Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

mpotrini

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γεια και απο μενα παιδες,παλιος στο site,καινουργιος σε οτι θα αφορα πληροφορηση.
Οντως η Εφη παιζει σε αλλη κατηγορια σε οτι αφορα τεχνικη,αισθησιασμο,στασεις,φαντασια........και στα 4 κωλος απο αλλο πλανητη.
το μονο που υστερει ισως λιγο ειναι οτι δεν μου βγαζει ανωμαλη γκαυλα του στυλ να της λες βρομολογα,να τις συμπεριφερεσαι σαν ενα κομματι κρεας κτλ κτλ,ειναι πολυ γλυκια γιαυτο.
παρεπιπτοντως,ενα απο τα πραγματα που εμενα τουλαχιστον με γκαβλωνουν πολυ ειναι να μου λενε τα κοριτσια στο δωματιο ανωμαλιες που τους ζητανε η και εχουν κανει με πελατες   :lheel:.
Καποιος λοιπον ειχε ζητησει απο εφη να του την παιζει ενω αυτος εγλυφε μια ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ που ειχε φερει....
επισης,ποια φανταζεστε οτι μπορει να εχει κανει παρτουζα με 5 (ναι,ΠΕΝΤΕ) πιτσιρικαδες στο ιδιο δωματιο?
μοιραστειτε μαζι μου αλλες ανωμαλες ιστοριες που εσεις ξερετε,ειδικα αν αφορουν Εφη.....
επεται συνεχεια.......
τι μαλακασ ρε που εισαι¨?σε φτοιαχνει ρε τρομπα αυτο το πραγμα?να σε λενε τετοιεσ μαλακιεσ?

mpotrini

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
με 5 μονο?τοσα ξερεισ εσυ?μια φωρα πριν 7 μηνεσ στο σκαλατο στο βαρδαρι στο νεο βγηκαν 6 απο το δοματιο γιουφτοι μαζοι.αντε πεσμασ εσυ ποια τανα ηταν.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
παρτουζα με 5 εχει κανει και η αντριανα.κομ νυν μιχαελα εξαφανισμενη τελευταια.
επισης στην εβελινα εχει παει τυπος με τυροπιτακια για βουτηματα σε ουρα που θα εβαζε σε πιατακι η εβελινα  :S

mpotrini

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παρτουζα με 5 εχει κανει και η αντριανα.κομ νυν μιχαελα εξαφανισμενη τελευταια.
επισης στην εβελινα εχει παει τυπος με τυροπιτακια για βουτηματα σε ουρα που θα εβαζε σε πιατακι η εβελινα  :S
μπουρδελιοτη τον ελιωσεσ τωρα χαχαχα

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Λοιπον εχουμε και λεμε...

Ναι ειναι η Βαβατση...
bourdeliotis
Blastbeat208  :knockinb:
antigregory  :knockinb:
mpotofilos  :knockinb:
papazits
al pacino

Οχι δεν ειναι η Βαβατση...
jimiadis
Raptoras1983  :knockinb:
?Ainigma?
gagarin
sierakilo
Εεεε....θελω κι εγω κρεβατάκι... :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.889
Πόντοι
11.585
Εμενα ακριβως το αντιθετο μου πε οτι ολοι της λενε οτι ειναι η βαβατση και μου λεει τοσο πολλη μοιαζουμε ποια λεω ναι και λεει τη να κανουμε ολοι εχουν τον διδυμο τους εγω εχω αυτην συν οτι δεν ειδα καμμια ουλη κατω η βαβατση λενε οτι εχει μια κατω.

Τα ιδια ελεγε και η καρμεν οταν πηρε την μεγαλη μεταθεση απο τα καταγωγια του βαρδαρη στις βιλες, αρνιοταν κατηγορηματικα οτι ειναι το ιδιο κομοδινο που δουλευε στον βαρδαρη, και ελεγε...ολοι μου λενε οτι μιαζουμε αλλα δεν ειμαι η ιδια....πουτανες τυπε....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Τα ιδια ελεγε και η καρμεν οταν πηρε την μεγαλη μεταθεση απο τα καταγωγια του βαρδαρη στις βιλες, αρνιοταν κατηγορηματικα οτι ειναι το ιδιο κομοδινο που δουλευε στον βαρδαρη, και ελεγε...ολοι μου λενε οτι μιαζουμε αλλα δεν ειμαι η ιδια....πουτανες τυπε....
Γαμησε τα αλλα και παλι ουλη δεν ειδα!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.889
Πόντοι
11.585
Εεεε....θελω κι εγω κρεβατάκι... :2funny:

Κρεβατακια τελος.!!  :2funny:

Αν δεν κανω λαθος ο Blastbeat εφαγε πατουσακια οποτε το διωρθωνω να ειμαστε δικαιοι... :2funny:

Ναι ειναι η Βαβατση...
bourdeliotis
Blastbeat208    :lheel:
antigregory   :knockinb:
mpotofilos   :knockinb:
papazits
al pacino
Hagem   :fuck1:

jimiadis
Raptoras1983   :knockinb:
?Ainigma?
gagarin
sierakilo

Anomalakis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2014
Like
4
Πόντοι
0
τι μαλακασ ρε που εισαι¨?σε φτοιαχνει ρε τρομπα αυτο το πραγμα?να σε λενε τετοιεσ μαλακιεσ?

Ειπα να σε αγνοησω φλουφλακο,αλλα μια και το ζηταει ο κολος σου θα απαντησω.
Πρωτον δεν εβρισα κανεναν,δεν χαρακτηρισα κανεναν.εδω μεσα λοιπον αρχιδακο,γραφουν ολοι οτι εχει να κανει με κριτικες,εμπειριες,βιτσια,απωθημενα κτλ κτλ......Αλλος γουσταρει μποτες,αλλος βυζογλυψηματα,αλλος χυσιματα στη μαπα,αλλος γουσταρει να τον γαμαει η πουτανα με πλαστικους πουτσους,αλλος την βρισκει να τον κατουρανε κτλ κτλ......Εμενα το να ανκαλυπτω ποσο εκφυλη ειναι η πουτανα που γαμαω εκεινη τη στιγμη με γκαυλωνει.αν αυτα σε θιγουν,ή νομιζεις οτι εισαι σε site  για ''σοβαρες'' γνωριμιες,ερωτικες σχεσεις  :jerking: και βαρυσημαντα θεματα,κανεις λαθος και αντε σαλτα και γαμησου.(εκτος και αν εισουν ΕΣΥ αυτος με τη μελιτζανα....ε μπαγασακο?.....)
για να επανελθω μετα τον τρολλ,εκφραστειτε ελευθερα ανομαλακιδες ολου του κοσμου,και μοιραστειτε τις εμπειριες σας  :s&m_2:

mpotrini

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πρωτον δεν εβρισα κανεναν,δεν χαρακτηρισα κανεναν.εδω μεσα λοιπον αρχιδακο,γραφουν ολοι οτι εχει να κανει με κριτικες,εμπειριες,βιτσια,απωθημενα κτλ κτλ......Αλλος γουσταρει μποτες,αλλος βυζογλυψηματα,αλλος χυσιματα στη μαπα,αλλος γουσταρει να τον γαμαει η πουτανα με πλαστικους πουτσους,αλλος την βρισκει να τον κατουρανε κτλ κτλ......Εμενα το να ανκαλυπτω ποσο εκφυλη ειναι η πουτανα που γαμαω εκεινη τη στιγμη με γκαυλωνει.αν αυτα σε θιγουν,ή νομιζεις οτι εισαι σε site  για ''σοβαρες'' γνωριμιες,ερωτικες σχεσεις  :jerking: και βαρυσημαντα θεματα,κανεις λαθος και αντε σαλτα και γαμησου.(εκτος και αν εισουν ΕΣΥ αυτος με τη μελιτζανα....ε μπαγασακο?.....)
για να επανελθω μετα τον τρολλ,εκφραστειτε ελευθερα ανομαλακιδες ολου του κοσμου,και μοιραστειτε τις εμπειριες σας   :s&m_2:
ε δε σε καταλαβα εγω.παοκ εισαι

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Πρωτον δεν εβρισα κανεναν,δεν χαρακτηρισα κανεναν.εδω μεσα λοιπον αρχιδακο,γραφουν ολοι οτι εχει να κανει με κριτικες,εμπειριες,βιτσια,απωθημενα κτλ κτλ......Αλλος γουσταρει μποτες,αλλος βυζογλυψηματα,αλλος χυσιματα στη μαπα,αλλος γουσταρει να τον γαμαει η πουτανα με πλαστικους πουτσους,αλλος την βρισκει να τον κατουρανε κτλ κτλ......Εμενα το να ανκαλυπτω ποσο εκφυλη ειναι η πουτανα που γαμαω εκεινη τη στιγμη με γκαυλωνει.αν αυτα σε θιγουν,ή νομιζεις οτι εισαι σε site  για ''σοβαρες'' γνωριμιες,ερωτικες σχεσεις  :jerking: και βαρυσημαντα θεματα,κανεις λαθος και αντε σαλτα και γαμησου.(εκτος και αν εισουν ΕΣΥ αυτος με τη μελιτζανα....ε μπαγασακο?.....)
για να επανελθω μετα τον τρολλ,εκφραστειτε ελευθερα ανομαλακιδες ολου του κοσμου,και μοιραστειτε τις εμπειριες σας   :s&m_2:
Ωραιος τυπε και καλος ορισες  :thumbsup: :thumbsup:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.637
Πόντοι
34.538
για να επανελθω μετα τον τρολλ,εκφραστειτε ελευθερα ανομαλακιδες ολου του κοσμου,και μοιραστειτε τις εμπειριες σας   :s&m_2:
Καλως ηρθες φιλε αν και προσγειώθηκες λιγο ανωμαλα...
Μην παρεξηγεσαι,εχει πολλους φελους στο σαιτ...
ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Κρεβατακια τελος.!!  :2funny:

Αν δεν κανω λαθος ο Blastbeat εφαγε πατουσακια οποτε το διωρθωνω να ειμαστε δικαιοι... :2funny:

Ναι ειναι η Βαβατση...
bourdeliotis
Blastbeat208    :lheel:
antigregory  :knockinb:
mpotofilos  :knockinb:
papazits
al pacino
Hagem  :fuck1:

jimiadis
Raptoras1983  :knockinb:
?Ainigma?
gagarin
sierakilo

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA  :2funny: :2funny: :2funny: πανω που ημουν ετοιμος να ποσταρω για την τακουνολαγνεια.

mpotrini

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.637
Πόντοι
34.538
καντου μια ερωτιση εσυ. ποια φωρα ειναι αυτη που ειρθε?
Καταρχήν ειπα τιποτα για σενα?
Γιατι μυγιάζεσαι?

Δευτερον θα ρωτησω ότι θελω και οποτε θελω...
Υποδείξεις στο σπιτι σου και στη παρεα σου...

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Η Νατάσσα κάνει γλωσσόφιλα (και πολύ επιθετικά μάλιστα) στα πιο ακριβά προγράμματα, στο απλό τα πράγματα είναι πιο στάνταρ.

Με τις ωρες τις ειναι...
Μια φορα με το απλο των 30 εκανε φουλ και την αλλη με προγραμμα 70 ευρω τιποτα.
Δεν υπαρχει κανονας.

Blastbeat προσπαθω να σου στειλω pm αλλα δεν μπορω. Μηπως γεμισε το inbox?

Anomalakis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2014
Like
4
Πόντοι
0
Γεια και απο μενα παιδες,παλιος στο site,καινουργιος σε οτι θα αφορα πληροφορηση.
Οντως η Εφη παιζει σε αλλη κατηγορια σε οτι αφορα τεχνικη,αισθησιασμο,στασεις,φαντασια........και στα 4 κωλος απο αλλο πλανητη.
το μονο που υστερει ισως λιγο ειναι οτι δεν μου βγαζει ανωμαλη γκαυλα του στυλ να της λες βρομολογα,να τις συμπεριφερεσαι σαν ενα κομματι κρεας κτλ κτλ,ειναι πολυ γλυκια γιαυτο.
παρεπιπτοντως,ενα απο τα πραγματα που εμενα τουλαχιστον με γκαβλωνουν πολυ ειναι να μου λενε τα κοριτσια στο δωματιο ανωμαλιες που τους ζητανε η και εχουν κανει με πελατες  :lheel:.
Καποιος λοιπον ειχε ζητησει απο εφη να του την παιζει ενω αυτος εγλυφε μια ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ που ειχε φερει....
επισης,ποια φανταζεστε οτι μπορει να εχει κανει παρτουζα με 5 (ναι,ΠΕΝΤΕ) πιτσιρικαδες στο ιδιο δωματιο?
μοιραστειτε μαζι μου αλλες ανωμαλες ιστοριες που εσεις ξερετε,ειδικα αν αφορουν Εφη.....
επεται συνεχεια.......

Ειδικα για την εφαρα,επειδη δεν πιστευα οτι τοχει με ανωμαλιες τοσα χρονια που πηγαινω,εξεπλαγην......γιαυτο και θα ηθελα να μαθω και αλλα γιαυτην
Η παρτουζιαρα που ανεφερα δεν κολλαει σε οποιαδηποτε βρωμια της ζητησεις....απο κατουρημα στο στομα (να κατουραει αυτη δηλ τον αλλο στο στομα),μεχρι να γαμαει καποιον με το ποδι της χωμενο ως τον ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ στο κωλο του......της προαλλες περιμενοντας να μπω ακουω αχ-βαχ,και πολυ δυνατα σκαμπιλια στον κωλο της....οπα λεω θα την στρωσει καλα ο προηγουμενος παιχτης.....ωσπου βγαινει-ουν οι  2 παιχτουρες που την επαιρναν παρτουζα με ενα χαμογελο ως τα αυτια.... :grin:....α,  ειναι και πρωην αγαπημενη του Αλ.....

Ελα να λεμε κιαλλες ιστοριες με ανωμαλιες λεμε λεμε......

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Κρεβατακια τελος.!!  :2funny:

Ναι ειναι η Βαβατση...
bourdeliotis
Blastbeat208    :lheel:
antigregory   :knockinb:
mpotofilos   :knockinb:
papazits
al pacino
Hagem   :fuck1:

jimiadis
Raptoras1983   :knockinb: