Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (2 μέλη και 61 επισκέπτες)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Στοχευμενη καταθεση στην ανδριαννα οπου γινοταν της κακομοιρας. πολυς κοσμος αλλα το κοριτσι αξιζει το καθε ευροπουλο που δινεις. παραπανω δεν λεω γιατι ουτε καινουργια ειναι ουτε εχει αλαξει κατι.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Στοχευμενη καταθεση στην ανδριαννα οπου γινοταν της κακομοιρας. πολυς κοσμος αλλα το κοριτσι αξιζει το καθε ευροπουλο που δινεις. παραπανω δεν λεω γιατι ουτε καινουργια ειναι ουτε εχει αλαξει κατι.
κι εγώ κατέθεσα στην  αντριάννα που ήταν η μόνη που άξιζε στην πρωινή βάρδια. πρέπει να παίρνουν μαθήματα οι άλλες από την αντριάννα.
το μαγαζί μοιράζεται στα δύο.
Στο έρως μία ανορεξική Κορίνα με ωραίο όμως κωλαράκι και στο godiva η βίκη με περιτά κιλά.

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
με εκεινη που εθεαθη στο σπαφους 20
τι εγινε;;;
φαγωθηκε απο κανεναν;;

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πέρασμα από τα στούντιο και είπα να δοκιμάσω την πολύ διαφημισμένη Έφη, δεν μπορώ να πω, μου έκανε κατευθείαν κλικ το οποίο και είχε την ανάλογη συνέχεια στο δωμάτιο. Διάλεξα μπανάκι με την ιδία και στην συνέχεια το πρόγραμμα με όλα μέσα. Η κοπέλα δικαιώνεται από τις κριτικές που την ακολουθούν, είναι γλυκιά με πανέμορφο κορμί πλούσιο  σε καμπύλες εκεί που πρέπει (πισινός, μπούτια, γάμπες). Λίγο με αποσυντόνισε στο θέμα της πρωτοβουλίας που θέλει να έχει στο κρεβάτι καθώς θέλει να έχει το κουμάντο η ιδία, κάτι το οποίο και δεν μπορώ να πω πως με τρελαίνει αλλά σε αυτήν αφέθηκα στις οδηγίες της.
Απολαυστική……

nick222

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασμα από τα στούντιο και είπα να δοκιμάσω την πολύ διαφημισμένη Έφη, δεν μπορώ να πω, μου έκανε κατευθείαν κλικ το οποίο και είχε την ανάλογη συνέχεια στο δωμάτιο. Διάλεξα μπανάκι με την ιδία και στην συνέχεια το πρόγραμμα με όλα μέσα. Η κοπέλα δικαιώνεται από τις κριτικές που την ακολουθούν, είναι γλυκιά με πανέμορφο κορμί πλούσιο  σε καμπύλες εκεί που πρέπει (πισινός, μπούτια, γάμπες). Λίγο με αποσυντόνισε στο θέμα της πρωτοβουλίας που θέλει να έχει στο κρεβάτι καθώς θέλει να έχει το κουμάντο η ιδία, κάτι το οποίο και δεν μπορώ να πω πως με τρελαίνει αλλά σε αυτήν αφέθηκα στις οδηγίες της.
Απολαυστική……
φιλε για ποια εφη μιλας?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μια είναι η Έφη, Φρίξου 15 αν θυμάμαι καλά…

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Αντριάνα εννοούμε την κομοδινοπούλου παίδες...??  :huh:

nick222

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια σε skinny και σε milf τι παιζει αυτον τον καιρο? αν υπαρχει κ συνδιασμος αυτων ακομη καλυτερα...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Τι παίζει αυτές τις μέρες στα σπιτάκια  :think:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
την καντυ που την κρυψανε... εμεινα απο ιδεες στο τι να γαμησω βραδυ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
την καντυ που την κρυψανε... εμεινα απο ιδεες στο τι να γαμησω βραδυ

Εχει μια καινουρια εκει στις βιλλες,γιατι δε δοκιμαζεις αυτην?
Να μαθουμε και τι ειναι του λογου της...

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
χαιρετω τα πληθη.στο ανδ. γεωργιου 21 δουλευει βραδυνη μια κοπελα ξανθια ρωσιδα νομιζω,δεν ξερω το ονομα της.εχει κανεις εμπειρεια μαζι της.ας γραψει καποιος η ας μου στειλει pm.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
βολτα γιαννιτσων αδεια, καταθεση στη μπελλα δευτερη φορα. Τρελη επισημανση οτι τελειωνει ο χρονος σε φαση μωρο μου εχεις 2 λεπτα εχεις 1λεπτο πρεπει να φυγω και κατι τετοια. Τα ιδια μου εκανε και η σοφια. Φυσικα και η τελευταια μου φορα στο γκολντεν σταρς. Για ισαμπελλα στη κωλεττη πηγαινα ηταν μια αλεξανδρα ωραιο κορμι 0 βυζι δεν θυμομουν κριτικες ηταν και η τσατσα που πριζει πουτσες να της δωσεις κατι και εφυγα αρων αρων

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.852
Πόντοι
11.585
βολτα γιαννιτσων αδεια, καταθεση στη μπελλα δευτερη φορα. Τρελη επισημανση οτι τελειωνει ο χρονος σε φαση μωρο μου εχεις 2 λεπτα εχεις 1λεπτο πρεπει να φυγω και κατι τετοια. Τα ιδια μου εκανε και η σοφια. Φυσικα και η τελευταια μου φορα στο γκολντεν σταρς. Για ισαμπελλα στη κωλεττη πηγαινα ηταν μια αλεξανδρα ωραιο κορμι 0 βυζι δεν θυμομουν κριτικες ηταν και η τσατσα που πριζει πουτσες να της δωσεις κατι και εφυγα αρων αρων

Γιατι ρεσυ....θα χασεις την τρελη προσφορα, στα 8 γαμησια το μισο δωρο..!!!!  :2funny:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ναι και εχω 5 καρτες αχαααχ

Επισκέπτης
F-16 Άννα την λέγανε αυτή που λές μουνάρα από το βαρδάρη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom