αφου σας ειπα τις θεωριες μου λοιπον εκανα μια τσαρκα αποψε και τελικα ενεδωσα στα ναζια της Τζουλιας στο Προμηθεως 5 με την οποια ειχα περασει πολυ καλα προ μηνος περιπου.Δικαιολογουμαι ομως γιατι εκανα 25 μερες αποχη και λεω να το επαναλαβω.Βεβαια αποψε δεν ειχα τον ιδιο ενθουσιασμο,δεν ειχα και πολυ ορεξη να μπω,με προβληματιζαν ολα αυτα που σας ειπα και παραπανω,δεν ημουν αποδοτικος αλλα οπως και να'χει η κοπελα εχει πολυ φιλοτιμο και τιμαει τον πελατη
-Νικ.Ουρανου 26.η Μαρα με ασπρες μποτες ως το γονατο.Ποιος τη γαμαει ομως τη Μαρα η τσατσα ειναι το θεμα μας
...Της ειπα λοιπον οτι εχει μεγαλο φαν κλαμπ πλεον,απορησε αλλα εδειξε να γουσταρει...'δηλαδη τι λενε για μενα'...οτι εισαι πολυ ωραια γυναικα και σε προτιμουν αντι για την κοπελα και πρεπει κατι να κανεις για τους θαυμαστες σου
.Γελασε πονηρα...'μα τωρα στα γεραματα'...ε οχι και γεραματα εσυ εισαι κοριτσακι της ειπα
.Τελοσπαντων εδειξε ενδιαφερον για το σαϊτ και σιγουρα της αρεσε πολυ η ιδεα οτι την γουσταρουμε γι'αυτο προτεινω οσοι πηγαινετε να της τα ριχνετε στην ψυχρα και να της λετε τα ιδια μπας και κατρακυλησει κι αυτη...
-Νικ.Ουρανου 1α.η Αντζελα η μελαχρινη η πολυ αδυνατη
-Νικ.Ουρανου 1β.η Εβελινα
-Τσουκαλα Νο 2.η Εμμανουελα η ξανθια ψηλη πολυ αδυνατη απο Βαρδαρη
-Τσουκαλα Νο 1.η Ελενη η Τσεχα ειπε η αγενεστατη τσατσα που βαριοταν να μιλησει και παρεμπιπτοντως δουλευε πολυ καιρο στο Τανταλου 14.Τυχαιο...δε νομιζω
Δε την ειδα ομως ηταν μεσα και φυσικα δεν επανηλθα
-Φριξου 14.η προσωποποιηση της ασχημιας η Γιασμιν
-Φριξου 15.ξανθια προ μιλφ Βικτωρια η οποια ηταν πολυ καλη στο σαλονι,μου'δειξε και τα ομορφα βυζια της και η τσατσα επεμενε πολυ για την αποδοση της.Λεει και τιποτα μεσα ή μουφα?
-Φριξου 13.η Αλινα η οποια ηταν καυλιαρα αποψε και την επεφτε σε ολους στο σαλονι
-Μινωταυρου.η Βουλγαρα Ναταλια ενα μικρο κοριτσακι ξανθο,με φοβισμενη φατσα και σαν οδοντογλυφιδα.Πανω απο 40 κιλα αποκλειεται να ειναι και το απλο πλεον ξεκιναει απο 40ε.Κι εδω εχουμε καινουρια τσατσα στη δουλεια,Ελληνιδα και καυλιαρα με κολαν και βυζαρες σε καλη θεα η οποια το'παιζε και πολυ επικοινωνιακη
-Κωλετη.Ισαβελα
-Κατεχακηη θεα μου η Βικυ η Ουκρανη
αλλα παλι μ'αυτο το κρυοκωλο,σνομπ υφακι γαμω το μπελα της...πρωτη φιρμα επρεπε να'ναι αλλα δε μ'ακουει
-Μαντζαρου 10.καινουρια νεαρη Ρωσσιδα ονοματι Μαγια,ξανθια βλακοφατσα που μοιαζει πολυ με την κομοδινοπουλου αφου νομισα οτι ειναι αυτη αλλα δεν ταιριαζαν τα βυζια
-Μαντζαρου 1.Μιλφ Αννα
-Αν.Γεωργιου 21.Μονικα με τα σιλικονατα βυζια
-Προμηθεως 25.Λουιζα
-Προμηθεως 19.ξανθια ψηλη νταρντανουλα η οποια κατι μου θυμιζε αλλα δε μπορεσα θυμηθω τι
-Προμηθεως 14.Ιλονα αλλα δε την ειδα
-Προμηθεως 11.Ελενη λεει η τσατσα και βγαινει και ειναι η Αλεξανδρα η ροναλντινιο...ρε Αλεξανδρα εσυ την λεω,τι κανεις?σε ξερω απο διπλα...'οχι δε με ξερεις εγω πρωτη φορα δουλευω εδω δεν ειμαι η Αλεξανδρα'...βρε με δουλευεις αστις μαλακιες αφου σε ξερω σου λεω...'οχι δε με ξερεις δεν εχω δουλεψει ποτε διπλα στο 5 ελα αυριο και θα δεις οτι ειναι αλλη η Αλεξανδρα'...πεταγεται και η μαλακω η τσατσα και λεει μηπως ειναι αδερφη της αυτη που ξες εσυ
Γιατι λεω διδυμες ειναι
ειναι αυτο που σας ελεγα και πριν οτι μας θεωρουν μαλακες
Τι νοημα εχει τωρα να το παιξει οτι δε την ξερουμε αφου την ξερουμε γαμω το κερατο μου?
-Σαπφους 5.η Μπαρμπι,ξανθο μικροκαμωμενο με τελειο κορμακι καλα βυζια,συμπαθητικη φατσουλα και κωλαρακι στα 50ε
-Σαπφους 8.η καριολα η Λαουρα
-Τανταλου 9.η Αλεξανδρα το ομορφο μελαχρινο πιπινακι
Αχελωου και Βιλα Ερωτικα ηταν αδυνατο το παρκαρισμα αφου γινοταν της πουτανας απο αυτοκινητα και πουλμαν.Για Αν.Γεωργιου ουτε λογος φυσικα...Σακηηηηηη
Εντυπωση μου'κανε η νεκρα του Βαρδαρη τουλαχιστον την ωρα που βρεθηκα εγω εκει και παρομοια αλλα καπως καλυτερη απο αποψη κινησης τουλαχιστονη κατασταση στα στουντιο