You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
κ μια ΝΑΝΟ αναφορα σημερα........
δεν φταιω εγω παιδια για την αναφορα θα καταλαβετε............
Στο Πετρου ερημητη ειτανε η γνωστη σε ολους ρωσιδα ναντια(καλη περηπτωση αλλα χωρις στηθος)
Μετα μια βολτα απο ανδρ.γεωργιου 30 μπας κ βρω την εσμεραλντα(ντα-ντα ντιρλανταντα)πρωινη να δω λιγο αλλα αντι αφτου βρηκα το μικρο καχεκτικο-αδυνατο-αβυζο δεν θυμαμαι ονομα συγνωμη αλλα πρεπει να δουλευε στο μαντζαρου14!!
φτουυυυυυυ γμτ την τυχη μου !! κ οταν ρωτησα για την εσμεραλντα με κοιτουσε σαν χανος η τσατσα που ξεχασα να αναφερω ηταν η φαφουτα οποτε καταλαβενετε!!
Μια γρηγορη βολτα στον βαρδαρη αλλα τι εγινε ρε παιδια.....................?????
Ολες οι τσατσαδες εξω απο τα μπουρδελα με κλειστες τισ πορτες κ τα φωτα επισης........
Σαμπφους κ προμηθεως ολα!! λεω ρε γαμωτο τι εγινε??? Μαλλον περιμενανε επισκεψεις γιατι διχνανε κ ανυσηχες ολες!!
Εξου λοιπον κ η νανο αναφορα μου.........
καλο απογευμα παιδια!!
Ο Βαρδάρης εδώ και 3-4 μέρες είναι συνεχώς κλειστός, μια που προφανώς γίνονται επανειλλημένα 'ντου'... Τα μόνα που ανοίγουν μετά το μεσημεράκι συνήθως είναι το πρώτο χαμηλά στην Προμηθέως, και το Σαπφούς απέναντι στο ανορθόγραφο... Πρόσφατα μάλιστα σε πρωινή τσάρκα, πολλά ήταν κλειστά και στην περιοχή Μύλου, π.χ. Ματζάρου κλπ...
Eκανα μια τσαρκα σημερα απο ΝΙκ. Ουρ 26 να δω ατυην την Αλινα αν δεν κανω λαθος.. πηγα οταν ξεκιναγε η βαρδια σχεδον κατα τις 8μιση.... Αυτη ειναι ρε παιδια που λετε οτι στο σαλοναρισμα ειναι ζαχαρη και οταν μπεις μεσα αστα να πανε μακρια????? Κολωσα και δε μπηκα.... Ωραιο μωρο... ψηλουλα σιγουρα αν και φοραγε μεγαλο τακουνι, σωματακι ζαχαρη, κωλαρακι ζουμερο, βυζααααρες ( αν και δεν ειμαι του στηθους , δεν το δινω καν σημασια εχει υπεροχα βυζομπαλα!! ) !!! ;) ωραιο κομματι, μου κανε παιχνιδακια αλλα το παιξα δυσκολος κι εφυγα
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Επειδη οι μισοι ειπαν πως ειναι καλη μεσα και οι αλλοι μισοι (χοντρικα μιλωντας παντα) πως δεν ειναι ,δε χανεις τιποτα να τη δοκιμασεις και να γραψεις την εμπειρια σου....Αυτη ειναι ρε παιδια που λετε οτι στο σαλοναρισμα ειναι ζαχαρη και οταν μπεις μεσα αστα να πανε μακρια?????...
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Εκεί που βαριόμουν και για να περάσει η ώρα διάβαζα παλιές τυχαίες κριτικές έπεσε στο μάτι μου αυτή και αυτή από Εμμανουέλλα Κύπρια. Τι σκυλί πρέπει να ήταν αυτή ρε συνάδελφοι. Έχουν χαθεί εντελώς τα ίχνη της? Γνωρίζετε κάτι..
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Επειδη οι μισοι ειπαν πως ειναι καλη μεσα και οι αλλοι μισοι (χοντρικα μιλωντας παντα) πως δεν ειναι ,δε χανεις τιποτα να τη δοκιμασεις και να γραψεις την εμπειρια σου.
+1
Εκεί που βαριόμουν και για να περάσει η ώρα διάβαζα παλιές τυχαίες κριτικές έπεσε στο μάτι μου αυτή και αυτή από Εμμανουέλλα Κύπρια. Τι σκυλί πρέπει να ήταν αυτή ρε συνάδελφοι. Έχουν χαθεί εντελώς τα ίχνη της? Γνωρίζετε κάτι..
Τι μου θύμησες τώρα ρε φίλε?
Πραγματικά από τις πιο καβλιάρες που έχουν περάσει!!!
Κάποιοι έχουν αναφέρει ότι βρίσκεται στη Πάτρα...
Προσωπικά τη Έφη τη θεωρώ κατηγορία milf, κλασσικότατη μάλιστα...Η Έφη είναι 30 χρονών..
Πιστεύω ότι είναι πάνω από 35...
Επισκέπτης
Παιδια ΜΑΚΡΙΑ απο την αλινα προμηθεως 16 δεν αξιζει ουτε το 20αρικο που εδωσα, καποια στιγμη θα γραψω και κριτικη.
+1
Τι μου θύμησες τώρα ρε φίλε?
Πραγματικά από τις πιο καβλιάρες που έχουν περάσει!!!
Κάποιοι έχουν αναφέρει ότι βρίσκεται στη Πάτρα...
Προσωπικά τη Έφη τη θεωρώ κατηγορία milf, κλασσικότατη μάλιστα...
Πραγματικά σκυλί η Εμμανουέλα και στην 26ης όταν δούλευε , απ αύτες που ξεχνάς το λόγο για τον οποίο την προτίμησες( αν είναι ψηλή - ξανθία με βύζους ατελείωτους).. Παρατηρώ ότι θυμόμαστε και τιμούμε εκ των υστέρων αυτές που τα δίνουν όλα στη μάχη-όπως και τους υπόλοιπους πεσόντες- αλλά είναι αξιωματική η παρατήρηση οπότε: Τιμή και δόξα λοιπόν σε πανάξιες γυναίκες που δίνουν το είναι τους και όμως στο τέλος περισεύει και κάτι γι αυτές.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Σημερα ξερουμε αν εχει τιποτα πολυ καλο απο πλευρας εμφανισης στα studio? Εκεινο το studio που δουλεψε η Μιρελλα, εκλεισε; Τι σκατα προτιμαει τον βαρδαρη;
new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
ΒΡΑΔΥΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΠΟ ΜΥΛΟ ΚΑΙ ΦΙΞ ΜΕΡΙΑ
....ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΟΛΕΣ...ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΜΕ ΣΠΑΣΤΑ ΜΑΛΙΑ, ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΗ, ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩς ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΦΩΣ..ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ....ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ?
ΕΠΙΣΗς ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΣΜΙΝ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΔΑ ΣΤΗ ΦΡΙΞΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η ΡΟΥΜΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ?
ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ....ΜΙΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΒΥΖΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΦΑΤΣΑ.....ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΟΥΛΕΙ Ως ΤΙΑ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ...ΜΑΚΡΙΑ!!!....ΣΤΑ 9 ΛΕΠΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 15 ΛΕΠΤΑ" ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΣΟ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ..ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ.......ΜΑΚΡΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!....
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΣΤΟ VILLA PRIVE ΣΤΟ ΚΟΡΟΒΑΓΚΟΥ 5 Η ΤΙΜΗ ΗΤΑΝ 40 ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 30...ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ "ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΗ Η ΤΙΜΗ" ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ....ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΑΤΣΑ ...ΠΟΛΥ ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ.....ΒΡΕ ΟΥΣΤ.....ΟΥΣΤ....ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΓΚΕΣ....
....ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΟΛΕΣ...ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΜΕ ΣΠΑΣΤΑ ΜΑΛΙΑ, ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΗ, ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩς ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΦΩΣ..ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ....ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ?
ΕΠΙΣΗς ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΣΜΙΝ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΔΑ ΣΤΗ ΦΡΙΞΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η ΡΟΥΜΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ?
ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ....ΜΙΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΒΥΖΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΦΑΤΣΑ.....ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΟΥΛΕΙ Ως ΤΙΑ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ...ΜΑΚΡΙΑ!!!....ΣΤΑ 9 ΛΕΠΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 15 ΛΕΠΤΑ" ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΣΟ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ..ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ.......ΜΑΚΡΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!....
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΣΤΟ VILLA PRIVE ΣΤΟ ΚΟΡΟΒΑΓΚΟΥ 5 Η ΤΙΜΗ ΗΤΑΝ 40 ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 30...ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ "ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΗ Η ΤΙΜΗ" ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ....ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΑΤΣΑ ...ΠΟΛΥ ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ.....ΒΡΕ ΟΥΣΤ.....ΟΥΣΤ....ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΓΚΕΣ....
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Εστω και καθυστερημένα βόλτα μεσημεριανή προς απογευματινή Κυριακή στην βδομάδα που μας πέρασε....
Νικηφόρου Ουρανού 1Α Μια λεπτούλα μικρη νομίζω Αντζελα...
το διπλα Νικηφόρου Ουρανού 1Β κλειστό αν και έπαιζε μπάλα τις προηγούμενες μέρες που ειχα περάσει η παλιά Αντζελα η πιο ώριμη που ειναι αρκετά καλή αλλα χωρίς να κάνει κατι τρομερό και επίσης δεν έχει εξτραδάκια.
Νικ.Ουρανού 26 Ειρήνη.
Μινωταύρου 16 Μελίσσα ...δεν λέει πολλά μέσα αν και ηταν δεκτική σε όλα προσωπικά δεν τρελάθηκα.
Αχελώου 10 Ντιάνα που είναι απο τις καλύτερες .
Κοροβάγκου η Σαντάλ που έχει αδυνατίσει και ειναι καλούτσικη μεσα απλά με Καρμεν και Κάντυ εκει έχει περιθώρια να βελτιωθεί κι αλλο.
Κεφαλληνίας ήταν το βουνο η Αντζέλικα- τωρα Μελίνα. και μετά η Κάρλα την οποία είδε μάλλον ο φίλος που εγραψε παραπάνω και δεν είναι κακή αλλα θεωρώ πως εχει πολλά περιθώρια να βελτιωθεί.
Ανδρέου Γεωργίου Λαφάμ η Γιάννα....που θεωρώ πως είναι καλή για άλλη μια φορά...αλλα οχι για περισσότερο.
Ανδρέου Γεωργίου 50 ηταν η Φλώρη.
Ανδρέου Γεωργίου 21 η Τίνα που όσο την θυμάμαι ηταν πολύ καλή αλλά εχω καιρό να την συναντήσω .
Ανδρέου Γεωργίου 30 ηταν η ρουμάνα μεταγραφή απο Α.Γ 50 αν θυμάμαι καλά ρωξάνη...ενα μιλφάκι με κοντό μαλλί και οχι μοντελέ σώμα με πιασηματάκια .
Ανδρέου Γεωργίου 16 η Νατάσσα η οποία μέσα είναι ίσως η καλύτερη .
Τρίδυμα στο 1 ήταν μια νταρντάνα ξανθιά ρωσσίδα το 2 ηταν κλείστό και στο 3 η Ζωη η ψηλή .
Φρίξου 9 μεταγραφή η Μάρα απο τα τρίδυμα τελευταία
Φρίξου 13 ήταν κλειστό εκεινη την ωρα αλλα μετα είδα Εμμανουέλα κλασσική
Φρίξου 14 η Χριστίνα και λιγο πιο μετα η Γιασμίν......
Φρίξου 15 η Έφη
Νικηφόρου Ουρανού 1Α Μια λεπτούλα μικρη νομίζω Αντζελα...
το διπλα Νικηφόρου Ουρανού 1Β κλειστό αν και έπαιζε μπάλα τις προηγούμενες μέρες που ειχα περάσει η παλιά Αντζελα η πιο ώριμη που ειναι αρκετά καλή αλλα χωρίς να κάνει κατι τρομερό και επίσης δεν έχει εξτραδάκια.
Νικ.Ουρανού 26 Ειρήνη.
Μινωταύρου 16 Μελίσσα ...δεν λέει πολλά μέσα αν και ηταν δεκτική σε όλα προσωπικά δεν τρελάθηκα.
Αχελώου 10 Ντιάνα που είναι απο τις καλύτερες .
Κοροβάγκου η Σαντάλ που έχει αδυνατίσει και ειναι καλούτσικη μεσα απλά με Καρμεν και Κάντυ εκει έχει περιθώρια να βελτιωθεί κι αλλο.
Κεφαλληνίας ήταν το βουνο η Αντζέλικα- τωρα Μελίνα. και μετά η Κάρλα την οποία είδε μάλλον ο φίλος που εγραψε παραπάνω και δεν είναι κακή αλλα θεωρώ πως εχει πολλά περιθώρια να βελτιωθεί.
Ανδρέου Γεωργίου Λαφάμ η Γιάννα....που θεωρώ πως είναι καλή για άλλη μια φορά...αλλα οχι για περισσότερο.
Ανδρέου Γεωργίου 50 ηταν η Φλώρη.
Ανδρέου Γεωργίου 21 η Τίνα που όσο την θυμάμαι ηταν πολύ καλή αλλά εχω καιρό να την συναντήσω .
Ανδρέου Γεωργίου 30 ηταν η ρουμάνα μεταγραφή απο Α.Γ 50 αν θυμάμαι καλά ρωξάνη...ενα μιλφάκι με κοντό μαλλί και οχι μοντελέ σώμα με πιασηματάκια .
Ανδρέου Γεωργίου 16 η Νατάσσα η οποία μέσα είναι ίσως η καλύτερη .
Τρίδυμα στο 1 ήταν μια νταρντάνα ξανθιά ρωσσίδα το 2 ηταν κλείστό και στο 3 η Ζωη η ψηλή .
Φρίξου 9 μεταγραφή η Μάρα απο τα τρίδυμα τελευταία
Φρίξου 13 ήταν κλειστό εκεινη την ωρα αλλα μετα είδα Εμμανουέλα κλασσική
Φρίξου 14 η Χριστίνα και λιγο πιο μετα η Γιασμίν......
Φρίξου 15 η Έφη
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
ΒΡΑΔΥΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΠΟ ΜΥΛΟ ΚΑΙ ΦΙΞ ΜΕΡΙΑ
η μονικα ειναι σε αυτο που λες ΜΑΚΡΙΑ. Μουναρα αλλα ζωο μεσα
οσο για τις μελλισες δεν με εντυπωσιαζεις γιατι μονο κωλοζωο δουλευουν εκει
manowar30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χρόνια στο κουρμπέτι η Εφάρα....,αλλά πάλι καλά κρατιέται.πολλούς έκανε να πέφτουν τα μαλλιά τουςΠροσωπικά τη Έφη τη θεωρώ κατηγορία milf, κλασσικότατη μάλιστα...
mental one
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις ποτε δουλευει η Νταιανα απο Αχελωου 10?ευχαριστω παιδες,
S.F.E.
Μέλος