Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
α μπραβο ρε αυτη ηταν...μα την καριολα εφαγα το κεφαλι μου να θυμηθω και μαλιστα ψιλοειρωνευτηκε οταν εφυγα

Ναι αλλα στο Αχελωου ποια να ηταν τοτες? :think: :think:
Η Μία ή Ντιαννα. Σχιστοματα με τελευταιες εμφανισεις στο Ερως 16.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Ρε σεις μ'εχει προβληματισει κατι που το σκεφτομαι τον τελευταιο καιρο...

Η μια μαζευει καμια 500ε τη βραδια και τα χωνει ολα στα αδεσποτα της Βουλγαριας,η αλλη ξεσκιζεται απ'τον κωλο ολη μερα και τα στελνει ολα στη Ρουμανια για να χτισει σπιτι στα παιδια της,η αλλη δουλεψε μια τριετια και πηγε στη Ρωσσια και αγορασε τουριστικο λεωφορειο απ'οτι εμαθα...και ποσες αλλες τετοιες περιπτωσεις

Μηπως κανουμε μεγαλο εγκλημα κατα της πατριδας μας ειδικα αυτη την εποχη?Ολο το χρημα εξω φευγει...
Εγω παλι συμπληρωνω σχεδον ενα μηνα αποχης απο τα μπουρδελα και στ'αρχιδια μου,εχω μια συλλογη καμια 1000 dvd τσοντες και ξεκινησα να τα βλεπω.Βλεπω κατι μουναρες Μοανα Ποτζι,Τερεζα Ορλοφσκι με τις τριχωτες μουναρες τους και τρελενομαι  :bigdick: :bigdick:

Σοβαρα το λεω μηπως πρεπει να αναθεωρησουμε τις αποψεις μας.Ή τουλαχιστον να γαμαμε αυτες που ειναι μονιμες εδω.Αλλα ποιες ειναι αυτες? :grin:
Εγω ξερω καποια που σπουδαζει την κορη της στην Ρουμανια και αγορασε 3οροφη οικοδομη..και η κορη της θελει να γινει πουτανα!αφου ρε μανα της ειπε βγαζεις τρελα λεφτα!αλλα η γυναικα πραγματικα ΓΑΜΙΕΤΕ στη δουλεια!
Ο ανθρωπος ειναι συμφεροντολογικο πλασμα.και εγω τα εχω σκεφτει ολα αυτα οτι βγαζουμε εξω το συναλλαγμα μας ,οτι δεν μενουν τα λεφτα στην πατριδα ,οτι καποιες τις εχουμε κανει μαγκισες και ξινιζουν κιολας οταν δεν περναμε μεσα στο δωματιο κτλ κτλ..αλλα οταν εχεις γκαβλες ολες αυτες οι σκεψεις απλα προσπερνιουντε..κοιτας να κανεις την δουλεια σου,την αναγκη σου με λιγα λογια κοιτας το ιδιον συμφερον..και οταν βρεις κατα καιρους καμια γκομενα και πηδας τζαμπα τοτε σκεφτεσε ολα τα παραπανω,και ευτυχως η κριση εχει κανει τις γκομενες πολυ ευκολες,ειδικα εδω στη Σαλονικη που ειναι πηχτρα στις παμπτωχες φοιτητριες που ψοφανε μεσα στα κλαμπακια να γνωρισουν εναν να τις κερναει και να τις ικανοποιει

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Την Βανέσσα-Νατάσσα θα λες. Κοκκινομάλλα με τριχωτό-φουντωτό μουνάκι που της έβαζες δάχτυλο και έλεγε με αναστεναγμούς πουλλλύ ζεστό είναι το χέρι σου..    Δουλεύει ακόμα αυτή ξέρουμε?    :think:

Κι εμένα μου έκανε κλικ... Μια κοντούλα με τσιμπουκόχειλα δε λες.
Κανενάς παλιός ας επιβεβαιώσει αν μπορεί ότι πρόκειται γι' αυτήν την Βανέσσα

edit μετά είδα την ενημέρωση από al
ναι αυτη ειναι καποιος εγραψε οτι δουλευει εκει αλλα με αλλο ονομα

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Στην τελαυταια μου βολτα,η Ροναλντινιο-Αλεξανδρα μου παρουσιαστηκε επισης για Ελενα,μαλιστα μου επιτεθηκε στο σαλονι κ αρχησε να με πιανει τον πεοντα...αλλα απ οτι θυμαμαι οταν την ειχα παρει στο Πρασινο ηταν σκετο κομοδινο,χαλια υπηρεσιες,αεροπιπα κτλ,κτλ...της εριξα ακυρο κ εφυγα...
:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: ουστ μακρια

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εγω ξερω καποια που σπουδαζει την κορη της στην Ρουμανια και αγορασε 3οροφη οικοδομη..και η κορη της θελει να γινει πουτανα!αφου ρε μανα της ειπε βγαζεις τρελα λεφτα!αλλα η γυναικα πραγματικα ΓΑΜΙΕΤΕ στη δουλεια!
Ο ανθρωπος ειναι συμφεροντολογικο πλασμα.και εγω τα εχω σκεφτει ολα αυτα οτι βγαζουμε εξω το συναλλαγμα μας ,οτι δεν μενουν τα λεφτα στην πατριδα ,οτι καποιες τις εχουμε κανει μαγκισες και ξινιζουν κιολας οταν δεν περναμε μεσα στο δωματιο κτλ κτλ..αλλα οταν εχεις γκαβλες ολες αυτες οι σκεψεις απλα προσπερνιουντε..κοιτας να κανεις την δουλεια σου,την αναγκη σου με λιγα λογια κοιτας το ιδιον συμφερον..και οταν βρεις κατα καιρους καμια γκομενα και πηδας τζαμπα τοτε σκεφτεσε ολα τα παραπανω,και ευτυχως η κριση εχει κανει τις γκομενες πολυ ευκολες,ειδικα εδω στη Σαλονικη που ειναι πηχτρα στις παμπτωχες φοιτητριες που ψοφανε μεσα στα κλαμπακια να γνωρισουν εναν να τις κερναει και να τις ικανοποιει
H συγκεκριμένη όντως συνάδελφε γαμιέται  και κάνει την δουλειά της καλά και με το παραπάνω αλλά δεν νομίζω να κάνει την κόρη της πουτάνα, μάλλον κομμωτήριο θα ανοίξει τώρα αν θα παρέχει και έξτρα περιποιήσεις το μαγαζί στην χώρα της αυτό είναι κάτι που ξέρουν οι ίδιες.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παδιά σήμερα το βράδυ ποιια προτείνετε? προτίηση σε μπότες και γόβεες..

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
μετα απο πολυ καιρο , επισκεψη και παλι στη θεσ/νικη. πρωτα πηγα στο πλατινουμ και αφου αναψα ειπα να παω σε καποιο στανταρακι μου. 5 η ωρα το πρωι ομως λιγα ηταν ανοιχτα. αφου δεν δουλευε η νατασσα και μιρελα , ημουν αναμεσα σε τζουλια? σαπφους 5 και βερονικα. τελικα πηγα στην βερονικα και περασα σουπερ, μονο που δεν μιλουσε αρκετα, σαν να βαριοταν, ηταν και δυσκολη η ωρα
  μηπως γνωριζεται αν ειναι προσωρινα κλειστα τα σπιτακια ή αν μετακομισαν ή ειχε σχέση με κατι αλλο?
δε θα ηθελα με τιποτα να παω με κοπελα σε οποιοδηποτε σπιτακι , αν ξερω οτι κανει κατι παρα τη θεληση της

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Μικρη βολτα πριν λιγο:

Τσουκαλα 1 Η Ελενη που πρωτη φορα βλεπω. Οχι μοντελο, αλλα θυληκη και χαμογελαστη. Αν δεν ηταν μια πολυ σπαστικη τσατσα, μαλλον θα περνουσα...
Τσουκαλα 2 Η Εμμανουελα γνωστη απο πολλα, με ασχημες κριτικες
Villa Εrotica Η φρεγατα Καρμεν. Εξαιρετικα θυληκη παρουσια...
Κοραβαγκου Η πολυ ομορφη Σαρα!
La femme H ακομα πιο ομορφη Λαρα!
Νικ. Ουρανου 26 Η Μαρα, ομορφοτερη απο ποτε!!

Χααχα..γιατι τις βρισκω ολες ομορφες??? Μα γιατι περασα πολυυ καλα με...
Αν. Γεωργιου 16 την Κασσανδρα. Εξαιρετικη περιπτωση. Αναμενεται κριτικη...

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι, πέρασμα απο αρκετά στούντιο σήμερα και τελικά μετα από καιρό κατάθεση στον βαρδάρη!

Τρίδυμα. Στα τρίδυμα είχαμε τα δύο πρώτα ανοιχτά. Στο πρώτο μια αδιάφορη κοπέλα, ουτε καν όνομα δεν συγκράτησα. Στο δεύτερο η μιλφ ζωη απο τον βαρδάρη.
Ανδρέου Γεωργίου 16. Η κασσάνδρα, μετα τα πλαστικά βυζιά φορα παρτιδά.
Ανδρέου Γεωργίου 30. Εδω δεν είμαι σίγουρος αλλα πρέπει να ηταν η γνωστή μερτσυ.
Ανδρέου Γεωργίου 34. Η λαρα, με 30 απλό. 40 χαλαρό. 50 γυμνό.
Ανδρέου Γεωργίου 50. Μια αντζελα, πρώτη φορα την βλέπω. Φαινόταν πολύ αδύνατη.
Ανδρέου Γεωργίου 52. Εδω μια αρκετά ψηλή και αδύνατη κοπέλα. 30 απλό.
Κοροβάγκου 5. Εκει πήγα νωρις, ήταν η σάρα...μελαχρινή με μακρύ μαλλί, 40 το απλο
Νικηφόρου Ουρανού 26. Η πολύ όμορφη μάρα, στην αρχή δεν την γνώρισα αλλα μετα που με πλησίασε την κατάλαβα.
Φρίξου 13. Η αλίνα, δυνατό μωρό δείχνει. με 30 ξεκινάει.
Φρίξου 14. Η σκυλόφατσα, γιασμην με μαύρα εσώρουχα. 30 απλό, μεχρι 120 τζακούζι!
Φρίξου 15. το κορίτσι που είχα παρει πριν απο δύο εβδομάδες, η βικτωρια με το πολύ όμορφο προσωπάκι.
Φρίξου 9. Η γκαυλιάρα κάρμεν. 40 απλό, 60 γυμνό.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αγαπητοί συνάδελφοι , μετά από πολύ σκέψη και επηρεαζόμενος από αυτά που έγραψαν οι Αλ και gl και ύστερα από χρόνια περιπλάνηση λέω  να ρίξω μια μακρόχρονη αποχή για τους παρακάτω λόγους:
-Bαρέθηκα την κατάσταση στα στούντιο με τσατσάδες που συμπεριφέροντε άξεστα νομίζοντας ότι εργάζονται σε φτηνά μαγαζιά ( υπάρχουν και ορισμένες μετρημένες στα δάχτυλα εξαιρέσεις ) και κοπέλες να ζητούν τρελά λεφτά όταν τους στάζεις 70 η 80 ευρώ για μια ωρίτσα καλής συνεύρεσης  λέγοντας πως είναι λίγα η προτείνοντας ελάχιστο χρόνο αδιαφορώντας η μη γνωρίζοντας πως έξω  αμοιβές με 5 ευρώ μεικτά για την σχετική ώρα σε πλέον ημερήσια διάταξη. Θα μου πεις πως ανοίγουν τις τρύπες τους για τον οποιοδήποτε αλλά και  αυτοί που λειώνουν τα πόδια τους, την μέση τους, τους πνεύμονες  τους, τα εγκεφαλικά κύτταρα τους κτλ  τα έχουν σε λιγότερη εκτίμηση.
-Τα μαγαζιά ανακυκλώνουν το ίδιο προϊόν και δεν ανανεώνονται με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς προβλέψιμα και να μας κάνουν να τρέχουμε από πόρτα σε πόρτα σαν τους  πωλητές.
-Τα οικονομικά μας κοντεύουν να φτάσουν στο ναδίρ με σοβαρό αντίκτυπο το να μην έχουμε σε λίγο για τα απαραίτητα.
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά λείπω τέσσερις ημέρες από την βόλτα και νομίζω πως λίγη αποτοξίνωση δεν θα με βλάψει.
Υ.Γ. Ο φίλος που ρωτά για την μιλφ τσατσά που ήταν με την Μάρα, ναι φίλε μου αυτή η θεά κατά εμού  έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τώρα τελευταία, αλήθεια  που το κρύβανε αυτών τον άσσο.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Τι έγινε ρε παιδιά?
Όλους τα μπουρδελουπαρξιακά μας έχουν πιάσει...

Μάλλον μπήκε κι επίσημα η άνοιξη!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Αγαπητοί συνάδελφοι , μετά από πολύ σκέψη και επηρεαζόμενος από αυτά που έγραψαν οι Αλ και gl και ύστερα από χρόνια περιπλάνηση λέω  να ρίξω μια μακρόχρονη αποχή για τους παρακάτω λόγους:
-Bαρέθηκα την κατάσταση στα στούντιο με τσατσάδες που συμπεριφέροντε άξεστα νομίζοντας ότι εργάζονται σε φτηνά μαγαζιά ( υπάρχουν και ορισμένες μετρημένες στα δάχτυλα εξαιρέσεις ) και κοπέλες να ζητούν τρελά λεφτά όταν τους στάζεις 70 η 80 ευρώ για μια ωρίτσα καλής συνεύρεσης  λέγοντας πως είναι λίγα η προτείνοντας ελάχιστο χρόνο αδιαφορώντας η μη γνωρίζοντας πως έξω  αμοιβές με 5 ευρώ μεικτά για την σχετική ώρα σε πλέον ημερήσια διάταξη. Θα μου πεις πως ανοίγουν τις τρύπες τους για τον οποιοδήποτε αλλά και  αυτοί που λειώνουν τα πόδια τους, την μέση τους, τους πνεύμονες  τους, τα εγκεφαλικά κύτταρα τους κτλ   τα έχουν σε λιγότερη εκτίμηση.
-Τα μαγαζιά ανακυκλώνουν το ίδιο προϊόν και δεν ανανεώνονται με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς προβλέψιμα και να μας κάνουν να τρέχουμε από πόρτα σε πόρτα σαν τους  πωλητές.
-Τα οικονομικά μας κοντεύουν να φτάσουν στο ναδίρ με σοβαρό αντίκτυπο το να μην έχουμε σε λίγο για τα απαραίτητα.
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά λείπω τέσσερις ημέρες από την βόλτα και νομίζω πως λίγη αποτοξίνωση δεν θα με βλάψει.
Υ.Γ. Ο φίλος που ρωτά για την μιλφ τσατσά που ήταν με την Μάρα, ναι φίλε μου αυτή η θεά κατά εμού  έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τώρα τελευταία, αλήθεια  που το κρύβανε αυτών τον άσσο.
εγω λαφαμ, ερως και στης εφης που παω συνηθως μου κανουν και καφε, κανω το τσιγαρακι μου και μπαινω μεσα χαλαρος και ευδιαθετος. Και σε αλλες βολτες προς μυλο, φιξ μερια οχι δηλαδη βαρδαρη που εχω γυρισει ετσι απλα για να δω τι παιζει δεν πετυχα αξεστη τσατσα. Αντιθετως εχω προσεξει βελτιωση σε συγκριση με κατι χρονια πριν που οταν εφευγα φοβομουν μην πιασουν οι καταρες που μου εσερνε η τσατσα.
Τωρα για ανακυκλωση προιοντος που αναφερεις δεν εχουμε και πολλες επιλογες μιας που δεν ερχομαστε ποτε σε επαφη με τα αφεντικα αλλα με την τσατσα. Το να εκφρασω τα παραπονα μου η να γκρινιαξω για τα μπαζα που εχουν δεν σημαινει οτι θα με ακουσει και καποιος.
Τωρα για τα οικονομικα ο καθενας οπως μπορει, λογικο αν πηγαινεις πχ ενα Χ φορες στα μπουρδελα, τωρα με την κριση να μειωθηκαν οι επισκεψεις.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
ανεκδοτάκι:

Γίνεται συνεδρίαση στην Βουλή μετά την ανακοίνωση των σκληρών οικονομικών μέτρων και ανακοινώνει ο Σαμαράς ότι πρέπει να πάρουν μετρά για την τόνωση του ηθικού των βουλευτών για να μπορέσουν να κάνουν την δουλειά τους καλύτερα. Λέει λοιπόν ότι πρέπει να αλλάξουν τις μοκέτες στην Βουλή από κόκκινες να τις κάνουν μπλε. Ψηφίζουν λοιπόν και το αποφασίζουν.

Προτείνει ο Βενιζέλος να στολιστεί η αίθουσα της Βουλής με ελληνικές σημαίες για να ενισχυθεί το εθνικό φρόνημα. Ψηφίζουν και το αποδέχονται. Προτείνει τέλος ο Γεωργιάδης πριν από κάθε συνεδρίαση της Βουλής να παίζει ο εθνικός ύμνος. Ψηφίζουν και αυτό και το κατοχυρώνουν.

Όση ώρα Ψηφίζουν τις αλλαγές, είναι μια γριούλα, καθαρίστρια στην Βουλή, που κάθεται στην πόρτα και κοιτάει με απορία και απόγνωση τον Σαμαρά. Ο Αντώνης την βλέπει και αφού τελειώνει η ψηφοφορία, πηγαίνει προς το μέρος της και την ρωτά:
- Γιαγιούλα, γιατί όση ώρα ψηφίζαμε για τις αλλαγές στην Βουλή εσύ με κοιτούσες με απορία;
Και η γριούλα απαντά:
- Πριν διοριστώ με μέσο στην Βουλή, ήμουν καθαρίστρια σε ένα μπουρδέλο. Όταν οι δουλειές δεν πήγαιναν καλά, αλλάζαμε τις πουτάνες, όχι τις μοκέτες!

;) :grin:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ναι σαφώς και έχει βελτιωθεί η κατάσταση –για τις κατάρες όντως ρε φίλε με έχει τύχη και έμενα-αλλά θέλω να πω πως υπάρχει στα μισά μαγαζιά μια λάθος νοοτροπία που δεν δικαιολογείται  να υπάρχει σε στούντιο που υποτίθεται αποβλέπει σε πιο διαφορετική εξυπηρέτηση.
εγω λαφαμ, ερως και στης εφης που παω συνηθως μου κανουν και καφε, κανω το τσιγαρακι μου και μπαινω μεσα χαλαρος και ευδιαθετος. Και σε αλλες βολτες προς μυλο, φιξ μερια οχι δηλαδη βαρδαρη που εχω γυρισει ετσι απλα για να δω τι παιζει δεν πετυχα αξεστη τσατσα. Αντιθετως εχω προσεξει βελτιωση σε συγκριση με κατι χρονια πριν που οταν εφευγα φοβομουν μην πιασουν οι καταρες που μου εσερνε η τσατσα.
Τωρα για ανακυκλωση προιοντος που αναφερεις δεν εχουμε και πολλες επιλογες μιας που δεν ερχομαστε ποτε σε επαφη με τα αφεντικα αλλα με την τσατσα. Το να εκφρασω τα παραπονα μου η να γκρινιαξω για τα μπαζα που εχουν δεν σημαινει οτι θα με ακουσει και καποιος.
Τωρα για τα οικονομικα ο καθενας οπως μπορει, λογικο αν πηγαινεις πχ ενα Χ φορες στα μπουρδελα, τωρα με την κριση να μειωθηκαν οι επισκεψεις.
Ναι σαφώς και έχει βελτιωθεί η κατάσταση –για τις κατάρες όντως ρε φίλε με έχει τύχη και έμενα-αλλά θέλω να πω πως υπάρχει στα μισά μαγαζιά μια λάθος νοοτροπία που δεν δικαιολογείται  να υπάρχει σε στούντιο που υποτίθεται αποβλέπει σε πιο διαφορετική εξυπηρέτηση.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μάγκες καμιά ενημέρωση υπάρχει για να δω  αν αξίζει να σπάσω την αποχή μου και να αναθεωρήσω λίγο τις ιδιοτροπίες μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom