Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
0

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Μπα ρε φιλε εγω που μιλαω με την Αλεξανδρα απο το Fever που ειναι κατω κανενα χρονο τωρα, μου λεει πανω ειναι εκμεταλλευση, δε παιζει να ανεβω ποτε για δουλεια εκει ξανα. Και να φανταστεις κατω, μενουν στο ιδιο σπιτι Αλεξανδρα, Νικολ, Μικαελα (ολες απο Fever) και μια ακομα ρουμανα, και τις εχουν ανοιξει το σπιτι 3 φορες! κι ακομα να φυγουν!
η αλεξανδρα εννοεις την σασα;αυτες οι 3 παντα μαζι πηγαινανε!!εχουνε και την ξανθουλα την angel!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αναφορα απο οσα περασα το απογευμα

-φριξου 9 η αντριαννα και διπλα στην βιλα εροτικα η γαληνη
-κοροβαγκου η εβελυνα ωραιο μουνακι.....γαμω την ατυχια μου η καρμεν ειχε πυρετο
-μελισσες η μιλφ χριστιναρα με τις βυζαρες φορα παρτιδα
-ερημιτου η μιλφ αναστασια που ηταν παλια εκκλησια
-ανδρεου γεωργιου 30 η μπαμπατσικια αλεξανδρα
-διπλα  σε εκεινο με τις σκαλες η φλωριτα πετιτ γκομενακι
-αχελωου πρεπει να ηταν παλι η βικυ ειδα απεξω το αμαξι
-ερως 16 δεν μπηκα για να μην ριξω παλι ακυρο στην νατασα αφου ειχα αλλες προθεσεις
-φριξου 14 η αννα
-φριξου 15 απεναντι η στεφη η ιταλιδα και καλα
-ουρανου 1β η ζωη με τα γυμνασμενα σχεδον αθλητικα μπουτια,ψηλη αθλητικη γκομενα
-λαφαμ η πιπινα ΄λαρα και
-26ης οκτ 35 μια ψηλη αδυνατη καστανοξανθη αλλα ονομα δεν ειπωθηκε

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
αποφασισα και γω να μοιραστω μια κριτικη μαζι σας μετα απο τοσο καιρο που ειμαι μελος. Δεν γραφω διοτι το βαριεμαι αλλα αυτο το συμβαν επρεπε να το μοιραστω μαζι σας. Βολτα κατα της 17:30 σημερα απο καποια ιδρυματα. φριξου 14 η Αννα, μπηκα για Χριστινα και μου βγηκε ξινο εφυγα, στα τριδυμα νο2 πηγα για Μονικα ηταν μια σα κινεζα ουτε ονομα δε ρωτησα εφυγα τροχαδην, ερως 16 η Νατασα, πολυ κοσμο πρεπει να πας απο νωρις να πιασεις σειρα σαν το ΙΚΑ  :2funny: Ερημιτη δε μπηκα ρωτησα ενα συναγωνιστη που εβγαινε εκεινη τη στιγμη και μου λεει Αναστασια. Πηγασου η Νικη οπυ εγινε και καταθεση. Μπαινω με 30, ελληνιδα, ψιλοασχημουλα στο προσωπο νταρντανουλα, ερχεται σα ρομποτ μηχανικα ολα, περασμα προφυλαξης σα καλτσα, πιπα με λιγο δοντι, ανεβαινει επανω ολα καλα μεχρι τοτε, οταν αλλαξαμε στα 4 τι το θελα μια δυσωσμια, επαθα τη πλακα μου κατευθειαν ξενερωσα ξαπλαρω διπλα, με λεει τι εγινε της λεω ταχα οτι ειμαι στρεσαρισμενος, δηθεν και αγχωμενος. οπως καταλαβαινετε το πηρα πανω μου, με ρωτησε αν φταιει ειπα οχι. Ημουνα αναμεσα σ αυτην και την Αντριαννα τη τουμπανιεθ ειπα να γλιτωσω το 10ρικο, τι το θελα εφυγα αρων αρων χωρις να πλυθω αηδιασα. Αυτα και συγγνωμη αν σας κουρασα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αναφορα απο οσα περασα το απογευμα

-φριξου 9 η αντριαννα και διπλα στην βιλα εροτικα η γαληνη
-κοροβαγκου η εβελυνα ωραιο μουνακι.....γαμω την ατυχια μου η καρμεν ειχε πυρετο
-μελισσες η μιλφ χριστιναρα με τις βυζαρες φορα παρτιδα
-ερημιτου η μιλφ αναστασια που ηταν παλια εκκλησια
-ανδρεου γεωργιου 30 η μπαμπατσικια αλεξανδρα
-διπλα  σε εκεινο με τις σκαλες η φλωριτα πετιτ γκομενακι
-αχελωου πρεπει να ηταν παλι η βικυ ειδα απεξω το αμαξι
-ερως 16 δεν μπηκα για να μην ριξω παλι ακυρο στην νατασα αφου ειχα αλλες προθεσεις
-φριξου 14 η αννα
-φριξου 15 απεναντι η στεφη η ιταλιδα και καλα
-ουρανου 1β η ζωη με τα γυμνασμενα σχεδον αθλητικα μπουτια,ψηλη αθλητικη γκομενα
-λαφαμ η πιπινα ΄λαρα και
-26ης οκτ 35 μια ψηλη αδυνατη καστανοξανθη αλλα ονομα δεν ειπωθηκε
ξεχασα να αναεφρω και το ιδρυμα στην μινωταυρου που ηταν μια ρομινα καλο σωματακι και ψηλη,μαυρο μαλλι και μαυρα stockings

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αλ επειδη τη καμελια δεν τη προλαβα βαρδαρη και εχω διαβασει καλα πραγματα! Μερες και ωρες μπορουμε να μαθουμε?
ε που να ξερω...αυτη ελλειπε κανα χρονο τωρα και δε το ηξερα κι εγω οτι γυρισε.
Απο εμφανιση αν δε την ξερεις δε μπαινεις με τιποτα αλλα μεσα κανει ο,τι γουσταρεις,μακαρι να μεινει δηλαδη γιατι ειναι στανταρακι

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Μπα ρε φιλε εγω που μιλαω με την Αλεξανδρα απο το Fever που ειναι κατω κανενα χρονο τωρα, μου λεει πανω ειναι εκμεταλλευση, δε παιζει να ανεβω ποτε για δουλεια εκει ξανα. Και να φανταστεις κατω, μενουν στο ιδιο σπιτι Αλεξανδρα, Νικολ, Μικαελα (ολες απο Fever) και μια ακομα ρουμανα, και τις εχουν ανοιξει το σπιτι 3 φορες! κι ακομα να φυγουν!
Με τι ασχολείται τώρα η Αλεξάνδρα; Είναι σε κανένα μπουρδέλο ή κωλόμπαρο;
εδιτ: Τώρα το σκέφτικα, όταν λες Αλεξάνδρα εννοείς την Κέντυ και όχι την Σάσα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ε που να ξερω...αυτη ελλειπε κανα χρονο τωρα και δε το ηξερα κι εγω οτι γυρισε.
Απο εμφανιση αν δε την ξερεις δε μπαινεις με τιποτα αλλα μεσα κανει ο,τι γουσταρεις,μακαρι να μεινει δηλαδη γιατι ειναι στανταρακι
σημα κατατεθεν το λουλουδι στο αυτι ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
η αλεξανδρα εννοεις την σασα;αυτες οι 3 παντα μαζι πηγαινανε!!εχουνε και την ξανθουλα την angel!!

Οχι, Αλεξανδρα εννοω... την Αλεξανδρα, την κοντουλα με το μαυρο σγουρο μαλλι

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
επιτελους φυσικα βυζια....αμαν καναμε να δουμε ...ο λογος για γαληνη, τα υπολοιπα σε κριτικη που θα ακουλουθησει λιαν συντομος, το δια ταυτα παντος ειναι οτι αξιζει την επισκεψη (αν και στοχευμενη)
απο καθαριότητα ειναι "κομάντο" και ο χωρος επίσης.

μου την πρότεινε και η συναδελφος τις αλλωστε και γειτόνισά μου..ε πως να μην πας  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Λοιπον ειμαι παρακμιακος,ειμαι καλτ μορφη και γι'αυτο μου αρεσω και με παω  :sunglasses: :sunglasses:
Καταθεση πριν απο λιγο στην Καμελια στον Πηγασο...ισως ο μονος ανθρωπος που κυκλοφορουσε στα μπουρδελα και θα μπορουσε να γαμησει την Καμελια στις 4.30 το πρωι μετα απο καταναλωση ουισκυ ειμαι εγω...και μπραβο μου γι'αυτο  :grin: :grin:

Η Καμελια παραμενει δυναμη και καυλιαρα,εχει διαθεση να σε εξυπηρετησει χωρις βιασυνες και απο σημερα γυρναει σε πρωινη βαρδια.Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι εδωσα 40ε χωρις να ξεκαθαρισουμε το προγραμμα θεωρωντας δεδομενο οτι εκτος απο γλυφομουνι θα κανει και γυμνο τσιμπουκι αλλα δεν εκανε αν και το ζητησα οποτε στη σχεση αποδοσης/τιμης θα αναγκαστω να τη ριξω λιγο.Ε μη τρελαθουμε κιολας,πλακα θα εχει να ηθελε κι αυτη κανα 60αρι...

Ενταξει ειπαμε...μπορει να ηπια κανα 2 ουισκακια αλλα δεν ειμαι και μαλακας :rolleyes:
Τελοσπαντων η καταθεση κρινεται θετικη και εφοσον παραμεινει θα μιλαμε για ακομα ενα στανταρακι της πρωινης βαρδιας.
Η κριτικη θα πεσει αυριο γιατι τωρα ειναι αδυνατο

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
τι εγινε ρε παιδια?

εβρεξε λεφτα κ δεν τον πηρα χαμπαρι...κ αρχισανε να γαμανε ολοι αβερτα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι εγινε ρε παιδια?

εβρεξε λεφτα κ δεν τον πηρα χαμπαρι...κ αρχισανε να γαμανε ολοι αβερτα?
ολα τα σπιτια χτες αδεια σαλονια ειχαν....ε στην γαληνη ειχε λιγο κοσμο μαλλον λογω πολλων μαζεμενων προσφατων κριτικων

εγω τα ιδια και τα ιδια μελη βλεπω να γαμανε σταθερα....ασε εμενα που εκανα γκεστ εμφανιση

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ολα τα σπιτια χτες αδεια σαλονια ειχαν....ε στην γαληνη ειχε λιγο κοσμο μαλλον λογω πολλων μαζεμενων προσφατων κριτικων

εγω τα ιδια και τα ιδια μελη βλεπω να γαμανε σταθερα....ασε εμενα που εκανα γκεστ εμφανιση
οχι ρε μη το λες...γαμησε κι ο foibos22 χθες  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom