Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ευα λεμε και κλαιμε..... Ευα στο πρωτο απο τα τριδυμα(βασικα και το μονο απο τα τριδυμα που ηταν και ανοιχτο) τα παντα ολα...τρελη εμπειρια..γυναικαρα με κορεμαρα απιστευτη...  απλα ξερει πως να ευχαριστησει καποιον.τελος!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
εσυ το ζητησες αυτο το προγραμμα η ισχυει γενικα? δηλαδη αν παω αυριο και της πω 100€ για μια ωρα οσες φορες προλαβω θα το κανει και σε μενα (που ειμαι τακτικος πελατης της)?
εννοειται ρε οτι ισχυει για 2 φορες δεν θα μπορεσεις περισοτερο στο 50λεπτο αν και σε μενα καθεται πολλες φορες παραπανω!!
....θα στο πει και η τσατσα δεν χρειαζεται να το ζητησεις οταν φτασει στα 100 σταματησε την εκει...γενικως στην καντυ αν εισαι κυμπαρης κανεις τα παντα..εκτος απο ελευθερο στοματικο....προλαβετε γιατι μαλλον απο σεπτεβριο το κοριτσι μας θα παρει συνταξη!!!

Djole_7

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Σκεφτομαι να παω στην Μαρα...αξιζει?

Την ειχα πετυχει πριν πολυ καιρο στο πρωτο απο τα τριδυμα..και μου ειχε αφησει καλες εντυπωσεις στο σαλονι..

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
:huh:αληθευειτι η Στεφι ομορφυνε και βελτιωθηκε στο σεξ? 

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια η νατασα στο ερως ποιες μερες δουλευει εχω περασει δυο τρια απογευματα απο κει και το βρισκω ολο κλειστο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εχω να κανω ερωτα 2 βδομαδες τωρα  :bigdick: :bigdick:...αποψε λεω να βολταρω εχει να μου προτεινει κανεις τιποτα??

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
ρε παιδια η νατασα στο ερως ποιες μερες δουλευει εχω περασει δυο τρια απογευματα απο κει και το βρισκω ολο κλειστο

Κι εγώ χθες που πέρασα μεσημεράκι ήταν κλειστό το Έρως 16.

Η Νατάσα συνήθως Δευτέρα και Πέμπτη δεν δουλεύει.

arisgoku

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπόν παίζει ολιγοήμερη εκδρομή ελέω εξεταστικής. Υπάρχει πρόγραμμα ή και τηλ για Φλωρή; Παρόμοιες πετιτ προτάσεις; Και πάντα είχα απορία με τις βάρδιες, 3 είναι; και τι ωράρια δλδ;

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Λοιπόν παίζει ολιγοήμερη εκδρομή ελέω εξεταστικής. Υπάρχει πρόγραμμα ή και τηλ για Φλωρή; Παρόμοιες πετιτ προτάσεις; Και πάντα είχα απορία με τις βάρδιες, 3 είναι; και τι ωράρια δλδ;

φιλε ασε τη φλωρη και πηγαινε Αντριαννα Ανδ. Γεωργιου 30 studio romantic.  ;) Πολυ λεπτη και πολυ καλη συμμετοχη. Νομιζω απο τις 7 και μετα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ποια φλωρη ρε καλα σου λεει;πας καλα;να πεταξεις τα λιγα φοιτητικα σου λεφτα θες;

οι βαρδιες θεσσαλονικη ειναι δυο σε γενικες γραμμες.....10-8 και 8 μεχρι οσο παει αναλογα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
κι αλλη πασιγνωστος ιεροδουλος εθεαθη πριν λιγο στην Πολιχνη κοντα στο κομμωτηριο της πασιγνωστης κοσμικης κομμωτριας το οποιο επισκεπτεται πολυ συχνα κι αλλη πασιγνωστη ιεροδουλος της οποιας η εθνικη ομαδα αποκλειστηκε ηδη απο το μουντιαλ  :rolleyes: :rolleyes:
Αλλα δε θα πω ποιες ειναι μη με πιεζετε  :rolleyes: :rolleyes:

Που ζω ρε πουστη μου...στο πουτανοχωρι??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κι αλλη πασιγνωστος ιεροδουλος εθεαθη πριν λιγο στην Πολιχνη κοντα στο κομμωτηριο της πασιγνωστης κοσμικης κομμωτριας το οποιο επισκεπτεται πολυ συχνα κι αλλη πασιγνωστη ιεροδουλος της οποιας η εθνικη ομαδα αποκλειστηκε ηδη απο το μουντιαλ  :rolleyes: :rolleyes:

καλα η μια ειναι η αντριαννα....η αλλη;η ευα;

Επισκέπτης

τι γινεται ρε φιλε ολες οι ποτανες στη πολιχνη μενουνε? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom