Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Επειδή εγώ είμαι η Νατάσσα :)
Ναι. Αυτη ειναι.
Μελετώντας τα μηνύματα της - με τη βοηθεια του φίλου μου του Freud :) - σ αυτο το συμπέρασμα κατεληξα κι εγω.
Ειδα την μεταμορφωση της, απ το ευγενικό και συνεσταλμενο κοριτσι το 2010 που μας παρουσιαζει την αυτοπροσωπογραφια του στο δευτερο μήνυμα της -και που τοσο παράλογα και άνομα με ειχε γοητευσει τοτε - 
στην τσαρινα, τιτλο που της αποδωσαμε και ασυνείδητα αποδεχτηκε, μετατρέποντας την σε μια sex machine που τοσους εχει γοητευσει τωρα!
Και στα "παραμύθια" του χτες...

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
Επειδή εγώ είμαι η Νατάσσα Smiley

απο τις κινησεις που εκανε και το ντυσιμο του με εκανε να υποθεσω κατι τετοιο ταυτοτητα δεν του ζητησα μην βαρας :s&m_2: :s&m_2:.Ο.Κ αφου το λες θα εχεις δικιο μαλλον(νατασσα) :tits: :tits: καλο θα ηταν να γινονται ελεγχει για το καλο ολων μας.καλες δουλειες :rockon: :rockon: :rockon:

Minkler

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παλικαρια
Κανείς δεν ξέρει για Καλαμαριa Studio Love ?????

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παλικαρια
Κανείς δεν ξέρει για Καλαμαριa Studio Love ?????
Ειχα ρωτησει και εγω καποτε και καποιος μου ειπε μαπα το καρπουζι και παιζει και τραβελοκατασταση γι αυτο αστο.Τοσα στουντιο εχουμε αν δεν σου κανουν πηγαινε σε μασατζιδικο αλλα οι τιμες βαρανε πολυ εκει.

Minkler

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μέσω μιας αγγελίας σε εφημερίδα

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Amesos mavrizete antropuos  ;) :cheesy:
Ha..s, an ekava kapota kati, zito signomi :-* peace

Gia ta paramihtia... den mporei astinomikos na me travaei i na me sprohnei, epidi tha kaleso kai ego astinomia  :P

p.s. paraskevi repo. Savvato kai kuriaki sto Eros.
Gal...ki, εγω μαυρισα εσενα???
Και δεν εχεις κανενα λογο να ζητας συγνωμη...

Οσο για το μπέρδεμα του kapote με την, άχρηστη πια, kapota...ε, O Freud τα ειπε εδω και χρόνια :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Xθες τη νυχτα μετα απο καιρο ηταν ανοιχτο το Ερημιτη οποτε μπηκα και ηταν η μιλφ Μαρινα παλι η οποια με προκαλεσε να κανουμε ρωσσικο σεξ :P
Στο Προμηθεως 5 ηταν καινουρια κοπελα ονοματι Μαγδα μελαχρινη ψιλοαδιαφορη στη φατσα,αχλαδοσχημο κορμι αλλα πολυ προσχαρη στο σαλονι και επειδη ετυχε να κατσω πολυ ωρα με την τσατσα,ενας που μπηκε με απλο προγραμμα εκατσε κανα 20λεπτο μεσα αρα ειναι χαλαρη η κοπελα

Επισης καινουρια κοπελα ειχε στο Σαπφους 8 αλλα δεν πηγα να τη δω.Η Νικολ ελλειπε χθες :think: :think: δεν ξερω γιατι

Το καινουριο σπιτι στην Πηγασου ειχε αναμενα μπλε φωτακια απ'εξω αλλα δε λειτουργει ακομα
Πολλα κλειστα σπιτια παλι αλλα και γενικοτερα η συνολικη κινηση εξω δε θυμιζε σε καμια περιπτωση Πεμπτη

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Aυτη ειναι λεμε...
Αλλα καλυτερα θα ηταν να γραφει στο θεμα της γιατι αν μεινει λιγο καιρο ακομα σ΄ετουτο το τρεολοκομειο μας...θα αλλαξει δουλεια  :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Aυτη ειναι λεμε...
Αλλα καλυτερα θα ηταν να γραφει στο θεμα της γιατι αν μεινει λιγο καιρο ακομα σ΄ετουτο το τρεολοκομειο μας...θα αλλαξει δουλεια  :grin:

Αν ειναι η Νατασσα, θελουμε φωτογραφια για επιβεβαιωση...ενοητε χωρις προσωπο...ριξε μια με  :tits: για να εισαι μεσα Νατασσα.

satriani_gr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και καλο μηνα... Την Λαουρα την original την πηρε πουθενα το ματι σος?

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Τινα σαπφους 20 σημερα..μολις ειχε ανοιξει..την πετυχα με ρουχα... Υπεροχη απλα!!! γυναικαρα για μενα!! την ερωτευτηκα λεμε!!! χεχε Εννοειται και μεσα εγς προσωπικα περασα πολυ ωραια!!

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, για την βραδυνή βάρδια ποιες προτείνετε??

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
να ρωτησω τους γνωστες αν εχουν υποψην...η Αννα απο Βιλα που ειναι? και η Λουση εχει επιστρεψει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom