Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (5 μέλη και 63 επισκέπτες)

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Μολις γυρισα απο Νατασα τσαρινα ..... Απιστευτη σε ολα . Τρελο κορμι και τελεια περι-ποιηση , οσο για την πιπα της δεν εχω λογια  :rockon:
κανει και γαστροσκοπηση χωρις αναισθησια τουτη...Ρωσσικο ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!! απο τις λιγες - μοναδικες παλιες Ρωσσιδες που ξεμειναν,,ευτηχως..

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
πηγα...μολις την ειδα εκανα μεταβολη...αλλες φωτο εχει αλλιως ειναι στη πραγματικοτητα και χαλαστηκα...το ιδιο επαθα και με νελα...την βλεπω απο μπροστα αγελαστη και μολις γυρναει βλεπω και τον fake κωλο...πλαδαροοοοοοοοοοοοοοος!!!λεω καληνυχτα θα περιμενω την καντυ μου!!!

στις φωτο παντως ειναι μακραν η καλυτερη απ'ολες...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Η Εβελίνα που δουλεύει στα τρίδυμα, που αλλού έχει δουλέψει?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Η Εβελίνα που δουλεύει στα τρίδυμα, που αλλού έχει δουλέψει?
Στα περισσότερα μαγαζιά!!!
Βασικα ομως στην εκκλησία, Νικ. Ουρανου 1 που δούλεψε για τρια χρονια περιπου.
Πριν κανα εξαμηνο εκανε την μεγαλη μεταγραφη για τις βιλλες, αλλά δεν έμεινε πολυ.
Επίσης δουλεψε για λιγο Αθήνα και Κόρινθο.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
κανει και γαστροσκοπηση χωρις αναισθησια τουτη...Ρωσσικο ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!! απο τις λιγες - μοναδικες παλιες Ρωσσιδες που ξεμειναν,,ευτηχως..
Eιναι στανταρακι , γουσταρει αυτο που κανει ..... εχει και  :tits2:  :tits: που λατρευω  :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Λεω να βολταρω σημερα... :rockon: λεω αν πετυχω την τζεσικα στις μελλισες να μπω καρφι, αλλιως αξιζει να κανω βολτα μπας και βρω κανα καλο κοματι, ή τζαμπα κοπος.....θελω φρεσκο πραγμα. :grin:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Λεω να βολταρω σημερα... :rockon: λεω αν πετυχω την τζεσικα στις μελλισες να μπω καρφι, αλλιως αξιζει να κανω βολτα μπας και βρω κανα καλο κοματι, ή τζαμπα κοπος.....θελω φρεσκο πραγμα. :grin:
Δεν θα βρεις την Τζέσικα στις μέλισσες, αλλα φρεσκο πραμα!
Την Ουγγαρεζα Καρμεν, πιπινι με ωραιο σωματακι, αδιαφορο προσωπο, κι ευδιαθετη. Στο κρεβάτι μην περιμενεις θαυματα, αλλα ειναι συνεργασιμη. Κανενα πρόβλημα με το χρονο.

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
καντυ εγγύηση...πρόγραμμα σχεδόν μιας ώρας 100ευρω (όσες φόρες προλάβεις, χλωμό πάνω από 2-3...) με ότι ζητήσεις (εάν είσαι και γνωστός- πελάτης  ακόμα καλύτερα) .
καθαρή...σε νια....και απόλυτη καύλα αν τις φερθείς καλά!  :knockinb:

;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καντυ εγγύηση...πρόγραμμα σχεδόν μιας ώρας 100ευρω (όσες φόρες προλάβεις, χλωμό πάνω από 2-3...) με ότι ζητήσεις (εάν είσαι και γνωστός- πελάτης  ακόμα καλύτερα) .

;)
και κωλο δλδ;

Επισκέπτης
100 ευρώ διπλή κατάθεση μεγυμνό και γκώλον  :think: Τίμια επιλογή αν ισχύει..
τσαμπα λεφτα δινεται για μενα, αμα θελετε γυμνο και κωλο εχει αρκετους πουστηδες στην γυρα, που θα σας κατσουν και τσαμπα.  :grin: Πιτσιρικας ημουν τοτε σε ενα αγωνα του ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ και στο ημιχρονο βγηκα εξω να παω περιπτερο για τσιγαρα, και στο δρομο με σταματαει ενας μπαρμπας και με πιανει συζητηση, φαινοταν φυσιολογικος αλλα στην συζητηση επανω για ασχετα πραγματα με πεταει ενα παμε σπιτι μου... του λεω τι να κανουμε..... και με λεει να μου την δειξεις  :2funny: του λεω σφυγκωτας την γροθια, εξαφανισου ρε πουστογερε γιατι θα σε σκασω μια στην μαπα και θα κανεις τριανταδυο σβουρες  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τσαμπα λεφτα δινεται για μενα, αμα θελετε γυμνο και κωλο εχει αρκετους πουστηδες στην γυρα, που θα σας κατσουν και τσαμπα.  :grin: Πιτσιρικας ημουν τοτε σε ενα αγωνα του ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ και στο ημιχρονο βγηκα εξω να παω περιπτερο για τσιγαρα, και στο δρομο με σταματαει ενας μπαρμπας και με πιανει συζητηση, φαινοταν φυσιολογικος αλλα στην συζητηση επανω για ασχετα πραγματα με πεταει ενα παμε σπιτι μου... του λεω τι να κανουμε..... και με λεει να μου την δειξεις  :2funny: του λεω σφυγκωτας την γροθια, εξαφανισου ρε πουστογερε γιατι θα σε σκασω μια στην μαπα και θα κανεις τριανταδυο σβουρες  :2funny:
ποσους μπαφους ειχες πιει εκεινη την μερα;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Δεν θα βρεις την Τζέσικα στις μέλισσες, αλλα φρεσκο πραμα!
Την Ουγγαρεζα Καρμεν, πιπινι με ωραιο σωματακι, αδιαφορο προσωπο, κι ευδιαθετη. Στο κρεβάτι μην περιμενεις θαυματα, αλλα ειναι συνεργασιμη. Κανενα πρόβλημα με το χρονο.

Οντως Τζεσικα δεν ηταν, στην θεση της το πιπινακι μαυρομαλικο ονοματι Καρμεν, ωραιο μουνακι η Καρμεν, αλλα δεν μου εκατσε καλα στην υποδοχη εκανε κατι τρελα και εφυγα, το σκεφτομουνα να γυριζω πισω, γιατι γυρνοντας να φυγει ειδα την περιφανη κολαρα της και μου αστραψε...μετα πηγα Πηγασου να δω την πρωην μασαζου την Μιχαελα, δεν μου γυαλισε ουτε και αυτη, προμιλφ καταστασεις, ομορφο προσωπο μεν, αλλα απο την μεση και κατω το σωμα της δεν ειναι ομοιομορφο, εμφανησικα πολλα κλικ κατω απο την Εφη και Βικτωρια που την συγκριναν μαλλον στο σερβις, ισως στο μελλον αν προσεξω οτι δεν φοραει το ρολοι στον καρπο, να την πληρωσω, χτες δεν το προσεξα...και τελος τα 30€ ευρω τα εδωσα στην Χριστινα την ρουμανα στο 26ης 35Α, την ειχα αχτι, και χτες τις τα εδωσα, καλουτσικια η Ρουμανα, προσπαθησε, το μονο μειον το ξεφουσκωτο βυζακι της, κατα τα αλλα ηταν μια καλη σπερματοαποθεση....που δεν νωμιζω να ξαναεπαναληφθει.

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281

δεν ζήτησα, γυμνα δεν θελω να μου κανουν με την καμία για προφανείς λόγους και η καντυ απο οσο ξερω δεν κάνει!!!!

ηταν ακριβως οπως σε ενα μυοχαλαρωτηριο ο χρονος + οτι ο χωρος στο red ειναι μακραν απο τους καθαροτερους και ο καλυτερους , επισης η καντυ (δεν ξερω τι σχεση εχει ο καθενας με την κοπελα αν ειναι πελατης η γνωστος της) προσέχει παρα πολυ τους πελατες τις......Φυσικα αν σεβαστεις και δεν φερθεις σαν τσομπανος απο την αρχη η απολαβες απο οτι καταλαβα (υπηρεσιες) ειναι πολακις περισσότερες (την πήδηξα σε καθε γωνια του δωματιου οσαν...τσοντα του marc dorcel με θεμα!!!!)

ΑΥΤΑ!

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1

;)

εσυ το ζητησες αυτο το προγραμμα η ισχυει γενικα? δηλαδη αν παω αυριο και της πω 100€ για μια ωρα οσες φορες προλαβω θα το κανει και σε μενα (που ειμαι τακτικος πελατης της)?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν ζήτησα, γυμνα δεν θελω να μου κανουν με την καμία για προφανείς λόγους και η καντυ απο οσο ξερω δεν κάνει!!!!

ηταν ακριβως οπως σε ενα μυοχαλαρωτηριο ο χρονος + οτι ο χωρος στο red ειναι μακραν απο τους καθαροτερους και ο καλυτερους , επισης η καντυ (δεν ξερω τι σχεση εχει ο καθενας με την κοπελα αν ειναι πελατης η γνωστος της) προσέχει παρα πολυ τους πελατες τις......Φυσικα αν σεβαστεις και δεν φερθεις σαν τσομπανος απο την αρχη η απολαβες απο οτι καταλαβα (υπηρεσιες) ειναι πολακις περισσότερες (την πήδηξα σε καθε γωνια του δωματιου οσαν...τσοντα του marc dorcel με θεμα!!!!)

ΑΥΤΑ!
ωχ αμαν :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom