kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ε τοτε αφου τους χεζεις δεν εισαι κ εσυ ''καλος χριστιανος''..
τρολλαρεις ετσι?
ε τοτε αφου τους χεζεις δεν εισαι κ εσυ ''καλος χριστιανος''..
τρολλαρεις ετσι?
οχι απλα σου απαντησα με ενα απλο επιχειρημα..
ειπες οτι οι ομοφυλοφιλοι σημφωνα με τη θρησκεια δεν ειναι καλοι Ελληνες...χριστιανοι...(φυσικα οι Ελληνες χριστιανοι ειναι καλυτεροι απο τους ξενους χριστιανους... )
και σου απαντησα οτι συμφωνα με τη θρησκεια και οι μπουρδελιαρηδες δεν ειναι καλοι χριστιανοι...
και αν πουμε και για την απιστια...εκει ανοιγουμε σαμπανιες....το οτι οι μισοι μπουρδελιαρηδες ειναι παντρεμενοι που το πας...ξερεις τι λενε και οι 10 εντολες περι απιστιας...
αυτα στα λεω ...οχι οτι ειμαι κανας θεουσος...απλα για να σου πω ποσο ''χαρτινα'' ειναι τα επιχειρηματα περι θρησκειας...ολοι αμαρτωλοι ειμαστε...
ας πανε οι παπαδες που κυκλοφορουν με τις Μερσεντες στον Παρασεισο......
κ αν ειιχαμε γεννηθει 500 χιλιομετρα πιο Ανατολικα θα ειμασταν Μουσουλμανοι...γεννηθηκαμε στο Ελλαντα..κ εννοειται εμεις εχουμε δικιο καιολοι οι αλλοι αδικο......
ρε παιδια τη καλησπερα μου καταρχην η Justine που εθεαθη στο ανδρεου γεωργιου 19 τι ωρες δουλευει μονο βραδυ η και πρωι?
Σημερα στο Ανδρ. Γεωργιου 21 ηταν μια Μεξικανα.. Με πρηξε η τσατσα " βρε μπες" , " εχεις πηδηξει μεξικανα ποτε?" , "αντε μπες αντε μπες" , " θα σ αφησω 40 με τελειωμα στο στομα" και χιλια δυο με τη Μεξικανα.. Εν τω μεταξυ η κοπελα ηταν μια μελαχρινη νταρντανοεφερνε αρκετα θα λεγα εδειχνε σφιχτη κι αν και μ αρεσουν εμενα οι νταρντανες και οι ψηλες δε μπηκα.. Ποια ειναι αυτη η Μεξικανα ρε παιδες?? η τσατσα παντως εμοιαζε οντως για μεξικανα
Η αναφορα σου για την Τερεζα, ξυπνησε το δάσκαλο μεσα μου, κι ηταν φυσικά η πρωτη επιλογη γι απόψε. Βγηκε μια Μικαελα ομως, την οποια είχα δει και προχθες. Χαριτωμενη, ομηλιτικη, μεχρι που μας ευχαριστησε για την επισκεψη μας εκει. Απο κορμι δεν μπορεσα να καταλαβω πολλα στα μαυρα σκοταδια του μαγαζιου.Αχελωου : Η μικρη Τερεζα. Φρεσκο πράμα. Μελαχροινο συνεσταλμενο με ωραιο σωματακι και προσωπο. Πραγματικο σπουργιτακι. Οτι πρεπει για καθηγητες με ειδικευση στην καθοδηγηση. Στα αρνητικα ξεκινημα με 40αρι.
Μινωταυρου : Εδω εγινε καταθεση στην εξαιρετικη σε ολα της Χριστινα απο Ουγγαρια.
για χριστινα που λετε τρανς, οπως και για παλιοτερα νικολ ντεμεκ γαλλιδα. σας αρεσει η εμφανιση, κανει καλο προγραμμα περνατε. τι σας νοιαζει αν απο μεσα ειναι αντρας, θα παντρευτειτε και θελετε να σας κανει παιδια? ευαισθητοι ολοι σας με τις ανατριχιλες... ο αντρας ο 100% γαμαει τα πάντα.
εγω εχω δοκιμασει πριν 2 χρονια και μου φανηκε πολυ σκληρο το κρεας της για γυναικας και πολυ πλαταρου νταρντανα. η ταυτοτητα μπορει μνα αλλαξει εφοσον εχει κανει εγχειρηση δεν αποδεικνυει τιποτα. εδω ρωτησα την τσατσα που δουλεψε μαζι της οταν την πηρα και δεν μπορεσε να μου εγγυηθει οτι ειναι γυναικα και αυτηνης της ειχε περασει η ιδεα για τρανς. και δεν ρωτησα την τσατσα ως πελατης αλλα ως ποοοοοολυυυυυυυυ καλος φιλος της
Ρε τυπε τι γραφεις?
Η ταυτοτητα ξερεις τι χαρτια χρειαζεται για να βγει?
Θα μας τρελανεις?Μπορεις ν'αλλαξεις φυλο και ονοματεπωνυμο στην ταυτοτητα,τι αλλο θ'ακουσω εδω μεσα.ΕΛΕΟΣ
δεν καταλαβαινω τι λες? η ταυτοτητα αλλαζει μετα απο εγχειρηση σε πολλες χωρες. αν την εγχειρηση πχ την εκανε πριν 8 χρονια στην χωρα της και μας ηρθε ελλαδα πριν 4 χρονια, με γυναικεια ταυτοτητα, τι μπορεις να καταλαβεις εσυ για το αν εχει αλλαξει φυλο βλεποντας την ταυτοτητα?Ρε τυπε τι γραφεις?
Η ταυτοτητα ξερεις τι χαρτια χρειαζεται για να βγει?
Θα μας τρελανεις?Μπορεις ν'αλλαξεις φυλο και ονοματεπωνυμο στην ταυτοτητα,τι αλλο θ'ακουσω εδω μεσα.ΕΛΕΟΣ