εγω τη κατεβασα τη τιμη
τρολλαρεις η λες αληθεια τυπε?
εγω τη κατεβασα τη τιμη
τρολλαρεις η λες αληθεια τυπε?
εγω τη κατεβασα τη τιμη
100?αληθεια ρε τυπε...τι εμποροι ειμαστε
τι 500?σωπα ρε φιλε μπραβο...εγω να σου πω την αληθεια...πηγαινα πιο πολυ σε τετοια μαγαζια προ κριισης...κ οι τιμες ηταν πιο ψηλες...βασικα ουτε καν ρωτησα...
δεν ξερω κιολας αν το εδιναν κ ολες...γιατι τοτε εβγαζαν πολλα μονο απο χορους...
θυμαμαι ειχα ρωτησει μονο μια και μου ειχε πει 500..... >
τι 500?
νασ Αποφυγει θα ήθελε μαν....πεντακόσια ουτε διεθνές σίτυ τουρ να ηταν500 ΕΥΡΩ....Οταν το ακουσα κοκκαλωσα...ασε που ημουνα και 23 ετων κ τοσα λεφτα δεν τα ειχε δει ουτε ζωγραφιστα....
μπορει φιλε...εκτος αν με ειδε μικρο και απειρο και ηθελε να με κωλοπιασει....ημουνα ντυμενος και κυριλε φορουσα κ το ακριβο ρολοι του μπαμπα..ειχε σκασει κ με τη Μερσεντες του μπαμπα...μπορει να εδωσε σημα ο πορτιερης...χαχα...κ να με περασε φορτωμενο....νασ Αποφυγει θα ήθελε μαν....πεντακόσια ουτε διεθνές σίτυ τουρ να ηταν
σωπα ρε φιλε μπραβο...εγω να σου πω την αληθεια...πηγαινα πιο πολυ σε τετοια μαγαζια προ κριισης...κ οι τιμες ηταν πιο ψηλες...βασικα ουτε καν ρωτησα...
δεν ξερω κιολας αν το εδιναν κ ολες...γιατι τοτε εβγαζαν πολλα μονο απο χορους...
θυμαμαι ειχα ρωτησει μονο μια και μου ειχε πει 500..... >
κι αυτό παιζειμπορει φιλε...εκτος αν με ειδε μικρο και απειρο και ηθελε να με κωλοπιασει....ημουνα ντυμενος και κυριλε φορουσα κ το ακριβο ρολοι του μπαμπα..ειχε σκασει κ με τη Μερσεντες του μπαμπα...μπορει να εδωσε σημα ο πορτιερης...χαχα...κ να με περασε φορτωμενο....
εγω προ κρισης δηλαδη πριν 2010 ειχα σχεση οποτε δν πολυπηγαινα σε τετοια μερη...τωρα ολες σχεδον κανουν βιζιτα εκτος μαγαζιου οποτε τρεχτε καλοι μου ανθρωποι
1 ναιτελικα...
1) ειναι αληθεια αυτο που ελεγε ο αλλος οτι ενα ....αγορακι δουλευει 4 χρονια στουντιο νυχτα Σαλονικα?
2) ειναι η Βαβατση η δεν ειναι?
3) πηγε κανεις με την Κυπρια?
μπορει φιλε...εκτος αν με ειδε μικρο και απειρο και ηθελε να με κωλοπιασει....ημουνα ντυμενος και κυριλε φορουσα κ το ακριβο ρολοι του μπαμπα..ειχε σκασει κ με τη Μερσεντες του μπαμπα...μπορει να εδωσε σημα ο πορτιερης...χαχα...κ να με περασε φορτωμενο....
1 ναι
2 ναι
3 ναι αλλα οχι εγω
φιλε τωρα εχει κριση...ολες το δινουνε....
δεύτερο ραντεβού γαμαςοι ελλεηνιδες ομως τυπε ειδικα αν εχουν κ δικια τους δουλεια αργουν να σου κατσουν :- :- >
διαβασε το θρεντ τεμπελη λιγες σελιδες ειπε πιο πισω ο αλλος ονομα και καταγωγη και μαγαζι και εγω πριν 2 χρονια που την ειχα παρει κατι ειχα ψιλιαστει απο αναλογιες, ακολη, πλαστικο βυζι, πλατες, σκληρο κρεας...τυπε στο 1 θα μας διαφωτισεις ποια ειναι το πρωην αγορακι στα στουντιο? τουλαχιστον να ξερουμε....εγω λογω εμφανισης ειχα υποπτευτει 1 με την οποια δεν πηγα ποτε...αλλα παλι δεν ειμαι σιγουρος αν μιλατε για αυτη....