Επισκέπτης
καποτε στον βαρδαρη ηταν μεγαλο..
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της ποτέ δεν έχει δουλέψει βαρδάρη.
καποτε στον βαρδαρη ηταν μεγαλο..
Καλα κι απο ρουμανα εγινε τσεχα.....Σύμφωνα με τα λεγόμενά της ποτέ δεν έχει δουλέψει βαρδάρη.
απ την αλλη μια αλλη σημαντικη μεριδα εχει ακομα λεφτα ειτε επειδη εχει καβατζες απο το παρελθον (πχ γιατροι, δικηγοροι, πολ μηχανικοι, τραπεζικοι, υδραυλικοι, ηλεκτρολογοι κ ενα σωρο αλλοι)που επι 30 χρονια βγαζανε πολλα δεν τα εχουνε φαει ολα...........αυτοι ολοι τυπα που λεσ δε γαμανε σε μπουρδελα ,μη μπερδευεσε.το παληκαρι για μπουρδελοστοντιο ειπε πριν που εχει ουρα στεισ βιλεσ.αυτοι ποιο πανω 200ρια σκανε για ενααυτο με το λεφτα ειναι σχετικο κ η αληθεια καπου στη μεση
σαφως κ τα πραγματα ειναι χειροτερα απο παλια
κ υπαρχει κοσμος που υποφερει με ανεργια, φτωχεια κτλ
απ την αλλη μια αλλη σημαντικη μεριδα εχει ακομα λεφτα ειτε επειδη εχει καβατζες απο το παρελθον (πχ γιατροι, δικηγοροι, πολ μηχανικοι, τραπεζικοι, υδραυλικοι, ηλεκτρολογοι κ ενα σωρο αλλοι)που επι 30 χρονια βγαζανε πολλα δεν τα εχουνε φαει ολα
κ υπαρχει ακομα αρκετος κοσμος με καταθεσεις και προθεσμιακα, απλα κανει τουμπεκι (κ λογικο ειναι)
επιπλεον κυκλοφορει κ πολυ μαυρο χρημα......ετσι?
κ μην ξεχνατε οτι ακομα κ σημερα καποιοι βγαζουν αρκετα
κ πολλοι αλλοι, κυριως νεοτεροι που μπορει αν παιρνουν 5,6 κατοσταρικα αλλα μενουν με γονεις, λογαριασμους κ φαγητα δε πληρωνουν, οποτε τα λεφτα πανε για καφεδες κ γουστα...
κ το οτι υπαρχει ακομα χρημα δε φαινεται μονο απο τις βιλλεςκ τα σαρανταρια που φευγουν σαν ..νερο....αλλα κ απο τα εκατονταδες καφε που δεν πεφτει καρφιτσα....
απ την αλλη βεβαια 3 βιλλες σε μια πολη 1,5 εκατομμυριου συν τους επαρχιωτες δεν ειναι κ πολλες...θελω να πω η Αθηνα εχει τριπλασιο πληθησμο αλλα τα σπιτακια ειναι δεκαπλασια
οποτε η αληθεια ειναι καπου στη μεση...
καλα να περνατε ολοι....
+1000αυτο με το λεφτα ειναι σχετικο κ η αληθεια καπου στη μεση
σαφως κ τα πραγματα ειναι χειροτερα απο παλια
κ υπαρχει κοσμος που υποφερει με ανεργια, φτωχεια κτλ
απ την αλλη μια αλλη σημαντικη μεριδα εχει ακομα λεφτα ειτε επειδη εχει καβατζες απο το παρελθον (πχ γιατροι, δικηγοροι, πολ μηχανικοι, τραπεζικοι, υδραυλικοι, ηλεκτρολογοι κ ενα σωρο αλλοι)που επι 30 χρονια βγαζανε πολλα δεν τα εχουνε φαει ολα
κ υπαρχει ακομα αρκετος κοσμος με καταθεσεις και προθεσμιακα, απλα κανει τουμπεκι (κ λογικο ειναι)
επιπλεον κυκλοφορει κ πολυ μαυρο χρημα......ετσι?
κ μην ξεχνατε οτι ακομα κ σημερα καποιοι βγαζουν αρκετα
κ πολλοι αλλοι, κυριως νεοτεροι που μπορει αν παιρνουν 5,6 κατοσταρικα αλλα μενουν με γονεις, λογαριασμους κ φαγητα δε πληρωνουν, οποτε τα λεφτα πανε για καφεδες κ γουστα...
κ το οτι υπαρχει ακομα χρημα δε φαινεται μονο απο τις βιλλεςκ τα σαρανταρια που φευγουν σαν ..νερο....αλλα κ απο τα εκατονταδες καφε που δεν πεφτει καρφιτσα....
απ την αλλη βεβαια 3 βιλλες σε μια πολη 1,5 εκατομμυριου συν τους επαρχιωτες δεν ειναι κ πολλες...θελω να πω η Αθηνα εχει τριπλασιο πληθησμο αλλα τα σπιτακια ειναι δεκαπλασια
οποτε η αληθεια ειναι καπου στη μεση...
καλα να περνατε ολοι....
καλημερα στην παρεα............
δεν εχω λογο να διαφονισω με κανεναν σε αυτα που ειπατε πριν για τις τιμες!!
ΑΛΛΑ απο την μεχρι τωρα εμπιρια μου στον χωρο ενα εχω να πω οτι αν η γκομενα το θελει....
ειτε δωσεις 30 η 1000 το ιδιο γαμιση θα σε κανει!! κ ειπαρχουν αποδιξεις παιδια με ενα σορο κοπελες στα μαγαζια της πολης μας!!
αυτο που νομιζω αλλαζει με τα λεφτα ειναι ο χρονος παραμονης της κοπελας στο δωματιο!!!
το εχω πει παρα πολλες φορες.........τα καλυτερα γ....τα εχω κανει με 30 ευρω!!!!!
οσο για τις βιλλες που αναφερατε μην ξεχνατε οτι εχουμε την επαρχια κ οταν πεφτει το φωτοσοπ αβερτα κ η διαφιμιση στο νετ........επομενο δεν ειναι???(χωρις αυτο να σημενει οτι δεν φερνουν καλλες κοπελες ετσι???)
απλα εκλεισε ο βαρδαρης κ νομιζουνε οτι ανοιξανε τα στουντιο της ολλανδιας
εγω νομιζω οτι ο καθενας αν θελει κ το καταλαβενει πρεπει να διεκδικη αυτα που πληρωνει με τον τροπο του!!! χωρις να μενει ετσι το πραγμα!!!
εαν εγω ξαναπαω στο μικρο κ με κανει νουμερα με το χρονο θα την κραξω πολυ την τσατσα!!
θα το παρουνε χαμπαρι αργα η γρηγορα...20€ και πολλα ειναι!
απο την αλλη δεν μπορω να πιστεψω αυτο που βλεπω οταν περναω απο τις βιλλες...ειναι αδιανοητο την σημερινη εποχη να δινεις 40€,αλλα πραγματικα δεν μπορεις να παρεις σειρα!και πολλες φορες σου λενε περνα σε καμια ωρα η κοπελα εχει προγραμμα..σε λιγο θα βαλουνε μηχανημα σαν τις τραπεζες και θα πουλανε τις σειρες τους..μηπως τελικα λεφτα υπαρχουν??
Ν.Ουρανου στο εκκλησακι την ειδα χτες το μεσημεριμπορει καποιος να μου πει παρακαλω που δουλευει αυτο το καιρο η Αντζελα η μιλφ?
η αληθεια ειναι καπου στη μεση γιατι μην ξεχνας οτι η τσατσα ειναι μια υπαλληλος που την πληρωνει η πουτανα.......υπαρχουν πολλες παραμετροι ασταθμιτοι γιατι ασταθμιτες ειναι και οι πουτανες....με τις μαλακιες που κανουνε ΔΕΝ αφηνουν τα κοριτσια να κανουν πελατολογιο ΔΕΝ αφηνουν τα κοριτσια να κανουν την δουλεια τους(η τουλαχιστον να καταλαβουμε εμεις αν αξιζουν αναλογα τα γουστα του καθενος φυσικα)με τον τροπο που ξερουνε!!!
Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?? Μια φορα δεν ακουσα τσατσα να λεει γιατι βγηκες τοσο ΝΩΡΙΣ ΑΦΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ πηρε το προγραμμα των 60 ευρω!!!
εφτασαν στο σημειο να εχουν το θρασος να ζητανε 80 κ 120 ευρω για Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ!!!
τζακουζια κ πουτσες μπλε!! με 100 ευρω κ 80 παω μασατζιδικο με 1 ΩΡΙΤΣΑ παρακαλω ντουζακι-μασαζακι- κ υπολιπα τα ξερετε σαν κυριος!!!!
αυτα παιδια απο μενα για την ωρα..........
δεν περηγραφω αλλο..............