Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (6 μέλη και 91 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

αυτοι χαλανε τη πιατσα
Οχι τοσο, οσο αυτοι που με οποια πουτανα και να πανε χοντρη,κοντη,ασχημη,μοντελο,ομορφη,κομοδινο,πιπινη,μιλφ περνανε καλα. Αν και πολλα χρονια μπουρδελιαρεις ακομα δεν το εχω καταλαβει αυτο το πραγμα πως το καταφερνουν  :dunno:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Οχι τοσο, οσο αυτοι που με οποια πουτανα και να πανε χοντρη,κοντη,ασχημη,μοντελο,ομορφη,κομοδινο,πιπινη,μιλφ περνανε καλα. Αν και πολλα χρονια μπουρδελιαρεις ακομα δεν το εχω καταλαβει αυτο το πραγμα πως το καταφερνουν  :dunno:

αγαμια τυπε  :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
o καλος ο μυλος....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

...ακομα μου εχουν μηνει ψυχολογικα απο τοτε που πηδηξα την Σανταλ μαν....βλεπω χοντρη στο δρομο και κανω μεταβολη...λεω να παω καρμεν να με ιατρεψει... :tits:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Χθες την πηρα  Καραμαν. Στο μυαλο μου ηταν σαν να πετυχα βρωμοπουτανο φτηνο σε ελληναδικο της παραλιας και το ξεσκισα στις τουαλετες. Ειδικα απο φατσα σκυλι, τελευταια, πολυ ξυλο

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Χθες την πηρα  Καραμαν. Στο μυαλο μου ηταν σαν να πετυχα βρωμοπουτανο φτηνο σε ελληναδικο της παραλιας και το ξεσκισα στις τουαλετες. Ειδικα απο φατσα σκυλι, τελευταια, πολυ ξυλο

:grin:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Γέλασα με την ψυχή μου  :2funny: ... θέλουν 150 η καθεμία και το ξενοδοχείο δικό σου...την είπα μπαίνω στο trivago να κλείσω δίκλινο και σε ξαναπαίρνω  :grin:
Στην Αθηνα ειναι στα μπουρδελα και κανουν και καμια πιπα στα μπουζουκια και εδω σαν τι ηρθαν ????
city tour ??????

με καμια γραμμουλα κερασμενη  παντως τις πηδαει κανεις και δωρεαν σε κανενα ασανσερ

ωραια μουνια μεν αλλα μαλλον την ειδαν

Souidos89

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Είχα βάλει στο πρόγραμμα να δοκιμάσω Αντριάννα. Απ'ότι είχα διαβάσει σε προηγούμενα ποστς δούλευε
Ανδρ. Γεωρ. 30? Σε ένα αλλο σαιτ δείχνει μια Αντριαννα να ειχε απογευματινή βάρδια χθες(Τετάρτη) στο Villa Prive, πρόκειται για την ίδια?

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Αλλη η μια και αλλη η αλλη.H Αντριαννα του βιλα πριβε ειναι μερικα χρονια παλαιοτερη ισπανικης καταγωγης με σιλικονε βυζους και φατσα σκυλε. Την πετυχα σημερα στην Προξενου Κορομηλα και με κανονικα ρουχα ειναι σκυλι του πολεμου :rockon:

Η αλλη ειναι πιο πιτσιρικα τελειως αβυζη αλλα εχει ωραιο κωλο και ειναι full gfe κατασταση.

Souidos89

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αλλη η μια και αλλη η αλλη.H Αντριαννα του βιλα πριβε ειναι μερικα χρονια παλαιοτερη ισπανικης καταγωγης με σιλικονε βυζους και φατσα σκυλε. Την πετυχα σημερα στην Προξενου Κορομηλα και με κανονικα ρουχα ειναι σκυλι του πολεμου :rockon:

Η αλλη ειναι πιο πιτσιρικα τελειως αβυζη αλλα εχει ωραιο κωλο και ειναι full gfe κατασταση.

Ευχαριστώ φίλος!

Η πιτσιρίκα ξέρεις μήπως ποιές μέρες δουλεύει?

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Τυπε δεν εχω δακρυ να τις κλαψω....

Σου ειπα εγω να τις κλαψεις?? αλλα οχι να το θεωρουμαι κ ευκολο να γαμιεσαι με το καθενα,  τι να σου πω αν το θεωρεις φυσιολογικη δουλεια οπως ολες οκ.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

αυτοι χαλανε τη πιατσα

εγω χαλαω τη πιατσα ρε χαμενε? Για θεμα δουλειας μιλαμε κ σου εξηγω οτι καλα κανουν κ βγαζουν αυτες που ειναι επαγγελματιες σωστες, δε πρεπει να πληρωθει η πουτανα που γαμας εσυ? Εσυ τσαμπα δουλευεις?

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Δεν ειναι ετσι τυπε, υπαρχουν παρα πολλες δουλειες που γαμιουνται κυριολεκτικα απ το πρωι μεχρι το βραδυ για ενα μεροκαματο, που η συγκεκριμενες κοπελες μπορει να το βγαλουν με 3 η 4 πελατες σε μαξιμουμ μια ωρα. Και το χειροτερο ειναι οτι πολλες κοπελες μας φερονται αντιεπαγγελματικα και κανουν αγγαρεια.

Αυτες που δεν κανουν για τη δουλεια να φυγουν, υπαρχει ρε μαν κ ενα ονομα στη κοινωνια μπορει να βγαζουν λεφτα αλλα ειναι πουτανες ξερεις πως αντιμετωπιζονται μονο οι ελεεινιδες ειναι πουτανες με το Κ κεφαλαιο !!!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
ο τυπος ειναι ευαισθητος με τις πουτανες τι να κανουμε  :grin:

Δεν ειναι θεμα ευαισθησιας μαν απλα τι θελετε να γαμιεται η αλλη τσαμπα? Αυτες που δεν κανουν τη δουλεια τους σωστα να φυγουν οκ! Και φιλε εγω δεν παω στις πουτανες να κανω αγαπουλες σαν κατι μαλακες εδω που τις κανουν δωρα κ κανουν σαν χαζοι,δινουν εξτρα σε τσατσαδες επειδη γουσταρανε παιρνουν προγραμματα 120 ευρω καθε φορα κ μιλανε μετα για κριση και οι τιμες ειναι στα υψη στα μπουρδελα!!  Παρολα αυτα τυποι σαν εμενα χαλανε την πιατσα?? ΕΛΕΟΣΣ!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Στην Αθηνα ειναι στα μπουρδελα και κανουν και καμια πιπα στα μπουζουκια και εδω σαν τι ηρθαν ????
city tour ??????

με καμια γραμμουλα κερασμενη  παντως τις πηδαει κανεις και δωρεαν σε κανενα ασανσερ

ωραια μουνια μεν αλλα μαλλον την ειδαν

Περίπου στα ίδια λεφτα εισαι τύπε  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εγω χαλαω τη πιατσα ρε χαμενε? Για θεμα δουλειας μιλαμε κ σου εξηγω οτι καλα κανουν κ βγαζουν αυτες που ειναι επαγγελματιες σωστες, δε πρεπει να πληρωθει η πουτανα που γαμας εσυ? Εσυ τσαμπα δουλευεις?

ναι εσυ...η καθε πεταμενη βουλγαρα-ρουμουνα ερχεται εδω κ περνει 200ευρω την ωρα και εσεις λετε οτι ειναι καλη επαγγελματιας  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
δν δουλευω τσαμπα αλλα δν προσπαθω να πιανω μαλακες τους πελατες μου οπως αρκετες βαλκανοπουτανες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom