Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Σημερα που περασα εγω εκει ηταν κανονικα στη βαρδια της,αντε καλα γαμησια

pic_1021136811199112011lathen.jpg

Δευτέρα - 31.12.2012
10.00 - 20.00
Villa Prive

pic_1021138357837911137lathen.jpg

Δευτέρα - 31.12.2012
20.00 - 06.00
Red Light district

ωχχχχ παναγια μου.!!!  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
pic_1021136811199112011lathen.jpg

Δευτέρα - 31.12.2012
10.00 - 20.00
Villa Prive

pic_1021138357837911137lathen.jpg

Δευτέρα - 31.12.2012
20.00 - 06.00
Red Light district

ωχχχχ παναγια μου.!!!  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

σαν τις δυνατές αντιβιώσεις : 1 μετά το πρωινό και 1 το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο...

και την επομένη ξυπνάς περδίκι  :dancing:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Την καλημερα μου στην παρεα

Αυτη την ινγκριντ τη δοκιμασε κανενας ρε παιδια?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Λοιπον ειμαι πολυ γατα για ακομα μια φορα και μπραβο μου  :sunglasses:....οι υποψιες μου επιβεβαιωθηκαν για ακομα μια φορα...Μολις πρωτογραφτηκε το ονομα Γωγω και 19χρονη για το Αν.Γεωργιου 38 το μυαλο μου πηγε στο υπεροχο τρυφερο πλασμα που γνωρισα στο fever προ διμηνου και μαλιστα της ειχα αφιερωσει και τον τιτλο της κριτικης τοτε.
www.bourdela.com/sex/myreviews/#jr_review_39742]http://www.bourdela.com/sex/myreviews/#jr_review_39742[/url]
Πηγα χθες τη νυχτα απο κει για να δω και πραγματι ηταν αυτη,μικρο ομορφο και χαριτωμενο με αθωα φατσα οσο δεν παει.Δεν μπηκα ομως γιατι πηγα ξημερωματα αλλα σιγουρα θα επανελθω

στα υπολοιπα
-red light districtη Καντυ...πολυ σκοτεινο το κανανε το σαλονι δεν ειδα τιποτα
-Villa erotica.η Καρμεν η καυλιαρα
-Φριξου 15.Τανια
-Φριξου 13.η Γιασμιν μελαχρινη
-Τσουκαλα.ανοιχτο μονο το πρωτο την ωρα που πηγα εγω και δουλευε η Ελενη,μπαμπατσικο γκομενακι με βυζαρες και εκφυλη φατσα.Μου θυμισε εντονα τη Μαριλενα Κατσιμη  :tits: :tits:....καπου την ηξερα ομως νομιζω,μηπως ειναι η παλια Βανεσα αυτη?
-Μινωταυρου.η Ντανιελα,ξανθο χαριτωμενο τουμπανακι με πολλα τατουαζ
-Νικ.Ουρανου 26.καινουρια κοπελα λεει αλλα ηταν στο δωματιο
-Αν.Γεωργιου 52.η Μονικα με τα πλαστικα βυζια,ξανθια πλεον και συστηνεται ως ουγγαρεζα τωρα
-Αν.Γεωργιου 50.Κορινα
-Αν.Γεωργιου 21.Αλεχανδρα
-Αν.Γεωργιου 38.Γωγω

επισης ανοιχτα και το 30 και το 24,ηταν περασμενη ωρα βαρεθηκα να μπω αλλα υποθετω πως ηταν το ξανθο πιπινακι στο πρωτο και η Μιρελα στο 2ο
Επισης το Αχελωου ηταν κλειστο αλλα το αμαξι της Βικυς της Μολδαβης ηταν απ'εξω και υποψιαζομαι οτι κοιμαται εκει μεσα.Οποτε αν σας εχει κανει πουστια μπορειτε να πατε κατα τις 5 το πρωι απ΄εξω και να βαλετε τερμα τη μουσικη για να την ξυπνησετε  :dancing:

Παντως ειχε πολυ αυξημενη κινηση εκει γυρω στις 4 και κατι που εκανα αυτο το μικρο περασμα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.769
Πόντοι
34.538
Λοιπον ειμαι πολυ γατα για ακομα μια φορα και μπραβο μου  :sunglasses:....οι υποψιες μου επιβεβαιωθηκαν για ακομα μια φορα...Μολις πρωτογραφτηκε το ονομα Γωγω και 19χρονη για το Αν.Γεωργιου 38 το μυαλο μου πηγε στο υπεροχο τρυφερο πλασμα που γνωρισα στο fever προ διμηνου και μαλιστα της ειχα αφιερωσει και τον τιτλο της κριτικης τοτε.
www.bourdela.com/sex/myreviews/#jr_review_39742]http://www.bourdela.com/sex/myreviews/#jr_review_39742[/url]
Πηγα χθες τη νυχτα απο κει για να δω και πραγματι ηταν αυτη,μικρο ομορφο και χαριτωμενο με αθωα φατσα οσο δεν παει.Δεν μπηκα ομως γιατι πηγα ξημερωματα αλλα σιγουρα θα επανελθω

στα υπολοιπα
-Φριξου 15.Τανια
-Τσουκαλα.ανοιχτο μονο το πρωτο την ωρα που πηγα εγω και δουλευε η Ελενη,μπαμπατσικο γκομενακι με βυζαρες και εκφυλη φατσα.Μου θυμισε εντονα τη Μαριλενα Κατσιμη  :tits: :tits:....καπου την ηξερα ομως νομιζω,μηπως ειναι η παλια Βανεσα αυτη?
-Αν.Γεωργιου 52.η Μονικα με τα πλαστικα βυζια,ξανθια πλεον και συστηνεται ως ουγγαρεζα τωρα
-Αν.Γεωργιου 50.Κορινα
-Αν.Γεωργιου 38.Γωγω

επισης ανοιχτα και το 30 και το 24,ηταν περασμενη ωρα βαρεθηκα να μπω αλλα υποθετω πως ηταν το ξανθο πιπινακι στο πρωτο και η Μιρελα στο 2ο
Επισης το Αχελωου ηταν κλειστο αλλα το αμαξι της Βικυς της Μολδαβης ηταν απ'εξω και υποψιαζομαι οτι κοιμαται εκει μεσα.Οποτε αν σας εχει κανει πουστια μπορειτε να πατε κατα τις 5 το πρωι απ΄εξω και να βαλετε τερμα τη μουσικη για να την ξυπνησετε  :dancing:

Παντως ειχε πολυ αυξημενη κινηση εκει γυρω στις 4 και κατι που εκανα αυτο το μικρο περασμα
Καλα ρε ΑΛ,τις κριτικες μου,γιατι τις εβαλες?
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
σε εμενα ανοιγουν οι δικες μου κριτικες  :2funny: πως το εκανες αυτο al  :think:

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
αλ πατσινο μια ερωτηση μονο
φιλικα και χωρις να σε προσβαλλω
ρε φιλε πηγαινεις μερα παρα μερα στα μπουρδελα
δεν φοβασαι μην σε πετυχει κανενας γνωστος και μαθευτει και σε σχολιαζει ?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Σε ολους αυτο συμβαινει με το παραπανω link του al pacino.Για να δειτε το σωστο link με την κριτικη πατηστε εδω Εχει καποια θεματακια το bourdela στα url paths οπως και στο ταιριασμα των ip σε πολλαπλους χρηστες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Καλα ρε ΑΛ,τις κριτικες μου,γιατι τις εβαλες?
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
το λινκ που εβαλε φταιει ή για την ακριβεια η αρχη του myreviews.....συνηθισμενο λαθος αν δεν κανεις copy paste το λινκ μιας κριτικης απο την ειδικη ενδειξη λινκ κριτικης δεξια απο το κειμενο

αν κανεις αναζητηση απο τις δικες σου(ο καθενας )κριτικες δημιουργειται αυτο το προβλημα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
το λινκ που εβαλε φταιει ή για την ακριβεια η αρχη του myreviews.....συνηθισμενο λαθος αν δεν κανεις copy paste το λινκ μιας κριτικης απο την ειδικη ενδειξη λινκ κριτικης δεξια απο το κειμενο

αν κανεις αναζητηση απο τις δικες σου(ο καθενας )κριτικες δημιουργειται αυτο το προβλημα
:2funny: :2funny: ναι ρε ετσι το'κανα...πανω στο κουμπι λινκ κριτικης πατησα αντιγραφη τοποθεσιας δεσμου.Κι αλλη φορα το'χω κανει...

αλ πατσινο μια ερωτηση μονο
φιλικα και χωρις να σε προσβαλλω
ρε φιλε πηγαινεις μερα παρα μερα στα μπουρδελα
δεν φοβασαι μην σε πετυχει κανενας γνωστος και μαθευτει και σε σχολιαζει ?
νυχτερινη βολτα ειχα πανω απο μηνα να κανω αλλα δε με νοιαζει καθολου αυτο που λες γιατι πρωτον δεν κανω κατι κακο,δε χρωσταω σε κανεναν,δεν απατω κανεναν...οποτε τι να με σχολιασουν

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Παιδια η Μιρελα στο Ανδρεα Γεωργιου 24 τι ωρες δουλευει ξερει κανεις;

EL-Tarantinoxino21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η χριστινα  απο το Golden Star 26ης Οκτωβρίου ξερει κανεις αν ειναι καλη;

Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά!

Ήθελα να κάνω μια κατάθεση στην Τζαστίν στο Α.Γεωργίου 4 αλλά απ'οτι φαίνεται σταμάτησε. Ξέρει κανεις λεπτομέριες αν θα ξαναγυρίσει ή αν πηγε σε άλλο στουντιο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά!

Ήθελα να κάνω μια κατάθεση στην Τζαστίν στο Α.Γεωργίου 4 αλλά απ'οτι φαίνεται σταμάτησε. Ξέρει κανεις λεπτομέριες αν θα ξαναγυρίσει ή αν πηγε σε άλλο στουντιο?
δεν ειναι στο λαφαμ αυτη ;

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
36

στα υπολοιπα
-Φριξου 15.Τανια
-Αν.Γεωργιου 50.Κορινα
-Αν.Γεωργιου 38.Γωγω

"Αν.Γεωργιου 52.η Μονικα με τα πλαστικα βυζια,ξανθια πλεον και συστηνεται ως ουγγαρεζα τωρα".....M εψησες αδερφε,σεκφτομαι να παω..αλλα πριν κατεβω,για τί νουμερο περιπου μιλας?(αδυνατη?)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

Stories

Νέο!