Βολτα πριν λιγο με μετρια καταθεση στη μιλφ Μαρινα που αποψε ηταν στο Αν.Γεωργιου 30...
μαλακια μου...
Στο Βαρδαρη ειχαμε
-Προμηθεως 5.τη νταρντανουλα Μικαελα με τα μεγαλα βυζια και τα ομορφα ματια.Αυτη πλακα πλακα μου αρεσει,μου θυμιζει και εντονα την Ειρηνη στη φατσα αλλα δε το ρισκαρω να μπω
-Προμηθεως 11.Ελενα ή αλλιως Αλεξανδρα ροναλντινιο
-Σαπφους 8.η ξανθια Μαγια η οποια ειπαμε οτι χαλασε παρα πολυ και εμφανισιακα αλλα κυριως μεσα στο δωματιο
-Τανταλου 9.ειχαν μια καινουρια μου ειπαν αλλα βαρεθηκα να παω να δω
Και ολα τ'αλλα ηταν κλειστα...
Φευγω καρφωτος για Κωλετη και αποφασισμενος να μπω με Ισαμπελα αλλα δεν ηταν και θα λειψει καμια βδομαδα μου ειπαν
Εκει ηταν η Χριστινα η ρωσσοπακιστανη που λετε η οποια ναι μεν ειναι ασχημο μπαζακι αλλα εχει κατι καυλωτικο πανω της αλλα πουλησε πολυ θεωρια για τον εαυτο της στο σαλονι και με χαλασε
-Κατεχακη.μια καινουρια Ιζαμπελα χοντρη με κοιλια και εντελως αδιαφορη και μαζι της η χτικιαρα η τσατσα με τα γυαλια η οποια συνεχιζει να σπαει αρχιδια.Μεχρι εξω στο αμαξι ηρθε μαζι μου για να μου οτι την αδικω την κοπελα
-Φριξου 13.πολυ σεξυ αποψε η Εμμα με μια καλτσοδετα στο ενα ποδι και καυλιαρικα τακουνια.Η τσατσα η καυλιαρα μας επεστρεψε
-Φριξου 15.η Χριστινα η ψηλη η ξεδοντιαρα
-Αχελωου.η Βικυ
-Νικ.Ουρανου 1α.η αδυνατη μικροσκοπικη Αντζελα
-Αν.Γεωργιου 52.η ξινοΕρρικα το μοντελο ξαναγυρισε
-Αν.Γεωργιου 21.εδω παραλιγο να εχουμε συρραξη...παρκαρω ακριβως απ'εξω με σκοπο να παω και στα 3 εκει γυρω.Κατευθυνομαι προς το 52 αλλα βλεπω οτι η τσατσα του 21 βγαινει εξω οποτε την ρωταω ποια κοπελα εχει...Τι το'θελα?...και τι σε νοιαζει ποια εχει αφου πας στο αλλο...και αρα δε θες να μπεις...και κουνουσε και το κεφαλι της σαν αγανακτισμενη...η Γκρετα ειναι μεσα ρωταω εγω...τι σε νοιαζει τη Γκρετα θελεις μηπως
εκει λιγο αρχισα να φορτωνω και πλεον την ρωταω με αγριο υφος αν εχει σκοπο να μου πει ποια δουλευει.Ελα μεσα να δεις μου λεει...η κοπελιτσα ηταν συμπαθητικη,ομορφη νταρντανουλα με μεγαλα βυζια.Κανω να φυγω και αρχιζει παλι τις μαλακιες το ζωον η τσατσα,κουνουσε το κεφαλι στο στυλ σας ξερουμε εσας και με ακολουθησε μεχρι εξω και μουρμουριζε απο πισω μου
Πολυ σωστα εγραψε καποιος προχθες οτι η συγκεκριμενη μεσα στις επομενες μερες θα μαζεψει σφαλιαρες απο καποιον.Ειναι δεδομενο...Και επειδη η κυρια Αφρο της Κωλετη μας διαβαζει και πλασαρεται και ως ιδιοκτητρια απο τις τσατσαδες της αλυσιδας καλο θα ηταν να τη σουταρει αυτη απο μονη και απο αυριο κιολας αν γινεται
-Αν.Γεωργιου 30.Η Μαρινα η Ρωσσιδα μιλφ.Μου'κανε κατι γλυκες στο σαλονι,γιατι δεν περνας ποτε μαζι μου ειμαι πολυ καλη και τετοια.Η αληθεια ειναι οτι την εχω απορριψει απειρες φορες,πριν 3 χρονια ειχα περασει καλα μαζι της και λεω αντε ας μπω.
Ρωταω τιμες προγραμματων την τσατσα στο σαλονι με τη Μαρινα μπροστα και μου λεει το 69 με γυμνο τσιμπουκι στα 70ε
καληνυχτα γεια σας λεω και κανω να φυγω αλλα πεταγεται η Μαρινα και μου λεει περνα με 40ε αφου εισαι παλιος πελατης
Η τσατσα στραβωσε ασχημα κι ενω ειμαι ηδη στο δωματιο και ετοιμος να πληρωσω με ξαναρωταει τι προγραμμα πηρα και ξαναρωταει και τη Μαρινα τι τιμη μου ειπε.Αφου το εμπεδωσε και εκλεισα την πορτα αρχισε ενας εντονος διαλογος μεταξυ τους προφανως για την τιμη απ'οσο καταλαβα.Δηλαδη αυτη η τσατσα με ολα της τα σωστα ηθελε 70ε για 69 γι'αυτο το απιστευτο ανω των 50 ετων μπαζο
Μακρυγορω λιγο για να καταλαβετε ακομα μια φορα για ποσο μαλακες μας εχουν δηλαδη
Τελοσπαντων μες το δωματιο μετρια πραματα,πολυ επιθετικη πιπα και επιφανειακη με απειρο σαλιο σε βαθμο αηδιας δηλαδη,χαμηλο αρχιδογλειψιμο,κατι πουτσοσφαλιαρες πολυ επιφανειακα που το εκανε αυτη,καβαλημα απο πανω με το κρεβατι ετοιμο να διαλυθει και τελικα στησιμο απο κατω οπου εκανε την υπομονη της,καποια στιγμη νομισα οτι πεθανε κιολας και την κουνησα να δω αν αναπνεει
.Τιποτα...πολυ μετρια και τυπικα πραματα και φυσικα δε την εγλειψα διοτι απο τα βυζια και κατω δε βλεπεται.Τι κοιλιες,τι σαμπρελες,τι κυτταριτιδες,τι μαυρες ουλες απο λιποπλαστικη μαλλον...
Μαλακια μου επρεπε να παω στη Βερονικα ή να φυγω.
Και το τελευταιο μου παραπονο...Αφου δεν ευχαριστηθηκε το λαϊκο παληκαρι ειχε ορεξη για ουισκακι και τελι.Φευγω λοιπον απο κει και παω για το Χαραμα που υποτιθεται ειναι ανοιχτο αποψε.Αρχιδια κλειστο ηταν λεω δε γαμεις πανε στις Μουσες,κλειστες κι αυτες
Σε μια πολη με 1,5 εκατομμυριο κοσμο ρε παιδια και δεν υπαρχουν μπουζουκια Τριτη βραδυ να παει ενας ανθρωπος να ευχαριστηθει.
Ε χεστε μας....παρακμη σε ολα τα επιπεδα,στο τελος θα μετακομισουμε ολοι στη Λαρισα μπας και σωθουμε
Απογοητευτηκα δυστυχως και ειχα πολλα κεφια αποψε :- :-