Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (1 μέλη και 63 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Γυρησε η Καρμεν εεεεεε.??? :think:

:tits2:

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
πολυ παπας παιζει μαλλον :-

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
από ... παπά ... άλλο τίποτα ... της π@υτάνας γίνεται !!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ποια καρμεεεεεεεεν;ελεος...βαρδαρη εχει δουλεψει 100% την εχω παρει...μετα πηγε απεναντι απο το fever και τωρα εκει που ειναι
...οπως ειπε και καποιος στον βαρδαρη μεγαλο κομοδινο....κανει σαν λυσασμενη αλλα αμα θελει μπορει να γινει και πολυ σπαστικη...την εχω βγαλει απο τα στανταρακια μου προ ετων... :idiot:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπερα στην παρεα..........

σας οφειλω μια κριτικη για την νεα κοπελα στο ανδρ.γεωργιου 38.......
Λοιπον νελη η καινουρια κοπελα...........
Εμφανιση καλη θα ελεγα σαν πιπινι 22χρ(ετσι με ειπε τουλαχιστον)
σωμα θα ελεγα πολυ καλο για την ηλικια της(το καλο ειναι κ σχετικο γιατι εχουνε πεσει πολυ τα στανταρ μας τωρα τελευταια) απλα για να το πω καλυτερα δεν εχει κατι ασχημο επανω της!!
καρε μαλακι με μεγαλα τσιμπουκοχειλα(δεν ξερει να τα χρισημοποιει)ομορφο προσωπακι!!
βυζακι μικρο αλλα ομορφο σε σχημα κ γενικα καλο συνολο με ομορφες πατουσες κ περιποιημενα ποδια!!
ΑΝ κ δεν ειναι του γουστου μου πολυ αυτο το στυλ ειπα να δοκιμασω γιατι ειμουν πολυ γκαβλωμενος,κατι καινουριο επιτελους κ ο τζαμαικανος εγραψε οτι κανει πολυ χαμουρεμα πραγμα που με αρεσει παρα πολυ!!(τωρα τελευταια μερικες την εχουνε δει πολυ γκομενες κ περιμενουνε μονο που θα τις δουμε να χυσουμε κιολας :jerking: να παρουνε τα 30-40-60 κ να φυγουνε)
ενα απο τα κακα με τα πιπινια ειναι το ντυσιμο ......... :think: μαλον τα εσωρουχα τους ηθελα να πω γιατι ρε γαμοτο φωρανε κατι χαζαμαρες τι να πω!!!???? ενα σουτιεν κ ενα στρινγ!! αυτο κ τιποτα αλλο!!! Για να με καταλαβετε μερικοι κ αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτο το μικρο αν το εβλεπες με μια φουστιτσα μινι ισα ισα να κριβει τα επιμαχα θα μου γινοτανε καγκελο απο την αρχη!! τες πα μην γινομαι κουραστικος!!!
στον αγωνα τωρα.................................................
αγγλικα λιγα,ελληνικα λιγα οποτε συνεννοηση μπουζουκι!!! Εγω το ηξερα βεβαια κ γιαυτο πηγα προετιμασμενος με χαμογελο!!
το καλο με το μικρο ειναι οτι με το που μπηκε στο δωματιο εσκασε χαμογελο που το ενταπεδωσα κ εγω κ αρχισαμε τις συστασεις!! ΕΓΩ ΚΟΣΤΑΣ ΕΣΥ????? κ το ριξαμε λιγο στο χαβαλε πανω στο κρεβατι αφου ειχα βγαλει απο μονη της τα ρουχα εεεχχχμμμ εσωρουχα σορρυ :grin:
αρχιζα να την χαιδευω παντου με φιλια στο λαιμο χωρις αντιρισεις για αρκετη ωρα κ εδειχνε να το διασκεδαζει!! ειπαμε το μικρο κρατουσε το χαμογελο οσο την εκανα κ εγω λιγο χαβαλε!!
ΕΙΝΑΙ αρκετα αχαρη με το σωμα της κ δεν ξερει να το χρισημοποιει θελει πολυ καθοδηγηση!!
Ελα εδω,κατσε ετσι,πανω εσυ ,κατω εγω κ τα σχετικα!!ΜΟΛΙς ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ αντε λεω να γαμισουμε,μου το ειπε κ απο μονη της γιατι δοκιμασα κ τις αντοχες τις :grin:!!
την ξαπλωνω απο κατω βαζω τα ποδια της πανω στους ομους μου κ την καρφωνω κανονικα!!
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ομως δεν καταλαβα κ δεν υπολογισα οτι ειτανε πολυ στεγνη σε σημειο που ρε παιδια με πονεσε ο π..... μου κ το προφυλακτικο ετοιμο να σκιστει(ειναι στενομουνα σας το λεω) κ εκει που το ευχαριστιομουνα οοοοπα λεω θα παθουμε κ τιποτα στα καλα καθουμενα χαλαρα!! δυο στασεις καναμε γιατι αρχισε λιγο να δυσανασχετει με την καθυστερηση μου!!
Παντως απο πλευρας της δεν ειχε κ μεγαλη σημετοχη,θα ελεγα αμεληταια!!(μικρο ειναι οποτε καταλαβενετε)
Τελος θα το συστηνα για πιπινοφαγους,γκαυλομενους κ δασκαλους που εχουν ορεξη για διδασκαλια :2funny: :2funny: γιατι αν περημενετε απο αυτην την βαψατε!!!
δεν νομιζω οτι πεταξα τα λεφτα μου γιατι ηξερα τι διαλεξα!! Απο εμας εξαρτατε αν θα εξελιχθει σε καλο κομματι στο μελλον!!
Οταν βγηκα απο το δωματιο ακουγα την τσατσα κατι τις ελεγε κ ΘΕΛΩ να πηστευω δεν της την ελεγε για την τοση ωρα που εκατσε στο δωματιο γιατι πηρα κ το απλο προγραμα 30!! αν καταλαβενα κατι τετοιο θα την εκραζα χοντρα!!
τα 30 ευρω πλεον ειναι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ κ πρεπει να το παρουνε χαμπαρι ολες!!
αυτα παιδια καλο απογευμα!!

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
θα το παρουνε χαμπαρι αργα η γρηγορα...20€ και πολλα ειναι!
απο την αλλη δεν μπορω να πιστεψω αυτο που βλεπω οταν περναω απο τις βιλλες...ειναι αδιανοητο την σημερινη εποχη να δινεις 40€,αλλα πραγματικα δεν μπορεις να παρεις σειρα!και πολλες φορες σου λενε περνα σε καμια ωρα η κοπελα εχει προγραμμα..σε λιγο θα βαλουνε μηχανημα σαν τις τραπεζες και θα πουλανε τις σειρες τους..μηπως τελικα λεφτα υπαρχουν??

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αυτο με το λεφτα ειναι σχετικο κ η αληθεια καπου στη μεση

σαφως κ τα πραγματα ειναι χειροτερα απο παλια

κ υπαρχει κοσμος που υποφερει με ανεργια, φτωχεια κτλ

απ την αλλη μια αλλη σημαντικη μεριδα εχει ακομα λεφτα ειτε επειδη εχει καβατζες απο το παρελθον (πχ γιατροι, δικηγοροι, πολ μηχανικοι, τραπεζικοι, υδραυλικοι, ηλεκτρολογοι κ ενα σωρο αλλοι)που επι 30 χρονια βγαζανε πολλα δεν τα εχουνε φαει ολα

κ υπαρχει ακομα αρκετος κοσμος με καταθεσεις και προθεσμιακα, απλα κανει τουμπεκι (κ λογικο ειναι)

επιπλεον κυκλοφορει κ πολυ μαυρο χρημα......ετσι?

κ μην ξεχνατε οτι ακομα κ σημερα καποιοι βγαζουν αρκετα

κ πολλοι αλλοι, κυριως νεοτεροι που μπορει αν παιρνουν 5,6 κατοσταρικα αλλα μενουν με γονεις, λογαριασμους κ φαγητα δε πληρωνουν, οποτε τα λεφτα πανε για καφεδες κ γουστα...

κ το οτι υπαρχει ακομα χρημα δε φαινεται μονο απο τις βιλλεςκ τα σαρανταρια που φευγουν σαν ..νερο....αλλα κ απο τα εκατονταδες καφε που δεν πεφτει καρφιτσα....

απ την αλλη βεβαια 3 βιλλες σε μια πολη 1,5 εκατομμυριου συν τους επαρχιωτες δεν ειναι κ πολλες...θελω να πω η Αθηνα εχει τριπλασιο πληθησμο αλλα τα σπιτακια ειναι δεκαπλασια

οποτε η αληθεια ειναι καπου στη μεση...

καλα να περνατε ολοι....

Επισκέπτης

απ την αλλη μια αλλη σημαντικη μεριδα εχει ακομα λεφτα ειτε επειδη εχει καβατζες απο το παρελθον (πχ γιατροι, δικηγοροι, πολ μηχανικοι, τραπεζικοι, υδραυλικοι, ηλεκτρολογοι κ ενα σωρο αλλοι)που επι 30 χρονια βγαζανε πολλα δεν τα εχουνε φαει ολα

κ υπαρχει ακομα αρκετος κοσμος με καταθεσεις και προθεσμιακα, απλα κανει τουμπεκι (κ λογικο ειναι)

κ πολλοι αλλοι, κυριως νεοτεροι που μπορει αν παιρνουν 5,6 κατοσταρικα αλλα μενουν με γονεις, λογαριασμους κ φαγητα δε πληρωνουν, οποτε τα λεφτα πανε για καφεδες κ γουστα...

κ το οτι υπαρχει ακομα χρημα δε φαινεται μονο απο τις βιλλεςκ τα σαρανταρια που φευγουν σαν ..νερο....αλλα κ απο τα εκατονταδες καφε που δεν πεφτει καρφιτσα....

απ την αλλη βεβαια 3 βιλλες σε μια πολη 1,5 εκατομμυριου συν τους επαρχιωτες δεν ειναι κ πολλες...θελω να πω η Αθηνα εχει τριπλασιο πληθησμο αλλα τα σπιτακια ειναι δεκαπλασια

καλα να περνατε ολοι....
απ την αλλη μια αλλη σημαντικη μεριδα εχει ακομα λεφτα ειτε επειδη εχει καβατζες απο το παρελθον (πχ γιατροι, δικηγοροι, πολ μηχανικοι, τραπεζικοι, υδραυλικοι, ηλεκτρολογοι κ ενα σωρο αλλοι)που επι 30 χρονια βγαζανε πολλα δεν τα εχουνε φαει ολα...........αυτοι ολοι τυπα που λεσ δε γαμανε σε μπουρδελα ,μη μπερδευεσε.το παληκαρι για μπουρδελοστοντιο ειπε πριν που εχει ουρα στεισ βιλεσ.αυτοι ποιο πανω 200ρια σκανε για ενα  :knockinb:

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
ειναι εξυπνος ο "βιλλαδωρος" αν και πελατης μας στο παρελθόν οταν στήθηκε  το πρώτο βιλοκαταστημα τωρα αρχιζει και το φθειρει λιγο το πραγμα οσο αφορα την ποιοτητα των χωρων τους για βιλες!!!  ομως εχει τα ποιο καθαρα κομματια μαλλον η πουλαει τοσο καλα το προιον που ο αλλος παει εκει καρφωτος και σιγουρος οτι το μαγαζι ειναι καθολα οκ σε ολες του τις παραμετρους, αρα λεω εγω...καλυτερα 40 και το κεφαλι σου ήσυχο παρα 20 και ζητω η τρελα μετα!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065

καλα να περνατε ολοι....
+1000

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλημερα στην παρεα............

δεν εχω λογο να διαφονισω με κανεναν σε αυτα που ειπατε πριν για τις τιμες!!
ΑΛΛΑ απο την μεχρι τωρα εμπιρια μου στον χωρο ενα εχω να πω οτι αν η γκομενα το θελει....
ειτε δωσεις 30 η 1000 το ιδιο γαμιση θα σε κανει!! κ ειπαρχουν αποδιξεις παιδια με ενα σορο κοπελες στα μαγαζια της πολης μας!!
αυτο που νομιζω αλλαζει με τα λεφτα ειναι ο χρονος παραμονης της κοπελας στο δωματιο!!!
το εχω πει παρα πολλες φορες.........τα καλυτερα γ....τα εχω κανει με 30 ευρω!!!!!

οσο για τις βιλλες που αναφερατε μην ξεχνατε οτι εχουμε την επαρχια κ οταν πεφτει το φωτοσοπ αβερτα κ η διαφιμιση στο νετ........επομενο δεν ειναι???(χωρις αυτο να σημενει οτι δεν φερνουν καλλες κοπελες ετσι???)

απλα εκλεισε ο βαρδαρης κ νομιζουνε οτι ανοιξανε τα στουντιο της ολλανδιας :jerking:

εγω νομιζω οτι ο καθενας αν θελει κ το καταλαβενει πρεπει να διεκδικη αυτα που πληρωνει με τον τροπο του!!! χωρις να μενει ετσι το πραγμα!!!
εαν εγω ξαναπαω στο μικρο κ με κανει νουμερα με το χρονο θα την κραξω πολυ την τσατσα!!

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
καλημερα στην παρεα............

δεν εχω λογο να διαφονισω με κανεναν σε αυτα που ειπατε πριν για τις τιμες!!
ΑΛΛΑ απο την μεχρι τωρα εμπιρια μου στον χωρο ενα εχω να πω οτι αν η γκομενα το θελει....
ειτε δωσεις 30 η 1000 το ιδιο γαμιση θα σε κανει!! κ ειπαρχουν αποδιξεις παιδια με ενα σορο κοπελες στα μαγαζια της πολης μας!!
αυτο που νομιζω αλλαζει με τα λεφτα ειναι ο χρονος παραμονης της κοπελας στο δωματιο!!!
το εχω πει παρα πολλες φορες.........τα καλυτερα γ....τα εχω κανει με 30 ευρω!!!!!

οσο για τις βιλλες που αναφερατε μην ξεχνατε οτι εχουμε την επαρχια κ οταν πεφτει το φωτοσοπ αβερτα κ η διαφιμιση στο νετ........επομενο δεν ειναι???(χωρις αυτο να σημενει οτι δεν φερνουν καλλες κοπελες ετσι???)

απλα εκλεισε ο βαρδαρης κ νομιζουνε οτι ανοιξανε τα στουντιο της ολλανδιας :jerking:

εγω νομιζω οτι ο καθενας αν θελει κ το καταλαβενει πρεπει να διεκδικη αυτα που πληρωνει με τον τροπο του!!! χωρις να μενει ετσι το πραγμα!!!
εαν εγω ξαναπαω στο μικρο κ με κανει νουμερα με το χρονο θα την κραξω πολυ την τσατσα!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
θα το παρουνε χαμπαρι αργα η γρηγορα...20€ και πολλα ειναι!
απο την αλλη δεν μπορω να πιστεψω αυτο που βλεπω οταν περναω απο τις βιλλες...ειναι αδιανοητο την σημερινη εποχη να δινεις 40€,αλλα πραγματικα δεν μπορεις να παρεις σειρα!και πολλες φορες σου λενε περνα σε καμια ωρα η κοπελα εχει προγραμμα..σε λιγο θα βαλουνε μηχανημα σαν τις τραπεζες και θα πουλανε τις σειρες τους..μηπως τελικα λεφτα υπαρχουν??

και κατι ακομα.................
απο μας εξαρταται ποσο γρηγορα θα το παρουνε χαμπαρι........
δεν ξερω για αλλους αλλα εγω στην ηλικια που εχω φτασει κ την εμπιρια που εχω δεν μπορω ρε φιλε να ακουω τη καθε τσατσα να κανει παραπονα στην κοπελα για το ποση ωρα καθετε στο δωματιο!!! επιδη πηρε το απλο προγραμα των 30 ευρω!! θα την παρει ο διαολος!!
Αρκετες φορες που εχω μπει σε μαγαζι κ οταν εβγενε η κοπελα ακουγα την τσατσα να λεει μαλακιες για την ωρα κ μετα να εχει το ΘΡΑΣΟΣ να βγενει εξω στο σαλονι με το παραμηθι'ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΕ Κ.Τ.Λ.' ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????? τι μας περνανε για φανταρους που ηρθανε να φανε τα λεφτα τους????
με τις μαλακιες που κανουνε ΔΕΝ αφηνουν τα κοριτσια να κανουν πελατολογιο ΔΕΝ αφηνουν τα κοριτσια να κανουν την δουλεια τους(η τουλαχιστον να καταλαβουμε εμεις αν αξιζουν αναλογα τα γουστα του καθενος φυσικα)με τον τροπο που ξερουνε!!!
Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?? Μια φορα δεν ακουσα τσατσα να λεει γιατι βγηκες τοσο ΝΩΡΙΣ ΑΦΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ πηρε το προγραμμα των 60 ευρω!!!
εφτασαν στο σημειο να εχουν το θρασος να ζητανε 80 κ 120 ευρω για Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ!!!
τζακουζια κ πουτσες μπλε!! με 100 ευρω κ 80 παω μασατζιδικο με 1 ΩΡΙΤΣΑ παρακαλω ντουζακι-μασαζακι- κ υπολιπα τα ξερετε σαν κυριος!!!!

αυτα παιδια απο μενα για την ωρα..........
δεν περηγραφω αλλο..............

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
μπορει καποιος να  μου πει παρακαλω που δουλευει αυτο το καιρο η Αντζελα η μιλφ?

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
με τις μαλακιες που κανουνε ΔΕΝ αφηνουν τα κοριτσια να κανουν πελατολογιο ΔΕΝ αφηνουν τα κοριτσια να κανουν την δουλεια τους(η τουλαχιστον να καταλαβουμε εμεις αν αξιζουν αναλογα τα γουστα του καθενος φυσικα)με τον τροπο που ξερουνε!!!
Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?? Μια φορα δεν ακουσα τσατσα να λεει γιατι βγηκες τοσο ΝΩΡΙΣ ΑΦΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ πηρε το προγραμμα των 60 ευρω!!!
εφτασαν στο σημειο να εχουν το θρασος να ζητανε 80 κ 120 ευρω για Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ!!!
τζακουζια κ πουτσες μπλε!! με 100 ευρω κ 80 παω μασατζιδικο με 1 ΩΡΙΤΣΑ παρακαλω ντουζακι-μασαζακι- κ υπολιπα τα ξερετε σαν κυριος!!!!

αυτα παιδια απο μενα για την ωρα..........
δεν περηγραφω αλλο..............
η αληθεια ειναι καπου στη μεση γιατι μην ξεχνας οτι η τσατσα ειναι μια υπαλληλος που την πληρωνει η πουτανα.......υπαρχουν πολλες παραμετροι ασταθμιτοι γιατι ασταθμιτες ειναι και οι πουτανες....

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Σημερα παντως στη Νελη, στο δεκαλεπτο ανεβηκε η ενταση της μουσικης. Κι ενω μεχρι τοτε περνουσαμε ωραια, μολις πηρε το μήνυμα, κατευθειαν επιασε το προφυλακτικο....
Εγω δεν καταλαβα να εφταιγε αυτη, αλλα μαλλον ετσι τη δασκαλεψαν.
Δυστυχως τη δασκαλεψαν λαθος! Δεν κερδιζεις ετσι πελατες. Ουτε χρονο. Χανεις μονο. Δεν περιμενω ομως να το καταλαβουν αυτο τ αφεντικα της...
Μην απορείτε μετα γιατι οι Βιλλες ειναι γεματες. Ειναι η διαφορα του επαγγελματια με τον ερασιτέχνη.
Φυσικα και σ αλλα μαγαζια δεν ειχα ποτε θεμα με το χρονο. La Femme, Eros, και αλλα.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Αλλα μερικες φορες ειμαστε κι εμεις πολυ βλακες!!!
Πριν λιγες μερες, περιμενα στο σαλονι του Μινωταυρου. Μαζι μου κι αλλοι δυο τυποι, πολύ βιαστικοι δυστυχως, που ολο ρωτουσαν γιατι αργει, κι αν εχει προγραμμα, και στο τελος ο ενας της ειπε, "αντε, χτυπα την"!!!!
Προς τιμην της η τσατσα ειπε οτι δεν χτυπαμε ποτε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom