Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (5 μέλη και 99 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δεν ειναι θεμα ευαισθησιας μαν απλα τι θελετε να γαμιεται η αλλη τσαμπα? Αυτες που δεν κανουν τη δουλεια τους σωστα να φυγουν οκ! Και φιλε εγω δεν παω στις πουτανες να κανω αγαπουλες σαν κατι μαλακες εδω που τις κανουν δωρα κ κανουν σαν χαζοι,δινουν εξτρα σε τσατσαδες επειδη γουσταρανε παιρνουν προγραμματα 120 ευρω καθε φορα κ μιλανε μετα για κριση και οι τιμες ειναι στα υψη στα μπουρδελα!!  Παρολα αυτα τυποι σαν εμενα χαλανε την πιατσα?? ΕΛΕΟΣΣ!!!

δν ειπαμε αυτο να γαμιεται τσαμπα,αλλα οχι να παιρνει το 30αρικο η 40αρικο κ να κοιταει το ρολοι να κοιταει να σε ξεπεταξει στα 5λεπτα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αυτες χρειαζονται δρομο απο αυτη τη δουλεια  :s&m_2:

giannis812

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2013
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδες ξερει κανεις που ειναι η Αλεξανδρα η Μεξικανα ???

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
σκεφτομαι να παω να δοκιμασω μιχαελα σημερα το βραδυ!!!θα μου πει κανεις αν αξιζει η θα κλοτσαω τις πετρες μολις βγω;

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
δν ειπαμε αυτο να γαμιεται τσαμπα,αλλα οχι να παιρνει το 30αρικο η 40αρικο κ να κοιταει το ρολοι να κοιταει να σε ξεπεταξει στα 5λεπτα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αυτες χρειαζονται δρομο απο αυτη τη δουλεια  :s&m_2:

Ρε αγορι μου δεν εγραψα αυτες που δεν κανουν σωστα την δουλεια τους να φυγουν? αλλα μη λες εμενα οτι χαλαω την πιατσα, αλλοι ειναι αυτοι, αστο.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
ναι εσυ...η καθε πεταμενη βουλγαρα-ρουμουνα ερχεται εδω κ περνει 200ευρω την ωρα και εσεις λετε οτι ειναι καλη επαγγελματιας  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
δν δουλευω τσαμπα αλλα δν προσπαθω να πιανω μαλακες τους πελατες μου οπως αρκετες βαλκανοπουτανες

Καταρχην εγω δεν εχω δωσει ποτε τοσα λεφτα σε πουτανα το θεωρω κοροιδιλικι ακομα και η καλυτερη επαγγελματιας να ειναι,
δεν ειμαι πλουσιος δουλευω πολυ για τα λεφτα μου και τα κερδιζω δυσκολα οποτε τα σεβομαι.

πως με βγαζεις ακυρο με την μια δεν ξερω!! επειδη ειπα οτι οι σωστες καλα κανουν κ βγαζουν λεφτα που τα αξιζουν ??

Τεσπα, απλα ας μην το συνεχισουμε, γαμησε το.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
σκεφτομαι να παω να δοκιμασω μιχαελα σημερα το βραδυ!!!θα μου πει κανεις αν αξιζει η θα κλοτσαω τις πετρες μολις βγω;
ο καραμαν γιατι την εχει ασσο την μιχαελα στο service>?

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
<καφες μετριος> για αυτο και δεν ανεβασα κριτικη,παντως ηταν επικοινωνιακη και προσχαρη αλλα μεχρι εκει  :rolleyes:
(εχουν και pc στη Ερημιτου και μας διαβαζουν...δεν πιστευω να αρχισω να φταρνιζομαι  :2funny: )

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
<καφες μετριος> για αυτο και δεν ανεβασα κριτικη,παντως ηταν επικοινωνιακη και προσχαρη αλλα μεχρι εκει  :rolleyes:
(εχουν και pc στη Ερημιτου και μας διαβαζουν...δεν πιστευω να αρχισω να φταρνιζομαι  :2funny: )

Χαχαχαχχα!! μας σχολιαζουν λες?? οκ μαν ευχαριστω !!

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
ποια κοπελα ηταν αιμοφυρτη απο τα κοριτσια και δεν φερνει βολτα εγω λοιπον θα την παντρευτω για να σταματησει αυτο το επαγγελμα και ετσι να γινει καλο κοριτσι της εκκλησιας και θα την φροντιζω για να μην την μαλωνουν οι γονεις της

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
και τωρα για να σοβαρευτουμε λιγο το ανδρεου γεωργιου 18 ειναι μονιμως κλειστο και το 28 τι εγινε δεν ανοιγουν και απο το βαρβαρη γιατι δεν πηγαν ακομα εκει αφου ο κυριος δημαρχος μας σκεφτεται την περιοχη βαρβαρη να την αναβαθμισει γκρεμισμα τα παλια κτιρια και οικοδομηση τησ περιοχης με ξενοδοχειακες εγκαταστασεις τελευταιου τυπου ισραηλινοι μαλλον θα αγορασουν την περιοχη και ενας ολλανδοελλην ενδιαφερεται να παρει κτιριο παλιο κλαμπ στην περιοχη μυλου και να το κανει στυλ fkk 2 οροφων με τεραστιους χωρους και πολλα δωματια επενδυσεις τρελλες ισχυουν η οχι ολα αυτα

Επισκέπτης
Μολις γιρυσα απο τσαρκα οποιος ενδιαφερετε ας στειλει πμ να του πω τι παιζει στα στουντιο που πηγα, λιγο γρηγορα γιατι θα την κανω σε κανα 20 λεπτο  :grin:

Επισκέπτης
3 με 4 ξυλινα και ενα μεγαλο απεναντι απο του πετρου ερημητι ετοιμαζονται μαζι με αυτο αναμεσα σε φριξου 13 με 15 εχουν παρει φωτια τα μαστορια  :grin: μιλαμε η εκει περιοχη θα γινει ο νεος βαρδαρης σε λιγο καιρο με τοσα πολλα στουντιο που θα υπαρχουν.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Μολις γιρυσα απο τσαρκα οποιος ενδιαφερετε ας στειλει πμ να του πω τι παιζει στα στουντιο που πηγα, λιγο γρηγορα γιατι θα την κανω σε κανα 20 λεπτο  :grin:

βρε τζαμαικανε ρε φιλε..........
μην το κανεις αυτο το πραγμα.......εντελως φιλικα αδερφε.....κ σε παρακαλω μην με παρεξηγησεις!!
Αν εχεις να γραψεις κατι γραψτο εδω να το βλεπουμε ολοι κ να σε ευχαριστουνε κ τα παιδια γιαυτο!! Με τον τροπο που το γραφεις ετσι φερνεις μια μιστικοπαθεια λες κ θα μας πεις το γκραντε μυστικο που εχεις μονο εσυ λες κ ανακαλυψες τον τροχο!!
Αν κ παλι δεν θελεις(κ εχεις τον λογο σου φανταζομαι)τοτε μπορεις να τα στελνεις σε οσους θελεις κ θεωρεις φιλους σου κατευθειαν!!

στο λεω αδερφε για καλο δικο σου κ νομιζω οτι κανεις κακο στο ονομα σου εδω με αυτο τον τροπο που εχεις διαλεξει να κανεις αναφορες!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Ασχετα που εχω καιρο να γραψω εδω.......ο λογος καθαρα οικονομικος....σας διαβαζω καθε μερα........

το φορουμ αυτο κανει δουλεια με καθε τροπο......
την ενημερωση, την προστασια απο το να μην τρωμε πατατες, με τα καλα καινουρια κοριτσια που ερχονται(σιγα κ δεν τα ειδα εγω τελος παντων)
κ αλλα πολλα.............

Επισκέπτης
βρε τζαμαικανε ρε φιλε..........
μην το κανεις αυτο το πραγμα.......εντελως φιλικα αδερφε.....κ σε παρακαλω μην με παρεξηγησεις!!
Αν εχεις να γραψεις κατι γραψτο εδω να το βλεπουμε ολοι κ να σε ευχαριστουνε κ τα παιδια γιαυτο!! Με τον τροπο που το γραφεις ετσι φερνεις μια μιστικοπαθεια λες κ θα μας πεις το γκραντε μυστικο που εχεις μονο εσυ λες κ ανακαλυψες τον τροχο!!
Αν κ παλι δεν θελεις(κ εχεις τον λογο σου φανταζομαι)τοτε μπορεις να τα στελνεις σε οσους θελεις κ θεωρεις φιλους σου κατευθειαν!!

στο λεω αδερφε για καλο δικο σου κ νομιζω οτι κανεις κακο στο ονομα σου εδω με αυτο τον τροπο που εχεις διαλεξει να κανεις αναφορες!!
Δεν εχω χρονο τωρα φιλε να το σηζητησουμε, αλλα να ξερεις οταν αποφασιζω κατι δεν κανω πισω με τιποτε, ετσι ειμαι εγω οταν δεν με σεβονται. Και να το πω για μια ακομα φορα οποιος θελει στελνει και ειμαι ανοιχτος σε ολους ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom