Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Al ποσο σιγουρο ειναι αυτο περι αφρο να ειναι ιδιοκτητρια μαγαζιων; Κατα τα αλλα για την τσατσα που λες εχεις απολυτο δικιο. Αα και κατι αλλο πηγα προχθες απο κωλεττη και δεν ηταν η αφρο και αρχισε η τσατσα να μου την λεει, οτι εγω θα επρεπε να μην πηγαινω σε τετοια μαγαζια και πτι δεν αγαπαω την γυναικα μου και κατι τετοιες αμπελο φιλοσοφιες του κωλου. Πως δεν αρχισα να βριζω ενας το ξερει...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Al ποσο σιγουρο ειναι αυτο περι αφρο να ειναι ιδιοκτητρια μαγαζιων; Κατα τα αλλα για την τσατσα που λες εχεις απολυτο δικιο.
ε μαλλον οσο ηταν και η Βικυ ιδιοκτητρια του Αχελωου και τωρα δουλευει στην Κατεχακη.
Ετσι τουλαχιστον μου'παν πανω στην κουβεντα 2 τσατσαδες...

Μηπως πετυχες κι εσυ την ιδια καριολα?Μελαχρινη,κοντη,χοντρη με σουβλερη μυτη ηταν αυτη η χθεσινη στο Αν,Γεωργιου 21

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ειναι μαλλον αυτη που τη δειχνει και στο αλλο σαϊτ απ'οτι βλεπω,που δε λεμε το ονομα του γιατι κανει τζιζ  :grin:
ναι
ελα ρε φιλε;δεν αμφισβητω αυτα που λες αλλα εχω περασει δυο φορες και τις δυο στην π.ερημιτη και εμεινα αρκετα ικανοποιημενος.πολυ ωραιο βυζι,σωμα καλο για την ηλικια της. Και συμμετοχη αρκετα καλη θα ελεγα.και χαιδεματα και δαχτυλα και η αισθηση απ το μουνι της ειναι τελεια παρα τα χρονια που μπορει να κανει αυτη τη δουλεια.ισως θα ελεγα πτι ειναι αρκετα βιαστηκη στα προκαταρτικα.παντως οχι δε λεει σε τιποτα.τελικα καταληγω σε ενα συμπερασμα:δεν υπαρχουν καλες και κακες κριτικες. Το μονο που παιζει ρολο ειναι αν εχει ορεξη η γκομενα. Εδω πας τη μια φορα και λεει το χω στανταρακι και πας μετα απο μια βδομαδα και λες δεν ξαναπαταω.

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πως δεν αρχισα να βριζω ενας το ξερει...
ελα τωρα,ολο μαγκες απο δω στο σαιτ εισαι  :grin: τι να λεμε για τον αλανι ;) που της πεταξε το προφυλακτικο στη μαπα σε μια χαζοβιολα και ειχε απολυτο δικιο για την πραξη αυτη.οταν αφηνουμε το μεροκαματο μας στη καθε μια αυτο πρεπει να το σεβαστουν αλλιως θα μας βλεπουν με κιαλια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
δεν γράφω συχνά γιατί δεν ζώ και θεσ/νικη αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ισχύει αυτό ποθυ λέει το παρακάτω άρθρο παραθέτω λινκ

συγνώμη αν βγήκα  :offtopic:

Δεν νωμιζω να ειναι αληθεια, ολο και κατι θα ειχε ψυθιριστει...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
αν δεις στα σχολια απο κατω ενας τυπος δίνει τη διεύθυνηση ν.ουρανού 1Β

Δεν τα ειδα, αλλα Ν.Ουρανου 1Β ειναι στουντιο στον μυλο και παλιο, το λεγομενο εκλησια, και πληρωνεις κανονικα.

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν τα ειδα, αλλα Ν.Ουρανου 1Β ειναι στουντιο στον μυλο και παλιο, το λεγομενο εκλησια, και πληρωνεις κανονικα.
τι λες ρε,πηγες σημερα? εγω περασα και πηρα το κωλαρακι με γυμνο τσιμπουκι και εισαν δωρεαν.οταν εφυγα μου εδωσαν και ενα πιατο φαγητο για το σπιτι.εχει χαρη να πλακωσουν ολοι εκει τωρα... :2funny: :2funny: :2funny:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Al ποσο σιγουρο ειναι αυτο περι αφρο να ειναι ιδιοκτητρια μαγαζιων;

Δηλαδη πηδαμε το αφεντικο ρε παιδια? Προσοχη Αφρο βλεπω να σου ρχονται οσοι εχουν απωθημενα με τα αφεντικα και θελουν να τα.... και ειναι πολλοι. Καλες δουλειες δηλαδη!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ποια ελενα ειναι αυτη που δουλευει τωρα στο λαφαμ? εκτος αν δεν ακουσα καλα στο τηλεφωνο... Βραδυ λαρα.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ΛΑΡΑ αν το βλεπεις αυτο? Ετοιμασου.... Λαρα ερχομαι για να σου σκισω την κωΛΑΡΑ!

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
τι λες ρε,πηγες σημερα? εγω περασα και πηρα το κωλαρακι με γυμνο τσιμπουκι και εισαν δωρεαν.οταν εφυγα μου εδωσαν και ενα πιατο φαγητο για το σπιτι.εχει χαρη να πλακωσουν ολοι εκει τωρα... :2funny: :2funny: :2funny:
Και εγω πήγα με ταπερακι,αλλά είχε τελειώσει το συσσίτιο.
Μου εδωσαν όμως μια κούτα Marlboro.......  :2funny: :2funny: :2funny:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Και εγω πήγα με ταπερακι,αλλά είχε τελειώσει το συσσίτιο.
Μου εδωσαν όμως μια κούτα Marlboro.......  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
περασα πριν λιγο απο κει και γινοτανε συλλαλητηριο και δεν μπορουσα να περασω.ο κοσμος κρατουσε στο χερι ενα προφυλακτικο και ενα ταπερακι.ρωτησα την  Καρινα τι εχει για φαγητο και μου απαντησε οτι εχουν μεινει μονο κολοκυθια τηγανιτα  :2funny: :2funny: :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Καταθεση σημερα στην Λαρα απο κοροβαγκου. Gl οντως εχει αλλαξει πολυ. και απο σερβις και νομιζω αδυνατισε κιολας και εχει γινει πολυ σουπερ το μωρο. Μπραβο της, ενα 8 μην πω 9 το εχει απο μενα. αξια. και το ταττου της πανω απο τα κωλομερια φοβερο!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
παιδια θελω συμβουλη ειδικων....τοσο καιρο μπαινω βλεπω την Σαρα και παλι στην βερονικα-μιρελα καταληγω..επειδη ειναι τρελο μωρο...θελω να ξερω αν κανει και καλο κρεβατι...ειναι σαν τις 2 που προανεφερα;η θα μπω μονο για την ομορφια και ενα απλο σεξακι;

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
παιδια θελω συμβουλη ειδικων....τοσο καιρο μπαινω βλεπω την Σαρα και παλι στην βερονικα-μιρελα καταληγω..επειδη ειναι τρελο μωρο...θελω να ξερω αν κανει και καλο κρεβατι...ειναι σαν τις 2 που προανεφερα;η θα μπω μονο για την ομορφια και ενα απλο σεξακι;

Συμφωνω μαζι σου φιλε μου οτι ειναι πολυ ομορφη και γλυκια παρουσια η ΣΑΡΑ.Την ειχα επισκεφθει στο παρελθον και εχω να σου πω οτι μεσα στο δωματιο εγω προσωπικα τη θεωρω μια τυπικη επαγγελματια..Δε τη λες κομοδινο,κανει φιλοτιμες προσπαθειες για να σε ικανοποιηση αλλα μεχρι εκει....Δοκιμασε τη δεν εχεις να χασεις τιποτα,τα 40 που τις ειχα δωσει παντως δεν τα εκλαψα...

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Δες τα μηνύματά σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom