Λοιπον ειμαι πολυ γατα για ακομα μια φορα και μπραβο μου
....οι υποψιες μου επιβεβαιωθηκαν για ακομα μια φορα...Μολις πρωτογραφτηκε το ονομα Γωγω και 19χρονη για το Αν.Γεωργιου 38 το μυαλο μου πηγε στο υπεροχο τρυφερο πλασμα που γνωρισα στο fever προ διμηνου και μαλιστα της ειχα αφιερωσει και τον τιτλο της κριτικης τοτε.
www.bourdela.com/sex/myreviews/#jr_review_39742]http://www.bourdela.com/sex/myreviews/#jr_review_39742[/url]
Πηγα χθες τη νυχτα απο κει για να δω και πραγματι ηταν αυτη,μικρο ομορφο και χαριτωμενο με αθωα φατσα οσο δεν παει.Δεν μπηκα ομως γιατι πηγα ξημερωματα αλλα σιγουρα θα επανελθω
στα υπολοιπα
-red light districtη Καντυ...πολυ σκοτεινο το κανανε το σαλονι δεν ειδα τιποτα
-Villa erotica.η Καρμεν η καυλιαρα
-Φριξου 15.Τανια
-Φριξου 13.η Γιασμιν μελαχρινη
-Τσουκαλα.ανοιχτο μονο το πρωτο την ωρα που πηγα εγω και δουλευε η Ελενη,μπαμπατσικο γκομενακι με βυζαρες και εκφυλη φατσα.Μου θυμισε εντονα τη Μαριλενα Κατσιμη
....καπου την ηξερα ομως νομιζω,μηπως ειναι η παλια Βανεσα αυτη?
-Μινωταυρου.η Ντανιελα,ξανθο χαριτωμενο τουμπανακι με πολλα τατουαζ
-Νικ.Ουρανου 26.καινουρια κοπελα λεει αλλα ηταν στο δωματιο
-Αν.Γεωργιου 52.η Μονικα με τα πλαστικα βυζια,ξανθια πλεον και συστηνεται ως ουγγαρεζα τωρα
-Αν.Γεωργιου 50.Κορινα
-Αν.Γεωργιου 21.Αλεχανδρα
-Αν.Γεωργιου 38.Γωγω
επισης ανοιχτα και το 30 και το 24,ηταν περασμενη ωρα βαρεθηκα να μπω αλλα υποθετω πως ηταν το ξανθο πιπινακι στο πρωτο και η Μιρελα στο 2ο
Επισης το Αχελωου ηταν κλειστο αλλα το αμαξι της Βικυς της Μολδαβης ηταν απ'εξω και υποψιαζομαι οτι κοιμαται εκει μεσα.Οποτε αν σας εχει κανει πουστια μπορειτε να πατε κατα τις 5 το πρωι απ΄εξω και να βαλετε τερμα τη μουσικη για να την ξυπνησετε
Παντως ειχε πολυ αυξημενη κινηση εκει γυρω στις 4 και κατι που εκανα αυτο το μικρο περασμα