Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.110
- Πόντοι
- 11.585
Καραμαν ειναι αυτη στν τελευταια σου κριτικη!!!
...αρα παω πισω ενα χρονο, 2015 εχουμε.???
Καραμαν ειναι αυτη στν τελευταια σου κριτικη!!!
ε τυπε αυτη δεν μετραει την εχουμε γαμησει ολοι
αμα δεν το ξέρεις τυπε δεν είναι αμαρτία ....όπως στην νηστεία αν δεν ξέρεις τι τρωςγιατι εγω ειπα οτι δν τν γαμησαμε.
το μονο που ηθελα ηταν ν ενημερωσω κ γι αυτο ειναι τ σιτε κ τ γουσταρω!
ρε συ η πιο καινουργια κριτικη που εχεις κανει ειναι!
αυτο το πραγμα που σνομπαρεις νεα μελη δν τ καταλαβαινω!
παρακολουθεί καιρο ρε καραμανΚαλα εσυ νεος στο σαιτ που το ξερεις αυτο....
Χρειαζεται γερο στομαχι φιλε εδω μεσα. Μην τα παρατας τοσο ευκολα ομως.Μαγκες ηθελα να γινω κ εγω ενεργο μελος και να σας πληροφορω! Αλλα τελικα βλεπω οτι δν αξιζει πεφτει πολυ σνομπαρισμα. Ενα μεγαλο respect στν Raptoras που ηταν κ ο μονος που με καλωσορισε! καλες διακοπες μαγκες και καλες καταθεσεις! Αντιο....
Μαγκες ηθελα να γινω κ εγω ενεργο μελος και να σας πληροφορω! Αλλα τελικα βλεπω οτι δν αξιζει πεφτει πολυ σνομπαρισμα. Ενα μεγαλο respect στν Raptoras που ηταν κ ο μονος που με καλωσορισε! καλες διακοπες μαγκες και καλες καταθεσεις! Αντιο....
Η Κλαούντια που έφαγες είναι ενα μιλφακι που δινει κώλο στα 60 γιουρος? Δεν υπάρχει καμια κριτικη της ομως. Γτ έτσιΧρειαζεται γερο στομαχι φιλε εδω μεσα. Μην τα παρατας τοσο ευκολα ομως.
Πρεπει να καταλαβεις οτι η καλημερα σου, ηταν λιγο βόμβα...
Γιατι ειναι λιγοτερο απο μηνα εδω. Λιγες μερες στο 19 δουλεψε - εκει την γνωρισα εγω -και τωρα τριδυμαΗ Κλαούντια που έφαγες είναι ενα μιλφακι που δινει κώλο στα 60 γιουρος? Δεν υπάρχει καμια κριτικη της ομως. Γτ έτσι
οχι κανεις λαθος..εγω παρακολουθω χρονια και βαλε το site και ομως χω κανει εγγραφη πολυ αργοτερα...κανεις δε με σνομπαρε και οταν μπηκα δεν πεταξα οτιδηποτε,οπως εσυ καλη ωρα..οποτε ανθεωρησε και κανε αυτο που κανουμε ολοι μας..οχι γριφους και σου ξου μου ξου μανταλακια.απλη ενημερωση με λιγο πλακιτσα..αλλιως φιλικα στο λεω θα αντιμετωπιζεις παντου καιπαντα σνομπαρισματα..οχι μονο εδω!!Μαγκες ηθελα να γινω κ εγω ενεργο μελος και να σας πληροφορω! Αλλα τελικα βλεπω οτι δν αξιζει πεφτει πολυ σνομπαρισμα. Ενα μεγαλο respect στν Raptoras που ηταν κ ο μονος που με καλωσορισε! καλες διακοπες μαγκες και καλες καταθεσεις! Αντιο....