giannis812
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μηπως εισαι ο blastbeat ?για την καταγωγη προφανως
μηπως εισαι ο blastbeat ?για την καταγωγη προφανως
κανει και γαστροσκοπηση χωρις αναισθησια τουτη...Ρωσσικο ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!! απο τις λιγες - μοναδικες παλιες Ρωσσιδες που ξεμειναν,,ευτηχως..Μολις γυρισα απο Νατασα τσαρινα ..... Απιστευτη σε ολα . Τρελο κορμι και τελεια περι-ποιηση , οσο για την πιπα της δεν εχω λογια
Για την καταγωγη τυπε.Προς τι το γελιο στην Αλεξανδρα ; Οχι τιποτα αλλο αλλα να ξερουμε τι παιζει ...
πηγα...μολις την ειδα εκανα μεταβολη...αλλες φωτο εχει αλλιως ειναι στη πραγματικοτητα και χαλαστηκα...το ιδιο επαθα και με νελα...την βλεπω απο μπροστα αγελαστη και μολις γυρναει βλεπω και τον fake κωλο...πλαδαροοοοοοοοοοοοοοος!!!λεω καληνυχτα θα περιμενω την καντυ μου!!!
Στα περισσότερα μαγαζιά!!!Η Εβελίνα που δουλεύει στα τρίδυμα, που αλλού έχει δουλέψει?
Eιναι στανταρακι , γουσταρει αυτο που κανει ..... εχει και που λατρευωκανει και γαστροσκοπηση χωρις αναισθησια τουτη...Ρωσσικο ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!! απο τις λιγες - μοναδικες παλιες Ρωσσιδες που ξεμειναν,,ευτηχως..
στις φωτο καλη ειναι η μιχαελα...αλλα δεν πηδας τις φωτο...δυστυχως!!στις φωτο παντως ειναι μακραν η καλυτερη απ'ολες...
Δεν θα βρεις την Τζέσικα στις μέλισσες, αλλα φρεσκο πραμα!Λεω να βολταρω σημερα... λεω αν πετυχω την τζεσικα στις μελλισες να μπω καρφι, αλλιως αξιζει να κανω βολτα μπας και βρω κανα καλο κοματι, ή τζαμπα κοπος.....θελω φρεσκο πραγμα.
και κωλο δλδ;καντυ εγγύηση...πρόγραμμα σχεδόν μιας ώρας 100ευρω (όσες φόρες προλάβεις, χλωμό πάνω από 2-3...) με ότι ζητήσεις (εάν είσαι και γνωστός- πελάτης ακόμα καλύτερα) .
καθαρή...σε νια....και απόλυτη καύλα αν τις φερθείς καλά!
;)
100 ευρώ διπλή κατάθεση μεγυμνό και γκώλον Τίμια επιλογή αν ισχύει..και κωλο δλδ;
τσαμπα λεφτα δινεται για μενα, αμα θελετε γυμνο και κωλο εχει αρκετους πουστηδες στην γυρα, που θα σας κατσουν και τσαμπα. Πιτσιρικας ημουν τοτε σε ενα αγωνα του ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ και στο ημιχρονο βγηκα εξω να παω περιπτερο για τσιγαρα, και στο δρομο με σταματαει ενας μπαρμπας και με πιανει συζητηση, φαινοταν φυσιολογικος αλλα στην συζητηση επανω για ασχετα πραγματα με πεταει ενα παμε σπιτι μου... του λεω τι να κανουμε..... και με λεει να μου την δειξεις του λεω σφυγκωτας την γροθια, εξαφανισου ρε πουστογερε γιατι θα σε σκασω μια στην μαπα και θα κανεις τριανταδυο σβουρες100 ευρώ διπλή κατάθεση μεγυμνό και γκώλον Τίμια επιλογή αν ισχύει..
ποσους μπαφους ειχες πιει εκεινη την μερα;τσαμπα λεφτα δινεται για μενα, αμα θελετε γυμνο και κωλο εχει αρκετους πουστηδες στην γυρα, που θα σας κατσουν και τσαμπα. Πιτσιρικας ημουν τοτε σε ενα αγωνα του ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ και στο ημιχρονο βγηκα εξω να παω περιπτερο για τσιγαρα, και στο δρομο με σταματαει ενας μπαρμπας και με πιανει συζητηση, φαινοταν φυσιολογικος αλλα στην συζητηση επανω για ασχετα πραγματα με πεταει ενα παμε σπιτι μου... του λεω τι να κανουμε..... και με λεει να μου την δειξεις του λεω σφυγκωτας την γροθια, εξαφανισου ρε πουστογερε γιατι θα σε σκασω μια στην μαπα και θα κανεις τριανταδυο σβουρες
γιατι πρεπει να πινεις μπαφους για να σου την πεσει ενας πουστης αιντε ρε τσοπανη φαι,σκατο και πισι εισαι ολη μεραποσους μπαφους ειχες πιει εκεινη την μερα;
Δεν θα βρεις την Τζέσικα στις μέλισσες, αλλα φρεσκο πραμα!
Την Ουγγαρεζα Καρμεν, πιπινι με ωραιο σωματακι, αδιαφορο προσωπο, κι ευδιαθετη. Στο κρεβάτι μην περιμενεις θαυματα, αλλα ειναι συνεργασιμη. Κανενα πρόβλημα με το χρονο.
και κωλο δλδ;
καντυ εγγύηση...πρόγραμμα σχεδόν μιας ώρας 100ευρω (όσες φόρες προλάβεις, χλωμό πάνω από 2-3...) με ότι ζητήσεις (εάν είσαι και γνωστός- πελάτης ακόμα καλύτερα) .
καθαρή...σε νια....και απόλυτη καύλα αν τις φερθείς καλά!
;)
ωχ αμανδεν ζήτησα, γυμνα δεν θελω να μου κανουν με την καμία για προφανείς λόγους και η καντυ απο οσο ξερω δεν κάνει!!!!
ηταν ακριβως οπως σε ενα μυοχαλαρωτηριο ο χρονος + οτι ο χωρος στο red ειναι μακραν απο τους καθαροτερους και ο καλυτερους , επισης η καντυ (δεν ξερω τι σχεση εχει ο καθενας με την κοπελα αν ειναι πελατης η γνωστος της) προσέχει παρα πολυ τους πελατες τις......Φυσικα αν σεβαστεις και δεν φερθεις σαν τσομπανος απο την αρχη η απολαβες απο οτι καταλαβα (υπηρεσιες) ειναι πολακις περισσότερες (την πήδηξα σε καθε γωνια του δωματιου οσαν...τσοντα του marc dorcel με θεμα!!!!)
ΑΥΤΑ!