Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
ε τυπε αυτη δεν μετραει την εχουμε γαμησει ολοι :2funny:

Τι κακο μας βρηκε μαν.???  :S  ...5αρα η Βραζιλια, τραβελι η Χριστινα, η μοιρα με χτυπαει απο ολες τις μεριες...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.841
Πόντοι
10.326
ρε συ η πιο καινουργια κριτικη που εχεις κανει ειναι!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.841
Πόντοι
10.326
το μονο που ηθελα ηταν ν ενημερωσω κ γι αυτο ειναι τ σιτε κ τ γουσταρω!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
ρε συ η πιο καινουργια κριτικη που εχεις κανει ειναι!

Μου δημιουργησες ψιχολογικα προβληματα...θα μαθω την IP σου και θα δεις στην πορτα σου τον...

images

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.841
Πόντοι
10.326
αυτο το πραγμα που σνομπαρεις νεα μελη δν τ καταλαβαινω!

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Λιγα σπιτια αποψε :

Φριξου 13 Καρινα. Μικρη, λιγο ατσουμπαλο σωμα, ωραιο χαμόγελο. Στα υπ οψιν...

Νικ. Ουρανου 26 Η Λουίζα απο Βαρδαρη. Ειχε ξεφυγει σε κιλα καποτε αυτη, αλλα σημερα ηταν πιο σουλουπωμενη. Δυστυχως μουτρωμενη παντα. Καποιος πρεπει να της εξηγησει οτι το χαμογελο ειναι βασικο αξεσουάρ. Την Αλινα δεν θα την πετυχω ποτε απ οτι φαίνεται.

Godiva Πρωτη φορα την βλεπω, δεν ξερω όνομα. Γεματουλα αλλα εξαιρετικα χαριτωμενη. Ζητούνται πληροφοριες...

Αν. Γεωργίου 30 Βιολετα. Ψιλη λυγεροκορμη Ρουμανα μ ενα υφος που σου λέει...μην μπεις. Μια φορα που μπηκα ηταν ανυπαρκτη.

Αν. Γεωργίου 30 το καινούριο. Ψιλη, αδυνατη, μαυριδερή και ντροπαλη στο σαλονι. Δεν ξερω ονομα. Θα την ξαναδω...

Μινωταυρου Με διαφορα η ομορφότερη της βραδιας, η Ντανιελα. Μολις ειχε ερθει, μ ενα καλοκαιρινο αερινο φόρεμα και μια υπεροχη πονηρη φατσουλα. Αν η μοναδικη μας συνάντηση δεν ειχε εξελιχθεί σε φιασκο ολκης, θα μου ειχε φαει πολλά λεφτα αυτη η γυναίκα!

26 Οκτ 35 Η Ελληνιδα Παολα που ειχε πρωτοεμφανιστει στο ξυλινο. Ξανθια, λεπτη,ομορφουλα με αρκετά τατου. Δεν εχω κατι ιδιαιτερο να θυμαμαι απ την συνάντηση μας τοτε. Δυστυχως δεν ηταν η υπεροχη Μελίνα που εψαχνα.

Αν. Γεωργίου 16 Η Χριστίνα. Ποτε δεν μ αρεσε αυτη η γυναικα, αλλα για trans δεν την εχω. Επισης παρατηρω πολυ συζητηση τελευταια για το Ερως. Μονο εγω απορω????

Τριδυμο 1 Η busty Σαρα. Κατι μου λεει οτι ειναι καλη μεσα, αν και δεν ειναι το στυλ μου. Ημουν ενα βημα πριν να μπω. Δεν το εκανα..

Τριδυμο 3 Η υπεροχη Κλαουντια. Δεν ειναι το κορμι, δεν ειναι μικρή που μ αρεσει, αλλα για δεύτερη φορα περασα υπεροχα. Αναμένεται κριτικη.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.841
Πόντοι
10.326
Μαγκες ηθελα να γινω κ εγω ενεργο μελος και να σας πληροφορω! Αλλα τελικα βλεπω οτι δν αξιζει πεφτει πολυ σνομπαρισμα. Ενα μεγαλο respect στν Raptoras που ηταν κ ο μονος που με καλωσορισε! καλες διακοπες μαγκες και καλες καταθεσεις! Αντιο....

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Μαγκες ηθελα να γινω κ εγω ενεργο μελος και να σας πληροφορω! Αλλα τελικα βλεπω οτι δν αξιζει πεφτει πολυ σνομπαρισμα. Ενα μεγαλο respect στν Raptoras που ηταν κ ο μονος που με καλωσορισε! καλες διακοπες μαγκες και καλες καταθεσεις! Αντιο....
Χρειαζεται γερο στομαχι φιλε εδω μεσα. Μην τα παρατας τοσο ευκολα ομως.
Πρεπει να καταλαβεις οτι η καλημερα σου, ηταν λιγο βόμβα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585

Πληροφορηση ειναι αυτο που μολις εκανε ο αξιοτιμος Mr.Hagem. Μπορεις να το κανεις.?? εδω ειναι η αρενα...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
164
Πόντοι
16
Χρειαζεται γερο στομαχι φιλε εδω μεσα. Μην τα παρατας τοσο ευκολα ομως.
Πρεπει να καταλαβεις οτι η καλημερα σου, ηταν λιγο βόμβα...
Η Κλαούντια που έφαγες είναι ενα μιλφακι που δινει κώλο στα 60 γιουρος? Δεν υπάρχει καμια κριτικη της ομως. Γτ έτσι  :think:

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Η Κλαούντια που έφαγες είναι ενα μιλφακι που δινει κώλο στα 60 γιουρος? Δεν υπάρχει καμια κριτικη της ομως. Γτ έτσι  :think:
Γιατι ειναι λιγοτερο απο μηνα εδω. Λιγες μερες στο 19 δουλεψε - εκει την γνωρισα εγω -και τωρα τριδυμα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
οχι κανεις λαθος..εγω παρακολουθω  χρονια και βαλε το site  και ομως χω κανει εγγραφη πολυ αργοτερα...κανεις δε με σνομπαρε και οταν μπηκα δεν πεταξα οτιδηποτε,οπως εσυ καλη ωρα..οποτε ανθεωρησε και κανε αυτο που κανουμε ολοι μας..οχι γριφους και σου ξου μου ξου μανταλακια.απλη ενημερωση με λιγο πλακιτσα..αλλιως φιλικα στο λεω θα αντιμετωπιζεις παντου καιπαντα σνομπαρισματα..οχι μονο εδω!!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Για την Κυπρεα εχουμε τιποτες ?? Αξιζει να το φαμε το χαλουμιν της ?? αχαχαχα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom