Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (5 μέλη και 70 επισκέπτες)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

οχι απλα σου απαντησα με ενα απλο επιχειρημα..

ειπες οτι οι ομοφυλοφιλοι σημφωνα με τη θρησκεια δεν ειναι καλοι Ελληνες...χριστιανοι...(φυσικα οι Ελληνες χριστιανοι ειναι καλυτεροι απο τους ξενους χριστιανους... :2funny:)

και σου απαντησα οτι συμφωνα με τη θρησκεια και οι μπουρδελιαρηδες δεν ειναι καλοι χριστιανοι...
και αν πουμε και για την απιστια...εκει ανοιγουμε σαμπανιες....το οτι οι μισοι μπουρδελιαρηδες ειναι παντρεμενοι που το πας...ξερεις τι λενε και οι 10 εντολες περι απιστιας... :2funny:

αυτα στα λεω ...οχι οτι ειμαι κανας θεουσος...απλα για να σου πω ποσο ''χαρτινα'' ειναι τα επιχειρηματα περι θρησκειας...ολοι αμαρτωλοι ειμαστε...
ας πανε οι παπαδες που κυκλοφορουν με τις Μερσεντες στον Παρασεισο...... :2funny:

κ αν ειιχαμε γεννηθει 500 χιλιομετρα πιο Ανατολικα θα ειμασταν Μουσουλμανοι...γεννηθηκαμε στο Ελλαντα..κ εννοειται εμεις εχουμε δικιο καιολοι οι αλλοι αδικο...... :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
οχι απλα σου απαντησα με ενα απλο επιχειρημα..

ειπες οτι οι ομοφυλοφιλοι σημφωνα με τη θρησκεια δεν ειναι καλοι Ελληνες...χριστιανοι...(φυσικα οι Ελληνες χριστιανοι ειναι καλυτεροι απο τους ξενους χριστιανους... :2funny:)

και σου απαντησα οτι συμφωνα με τη θρησκεια και οι μπουρδελιαρηδες δεν ειναι καλοι χριστιανοι...
και αν πουμε και για την απιστια...εκει ανοιγουμε σαμπανιες....το οτι οι μισοι μπουρδελιαρηδες ειναι παντρεμενοι που το πας...ξερεις τι λενε και οι 10 εντολες περι απιστιας... :2funny:

αυτα στα λεω ...οχι οτι ειμαι κανας θεουσος...απλα για να σου πω ποσο ''χαρτινα'' ειναι τα επιχειρηματα περι θρησκειας...ολοι αμαρτωλοι ειμαστε...
ας πανε οι παπαδες που κυκλοφορουν με τις Μερσεντες στον Παρασεισο...... :2funny:

κ αν ειιχαμε γεννηθει 500 χιλιομετρα πιο Ανατολικα θα ειμασταν Μουσουλμανοι...γεννηθηκαμε στο Ελλαντα..κ εννοειται εμεις εχουμε δικιο καιολοι οι αλλοι αδικο...... :2funny:

εγω δν εχω προβλημα με γκει...σου γνωριζουν και τα καλυτερα μουνια  :grin: :grin:....αλλα η μπουρδελοκατασταση η κωλομπαρο κατασταση να βγαινει η αλλη με τα εσωρουχα και να διαλεγεις μια να πηδηξεις ειναι σκετη γκαβλα ...δν κοβεται  :rockon:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ρε παιδια τη καλησπερα μου καταρχην η Justine που εθεαθη στο ανδρεου γεωργιου 19 τι ωρες δουλευει μονο βραδυ η και πρωι?

Witchking

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα  στο Ανδρ.  Γεωργιου  21  ηταν μια Μεξικανα..  Με πρηξε η τσατσα  " βρε μπες"  ,  " εχεις πηδηξει μεξικανα ποτε?" , "αντε  μπες αντε μπες"  ,  " θα σ αφησω 40 με τελειωμα στο στομα"  και χιλια δυο με τη Μεξικανα..  Εν τω μεταξυ η κοπελα ηταν μια μελαχρινη νταρντανοεφερνε αρκετα  θα λεγα εδειχνε σφιχτη κι αν και μ αρεσουν εμενα οι νταρντανες και οι ψηλες  δε μπηκα.. Ποια ειναι αυτη η Μεξικανα ρε παιδες??  η τσατσα παντως εμοιαζε  οντως για  μεξικανα  :2funny:  :2funny: 

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
ρε παιδια τη καλησπερα μου καταρχην η Justine που εθεαθη στο ανδρεου γεωργιου 19 τι ωρες δουλευει μονο βραδυ η και πρωι?

Αγοριναα που χαθηκες εσυ??  Βραδυνη δουλευει η Τζαστιν.

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Σημερα  στο Ανδρ.  Γεωργιου  21  ηταν μια Μεξικανα..  Με πρηξε η τσατσα  " βρε μπες"  ,  " εχεις πηδηξει μεξικανα ποτε?" , "αντε  μπες αντε μπες"  ,  " θα σ αφησω 40 με τελειωμα στο στομα"  και χιλια δυο με τη Μεξικανα..  Εν τω μεταξυ η κοπελα ηταν μια μελαχρινη νταρντανοεφερνε αρκετα  θα λεγα εδειχνε σφιχτη κι αν και μ αρεσουν εμενα οι νταρντανες και οι ψηλες  δε μπηκα.. Ποια ειναι αυτη η Μεξικανα ρε παιδες??   η τσατσα παντως εμοιαζε  οντως για  μεξικανα   :2funny:   :2funny: 

Μονικα τη λενε φιλε μου και η τσα τη παρουσιαζει ποτε Μεξικανα και ποτε Περουβιανη, εχουν χασει τη μπαλα ακομα και αυτοι μου φαινεται...τα ιδια ελεγε και σε μενα η τσα και ημουνα στο παρατσακ για να μπω,αλλα ας ειναι καλα ο al που εκανε το κασκαντερηλικη και μας ενημερωσε και γλιτωσαμε τα 30-40 ευροπουλα

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Αχελωου : Η μικρη Τερεζα. Φρεσκο πράμα. Μελαχροινο συνεσταλμενο με ωραιο σωματακι και προσωπο. Πραγματικο σπουργιτακι. Οτι πρεπει για καθηγητες με ειδικευση στην καθοδηγηση. Στα αρνητικα ξεκινημα με 40αρι.

Μινωταυρου : Εδω εγινε καταθεση στην εξαιρετικη σε ολα της Χριστινα απο Ουγγαρια.
Η αναφορα σου για την Τερεζα, ξυπνησε το δάσκαλο μεσα μου, κι ηταν φυσικά η πρωτη επιλογη γι απόψε. Βγηκε μια Μικαελα ομως, την οποια είχα δει και προχθες. Χαριτωμενη, ομηλιτικη, μεχρι που μας ευχαριστησε για την επισκεψη μας εκει. Απο κορμι δεν μπορεσα να καταλαβω πολλα στα μαυρα σκοταδια του μαγαζιου.

Στο Μινωταυρου, ηταν η Χριστινα που λες. Καλη εντύπωση μου εκανε. Στα υπ οψιν.

Καταθεση τελικα στο δροσεροτερο κορίτσι της πολης. Την πανέμορφη και γλυκυτατη Λαρα του La Femme. Την αίσθηση του να σπαρταραει αυτο το κορμι δεν την αλλαζω με τιποτα, οσα κι αν λετε!!!

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Φανταζομαι οτι Μικαελα και Τερεζα δεν ειναι το ιδιο προσωπο.
Παιζει πολυ βαφτισια γενικα στα μαγαζια.

Η Χριστινα ισως βγαζει μια ξυνιλα στο σαλοναρισμα, αλλα αν σπασεις τον παγο ειναι πολυ καλη κοπελα.

Για την Λαρα θα συμφωνησω οτι ειναι απο τα πιο ωραια και φρεσκα κοριτσια, αλλα οταν κοριτσακια μου λενε με τουπε αντε τελειωνε τρελαινομαι ρε φιλε. Να μου το πει Γιασμιν το καταλαβαινω γιατι ειναι κωλοπετσομενη και στο βλεμμα της φαινεται οτι εχει καταπιει χιλιομετρα πουτσους. Αλλα απο το νιανιαρο που δεν ξερει να βαζει τη καποτα δεν μπορω να το καταπιώ. Κρατηθηκα πολυ και δεν της εριξα κριτικη ξεφωνητο.
Χαιρομαι παντως που περνας καλα και ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι οι κοπελες ειναι ανθρωποι κι οχι ρομποτ. Και να σου πω και την αληθεια μου νιωθω 2 φορες ευχαριστηση οταν περναω καλα εκει που ολοι οι αλλοι εχουν περασει χαλια.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Μαλλον δεν ειναι το ιδιο προσωπο...γραφεις συνεσταλμενη, ενω η σημερινή ηταν εξαιρετικα εξωστρεφής. Μελαχρινη, με λιγα κιλα παραπάνω.

sierakilo

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2013
Κριτικές
6
Like
18
Πόντοι
0
για χριστινα που λετε τρανς, οπως και για παλιοτερα νικολ ντεμεκ γαλλιδα. σας αρεσει η εμφανιση, κανει καλο προγραμμα περνατε. τι σας νοιαζει αν απο μεσα ειναι αντρας, θα παντρευτειτε και θελετε να σας κανει παιδια? ευαισθητοι ολοι σας με τις ανατριχιλες... ο αντρας ο 100% γαμαει τα πάντα.

δεν ειναι τρανς 100% . δε ξερω αν λεμε για την ιδια, σε τελευταια βολτα δουλευε καπου στην ανδρεα γεωργιου δε θυμαμαι που ακριβως, παντως λογω της δουλειας που κανω εχω δει ταυτοτητα της, γυρω στα 30+ θα πρεπει να ναι τωρα ειχε και μια κολλητη πολυ καλη ξανθια με πιο ωραιο κορμι που μεναν μαζι και το σκυλο της,

ωρες ωρες εβγαζε μια ξινιλα, αλλα 1-2 φορες που τη πετυχα στα στουντιο ειναι αρκετα ευδιαθετη και με χαμογελο και τσαχπινια προσπαθει να σε κανει να μπεις.. δεν εχω δοκιμασει ποτε γιατι δεν ειναι ο τυπος μου.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εγω εχω δοκιμασει πριν 2 χρονια και μου φανηκε πολυ σκληρο το κρεας της για γυναικας και πολυ πλαταρου νταρντανα. η ταυτοτητα μπορει μνα αλλαξει εφοσον εχει κανει εγχειρηση δεν αποδεικνυει τιποτα. εδω ρωτησα την τσατσα που δουλεψε μαζι της οταν την πηρα και δεν μπορεσε να μου εγγυηθει οτι ειναι γυναικα και αυτηνης της ειχε περασει η ιδεα για τρανς. και δεν ρωτησα την τσατσα ως πελατης αλλα ως ποοοοοολυυυυυυυυ καλος φιλος της  :cool2:    :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ο ειδικος που μου τ σφυριξε ειναι ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ!!! αντε να τελειωνουμε με το θεμα!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και τι ειπε ο πλαστικος οτι το μουνι της ειναι ψευτικο? ή οτι εχει πολλες πλαστικες οπως πολλες αλλες του επαγγελματος. μπορει λογου χαρην να εχει κανει πλαστικη στο μουνι για να το σφιξει ή  κοψει τα μεγαλα μουνοχειλα και να φαινεται σαν ψευτικο ενω ειναι αληθινο??? μιλα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
κατι με τις ραφες παιζεται στν κοιλια μου εδωσε ν καταλαβω

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αλ η Ελενα η ουκρανεζα ειναι ολα τ λεφτα!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
εγω εχω δοκιμασει πριν 2 χρονια και μου φανηκε πολυ σκληρο το κρεας της για γυναικας και πολυ πλαταρου νταρντανα. η ταυτοτητα μπορει μνα αλλαξει εφοσον εχει κανει εγχειρηση δεν αποδεικνυει τιποτα. εδω ρωτησα την τσατσα που δουλεψε μαζι της οταν την πηρα και δεν μπορεσε να μου εγγυηθει οτι ειναι γυναικα και αυτηνης της ειχε περασει η ιδεα για τρανς. και δεν ρωτησα την τσατσα ως πελατης αλλα ως ποοοοοολυυυυυυυυ καλος φιλος της  :cool2:    :grin:

Ρε τυπε τι γραφεις?
Η ταυτοτητα ξερεις τι χαρτια χρειαζεται για να βγει?
Θα μας τρελανεις?Μπορεις ν'αλλαξεις φυλο και ονοματεπωνυμο στην ταυτοτητα,τι αλλο θ'ακουσω εδω μεσα.ΕΛΕΟΣ  :headbang:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Ρε τυπε τι γραφεις?
Θα μας τρελανεις?Μπορεις ν'αλλαξεις φυλο και ονοματεπωνυμο στην ταυτοτητα,τι αλλο θ'ακουσω εδω μεσα.ΕΛΕΟΣ  :headbang:

μετά από χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, ΑΛΛΑΖΕΙ και η αστυνομική ταυτότητα. γεγονός

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ρε τυπε τι γραφεις?
δεν καταλαβαινω τι λες? η ταυτοτητα αλλαζει μετα απο εγχειρηση σε πολλες χωρες. αν την εγχειρηση πχ την εκανε πριν 8 χρονια στην χωρα της και μας ηρθε ελλαδα πριν 4 χρονια, με γυναικεια ταυτοτητα, τι μπορεις να καταλαβεις εσυ για το αν εχει αλλαξει φυλο βλεποντας την ταυτοτητα?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Θα ανεβω καποια στιγμη Θεσσαλονικη.Τι εχετε να μου προτεινεται απο στουντιο στη Θεσσαλονικη για gfe καταστασεις? Καμια ωραια με μοντελε κορμι , να δινει γλωσσοφιλα.Ευχαριστω εκ των προτερων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom