kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ο τυπος ειναι ευαισθητος με τις πουτανες τι να κανουμε
αυτοι χαλανε τη πιατσα
Οχι τοσο, οσο αυτοι που με οποια πουτανα και να πανε χοντρη,κοντη,ασχημη,μοντελο,ομορφη,κομοδινο,πιπινη,μιλφ περνανε καλα. Αν και πολλα χρονια μπουρδελιαρεις ακομα δεν το εχω καταλαβει αυτο το πραγμα πως το καταφερνουν
αυτοι χαλανε τη πιατσα
Οχι τοσο, οσο αυτοι που με οποια πουτανα και να πανε χοντρη,κοντη,ασχημη,μοντελο,ομορφη,κομοδινο,πιπινη,μιλφ περνανε καλα. Αν και πολλα χρονια μπουρδελιαρεις ακομα δεν το εχω καταλαβει αυτο το πραγμα πως το καταφερνουν
o καλος ο μυλος....Οχι τοσο, οσο αυτοι που με οποια πουτανα και να πανε χοντρη,κοντη,ασχημη,μοντελο,ομορφη,κομοδινο,πιπινη,μιλφ περνανε καλα. Αν και πολλα χρονια μπουρδελιαρεις ακομα δεν το εχω καταλαβει αυτο το πραγμα πως το καταφερνουν
o καλος ο μυλος....
o καλος ο μυλος....
Χθες την πηρα Καραμαν. Στο μυαλο μου ηταν σαν να πετυχα βρωμοπουτανο φτηνο σε ελληναδικο της παραλιας και το ξεσκισα στις τουαλετες. Ειδικα απο φατσα σκυλι, τελευταια, πολυ ξυλο
Στην Αθηνα ειναι στα μπουρδελα και κανουν και καμια πιπα στα μπουζουκια και εδω σαν τι ηρθαν ????Γέλασα με την ψυχή μου ... θέλουν 150 η καθεμία και το ξενοδοχείο δικό σου...την είπα μπαίνω στο trivago να κλείσω δίκλινο και σε ξαναπαίρνω
περιεργο.....αυτα γινονται συνηθως στην πατρα
Αλλη η μια και αλλη η αλλη.H Αντριαννα του βιλα πριβε ειναι μερικα χρονια παλαιοτερη ισπανικης καταγωγης με σιλικονε βυζους και φατσα σκυλε. Την πετυχα σημερα στην Προξενου Κορομηλα και με κανονικα ρουχα ειναι σκυλι του πολεμου
Η αλλη ειναι πιο πιτσιρικα τελειως αβυζη αλλα εχει ωραιο κωλο και ειναι full gfe κατασταση.
Τυπε δεν εχω δακρυ να τις κλαψω....
αυτοι χαλανε τη πιατσα
Δεν ειναι ετσι τυπε, υπαρχουν παρα πολλες δουλειες που γαμιουνται κυριολεκτικα απ το πρωι μεχρι το βραδυ για ενα μεροκαματο, που η συγκεκριμενες κοπελες μπορει να το βγαλουν με 3 η 4 πελατες σε μαξιμουμ μια ωρα. Και το χειροτερο ειναι οτι πολλες κοπελες μας φερονται αντιεπαγγελματικα και κανουν αγγαρεια.
Στην Αθηνα ειναι στα μπουρδελα και κανουν και καμια πιπα στα μπουζουκια και εδω σαν τι ηρθαν ????
city tour ??????
με καμια γραμμουλα κερασμενη παντως τις πηδαει κανεις και δωρεαν σε κανενα ασανσερ
ωραια μουνια μεν αλλα μαλλον την ειδαν
εγω χαλαω τη πιατσα ρε χαμενε? Για θεμα δουλειας μιλαμε κ σου εξηγω οτι καλα κανουν κ βγαζουν αυτες που ειναι επαγγελματιες σωστες, δε πρεπει να πληρωθει η πουτανα που γαμας εσυ? Εσυ τσαμπα δουλευεις?