Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Δεν το επαθες απο εκει, αλλααααα  σιγουρα επιδηνωσε την κατασταση.!! :2funny:
Σόρρυ για το ξεκάρφωτο της ερώτησης μου παιδιά, αλλά ο Jo 145 που έχει εξαφανιστεί :think: Έπαθε μήπως τπτ από τα ακάποτα στοματικά με την Κριστύ  :pipa2: και οδηγήθηκε στα χνάρια του kikas :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κι εμενα γιατι μου πηρε τοσο γαμω το autovision?...52ε το κτεο και 70ε το προστιμο.
στο αμαξι που εχω (1400 αρι) το κτεο ηταν 50 ευρω(κανονικα)  + 40 το προστιμο γιατι ημουν εκπροθεσμος εντος 6 μηνων...περα απο τους 6 μηνες αυξανει κ το προστιμο.....ετσι μου ειπαν... :P :P
εντιτ:δεν το πηγα στο autovision (το οποιο ειναι αλυσιδα κ μαλλον εχει διαφορετικη τιμολογικη πολιτικη ),αλλα σε ενα αλλο ιδιωτικο ανεξαρτητο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Σόρρυ για το ξεκάρφωτο της ερώτησης μου παιδιά, αλλά ο Jo 145 που έχει εξαφανιστεί :think: Έπαθε μήπως τπτ από τα ακάποτα στοματικά με την Κριστύ  :pipa2: και οδηγήθηκε στα χνάρια του kikas :think:

Παει ο jo, ξεχασε τον,  αυτο που κολησε τυπε δεν γιατρεβετε... :'(

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
ΕΡΩΤΑΣ/ΚΑΨΟΥΡΑ...λογικα.... :grin:
Τι έρωτας και λαλακιες μωρε. Απαιτώ να γυρισει πίσω στην παρέα και να συνεχίσει να μας ανεβάζει με το χιούμορ του και τα απίστευτα σκίτσα του σε κάθε κατάθεση που ανέβαζε :2funny: :2funny: Μας έχουν λείψει αυτά !!! :cheesy:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πως την πατησα ετσι και πηγα με την μαξιμ... με ξεγελασε η εμφανιση και οτι τπτ ιδιαιτερο τριγυρω. Εχει να πεσει κριτικη κατσε κατσε γαμιολα και εσυ και η τσατσα. Τοσο πολυ τσατιστηκα που ηθελα να παω σπιτι να παρω την ξυριστικη μηχανη τον αφρο και οτι ξυραφακι ειχα στο μπανιο να παω να τους τα πεταξω στο κεφαλι αι σικτιρ.
Το λαφαμ ανοιχτα φωτα κτλ οσο και να χτυπησα το κουδουνι κανεις.
Πιο πισω βερονικα
Ενα κλικ πιο πισω η Queen κωλοζωο μονικα.

Βασικα βγηκα μπας και βρω στην πιατσα την μελαχρινη με τα γιαλακια ηταν ενα αλλο γυφταριο αφου εκανα κανα 2-3γυρες και μαζεψα θαρρος σταματησα. 20ευρω μου λεει πιπα και γαμησι. Της λεω που θα παμε γιατι δεν εχω ιδεα μου λεει εδω απεναντι στα ορθια. Νομιζα στο αμαξι γαμας  :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
, το μονο μειον και FAIL...ηταν η πετσετουλα η οποια ειναι μεσα στο δωματιο για ντουζακι....πετσετα προσωπου.!!  :headbang: :headbang: σαμπουαν πουθενα...ακυρο τελειως για εναν τετοιο χωρο :headbang:
καλογερο τουλαχιστον βαλαν;γιατι παλια δεν ειχα που να κρεμασω τα ρουχα σ αυτο το σπιτι

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
κι εμενα γιατι μου πηρε τοσο γαμω το autovision?...52ε το κτεο και 70ε το προστιμο.Τα μισα αστικα λεωφορεια ειναι ετοιμα να παρουν φωτια,αυτα πως περνανε ΚΤΕΟ?...Μα ειναι κρατος αυτο?αισχος  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:offtopic: :offtopic: και ποσο κοστιζουν τα 2 μπαλακια των ψαλιδιων?ας με προετοιμασει καποιος αν γνωριζει...και μετα θα θελει και ευθυγραμισση  :- :- :-
Παιδια πανε τα λεφτα για τα μπουρδελα  :grin: :jerking:
ευθυγραμιση 20 € ειναι...τι αμαξι εχεις?το μπαλακι σαν ανταλλακτικο ειναι φτηνο.(απο 15€ σε ιμιτασιον)απλα ρωτα οσα περισσοτερα συνεργεια μπορεις.ολοι θα σου πουν διαφορετικη τιμη.μια λογικη τιμη ειναι 80-100€

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ο φίλος Jo δεν είναι o μόνος που απέχει από το σύνολο των ενεργών μελών του Βορρά.το ερώτημα μου είναι τι προκάλεσε την απομάκρυνση τους??? :think: γιατί σίγουρα θα έχουν κάποια παράπονα..... ακόμα και αν του φύσηξε ο έρωτας,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται  :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Guys   ονοματα απο ψηλα μωρα..???   :tits2: οποιαδηποτε κατηγορια αρκει να ναι ψηλη..  (προσεχως καταθεση...)  :P   :rockon:
η ντανιελα στο ερως πρεπει να ναι στο 1,80 περιπου οπως και η καντυ ηταν ψηλη,επισης και η σανταλ που δουλευε κοροβαγκου....αλλη ιδιαιτερα ψηλη δεν μου ρχεται.....ενταξει και η μερτσυ και η αντριαννα εχουν θεωρια και υψος....παιζουν ρολο και τα πορνοτακουνα παντα στο σαλοναρισμα

ειχαμε παλια ελινα θαρρω την λεγαν στην ρουλια ,πανω απο 1,90 αλλα με υποψιες που ειχαν γεννηθει για το φυλο της,την βουλγαρα βανεσσα στην ρουλια κωττα(οχι η κοκκινομαλλα η αλλη) γυρω στο 1,80,την αγγλιδα αφροδιτη,την ντεμεκ σουηδεζα νικη στο λαφαμ κλπ.....

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Αυτή είναι η συνάντηση της χρονιάς  :rockon: :rockon: :rockon:   επιτέλους  ο φίλος μας ο karaman έβαλε κάτω τον εγωισμό του και τίμησε την SWEET!!! :thumbsup: . τόσο μεγάλο σχόλιο είχα πολύ καιρό να διαβάσω  :grin: .αξίζει να σημειώσω ότι τα πιο πολλά ήταν υπέρ της... δεν αμφιβάλω ότι θα έχουμε και δεύτερη δόση σύντομα τώρα που έσπασε ο πάγος  ;)

Αφού έγραψε τόσα κάλα κι ο Καραμαν που ταιριάζουν τα γούστα θα πάω κι εγώ σούμπιτος! Το Σάββατο κατά τις 12 να με περιμένεις Νταϊάνα.
Ας της το μεταφέρει κάποιος γιατί η Νταϊάνα δεν έχει λογαριασμό εδώ και δεν διαβάζει το bou.com

Αλλά κι εσύ ρε Manοwαr κατευθείαν οργανώθηκες... Έκανες τα bold σου, κοκκίνισες και τα καλά λόγια, τα πάντα όλα...
Με μέτρο ρε συναθλητά.Όχι τίποτα άλλο, μην σε περάσουν και για προμότορα κάτι κακοπροαίρετοι εδώ μέσα.

ναι εχεις δικιο εκανα λαθος ΤΟ Απολυτο στηθος... :tits:

Χαλάρωσε ρε Κάραμαν θα μας το κάνεις σε λίγο καλύτερο κι από της Νταϊάνας

η ντανιελα στο ερως πρεπει να ναι στο 1,80 περιπου οπως και η καντυ ηταν ψηλη,επισης και η σανταλ που δουλευε κοροβαγκου....αλλη ιδιαιτερα ψηλη δεν μου ρχεται.....ενταξει και η μερτσυ και η αντριαννα εχουν θεωρια και υψος....παιζουν ρολο και τα πορνοτακουνα παντα στο σαλοναρισμα

ειχαμε παλια ελινα θαρρω την λεγαν στην ρουλια ,πανω απο 1,90 αλλα με υποψιες που ειχαν γεννηθει για το φυλο της,την βουλγαρα βανεσσα στην ρουλια κωττα(οχι η κοκκινομαλλα η αλλη) γυρω στο 1,80,την αγγλιδα αφροδιτη,την ντεμεκ σουηδεζα νικη στο λαφαμ κλπ.....

Πορνοληξίαρχος gl

Όλες στα κατάστιχα!

Επισκέπτης
πως την πατησα ετσι και πηγα με την μαξιμ... με ξεγελασε η εμφανιση και οτι τπτ ιδιαιτερο τριγυρω. Εχει να πεσει κριτικη κατσε κατσε γαμιολα και εσυ και η τσατσα. Τοσο πολυ τσατιστηκα που ηθελα να παω σπιτι να παρω την ξυριστικη μηχανη τον αφρο και οτι ξυραφακι ειχα στο μπανιο να παω να τους τα πεταξω στο κεφαλι αι σικτιρ.
Το λαφαμ ανοιχτα φωτα κτλ οσο και να χτυπησα το κουδουνι κανεις.
Πιο πισω βερονικα
Ενα κλικ πιο πισω η Queen κωλοζωο μονικα.

Βασικα βγηκα μπας και βρω στην πιατσα την μελαχρινη με τα γιαλακια ηταν ενα αλλο γυφταριο αφου εκανα κανα 2-3γυρες και μαζεψα θαρρος σταματησα. 20ευρω μου λεει πιπα και γαμησι. Της λεω που θα παμε γιατι δεν εχω ιδεα μου λεει εδω απεναντι στα ορθια. Νομιζα στο αμαξι γαμας  :huh:
γιατι ειδικα την ξυριστικη μηχανη και τον αφρο ρε φιλε καμια πετρα δεν ειχε στο δρομο να τισ πεταξεις τις γαμιολες

latsiali

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Xτες που πηγα στο Αν.Γεωργιου 'Μελισσες' οταν μου παρουσιασε την Μαξιμ,την ωρα που πηγα να φυγω μου λεει η κοπελια 'μισο λεπτο περιμενε' και παει μεσα στα ενδοτερα και μου φερνει αλλη μια κοπελα πολυ πιο μικρη σε ηλικια με αυτην,την Παολινα,με ξανθα μαλλια,αμηχανη θα ελεγα με κατι εσωρουχα μαυρα,μικρο βυζακι και με καποια κιλακια παραπανω αλλα ολοιδια στη φατσα με την Μαξιμ.Της λεω μοιαζετε αδερφη σου ειναι;;λεει ναι ειναι η μικρη μου αδερφη και θελω σιγα σιγα να την ''βγαλω'' στη δουλεια!!! :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
καλογερο τουλαχιστον βαλαν;γιατι παλια δεν ειχα που να κρεμασω τα ρουχα σ αυτο το σπιτι

Ναι, πισω απο την πορτα εχει μοδατη/μπιμπελενια ασιμι, κρεμαστρα στον τοιχο...δεν ειχα καμια τσαντα μαζι μου να την παρω για το σπιτι, πολυ ντεκορ λεμε.!!  :2funny: :2funny:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αφού έγραψε τόσα κάλα κι ο Καραμαν που ταιριάζουν τα γούστα θα πάω κι εγώ σούμπιτος! Το Σάββατο κατά τις 12 να με περιμένεις Νταϊάνα.
Ας της το μεταφέρει κάποιος γιατί η Νταϊάνα δεν έχει λογαριασμό εδώ και δεν διαβάζει το bou.com

Αλλά κι εσύ ρε Manοwαr κατευθείαν οργανώθηκες... Έκανες τα bold σου, κοκκίνισες και τα καλά λόγια, τα πάντα όλα...
Με μέτρο ρε συναθλητά.Όχι τίποτα άλλο, μην σε περάσουν και για προμότορα κάτι κακοπροαίρετοι εδώ μέσα.

Πορνοληξίαρχος gl

Όλες στα κατάστιχα!
θα της τα πω εγώ από το Twitter  :2funny: εσύ μαζί της δεν έχεις μιλήσει στο FB ??? ;) .τα έκανα κόκκινα μόνο για έναν λόγο,ξέρει ο φίλος μου ο καραμαν...
είμαστε της άποψης ότι η Νταϊάνα είναι ένα παρεξηγημένο κορίτσι για ένα μόνο λόγο.... για κάποιες κριτικές που φαίνονται ότι της έγραψε κάποιος καψούρης της  :grin: 
προμότορας δεν θα γίνω για καμιά  :headbang: απλά ασχολούμαστε με την Νταϊάνα επειδή πουλάει  :think: 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Πορνοληξίαρχος gl

Όλες στα κατάστιχα!

Αναμενουμε εντυπωσεις.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
θα της τα πω εγώ από το Twitter  :2funny: εσύ μαζί της δεν έχεις μιλήσει στο FB ??? ;) .τα έκανα κόκκινα μόνο για έναν λόγο,ξέρει ο φίλος μου ο καραμαν...
είμαστε της άποψης ότι η Νταϊάνα είναι ένα παρεξηγημένο κορίτσι για ένα μόνο λόγο.... για κάποιες κριτικές που φαίνονται ότι της έγραψε κάποιος καψούρης της  :grin:   
προμότορας δεν θα γίνω για καμιά  :headbang: απλά ασχολούμαστε με την Νταϊάνα επειδή πουλάει  :think: 

Οπως αν πηγαινα και εβλεπα μια Νταιανα, αντιθετη οπως την παρουσιαζετε, θα σας την ελεγα, ετσι εγραψα οτι το μελος getyoubarbara, τον οποιο θεωρω αξιοπιστο και σεβαστο μελος, απο τα παλαιοτερα εδω μεσα, δεν εχει δικιο οτι η νταιανα ειναι μπαζο...τουλαχιστον στα δικα μου ματια δεν ειναι μουναρα, αλλα ουτε μπαζο, το ειπα, να την πληρωσω στο μελλον.?? μονο για της υπηρεσιες της για εμφανηση λιγο δυσκολα...
πχ την Καντυ την πληρωνω και για την εμφανηση...την σκεφτομαι πριν παω και ανεβαινουν οι χτυποι της καρδιας μου.!!! :grin:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Οπως αν πηγαινα και εβλεπα μια Νταιανα, αντιθετη οπως την παρουσιαζετε, θα σας την ελεγα, ετσι εγραψα οτι το μελος getyoubarbara, τον οποιο θεωρω αξιοπιστο και σεβαστο μελος, απο τα παλαιοτερα εδω μεσα, δεν εχει δικιο οτι η νταιανα ειναι μπαζο...τουλαχιστον στα δικα μου ματια δεν ειναι μουναρα, αλλα ουτε μπαζο, το ειπα, να την πληρωσω στο μελλον.?? μονο για της υπηρεσιες της για εμφανηση λιγο δυσκολα...
πχ την Καντυ την πληρωνω και για την εμφανηση...την σκεφτομαι πριν παω και ανεβαινουν οι χτυποι της καρδιας μου.!!! :grin:
τρώγοντας έρχεται η όρεξη,φίλε μου καραμαν.....  ;)
σιγά,θα σε φωνάξει για προμότορα ο φίλος μας ο Ζαιτσέφ  :grin: λολ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε παιδια μπας και η καντυ κλεφτηκε με τον τζο γιαυτο χαθηκαν και οι δυο; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom