σου θα απαντησω.
Πρωτον δεν εβρισα κανεναν,δεν χαρακτηρισα κανεναν.εδω μεσα λοιπον αρχιδακο,γραφουν ολοι οτι εχει να κανει με κριτικες,εμπειριες,βιτσια,απωθημενα κτλ κτλ......Αλλος γουσταρει μποτες,αλλος βυζογλυψηματα,αλλος χυσιματα στη μαπα,αλλος γουσταρει να τον γαμαει η πουτανα με πλαστικους πουτσους,αλλος την βρισκει να τον κατουρανε κτλ κτλ......Εμενα το να ανκαλυπτω ποσο εκφυλη ειναι η πουτανα που γαμαω εκεινη τη στιγμη με γκαυλωνει.αν αυτα σε θιγουν,ή νομιζεις οτι εισαι σε site για ''σοβαρες'' γνωριμιες,ερωτικες σχεσεις και βαρυσημαντα θεματα,κανεις λαθος και αντε σαλτα και γαμησου.(εκτος και αν εισουν ΕΣΥ αυτος με τη μελιτζανα....ε μπαγασακο?.....)
για να επανελθω μετα τον τρολλ,εκφραστειτε ελευθερα ανομαλακιδες ολου του κοσμου,και μοιραστειτε τις εμπειριες σας
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Ωραιος τυπε και καλος ορισεςΕιπα να σε αγνοησω φλουφλακο,αλλα μια και το ζηταει ο κολος σου θα απαντησω.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.637
- Πόντοι
- 34.538
Καλως ηρθες φιλε αν και προσγειώθηκες λιγο ανωμαλα...Ειπα να σε αγνοησω φλουφλακο,αλλα μια και το ζηταει ο κολος σου θα απαντησω.
Μην παρεξηγεσαι,εχει πολλους φελους στο σαιτ...
ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Κρεβατακια τελος.!!
Αν δεν κανω λαθος ο Blastbeat εφαγε πατουσακια οποτε το διωρθωνω να ειμαστε δικαιοι...
Ναι ειναι η Βαβατση...
bourdeliotis
Blastbeat208
antigregory
mpotofilos
papazits
al pacino
Hagem
jimiadis
Raptoras1983
?Ainigma?
gagarin
sierakilo
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA πανω που ημουν ετοιμος να ποσταρω για την τακουνολαγνεια.
καντου μια ερωτιση εσυ. ποια φωρα ειναι αυτη που ειρθε?Καλως ηρθες φιλε αν και προσγειώθηκες λιγο ανωμαλα...
Μην παρεξηγεσαι,εχει πολλους φελους στο σαιτ...
ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.637
- Πόντοι
- 34.538
Καταρχήν ειπα τιποτα για σενα?καντου μια ερωτιση εσυ. ποια φωρα ειναι αυτη που ειρθε?
Γιατι μυγιάζεσαι?
Δευτερον θα ρωτησω ότι θελω και οποτε θελω...
Υποδείξεις στο σπιτι σου και στη παρεα σου...
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Η Νατάσσα κάνει γλωσσόφιλα (και πολύ επιθετικά μάλιστα) στα πιο ακριβά προγράμματα, στο απλό τα πράγματα είναι πιο στάνταρ.
Με τις ωρες τις ειναι...
Μια φορα με το απλο των 30 εκανε φουλ και την αλλη με προγραμμα 70 ευρω τιποτα.
Δεν υπαρχει κανονας.
Blastbeat προσπαθω να σου στειλω pm αλλα δεν μπορω. Μηπως γεμισε το inbox?
Anomalakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Γεια και απο μενα παιδες,παλιος στο site,καινουργιος σε οτι θα αφορα πληροφορηση.
Οντως η Εφη παιζει σε αλλη κατηγορια σε οτι αφορα τεχνικη,αισθησιασμο,στασεις,φαντασια........και στα 4 κωλος απο αλλο πλανητη.
το μονο που υστερει ισως λιγο ειναι οτι δεν μου βγαζει ανωμαλη γκαυλα του στυλ να της λες βρομολογα,να τις συμπεριφερεσαι σαν ενα κομματι κρεας κτλ κτλ,ειναι πολυ γλυκια γιαυτο.
παρεπιπτοντως,ενα απο τα πραγματα που εμενα τουλαχιστον με γκαβλωνουν πολυ ειναι να μου λενε τα κοριτσια στο δωματιο ανωμαλιες που τους ζητανε η και εχουν κανει με πελατες .
Καποιος λοιπον ειχε ζητησει απο εφη να του την παιζει ενω αυτος εγλυφε μια ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ που ειχε φερει....
επισης,ποια φανταζεστε οτι μπορει να εχει κανει παρτουζα με 5 (ναι,ΠΕΝΤΕ) πιτσιρικαδες στο ιδιο δωματιο?
μοιραστειτε μαζι μου αλλες ανωμαλες ιστοριες που εσεις ξερετε,ειδικα αν αφορουν Εφη.....
επεται συνεχεια.......
Ειδικα για την εφαρα,επειδη δεν πιστευα οτι τοχει με ανωμαλιες τοσα χρονια που πηγαινω,εξεπλαγην......γιαυτο και θα ηθελα να μαθω και αλλα γιαυτην
Η παρτουζιαρα που ανεφερα δεν κολλαει σε οποιαδηποτε βρωμια της ζητησεις....απο κατουρημα στο στομα (να κατουραει αυτη δηλ τον αλλο στο στομα),μεχρι να γαμαει καποιον με το ποδι της χωμενο ως τον ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ στο κωλο του......της προαλλες περιμενοντας να μπω ακουω αχ-βαχ,και πολυ δυνατα σκαμπιλια στον κωλο της....οπα λεω θα την στρωσει καλα ο προηγουμενος παιχτης.....ωσπου βγαινει-ουν οι 2 παιχτουρες που την επαιρναν παρτουζα με ενα χαμογελο ως τα αυτια.... ....α, ειναι και πρωην αγαπημενη του Αλ.....
Ελα να λεμε κιαλλες ιστοριες με ανωμαλιες λεμε λεμε......
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Κρεβατακια τελος.!!
Ναι ειναι η Βαβατση...
bourdeliotis
Blastbeat208
antigregory
mpotofilos
papazits
al pacino
Hagem
jimiadis
Raptoras1983
?Ainigma?
gagarin
sierakilo
Ετσι, δεν ειχαμε κουβέρτα εμεις!!!
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Η Αφρούλα δουλεύει κανονικά. Χθες ήταν στο πόστο της.
Άρα και σήμερα έως τις 19.00
Ευχαριστω πολυ Gabetsos, αλλα δεν κατεβηκα τελικα. Την αλλη βδομαδα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις