Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
για σαρα εγω δεν συμφωνω....περασα πολυ καλα και δεν μου βγαλε ξεπετοσυμπεριφορα....απλα ειναι λιγο τυπικη ισως ηταν και πρωτη καταθεση

γενικα ομως χαιρεσαι να την γαμας τετοια ωραια κοπελα.....μαυρισμενη,ωραιο σωματακι,καθαρη ,περιποιημενη,ωραιο βαμμενο νυχακι ποδιου,ωραιο μουνακι ξυρισμενο.....τα παντα ολα
(σαρα κοροβαγκου)

εντιτ  death ο getyoubarbara  μιλαει για την παλια τσεχα σαρα της κωλετη με το κοντο μαυρο μαλλακι,την ειχαν και φωτογραφια στις κοπελες του μαγαζιου στην καρτα τους ενα φεγγαρι,καμια σχεση με την σαρα της κοροβαγκου.......
Αα!!! ok sorry τοτε τελικα εκανα οντως λαθος,αλλα για αυτη την Σαρα Κοροβαγκου 5 ρε gl, αμα δεν βγαζει ναζι τετοια κοπελα, και ειναι απλα και μονο τυπικη ασχετα αν ειναι ενταξει σε ολα τα αλλα, εεεε δεν το ευχαριστιεσαι και τοσο ρε φιλε!!!!.....τα μισα λεφτα πανε χαμενα για 40€ που εχει :o :o

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
πέρασα απο τζάστιν την παλιά Αν.Γεωργίου4 και μου είπε για την πολονέζα την Μαξιμ.......Εντάξει εγω δεν ξετρελάθηκα μαζί της( με την Τζαστιν εννοω) αλλά όπως λέω γουστα είναι αυτά.....αλλά για 40 δεν λέει..... :rolleyes:
Και φυσικα 40€ δεν τα δινεις ετσι  ;) πρεπει να αξιζει πολυ το τεμαχιο για να τα σταξεις....''give the money there worth''.

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
:grin: :grin:
μαν εχουν χαλασει οι Ελλεΐνιδες...εχουν γινει καριολες... :rolleyes:
οταν τις ακους  να λενε ...δεν υπαρχουν αντρες πια... τι συμπερασμα βγαζεις ?? οτι θελουν να αποδειξεις ποσο αντρας εισαι για να τις κυνηγας με τον πουτσο στο χερι  :2funny: :2funny:.ακομα και στην σκεψη ειναι... 

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
οταν τις ακους  να λενε ...δεν υπαρχουν αντρες πια... τι συμπερασμα βγαζεις ?? οτι θελουν να αποδειξεις ποσο αντρας εισαι για να τις κυνηγας με τον πουτσο στο χερι  :2funny: :2funny:.ακομα και στην σκεψη ειναι...  
Εγω λεω το φαρμακο τους ειναι το ''σαλιο'' manowar30, οσο τις φτυνεις κολανε και γιατρευωνται,εχεις παπατζα αμαξι να τις φορτωνεις μεσα και να τις πηγαινεις οπου θελουνε κανωντας τον ταξιτζη σαν καλος μαλακας???εχεις λεφτα να κερνας στο W,Vogue,κλπ εισαι ο καλυτερος τοτε!!!!(αλλα και παλι θα στην κανουν την μαλακια ετσι?) δεν τα εχεις ολα αυτα???? στην γωνια σου τοτε,σαλιο και πλαθω κουλουρακια με τα δυο χερακια  :jerking: :jerking:....εστι νομιζουν οι περισσοτερες πουτσομυαλες τελος παντων,δεν λεω οτι δεν υπαρχουν καλα κοριτσια εκει εξω αλλα δυσκολα τα βρισκεις ρε γαμωτο,οπως ποιανεις το λαχειο ενα πραγμα θελει κωλοφαρδια δυστηχως :( :(....

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εγω λεω το φαρμακο τους ειναι το ''σαλιο'' manowar30, οσο τις φτυνεις κολανε και γιατρευωνται,εχεις παπατζα αμαξι να τις φορτωνεις μεσα και να τις πηγαινεις οπου θελουνε κανωντας τον ταξιτζη σαν καλος μαλακας???εχεις λεφτα να κερνας στο W,Vogue,κλπ εισαι ο καλυτερος τοτε!!!!(αλλα και παλι θα στην κανουν την μαλακια ετσι?) δεν τα εχεις ολα αυτα???? στην γωνια σου τοτε,σαλιο και πλαθω κουλουρακια με τα δυο χερακια  :jerking: :jerking:....εστι νομιζουν οι περισσοτερες πουτσομυαλες τελος παντων,δεν λεω οτι δεν υπαρχουν καλα κοριτσια εκει εξω αλλα δυσκολα τα βρισκεις ρε γαμωτο,οπως ποιανεις το λαχειο ενα πραγμα θελει κολοφαρδια δυστηχως :( :(....
συμφωνω με οσα λες αδερφε!!!η γυναικα κινειται γυρω απο το χρημα,απο τη φυση αυτο.αλλα καποια που σε γουσταρει θα γαμηθει εστω για μια φορα.το θεμα ειναι οταν ειναι κατι σοβαρο  και στην κανει την μαλακια...  αλλα δεν ειναι να το συζηταμε εδω αυτο το θεμα γιατι ειμαστε στο θεμα Μπουρδελο-κατασταση Θεσσαλονικης  :grin: και εδω θα μιλαμε πως ωραια γαμιεται η καθε μια οπως η Νταιανα η Μολδαβη παραδειγμα  :rockon: :rockon:
ακομα και στα μπουρδελα υπαρχουν καλα κοριτσια αλλα λογω δουλειας δυσκολα τις καταλαβαινεις.οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ βρισκονται εξω απο τα μπουρδελα!!!!!!!!!!!!!!

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
συμφωνω με οσα λες αδερφε!!!η γυναικα κινειται γυρω απο το χρημα,απο τη φυση αυτο.αλλα καποια που σε γουσταρει θα γαμηθει εστω για μια φορα.το θεμα ειναι οταν ειναι κατι σοβαρο  και στην κανει την μαλακια...  αλλα δεν ειναι να το συζηταμε εδω αυτο το θεμα γιατι ειμαστε στο θεμα Μπουρδελο-κατασταση Θεσσαλονικης  :grin: και εδω θα μιλαμε πως ωραια γαμιεται η καθε μια οπως η Νταιανα η Μολδαβη παραδειγμα  :rockon: :rockon:
ακομα και στα μπουρδελα υπαρχουν καλα κοριτσια αλλα λογω δουλειας δυσκολα τις καταλαβαινεις.οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ βρισκονται εξω απο τα μπουρδελα!!!!!!!!!!!!!!
:thumbsup: :thumbsup: πολυ σωστα μην κανουμε  :offtopic: και εγω συμφωνω με οσα λες για το θεμα εδω :thumbsup: :thumbsup:

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ βρισκονται εξω απο τα μπουρδελα!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
Με βρισκεις ΑΠΟΛΥΤΑ συμφωνο!
Μεγαλη κουβεντα ειπες

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
η καυλιαρα τσατσα η μελαχρινη στο Φριξου 13...

Και επειδη οταν την πληρωσα μου ειπε πως θα αργησει λιγο η Εμμα επειδη ειχε και τον αλλον οπως ειπα με ρωτησε αν καπνιζω ωστε να μου φερει τασακι αλλα εγω της ειπα πως δε θελω τασακι αλλα θελω την ιδια να'ρθει να μου κανει παρεα οσο θα περιμενω με μπολικο υποννοουμενο  :bigdick:....ειναι μια διαχρονικη φαντασιωση μου να με προθερμανει  :bigdick: μια τσατσα ποσο μαλλον αυτη που μ'αρεσει και πολυ

Γελασε πονηρα και μου ειπε 'μα εδω μεσα δε γινεται θα μας κλεισουν το μαγαζι'...δε την πειραξε δηλαδη η ανηθικη προταση μου αλλα η τοποθεσια...
αρα τι πιστευετε?εχω ελπιδες να τη γαμησω? :grin: :grin:
τι εκανες με την καυλιαρα τσατσα ρε αλ,την εστησες στα τεσσερα ? :zfuck: :grin: η την πηραν χαμπαρι οτι θα εκανες τη ζημια και της εδωσαν αδεια.επειδη ειναι προσωπικο θεμα αν θελεις μας λες  :grin:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Αφρο
Σαρα
Τζεσυ
Αντριανα ισπανιδα

Και μια σαρα νομοζω που δουλευε ενα φεγγαρι κωλετη.μαυρισμενη μελαχροινη αδυνατη με ωραιο μικρο στητο φυσικο βυζι.

Και δεν εβγαλα καμια κακια... Αν θες να σου προτεινω οφθαλμιατρο παντως. Η κοπελα εχει χαλια σωμα,ειναι χοντρη, βυζια απαισια, και σκυλοφατσα με φουλ κραγιον που σορρυ που ειμαι περιεργος αλλα τα σιχαινομαι. Δεν εχω δει ποτε μου κοπελα σε ρδελο με κραγιον
[size=20pt]Και την CANDY ρε φιλαράκι..........[/size] :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σας από μένα!όπως προανάφερα το μεσημέρι τελικα πέρασα το απόγευμα από τι Φρίξου 14 για να τιμήσω ξανά την Χριστίνα.ητανε πολύ φιλική και ζεστή με το που βγήκε στο σαλόνι.πολύ καλές υπηρεσίες με αποκορύφωμα το τέλειο τσιμπούκι όλο σάλιο και γλώσσα.το μωρό το κατέχει το άθλημα  :pipa1:  :tits2:  :fuck2:

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω με οσα λες αδερφε!!!η γυναικα κινειται γυρω απο το χρημα,απο τη φυση αυτο.αλλα καποια που σε γουσταρει θα γαμηθει εστω για μια φορα.το θεμα ειναι οταν ειναι κατι σοβαρο  και στην κανει την μαλακια...  αλλα δεν ειναι να το συζηταμε εδω αυτο το θεμα γιατι ειμαστε στο θεμα Μπουρδελο-κατασταση Θεσσαλονικης  :grin: και εδω θα μιλαμε πως ωραια γαμιεται η καθε μια οπως η Νταιανα η Μολδαβη παραδειγμα  :rockon: :rockon:
παρέα που κάνουμε την καύλα μας στις μπουρδελότσαρκες μη ξεχνάμε το εξής... παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο!!!

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Παράθεση από: gl στις χθες στις 14:57
ναι οπωσδηποτε.....και θα χει και τραπεζι στο μαγαζι.....παιδια απο το μπου..... Grin Grin Grin Grin
θα σε πειραζε αν ερχομασταν συνοδεια με καμια ιεροδουλη

:grin: :grin: :grin: δεν παιζοσαστε με τιποτα!! για αυτες τις ατακες και μονο φτανει για να μπαινεις στο site :dancing:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
παρέα που κάνουμε την καύλα μας στις μπουρδελότσαρκες μη ξεχνάμε το εξής... παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο!!!
Μονο που το παπουτσι μας το ελλαδιτικο εχει παραξυλωσει,και δεν χωραει αλλα μπαλωματα φιλε mixalispa  ;) ;)....

Επισκέπτης
Το 40άρι να το σνομπάρετε είναι η δικιά μου γνώμη. 30 είναι εντάξει.

Λαϊκή αντίσταση κ έτσι...  :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Βολτα πριν λιγο με μετρια καταθεση στη μιλφ Μαρινα που αποψε ηταν στο Αν.Γεωργιου 30... :jerking: μαλακια μου...

Στο Βαρδαρη ειχαμε
-Προμηθεως 5.τη νταρντανουλα Μικαελα με τα μεγαλα βυζια και τα ομορφα ματια.Αυτη πλακα πλακα μου αρεσει,μου θυμιζει και εντονα την Ειρηνη στη φατσα αλλα δε το ρισκαρω να μπω
-Προμηθεως 11.Ελενα ή αλλιως Αλεξανδρα ροναλντινιο
-Σαπφους 8.η ξανθια Μαγια η οποια ειπαμε οτι χαλασε παρα πολυ και εμφανισιακα αλλα κυριως μεσα στο δωματιο
-Τανταλου 9.ειχαν μια καινουρια μου ειπαν αλλα βαρεθηκα να παω να δω
Και ολα τ'αλλα ηταν κλειστα...

Φευγω καρφωτος για Κωλετη και αποφασισμενος να μπω με Ισαμπελα αλλα δεν ηταν και θα λειψει καμια βδομαδα μου ειπαν  :headbang:Εκει ηταν η Χριστινα η ρωσσοπακιστανη που λετε η οποια ναι μεν ειναι ασχημο μπαζακι αλλα εχει κατι καυλωτικο πανω της αλλα πουλησε πολυ θεωρια για τον εαυτο της στο σαλονι και με χαλασε
-Κατεχακη.μια καινουρια Ιζαμπελα χοντρη με κοιλια και εντελως αδιαφορη και μαζι της η χτικιαρα η τσατσα με τα γυαλια η οποια συνεχιζει να σπαει αρχιδια.Μεχρι εξω στο αμαξι ηρθε μαζι μου για να μου οτι την αδικω την κοπελα
-Φριξου 13.πολυ σεξυ αποψε η Εμμα με μια καλτσοδετα στο ενα ποδι και καυλιαρικα τακουνια.Η τσατσα η καυλιαρα μας επεστρεψε :fuck2: :fuck2:
-Φριξου 15.η Χριστινα η ψηλη η ξεδοντιαρα
-Αχελωου.η Βικυ
-Νικ.Ουρανου 1α.η αδυνατη μικροσκοπικη Αντζελα
-Αν.Γεωργιου 52.η ξινοΕρρικα το μοντελο ξαναγυρισε  :jerking:
-Αν.Γεωργιου 21.εδω παραλιγο να εχουμε συρραξη...παρκαρω ακριβως απ'εξω με σκοπο να παω και στα 3 εκει γυρω.Κατευθυνομαι προς το 52 αλλα βλεπω οτι η τσατσα του 21 βγαινει εξω οποτε την ρωταω ποια κοπελα εχει...Τι το'θελα?...και τι σε νοιαζει ποια εχει αφου πας στο αλλο...και αρα δε θες να μπεις...και κουνουσε και το κεφαλι της σαν αγανακτισμενη...η Γκρετα ειναι μεσα ρωταω εγω...τι σε νοιαζει τη Γκρετα θελεις μηπως :argue: εκει λιγο αρχισα να φορτωνω και πλεον την ρωταω με αγριο υφος αν εχει σκοπο να μου πει ποια δουλευει.Ελα μεσα να δεις μου λεει...η κοπελιτσα ηταν συμπαθητικη,ομορφη νταρντανουλα με μεγαλα βυζια.Κανω να φυγω και αρχιζει παλι τις μαλακιες το ζωον η τσατσα,κουνουσε το κεφαλι στο στυλ σας ξερουμε εσας και με ακολουθησε μεχρι εξω και μουρμουριζε απο πισω μου
Πολυ σωστα εγραψε καποιος προχθες οτι η συγκεκριμενη μεσα στις επομενες μερες θα μαζεψει σφαλιαρες απο καποιον.Ειναι δεδομενο...Και επειδη η κυρια Αφρο της Κωλετη μας διαβαζει και πλασαρεται και ως ιδιοκτητρια απο τις τσατσαδες της αλυσιδας καλο θα ηταν να τη σουταρει αυτη απο μονη και απο αυριο κιολας αν γινεται

-Αν.Γεωργιου 30.Η Μαρινα η Ρωσσιδα μιλφ.Μου'κανε κατι γλυκες στο σαλονι,γιατι δεν περνας ποτε μαζι μου ειμαι πολυ καλη και τετοια.Η αληθεια ειναι οτι την εχω απορριψει απειρες φορες,πριν 3 χρονια ειχα περασει καλα μαζι της και λεω αντε ας μπω.
Ρωταω τιμες προγραμματων την τσατσα στο σαλονι με τη Μαρινα μπροστα και μου λεει το 69 με γυμνο τσιμπουκι στα 70ε  :2funny: :2funny: :2funny: καληνυχτα γεια σας λεω και κανω να φυγω αλλα πεταγεται η Μαρινα και μου λεει περνα με 40ε αφου εισαι παλιος πελατης
Η τσατσα στραβωσε ασχημα κι ενω ειμαι ηδη στο δωματιο και ετοιμος να πληρωσω με ξαναρωταει τι προγραμμα πηρα και ξαναρωταει και τη Μαρινα τι τιμη μου ειπε.Αφου το εμπεδωσε και εκλεισα την πορτα αρχισε ενας εντονος διαλογος μεταξυ τους προφανως για την τιμη απ'οσο καταλαβα.Δηλαδη αυτη η τσατσα με ολα της τα σωστα ηθελε 70ε για 69 γι'αυτο το απιστευτο ανω των 50 ετων μπαζο
Μακρυγορω λιγο για να καταλαβετε ακομα μια φορα για ποσο μαλακες μας εχουν δηλαδη
Τελοσπαντων μες το δωματιο μετρια πραματα,πολυ επιθετικη πιπα και επιφανειακη με απειρο σαλιο σε βαθμο αηδιας δηλαδη,χαμηλο αρχιδογλειψιμο,κατι πουτσοσφαλιαρες πολυ επιφανειακα που το εκανε αυτη,καβαλημα απο πανω με το κρεβατι ετοιμο να διαλυθει και τελικα στησιμο απο κατω οπου εκανε την υπομονη της,καποια στιγμη νομισα οτι πεθανε κιολας και την κουνησα να δω αν αναπνεει  :2funny:.Τιποτα...πολυ μετρια και τυπικα πραματα και φυσικα δε την εγλειψα διοτι απο τα βυζια και κατω δε βλεπεται.Τι κοιλιες,τι σαμπρελες,τι κυτταριτιδες,τι μαυρες ουλες απο λιποπλαστικη μαλλον...
Μαλακια μου επρεπε να παω στη Βερονικα ή να φυγω.

Και το τελευταιο μου παραπονο...Αφου δεν ευχαριστηθηκε το λαϊκο παληκαρι ειχε ορεξη για ουισκακι και τελι.Φευγω λοιπον απο κει και παω για το Χαραμα που υποτιθεται ειναι ανοιχτο αποψε.Αρχιδια κλειστο ηταν λεω δε γαμεις πανε στις Μουσες,κλειστες κι αυτες  :headbang:
Σε μια πολη με 1,5 εκατομμυριο κοσμο ρε παιδια και δεν υπαρχουν μπουζουκια Τριτη βραδυ να παει ενας ανθρωπος να ευχαριστηθει.
Ε χεστε μας....παρακμη σε ολα τα επιπεδα,στο τελος θα μετακομισουμε ολοι στη Λαρισα μπας και σωθουμε  :rolleyes: :grin:
Απογοητευτηκα δυστυχως και ειχα πολλα κεφια αποψε  :- :-

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Βολτα πριν λιγο με μετρια καταθεση στη μιλφ Μαρινα που αποψε ηταν στο Αν.Γεωργιου 30... :jerking: μαλακια μου...

Στο Βαρδαρη ειχαμε
-Προμηθεως 5.τη νταρντανουλα Μικαελα με τα μεγαλα βυζια και τα ομορφα ματια.Αυτη πλακα πλακα μου αρεσει,μου θυμιζει και εντονα την Ειρηνη στη φατσα αλλα δε το ρισκαρω να μπω
-Προμηθεως 11.Ελενα ή αλλιως Αλεξανδρα ροναλντινιο
-Σαπφους 8.η ξανθια Μαγια η οποια ειπαμε οτι χαλασε παρα πολυ και εμφανισιακα αλλα κυριως μεσα στο δωματιο
-Τανταλου 9.ειχαν μια καινουρια μου ειπαν αλλα βαρεθηκα να παω να δω
Και ολα τ'αλλα ηταν κλειστα...

Φευγω καρφωτος για Κωλετη και αποφασισμενος να μπω με Ισαμπελα αλλα δεν ηταν και θα λειψει καμια βδομαδα μου ειπαν  :headbang:Εκει ηταν η Χριστινα η ρωσσοπακιστανη που λετε η οποια ναι μεν ειναι ασχημο μπαζακι αλλα εχει κατι καυλωτικο πανω της αλλα πουλησε πολυ θεωρια για τον εαυτο της στο σαλονι και με χαλασε
-Κατεχακη.μια καινουρια Ιζαμπελα χοντρη με κοιλια και εντελως αδιαφορη και μαζι της η χτικιαρα η τσατσα με τα γυαλια η οποια συνεχιζει να σπαει αρχιδια.Μεχρι εξω στο αμαξι ηρθε μαζι μου για να μου οτι την αδικω την κοπελα
-Φριξου 13.πολυ σεξυ αποψε η Εμμα με μια καλτσοδετα στο ενα ποδι και καυλιαρικα τακουνια.Η τσατσα η καυλιαρα μας επεστρεψε :fuck2: :fuck2:
-Αχελωου.η Βικυ
-Αν.Γεωργιου 21.εδω παραλιγο να εχουμε συρραξη...παρκαρω ακριβως απ'εξω με σκοπο να παω και στα 3 εκει γυρω.Κατευθυνομαι προς το 52 αλλα βλεπω οτι η τσατσα του 21 βγαινει εξω οποτε την ρωταω ποια κοπελα εχει...Τι το'θελα?...και τι σε νοιαζει ποια εχει αφου πας στο αλλο...και αρα δε θες να μπεις...και κουνουσε και το κεφαλι της σαν αγανακτισμενη...η Γκρετα ειναι μεσα ρωταω εγω...τι σε νοιαζει τη Γκρετα θελεις μηπως :argue: εκει λιγο αρχισα να φορτωνω και πλεον την ρωταω με αγριο υφος αν εχει σκοπο να μου πει ποια δουλευει.Ελα μεσα να δεις μου λεει...η κοπελιτσα ηταν συμπαθητικη,ομορφη νταρντανουλα με μεγαλα βυζια.Κανω να φυγω και αρχιζει παλι τις μαλακιες το ζωον η τσατσα,κουνουσε το κεφαλι στο στυλ σας ξερουμε εσας και με ακολουθησε μεχρι εξω και μουρμουριζε απο πισω μου
Πολυ σωστα εγραψε καποιος προχθες οτι η συγκεκριμενη μεσα στις επομενες μερες θα μαζεψει σφαλιαρες απο καποιον.Ειναι δεδομενο...Και επειδη η κυρια Αφρο της Κωλετη μας διαβαζει και πλασαρεται και ως ιδιοκτητρια απο τις τσατσαδες της αλυσιδας καλο θα ηταν να τη σουταρει αυτη απο μονη και απο αυριο κιολας αν γινεται

-Αν.Γεωργιου 30.Η Μαρινα η Ρωσσιδα μιλφ.Μου'κανε κατι γλυκες στο σαλονι,γιατι δεν περνας ποτε μαζι μου ειμαι πολυ καλη και τετοια.Η αληθεια ειναι οτι την εχω απορριψει απειρες φορες,πριν 3 χρονια ειχα περασει καλα μαζι της και λεω αντε ας μπω.
Ρωταω τιμες προγραμματων την τσατσα στο σαλονι με τη Μαρινα μπροστα και μου λεει το 69 με γυμνο τσιμπουκι στα 70ε  :2funny: :2funny: :2funny: καληνυχτα γεια σας λεω και κανω να φυγω αλλα πεταγεται η Μαρινα και μου λεει περνα με 40ε αφου εισαι παλιος πελατης
Η τσατσα στραβωσε ασχημα κι ενω ειμαι ηδη στο δωματιο και ετοιμος να πληρωσω με ξαναρωταει τι προγραμμα πηρα και ξαναρωταει και τη Μαρινα τι τιμη μου ειπε.Αφου το εμπεδωσε και εκλεισα την πορτα αρχισε ενας εντονος διαλογος μεταξυ τους προφανως για την τιμη απ'οσο καταλαβα.Δηλαδη αυτη η τσατσα με ολα της τα σωστα ηθελε 70ε για 69 γι'αυτο το απιστευτο ανω των 50 ετων μπαζο
Μακρυγορω λιγο για να καταλαβετε ακομα μια φορα για ποσο μαλακες μας εχουν δηλαδη
Τελοσπαντων μες το δωματιο μετρια πραματα,πολυ επιθετικη πιπα και επιφανειακη με απειρο σαλιο σε βαθμο αηδιας δηλαδη,χαμηλο αρχιδογλειψιμο,κατι πουτσοσφαλιαρες πολυ επιφανειακα που το εκανε αυτη,καβαλημα απο πανω με το κρεβατι ετοιμο να διαλυθει και τελικα στησιμο απο κατω οπου εκανε την υπομονη της,καποια στιγμη νομισα οτι πεθανε κιολας και την κουνησα να δω αν αναπνεει  :2funny:.Τιποτα...πολυ μετρια και τυπικα πραματα και φυσικα δε την εγλειψα διοτι απο τα βυζια και κατω δε βλεπεται.Τι κοιλιες,τι σαμπρελες,τι κυτταριτιδες,τι μαυρες ουλες απο λιποπλαστικη μαλλον...

Και το τελευταιο μου παραπονο...Αφου δεν ευχαριστηθηκε το λαϊκο παληκαρι ειχε ορεξη για ουισκακι και τελι.Φευγω λοιπον απο κει και παω για το Χαραμα που υποτιθεται ειναι ανοιχτο αποψε.Αρχιδια κλειστο ηταν λεω δε γαμεις πανε στις Μουσες,κλειστες κι αυτες  :headbang:
Σε μια πολη με 1,5 εκατομμυριο κοσμο ρε παιδια και δεν υπαρχουν μπουζουκια Τριτη βραδυ να παει ενας ανθρωπος να ευχαριστηθει.
Ε χεστε μας....παρακμη σε ολα τα επιπεδα,στο τελος θα μετακομισουμε ολοι στη Λαρισα μπας και σωθουμε  :rolleyes: :grin:

Εισαι ωραιος!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν πρεπει να ειναι καινουρια....η ιζαμπελα η παχουλη που ειχα κι εγω πρωτοπαρει εδω και μετα πηγε και μπροστα στην ανδρεου γεωργιου ειναι,καμια φορα φοραει μποτες,εχει μεγαλη κωλαρα.....μεσα καλη ηταν οταν δοκιμασα

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

-Αχελωου.η Βικυ

[/quote]
Al μιλας για την μαρινα που δουλευει και στο π.ερημιτη;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
δεν πρεπει να ειναι καινουρια....η ιζαμπελα η παχουλη που ειχα κι εγω πρωτοπαρει εδω και μετα πηγε και μπροστα στην ανδρεου γεωργιου ειναι,καμια φορα φοραει μποτες,εχει μεγαλη κωλαρα.....μεσα καλη ηταν οταν δοκιμασα
ειναι μαλλον αυτη που τη δειχνει και στο αλλο σαϊτ απ'οτι βλεπω,που δε λεμε το ονομα του γιατι κανει τζιζ  :grin:

Al μιλας για την μαρινα που δουλευει και στο π.ερημιτη;
ναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom