Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (3 μέλη και 57 επισκέπτες)

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ανοιγει την βρυση μεχρι να ερθει ζεστο νερο και μολις ζεστανει αρκετα γεμιζει το στομα της με νερο και κανει ετσι το τσιμπουκεν.Ωραια φαση ειναι,εχει αλλη αισθηση οταν καιει το πουτσοκεφαλο  :pipa1:

πωωω τι μου θυμησες....ειχα γκομενα που μου το εκανε αυτο μολις εχυνα για να με καθαρισει......απολαυση σκετη....... και δεν σηκωνομουν και απο το κρεβατι για να πλυθω...  :grin:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Καταθεση τωρα το μεσημερι στο τριδυμο 1.Βγηκε μια χριστινα ονοματι μικροκαμωμενη με ςραιο προσωπο και πολυ ωραιο κορμι...Βγηκε με κεφι και τσαχπινια γυρισε και την κωλαρα της την ολοστρογγυλη και την κουνησε ολο τρελα.Μου ειπε οτι ειναι απο ρουμανια.Πηρα με 50 γιουρος κωλαρακι.μπαινει μεσα..ομορφοτατη!! βγαζει τα τακουνια και γινεται ισα με το εδαφος χεχε.βγαζει σουτιεν..βυζακι μικρο αλλα στητο με ωραια ρωγα...υπεροχο τηα ελεγα..κορμι θανατηφορο και κωλος κολαση.μπηκε γερα στο παιχνιδι με αρχιδογλυψιμο,τρομερο προστυχο eye contact συνεχεια..φιλια στο στηθος μου και τριψιμο του κορμιου της πανω στο σωμα και στον πουτσο μου.πιπα καλη σχετικα με ωραια κολπακια και χτυπημα του πουτσου στην γλωσσα της..απο τον καθρεφτη ηταν πολυ καβλα το σκηνικο.. το καρφοκωλιασμα ηταν ωραιοτατο..δυσκολευτηκε στην αρχη να μπει αλλα οταν μπηκε λογω του ενος τονου τζελ παλινδρομουσε ανετα.. αντεξε το σφυροκοπημα μια χαρα...

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Επισης μια ακομα καταθεση εκανα αυτες τις μερες στην μαρινα την γκιλφ..ξημερωματα..λογω του οτι  ηταν απο τα ελαχιστα που ηταν ανοιχτα.... πιο χαλια πεθαινεις... τζαμπα λεφτα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καταθεση τωρα το μεσημερι στο τριδυμο 1.Βγηκε μια χριστινα ονοματι μικροκαμωμενη με ςραιο προσωπο και πολυ ωραιο κορμι...Βγηκε με κεφι και τσαχπινια γυρισε και την κωλαρα της την ολοστρογγυλη και την κουνησε ολο τρελα.Μου ειπε οτι ειναι απο ρουμανια.Πηρα με 50 γιουρος κωλαρακι.μπαινει μεσα..ομορφοτατη!! βγαζει τα τακουνια και γινεται ισα με το εδαφος χεχε.βγαζει σουτιεν..βυζακι μικρο αλλα στητο με ωραια ρωγα...υπεροχο τηα ελεγα..κορμι θανατηφορο και κωλος κολαση.μπηκε γερα στο παιχνιδι με αρχιδογλυψιμο,τρομερο προστυχο eye contact συνεχεια..φιλια στο στηθος μου και τριψιμο του κορμιου της πανω στο σωμα και στον πουτσο μου.πιπα καλη σχετικα με ωραια κολπακια και χτυπημα του πουτσου στην γλωσσα της..απο τον καθρεφτη ηταν πολυ καβλα το σκηνικο.. το καρφοκωλιασμα ηταν ωραιοτατο..δυσκολευτηκε στην αρχη να μπει αλλα οταν μπηκε λογω του ενος τονου τζελ παλινδρομουσε ανετα.. αντεξε το σφυροκοπημα μια χαρα...

ωραιος μαν θα παω και γω καμια μερα  :grin: :grin:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Την είχαχ πετύχει κι εγώ αυτήν. Στο σαλονάρισμα είχε γυρίσει κώλο και ήταν κατακόκκινος. Φαίνεται κάποιος συναγωνιστής πριν θα την είχε  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Μαγκες ηθελα να γινω κ εγω ενεργο μελος και να σας πληροφορω! Αλλα τελικα βλεπω οτι δν αξιζει πεφτει πολυ σνομπαρισμα. Ενα μεγαλο respect στν Raptoras που ηταν κ ο μονος που με καλωσορισε! καλες διακοπες μαγκες και καλες καταθεσεις! Αντιο....
Μan αυτο που λεει ο jimiadis εχει δικιο κ εγω παρακολουθω χρονια το site και γραφτηκα λιγο αργοτερα αλλα σχετικα αρχισα να ενημερωνω και να γραφω γενικα πολλη αργοτερα γ αυτο και τοσο λιγα μηνυματα κανενας δε με σνομπαρε ποτε απλα αυτο που εγραψες ηρθε λιγο βομβα anyway ευχαριστω για το respect και μη τα παρατας τοσο ευκολα.

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
ημουν με μιχαελα στο γκοντιδα πηγαινα για νταιανα αλλα αργησα θα γραψω κριτικη

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
συναγωνιστη μπορεις να μου πεις που ακριβως ειναι αυτο να πεταχτω σημερα να δω αμα ειναι εκει? αν και δεν νομιζω να προλαβαινω τωρα...

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
631
Πόντοι
291
Καλησπερα.Μια βοηθεια σας παρακαλω.Που θα βρω μαυρη? το εχω παρει αποφαση.Πρεπει να δοκιμασω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Καλησπερα.Μια βοηθεια σας παρακαλω.Που θα βρω μαυρη? το εχω παρει αποφαση.Πρεπει να δοκιμασω.
αμα θες να γουσταρεις με μαυρη πανε καλυτερα στο Fever που εχει δυο μουναρες μαυρες.Θα πληρωσεις κατι παραπανω βεβαια αλλα οπωσδηποτε θα ειναι καλυτερα απο το δρομο

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
αμα θες να γουσταρεις με μαυρη πανε καλυτερα στο Fever που εχει δυο μουναρες μαυρες.Θα πληρωσεις κατι παραπανω βεβαια αλλα οπωσδηποτε θα ειναι καλυτερα απο το δρομο
ασχετο εντελως μαυρη ειχα παρει πριν. 5-6 χρονια στο αλουμινατο

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

ειδικα η μια ειναι απιστευτης ομορφιας..
θα μπορουσε πραγματικα να δουλεψει ως φωτομοντελο...απιστευτη ομορφια...κορμι..αναστημα..προσωπο..απαλο δερμα....την ειδα κ χαζεψα...ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ!! :rockon: Αν ηταν λευκη ολοι θα ειχαν κολλησει αλλα οι μισοι ειναι ρατσιστες...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ασχετο εντελως μαυρη ειχα παρει πριν. 5-6 χρονια στο αλουμινατο
κι εγω περιπου πριν τοσο καιρο  :grin: :grin: μια Σαντρα στο 7 και μια αλλη που μπερδευτηκα και τη γαμησα 2 φορες επειδη δε την αναγνωρισα μια φορα στο Σαπφους 8 και μια αλλη στο Προμ 14.Αυτη σου εβαζε πρωτα την καποτα και μετα επαιρνε μωρομαντηλο και στον καθαριζε απο πανω  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom