kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Καλησπερα.Μια βοηθεια σας παρακαλω.Που θα βρω μαυρη? το εχω παρει αποφαση.Πρεπει να δοκιμασω.
και συ εραστης των μαυρων γαζελων τυπε?
στο φιβερ
Καλησπερα.Μια βοηθεια σας παρακαλω.Που θα βρω μαυρη? το εχω παρει αποφαση.Πρεπει να δοκιμασω.
ειδικα η μια ειναι απιστευτης ομορφιας..
θα μπορουσε πραγματικα να δουλεψει ως φωτομοντελο...απιστευτη ομορφια...κορμι..αναστημα..προσωπο..απαλο δερμα....την ειδα κ χαζεψα...ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ!! Αν ηταν λευκη ολοι θα ειχαν κολλησει αλλα οι μισοι ειναι ρατσιστες...
η συγκεκριμενη που λες ειναι σκετη καβλα!!!ερχεται σου τριβεται σου πιανει το χερακι
Δεν εχω δοκιμασει και τον τελευταιο καιρο μου καρφωθηκε γερα.Δεν ειμαι ρατσιστης απλα δεν εκατσε φασηκαι συ εραστης των μαυρων γαζελων τυπε?
στο φιβερ
ειδες φιλε?ξερεις...
απλα στην Ελλαδα οι μισοι ειναι ρατσιστες...κ δεν ξερουν οτι οι μαυρες κανουν το καλυτερο σεξ... δε πειραζει..δεν ξερουνε τι χανουνε...εγω μενω εξωτερικο...κ αυτα τα εχουν ξεπερασει...εχει κατι μαυρες αστερια που κυκλοφορουν με τους πιο ματσο τυπους...μιλαμε κορμαρες,,,
κ αντιθετα καποιοι μαυροι κυκλοφορουν τα καλυτερα αστερια...
απλα εδω πολλοι μαυροι ειναι φτιαγμενοι οικονομικα...δικηγοροι..οικονομολογοι κτλ...δεν ειναι οπςω Ελλαδα φτωχαδακια...
εγω ημουνα παντα εραστης των μαυρων γαζελων
Δεν εχω δοκιμασει και τον τελευταιο καιρο μου καρφωθηκε γερα.Δεν ειμαι ρατσιστης απλα δεν εκατσε φαση
ειδες φιλε?ξερεις...
απλα στην Ελλαδα οι μισοι ειναι ρατσιστες...κ δεν ξερουν οτι οι μαυρες κανουν το καλυτερο σεξ... δε πειραζει..δεν ξερουνε τι χανουνε...εγω μενω εξωτερικο...κ αυτα τα εχουν ξεπερασει...εχει κατι μαυρες αστερια που κυκλοφορουν με τους πιο ματσο τυπους...μιλαμε κορμαρες,,,
κ αντιθετα καποιοι μαυροι κυκλοφορουν τα καλυτερα αστερια...
απλα εδω πολλοι μαυροι ειναι φτιαγμενοι οικονομικα...δικηγοροι..οικονομολογοι κτλ...δεν ειναι οπςω Ελλαδα φτωχαδακια...
εγω ημουνα παντα εραστης των μαυρων γαζελων
πσσσσσσ ξεροχινω....εγω ημουνα παντα εραστης των μαυρων γαζελων
το παλιο Μανχαταν στη Μενεμενη το θυμασαι?...εκει ειχε πολλες...εκλεισε...
πσσσσσσ ξεροχινω....
Κοστακι εχει μια τζαμαϊκανή μαύρη στο έρως στην Λάρισα φωτια
Για τα δεδομενα που εχουν δημιουργηθει δεν ειναι καθολου ρατσιστες. Μακαρι να ειχε και εδω μαυρες 2ης και 3ης γενιας οπως στην Ευρωπη δεν αντιλεγω. Το κακο ειναι οτι οι μονες μαυρες που εχει εδω ειναι απ'ευθειας απο Αφρικη οπου 1 στους 2 εχει aids. Επιπλεον σχεδον ολες ειναι χοντρες με τεραστιους κωλους φουλ στη κυτταριτιδα και ασχημες...
τυπε συμφωνω σε ολα εκτος απο το οτι εχει μονο χοντρες...
εχει κ πολλα αστερια...
αλλα να ξερεις εχει κ χοντρες γιατι οι μαυροι γουσταρουν τις χοντρες...οπως εκαναν κ οι παππουδες μας αν εχεις ακουσει...γουσταραν πληθωρικες οπως κ ο Αλ...
ειχα 2 φιλες φαλαινες Ελλαδα...δεν τις πηδουσε κανεις...πηγαν Αγγλια για δουλεια....μεσα στην ευτυχια..ολη μερα πηδιουνται με μαυρους...
οσο για τις αρρωστιες συμφωνω σε αυτο που λες...οχι δεν ειναι 50%..ειναι 10% αλλα παλι ειναι τεραστιο ποσοστο..για αυτο θελει τεραστια προσοχη....αλλα αναλογα κ με ωχρα...στην Αφρικη εχει τεραστια διαφορα το εητζ απο χωρα σε χωρα......
βεβεια κ οιλευκες στις πιατσες μη νομιζεις οτι δεν εχουν κ αυτες τα παρασημα τους...
δν πειραζει να ναι καλα το φιβερ
και το μουλεν ρουζ στα Σερρας που εχει παντα μαυρες
Μιας Ναομι απο το μουλεν ειχα παρει κινητο, και ελεγε οτι κανει βιζιτες θεσσαλονικη με 150 την ωρα. Διαστημικο κορμι
τυπε συμφωνω σε ολα εκτος απο το οτι εχει μονο χοντρες...
εχει κ πολλα αστερια...
αλλα να ξερεις εχει κ χοντρες γιατι οι μαυροι γουσταρουν τις χοντρες...οπως εκαναν κ οι παππουδες μας αν εχεις ακουσει...γουσταραν πληθωρικες οπως κ ο Αλ...
ειχα 2 φιλες φαλαινες Ελλαδα...δεν τις πηδουσε κανεις...πηγαν Αγγλια για δουλεια....μεσα στην ευτυχια..ολη μερα πηδιουνται με μαυρους...
οσο για τις αρρωστιες συμφωνω σε αυτο που λες...οχι δεν ειναι 50%..ειναι 10% αλλα παλι ειναι τεραστιο ποσοστο..για αυτο θελει τεραστια προσοχη....αλλα αναλογα κ με ωχρα...στην Αφρικη εχει τεραστια διαφορα το εητζ απο χωρα σε χωρα......
βεβεια κ οιλευκες στις πιατσες μη νομιζεις οτι δεν εχουν κ αυτες τα παρασημα τους...
Γενικα απο πιατσα μακρια
συμφωνω τυπε....κ εγω σε ολη μου την ...καριερα μονο μια φορα πηρα επαγγελματια μαυρη απο μαγαζι..κ με προφυλαξη...
ολες οι αλλες ηταν στην Αγγλια οταν ημουν φοιτητης...αλλα χωρις πληρωμη...one night stand μετα απο clubbing...μαυρες 2ης και 3ης γενιας...
απιστευτο σεξ...απιστευτος ρυθμος...
οχι σαν μερικα δικα μας που μονο ανοιγουν τα ποδια κ θεωρουν οτι εκαναν το καθηκον τους.......