Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (9 μέλη και 75 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4392467#msg4392467 date=1362168652]
τιν λιλη λες
[/quote]
Μπορεί, δεν θυμάμαι όνομα αλλά σε καρφώνει στα μάτια και σου τουρλώνει το κωλαράκι της.
Όμορφο μωρό αλλά προτιμώ τις σέξι καμπύλες.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Φίλοι θα σας κουράσω με την ερώτηση που θα ξανακάνω αλλά την μιλφ Χριστίνα την έχει πετύχει κανείς, έχει εξαφανιστεί, είχα ρωτήσει στο μαγαζί που δούλευε τελευταία αλλά η τσατσά  δεν με κατατόπισε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε σεις μ'εχει προβληματισει κατι που το σκεφτομαι τον τελευταιο καιρο...

Η μια μαζευει καμια 500ε τη βραδια και τα χωνει ολα στα αδεσποτα της Βουλγαριας,η αλλη ξεσκιζεται απ'τον κωλο ολη μερα και τα στελνει ολα στη Ρουμανια για να χτισει σπιτι στα παιδια της,η αλλη δουλεψε μια τριετια και πηγε στη Ρωσσια και αγορασε τουριστικο λεωφορειο απ'οτι εμαθα...και ποσες αλλες τετοιες περιπτωσεις

Μηπως κανουμε μεγαλο εγκλημα κατα της πατριδας μας ειδικα αυτη την εποχη?Ολο το χρημα εξω φευγει...
Εγω παλι συμπληρωνω σχεδον ενα μηνα αποχης απο τα μπουρδελα και στ'αρχιδια μου,εχω μια συλλογη καμια 1000 dvd τσοντες και ξεκινησα να τα βλεπω.Βλεπω κατι μουναρες Μοανα Ποτζι,Τερεζα Ορλοφσκι με τις τριχωτες μουναρες τους και τρελενομαι  :bigdick: :bigdick:

Σοβαρα το λεω μηπως πρεπει να αναθεωρησουμε τις αποψεις μας.Ή τουλαχιστον να γαμαμε αυτες που ειναι μονιμες εδω.Αλλα ποιες ειναι αυτες? :grin:
σε πολυ γενικες γραμμες τις ιδιες σκεψεις κανω και εγω τον τελευταιο χρονο

λιγο η κριση,λιγο οι μισθοι μας που πιανουν καθε μερα πατο και η ανεργια για καποιους,λιγο η πτωση του επιπεδου της πορνειας στην Ελλάδα που ακολουθει μοιραια την υφεση μας ως χωρα και μας καθιστα μη  ευνοικο προορισμο για πορνοτραφφικινγκ και πορνες επιπεδου που θελουν να βγαλουν χρημα γρηγορα οπως βγαζαν πριν πεντε χρονια....

....ολα αυτα μαζι με την αναμενομενη συν τω χρονω βαρεμαρα και τον κορεσμο καθοτι αισιως μετραμε αρκετες εκατονταδες καταθεσεις(εξαλλου και η μπουρδελοτσαρκα ενα χομπι ειναι ισως και ενα ακομη παθος που κολλας σαν τα ναρκωτικα και τον τζογο) μας εχουν κανει να απομακρυνθουμε απο την πρωτη φλογα και το παθος οταν ξεκινησαμε να ασκουμε το αγαπημενο μας χομπι.....

τελικα  τρια χρονια μετα δικαιωνεται ο ντεκερ που ελεγε για αποχη και εβγαζε μανιφεστα  :grin:

που χαθηκε αυτο το παιδι παρεπιπτοντως;παντρευτηκε;ο δοκιμαζω ισως ξερει να μας πει....τελος παρενθεσης

δεν το συζητω δε για τις ενημερωσεις στο σαιτ....εκει κι αν εχει φθαρει πλεον το πραγμα.....γραφεις μια κριτικη και αισθανεσαι οτι πρεπει να κρατησεις ισορροπιες,να μην χρειαστει να απολογηθεις γιατι εσυ δεν περασες καλα ,να εισαι διακριτικος ,να μην θιξεις καμια πουτανα και στην πει ο νταβας και τα κλωνονικς οτι εισαι σαδιστης ανωμαλος ή δεν σου σηκωνεται,να μην καταλαβουν ποιος εισαι απο τα συμφραζομενα,μην σου την πεσει κανενας εστω και για να γραψεις κατι καλο για την κοπελα-πραγμα που ομολογω σε μενα εχει τυχει- κλπ κλπ....εμεις προλαβαμε και λιγο την αγνη εποχη του σαιτ τουλαχιστον

ολα τα τιμημενα νικς του φορουμ εξαλλου δειχνουν σημεια υφεσης και κουρασης να το πω;αηδιας ;δεν ξερω....ο τζο βαρεθηκε να μας δινει χρωμα με τα σκιτσα του αλλα ισως φταιμε κι εμεις καπου μπορει να τον αποπηραμε για πλακα,ο καραμαν που δεν υπηρχε κοπελα που να μην την ξερει κανει σποραδικα πλεον καταθεσεις,ο μαανες κι αυτος δεν κανει πια συχνες πιπινοπορνοκαταδρομες,εσυ που εκανες θρυλικες βολτες εχεις καιρο να γραψεις,ο γκειμοβερ αφαντος,χασαμε και τον στελιο77 τον ανητιρρησια :grin: :grin:

δεν βλεπω και δυνατο νεο αιμα να μπαινει πλην λιγων εξαιρεσεων....πολλα αγνωστα νικς με λιγα μηνυματα, μερικα σιγουρα κανουν κλωνοδιαλογους ερωτοαπαντησεων για διαφημιστικους σκοπους οπως ο manowar υποψιαζεται.....κριση και παρακμη...

τεσπα θα δειξει ο χρονος που παμε.... :(

ΥΓ ΑΛ δεν πιστευω να ψηφισες και συ χρυση αυγη και σου ρθαν ολες αυτες οι ιδεες; :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ΥΓ ΑΛ δεν πιστευω να ψηφισες και συ χρυση αυγη και σου ρθαν ολες αυτες οι ιδεες; :grin:
σιγα μη ψηφισω αυτα τα ζωα...

απλα εκανα καποιες βολτες στην αγορα τωρα τελευταια και προβληματιστηκα.Που θα παει αυτο το πραμα δηλαδη?...καθε φορα που κατεβαινω κεντρο βλεπω κι αλλα μαγαζια κλειστα,οσους γνωστους εχω στον ιδιωτικο τομεα οι περισσοτεροι ειναι απληρωτοι και απελπισμενοι,απο επωνυμα brands ρουχων εχουν μεινει τα μισα στην αγορα,την αλλη φορα πηγα Παρασκευη στο Οπα οπα και ειχε μεσα 10 ατομα ολα κι ολα και κατα την επιστροφη μου η οδος Λαγκαδα ηταν ερημη...
Ε που θα παει αυτο δηλαδη?και απο την αλλη εχεις την αλλη που μαζευει ολο το πακετο και ολη μερα ποσταρει στο fb πως θα σωθουν τα αδεσποτα της Βουλγαριας  :jerking:

Και φυσικα ολη αυτη η νοοτροπια που εχει επικρατησει στον αγοραιο ερωτα οτι δηλαδη μας κανουν και χαρη.Σε ενα πληθος 70 κοριτσιων δηλαδη στους οικους ανοχης ειναι καταντια το να υπαρχουν και 8 σωστες και να χαιρομαστε κι απο πανω.

ο ντεκερ τωρα δικαιωνεται απλα οταν μας τα ελεγε αυτα τον κοροϊδευαμε.Εβλεπε μπροστα η κουφαλα :2funny: :2funny:

Το γουστο μου στις τσοντες δε το σχολιασες :grin: :grin:
Μια γυναικαρα σα τη Μοανα με τριχωτο μουνι δε μπορουμε να βρουμε δηλαδη κι εμεις?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
και μιας και μιλαμε για τριχωτα μουνια πως ειπαμε οτι λεγεται πλεον η παλια Βανεσα η Ρωσσιδα που δουλευε Προμηθεως 25 και αργοτερα στη Μαντζαρου?
Η Ελενη απο τα τριδυμα μηπως?...καλο κοριτσι ηταν αυτο

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
και μιας και μιλαμε για τριχωτα μουνια πως ειπαμε οτι λεγεται πλεον η παλια Βανεσα η Ρωσσιδα που δουλευε Προμηθεως 25 και αργοτερα στη Μαντζαρου?
Όντως τα πράγματα είναι άθλια αλλά ποιος μπορεί να ξεκολλήσει από αυτές και να απέχει σθεναρά.
Παρεμπιπτόντως ποια Ελένη αυτή που δηλώνει Τσεχα, έχουμε λεπτομέρειες για αυτήν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το γουστο μου στις τσοντες δε το σχολιασες :grin: :grin:
Μια γυναικαρα σα τη Μοανα με τριχωτο μουνι δε μπορουμε να βρουμε δηλαδη κι εμεις?
μοανα και laura angel αξιες σταθερες......και μουνακι με τριχα (οχι πολυ αλλα αξυριστο ,να γρατσουναει) γουσταρω κι εγω.....παλια καλη Δαναή ας πουμε :grin:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
που χαθηκε αυτο το παιδι παρεπιπτοντως;παντρευτηκε;ο δοκιμαζω ισως ξερει να μας πει....τελος παρενθεσης

Θα το φάει η δουλειά αυτό το παιδί... Έχει κόψει και τις πολλές βόλτες απ' όσο ξέρω... Σαν πολλούς από μας εδώ μέσα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αφου σας ειπα τις θεωριες μου λοιπον εκανα μια τσαρκα αποψε και τελικα ενεδωσα στα ναζια της Τζουλιας στο Προμηθεως 5 με την οποια ειχα περασει πολυ καλα προ μηνος περιπου.Δικαιολογουμαι ομως γιατι εκανα 25 μερες αποχη και λεω να το επαναλαβω.Βεβαια αποψε δεν ειχα τον ιδιο ενθουσιασμο,δεν ειχα και πολυ ορεξη να μπω,με προβληματιζαν ολα αυτα που σας ειπα και παραπανω,δεν ημουν αποδοτικος αλλα οπως και να'χει η κοπελα εχει πολυ φιλοτιμο και τιμαει τον πελατη

-Νικ.Ουρανου 26.η Μαρα με ασπρες μποτες ως το γονατο.Ποιος τη γαμαει ομως τη Μαρα η τσατσα ειναι το θεμα μας  :bigdick: :bigdick:...Της ειπα λοιπον οτι εχει μεγαλο φαν κλαμπ πλεον,απορησε αλλα εδειξε να γουσταρει...'δηλαδη τι λενε για μενα'...οτι εισαι πολυ ωραια γυναικα και σε προτιμουν αντι για την κοπελα και πρεπει κατι να κανεις για τους θαυμαστες σου  :P.Γελασε πονηρα...'μα τωρα στα γεραματα'...ε οχι και γεραματα εσυ εισαι κοριτσακι της ειπα :rolleyes:.Τελοσπαντων εδειξε ενδιαφερον για το σαϊτ και σιγουρα της αρεσε πολυ η ιδεα οτι την γουσταρουμε γι'αυτο προτεινω οσοι πηγαινετε να της τα ριχνετε στην ψυχρα και να της λετε τα ιδια μπας και κατρακυλησει κι αυτη...
-Νικ.Ουρανου 1α.η Αντζελα η μελαχρινη η πολυ αδυνατη
-Νικ.Ουρανου 1β.η Εβελινα
-Τσουκαλα Νο 2.η Εμμανουελα η ξανθια ψηλη πολυ αδυνατη απο Βαρδαρη
-Τσουκαλα Νο 1.η Ελενη η Τσεχα ειπε η αγενεστατη τσατσα που βαριοταν να μιλησει και παρεμπιπτοντως δουλευε πολυ καιρο στο Τανταλου 14.Τυχαιο...δε νομιζω :birdman:
Δε την ειδα ομως ηταν μεσα και φυσικα δεν επανηλθα
-Φριξου 14.η προσωποποιηση της ασχημιας η Γιασμιν
-Φριξου 15.ξανθια προ μιλφ Βικτωρια η οποια ηταν πολυ καλη στο σαλονι,μου'δειξε και τα ομορφα βυζια της και η τσατσα επεμενε πολυ για την αποδοση της.Λεει και τιποτα μεσα ή μουφα?
-Φριξου 13.η Αλινα η οποια ηταν καυλιαρα αποψε και την επεφτε σε ολους στο σαλονι
-Μινωταυρου.η Βουλγαρα Ναταλια ενα μικρο κοριτσακι ξανθο,με φοβισμενη φατσα και σαν οδοντογλυφιδα.Πανω απο 40 κιλα αποκλειεται να ειναι και το απλο πλεον ξεκιναει απο 40ε.Κι εδω εχουμε καινουρια τσατσα στη δουλεια,Ελληνιδα και καυλιαρα με κολαν και βυζαρες σε καλη θεα η οποια το'παιζε και πολυ επικοινωνιακη
-Κωλετη.Ισαβελα
-Κατεχακηη θεα μου η Βικυ η Ουκρανη  :smitten: :smitten: αλλα παλι μ'αυτο το κρυοκωλο,σνομπ υφακι γαμω το μπελα της...πρωτη φιρμα επρεπε να'ναι αλλα δε μ'ακουει
-Μαντζαρου 10.καινουρια νεαρη Ρωσσιδα ονοματι Μαγια,ξανθια βλακοφατσα που μοιαζει πολυ με την κομοδινοπουλου αφου νομισα οτι ειναι αυτη αλλα δεν ταιριαζαν τα βυζια
-Μαντζαρου 1.Μιλφ Αννα
-Αν.Γεωργιου 21.Μονικα με τα σιλικονατα βυζια
-Προμηθεως 25.Λουιζα
-Προμηθεως 19.ξανθια ψηλη νταρντανουλα η οποια κατι μου θυμιζε αλλα δε μπορεσα θυμηθω τι
-Προμηθεως 14.Ιλονα αλλα δε την ειδα
-Προμηθεως 11.Ελενη λεει η τσατσα και βγαινει και ειναι η Αλεξανδρα η ροναλντινιο...ρε Αλεξανδρα εσυ την λεω,τι κανεις?σε ξερω απο διπλα...'οχι δε με ξερεις εγω πρωτη φορα δουλευω εδω δεν ειμαι η Αλεξανδρα'...βρε με δουλευεις αστις μαλακιες αφου σε ξερω σου λεω...'οχι δε με ξερεις δεν εχω δουλεψει ποτε διπλα στο 5 ελα αυριο και θα δεις οτι ειναι αλλη η Αλεξανδρα'...πεταγεται και η μαλακω η τσατσα και λεει μηπως ειναι αδερφη της αυτη που ξες εσυ  :2funny: :2funny: Γιατι λεω διδυμες ειναι  :2funny: ειναι αυτο που σας ελεγα και πριν οτι μας θεωρουν μαλακες  :jerking: :jerking: Τι νοημα εχει τωρα να το παιξει οτι δε την ξερουμε αφου την ξερουμε γαμω το κερατο μου?
-Σαπφους 5.η Μπαρμπι,ξανθο μικροκαμωμενο με τελειο κορμακι καλα βυζια,συμπαθητικη φατσουλα και κωλαρακι στα 50ε
-Σαπφους 8.η καριολα η Λαουρα
-Τανταλου 9.η Αλεξανδρα το ομορφο μελαχρινο πιπινακι

Αχελωου και Βιλα Ερωτικα ηταν αδυνατο το παρκαρισμα αφου γινοταν της πουτανας απο αυτοκινητα και πουλμαν.Για Αν.Γεωργιου ουτε λογος φυσικα...Σακηηηηηη :dancing:
Εντυπωση μου'κανε η νεκρα του Βαρδαρη τουλαχιστον την ωρα που βρεθηκα εγω εκει και παρομοια αλλα καπως καλυτερη απο αποψη κινησης τουλαχιστονη κατασταση στα στουντιο

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
-Νικ.Ουρανου 26.η Μαρα με ασπρες μποτες ως το γονατο.Ποιος τη γαμαει ομως τη Μαρα η τσατσα ειναι το θεμα μας  :bigdick: :bigdick:...Της ειπα λοιπον οτι εχει μεγαλο φαν κλαμπ πλεον,απορησε αλλα εδειξε να γουσταρει...'δηλαδη τι λενε για μενα'...οτι εισαι πολυ ωραια γυναικα και σε προτιμουν αντι για την κοπελα και πρεπει κατι να κανεις για τους θαυμαστες σου  :P.Γελασε πονηρα...'μα τωρα στα γεραματα'...ε οχι και γεραματα εσυ εισαι κοριτσακι της ειπα :rolleyes:.Τελοσπαντων εδειξε ενδιαφερον για το σαϊτ και σιγουρα της αρεσε πολυ η ιδεα οτι την γουσταρουμε γι'αυτο προτεινω οσοι πηγαινετε να της τα ριχνετε στην ψυχρα και να της λετε τα ιδια μπας και κατρακυλησει κι αυτη...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Αλητεεες....

-Προμηθεως 19.ξανθια ψηλη νταρντανουλα η οποια κατι μου θυμιζε αλλα δε μπορεσα θυμηθω τι
Η Σονια ηταν βρε! Εγινε ξανθια :)

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
χωρις πολλα πολλα.. μετα απο ξενυχτι και χοντρη ξενερα της τελευταιας στιγμης, στοχευμενη τσαρκα στο βαρδαρη και διπλη καταθεση χωρις πολυ ( βλεπε καθολου ) ψαξιμο... 1ο το πρασινο σπιτι που ηταν το μονο ανοιχτο ( μιλαμε για 8 το πρωι αδερφια )... μια χριστινα.. ξανθια, καλο σωματακι, απο ρουμανια νομιζω με ειπε, συμπαθης και ομιλιτικη και αξιοπρεπες γαμησι στα 25Ευρω.. καλη αλλα ως εκει δεν νομιζω να την ξανατιμησω..  μετα ( ε ναι ειχα πολλες κ**λες ) ειχαν ανοιξει κ τ αλλα κ ειπα να κανω γυρα... αλλα δεν.. στο πρωτο που μπηκα, το 1ο αριστερα στην πρωμηθεως οπως κατεβαινεις τη Σαπφους, ηταν μια που μου συστηθηκε σαν Ελενα ( μαγκες ΚΟΒΩ ΤΗΝ Π**ΤΣΑ ΜΟΥ οτι ηταν η Αλεξαντρα η ροναλτινια, ή εχει διδυμη αδερφη.. ) ... η τυπισσα μ εκανε απιστευτο γ**ησι με γλωσσοφιλα και χαδια παντου ( ημουν το ποδαρικο της οπως ειπε ) , φοβερο τσιμπουκι και κολαρα βυζαρα απ τις λιγες... κι εκει 25Ευρω.. θα την ξανατιμησω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ..  σορρυ μαγκες αν δεν βγαζετε κ πολλη ακρη αλλα ακομα ειμαι κομματια απ το ξενυχτι και την ηττα...

vre7876

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
-Προμηθεως 11.Ελενη λεει η τσατσα και βγαινει και ειναι η Αλεξανδρα η ροναλντινιο...ρε Αλεξανδρα εσυ την λεω,τι κανεις?σε ξερω απο διπλα...'οχι δε με ξερεις εγω πρωτη φορα δουλευω εδω δεν ειμαι η Αλεξανδρα'...βρε με δουλευεις αστις μαλακιες αφου σε ξερω σου λεω...'οχι δε με ξερεις δεν εχω δουλεψει ποτε διπλα στο 5 ελα αυριο και θα δεις οτι ειναι αλλη η Αλεξανδρα'...πεταγεται και η μαλακω η τσατσα και λεει μηπως ειναι αδερφη της αυτη που ξες εσυ  2funny 2funny Γιατι λεω διδυμες ειναι  2funny ειναι αυτο που σας ελεγα και πριν οτι μας θεωρουν μαλακες  Jerking Off Jerking Off Τι νοημα εχει τωρα να το παιξει οτι δε την ξερουμε αφου την ξερουμε γαμω το κερατο μου?

Καλά φίλε αυτός παίζει να είναι από τους πιο cult διαλόγους που έχω διαβάσει! Η επιμονή της τσατσάς όλα τα λεφτά...

Επισκέπτης
-Προμηθεως 11.Ελενη λεει η τσατσα και βγαινει και ειναι η Αλεξανδρα η ροναλντινιο...ρε Αλεξανδρα εσυ την λεω,τι κανεις?σε ξερω απο διπλα...'οχι δε με ξερεις εγω πρωτη φορα δουλευω εδω δεν ειμαι η Αλεξανδρα'...βρε με δουλευεις αστις μαλακιες αφου σε ξερω σου λεω...'οχι δε με ξερεις δεν εχω δουλεψει ποτε διπλα στο 5 ελα αυριο και θα δεις οτι ειναι αλλη η Αλεξανδρα'...πεταγεται και η μαλακω η τσατσα και λεει μηπως ειναι αδερφη της αυτη που ξες εσυ  :2funny: :2funny: Γιατι λεω διδυμες ειναι  :2funny: ειναι αυτο που σας ελεγα και πριν οτι μας θεωρουν μαλακες  :jerking: :jerking: Τι νοημα εχει τωρα να το παιξει οτι δε την ξερουμε αφου την ξερουμε γαμω το κερατο μου?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αλ είσαι άπεχτος  καλά τα είπες η γυναίκα-η τσατσά- μου βγάζει κάτι σε Αντζελινα Τζολι  το θέμα είναι ότι την άλλη φορά θα της τα ρίξω και εγώ αφού πλέον δεν θα φρικάρει.
Εξακολουθώ να θέλω ενημέρωση για την Ελένη την Τσέχα στα τρίδυμα που με έχει κεντρίσει το ενδιαφέρων, ξέρει κάποιος κάτι.

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Την Βανέσσα-Νατάσσα θα λες. Κοκκινομάλλα με τριχωτό-φουντωτό μουνάκι που της έβαζες δάχτυλο και έλεγε με αναστεναγμούς πουλλλύ ζεστό είναι το χέρι σου..    Δουλεύει ακόμα αυτή ξέρουμε?    :think:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Όταν μιλούσαμε εγώ κι ο φίλος μου ο Deker για αποχή και μανιφέστα κανεις δε μας στήριζε.  :tickedoff: :tickedoff: Τώρα σίγουρα φίλε gl τα πράγματα έχουν παρέρθει σε μια παρατεταμένη παρακμή που δε βλέπω να έχει τελειωμό.  :'( :'( Ίσως, λέω ίσως , αν κάναμε πράξη τα λόγια του Deker τώρα να βρισκόμασταν σε καλύτερη μοίρα με 20 ευρα παντού, φουλ προγράμματα, και να μη πανηγυρίζαμε επειδή το απλό πήγε σε μερικά στα 25 για 10 λεπτά υπόθεση με τη τσατσά να κάνει σινιάλα απόξω για να τελίωνει η κοπέλα σύντομα..... :-

kotsaras1979

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια καλησπερα.......... :helpplea:
οφ τοπικ!!
σασ παρακαλω πειτε μου αν μπορω να αλλαξω το νικ ναμε μου!!
γαμοτο προσπαθω να βρω τροπο κ δεν μπορω!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Στην τελαυταια μου βολτα,η Ροναλντινιο-Αλεξανδρα μου παρουσιαστηκε επισης για Ελενα,μαλιστα μου επιτεθηκε στο σαλονι κ αρχησε να με πιανει τον πεοντα...αλλα απ οτι θυμαμαι οταν την ειχα παρει στο Πρασινο ηταν σκετο κομοδινο,χαλια υπηρεσιες,αεροπιπα κτλ,κτλ...της εριξα ακυρο κ εφυγα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Η Σονια ηταν βρε! Εγινε ξανθια :)
α μπραβο ρε αυτη ηταν...μα την καριολα εφαγα το κεφαλι μου να θυμηθω και μαλιστα ψιλοειρωνευτηκε οταν εφυγα

Ναι αλλα στο Αχελωου ποια να ηταν τοτες? :think: :think:

Την Βανέσσα-Νατάσσα θα λες. Κοκκινομάλλα με τριχωτό-φουντωτό μουνάκι που της έβαζες δάχτυλο και έλεγε με αναστεναγμούς πουλλλύ ζεστό είναι το χέρι σου..    Δουλεύει ακόμα αυτή ξέρουμε?    :think:
ναι αυτη ειναι καποιος εγραψε οτι δουλευει εκει αλλα με αλλο ονομα

Στην τελαυταια μου βολτα,η Ροναλντινιο-Αλεξανδρα μου παρουσιαστηκε επισης για Ελενα,μαλιστα μου επιτεθηκε στο σαλονι κ αρχησε να με πιανει τον πεοντα...αλλα απ οτι θυμαμαι οταν την ειχα παρει στο Πρασινο ηταν σκετο κομοδινο,χαλια υπηρεσιες,αεροπιπα κτλ,κτλ...της εριξα ακυρο κ εφυγα...
βρε ενταξει εγω μια φορα την πηρα και ηταν καλη αλλα αυτο ειναι πολυ μαλακια να θελουν να σε βγαλουν τρελο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom