ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ2011
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Γεια σου ρε pacino άρχοντα της ενημέρωσης!!
αλ επειδη τη καμελια δεν τη προλαβα βαρδαρη και εχω διαβασει καλα πραγματα! Μερες και ωρες μπορουμε να μαθουμε?
Γεια σου ρε pacino άρχοντα της ενημέρωσης!!
η αλεξανδρα εννοεις την σασα;αυτες οι 3 παντα μαζι πηγαινανε!!εχουνε και την ξανθουλα την angel!!Μπα ρε φιλε εγω που μιλαω με την Αλεξανδρα απο το Fever που ειναι κατω κανενα χρονο τωρα, μου λεει πανω ειναι εκμεταλλευση, δε παιζει να ανεβω ποτε για δουλεια εκει ξανα. Και να φανταστεις κατω, μενουν στο ιδιο σπιτι Αλεξανδρα, Νικολ, Μικαελα (ολες απο Fever) και μια ακομα ρουμανα, και τις εχουν ανοιξει το σπιτι 3 φορες! κι ακομα να φυγουν!
kritik η Μικαέλα ξέρεις μήπως σε ποιο μαγαζί δουλεύει κάτω;Αλεξανδρα, Νικολ, Μικαελα (ολες απο Fever)
ξεχασα να αναεφρω και το ιδρυμα στην μινωταυρου που ηταν μια ρομινα καλο σωματακι και ψηλη,μαυρο μαλλι και μαυρα stockingsαναφορα απο οσα περασα το απογευμα
-φριξου 9 η αντριαννα και διπλα στην βιλα εροτικα η γαληνη
-κοροβαγκου η εβελυνα ωραιο μουνακι.....γαμω την ατυχια μου η καρμεν ειχε πυρετο
-μελισσες η μιλφ χριστιναρα με τις βυζαρες φορα παρτιδα
-ερημιτου η μιλφ αναστασια που ηταν παλια εκκλησια
-ανδρεου γεωργιου 30 η μπαμπατσικια αλεξανδρα
-διπλα σε εκεινο με τις σκαλες η φλωριτα πετιτ γκομενακι
-αχελωου πρεπει να ηταν παλι η βικυ ειδα απεξω το αμαξι
-ερως 16 δεν μπηκα για να μην ριξω παλι ακυρο στην νατασα αφου ειχα αλλες προθεσεις
-φριξου 14 η αννα
-φριξου 15 απεναντι η στεφη η ιταλιδα και καλα
-ουρανου 1β η ζωη με τα γυμνασμενα σχεδον αθλητικα μπουτια,ψηλη αθλητικη γκομενα
-λαφαμ η πιπινα ΄λαρα και
-26ης οκτ 35 μια ψηλη αδυνατη καστανοξανθη αλλα ονομα δεν ειπωθηκε
ε που να ξερω...αυτη ελλειπε κανα χρονο τωρα και δε το ηξερα κι εγω οτι γυρισε.αλ επειδη τη καμελια δεν τη προλαβα βαρδαρη και εχω διαβασει καλα πραγματα! Μερες και ωρες μπορουμε να μαθουμε?
Με τι ασχολείται τώρα η Αλεξάνδρα; Είναι σε κανένα μπουρδέλο ή κωλόμπαρο;Μπα ρε φιλε εγω που μιλαω με την Αλεξανδρα απο το Fever που ειναι κατω κανενα χρονο τωρα, μου λεει πανω ειναι εκμεταλλευση, δε παιζει να ανεβω ποτε για δουλεια εκει ξανα. Και να φανταστεις κατω, μενουν στο ιδιο σπιτι Αλεξανδρα, Νικολ, Μικαελα (ολες απο Fever) και μια ακομα ρουμανα, και τις εχουν ανοιξει το σπιτι 3 φορες! κι ακομα να φυγουν!
σημα κατατεθεν το λουλουδι στο αυτι ;)ε που να ξερω...αυτη ελλειπε κανα χρονο τωρα και δε το ηξερα κι εγω οτι γυρισε.
Απο εμφανιση αν δε την ξερεις δε μπαινεις με τιποτα αλλα μεσα κανει ο,τι γουσταρεις,μακαρι να μεινει δηλαδη γιατι ειναι στανταρακι
σοβαρα?? ...κοιτα να δεις που ψηνομαι να παω να τη γαμησωσημα κατατεθεν το λουλουδι στο αυτι ;)
εγω ετσι την πετυχα στον βαρδαρη αρχες φθινοπωρου του 2011....απο τοτε μου κολλησε τα χερουλια του μπαζολοβερ ο τζοσοβαρα?? ...κοιτα να δεις που ψηνομαι να παω να τη γαμησω
η αλεξανδρα εννοεις την σασα;αυτες οι 3 παντα μαζι πηγαινανε!!εχουνε και την ξανθουλα την angel!!
kritik η Μικαέλα ξέρεις μήπως σε ποιο μαγαζί δουλεύει κάτω;
Thanks τύπε.δε ξερω αλλα στο αλλο σαιτ θα την βρεις ως Αλισα
δε χρειαζονται λεφτα...καλη διαθεση να εχεις μονοτι εγινε ρε παιδια?
εβρεξε λεφτα κ δεν τον πηρα χαμπαρι...κ αρχισανε να γαμανε ολοι αβερτα?
ολα τα σπιτια χτες αδεια σαλονια ειχαν....ε στην γαληνη ειχε λιγο κοσμο μαλλον λογω πολλων μαζεμενων προσφατων κριτικωντι εγινε ρε παιδια?
εβρεξε λεφτα κ δεν τον πηρα χαμπαρι...κ αρχισανε να γαμανε ολοι αβερτα?
οχι ρε μη το λες...γαμησε κι ο foibos22 χθεςολα τα σπιτια χτες αδεια σαλονια ειχαν....ε στην γαληνη ειχε λιγο κοσμο μαλλον λογω πολλων μαζεμενων προσφατων κριτικων
εγω τα ιδια και τα ιδια μελη βλεπω να γαμανε σταθερα....ασε εμενα που εκανα γκεστ εμφανιση