Mια μικρη βολτα πριν λιγο με πολυ δυνατη καταθεση στη Λουιζα την Τσεχα στο Προμηθεως 25.Πολυ γλυκεια φατσα με ναζι απο το σαλονι ακομα εγγυηθηκε και η ξανθια η τσατσα η φιλη μου οποτε δεν αντισταθηκα και πολυ.Μελαχρινη με μαλλι μπουκλες μεχρι τον ωμο,πολυ ομορφη φατσα που αργοτερα διαπιστωσα οτι μου θυμιζε εντονα τη Μαιρουλα αλλα σε πιο βελτιωμενη εκδοση,κορμι μπαμπατσικο καπως με χαριτωμενα παχακια αλλα σφιχτη με βυζι μετριο γαλακτερο ελαφρως κρεμαστο.Το κυριοτερο ομως ηταν το ναζι της,το χαμογελο της και η τρυφεροτητα της καθ'ολη τη διαρκεια.Κατι σα την Μαγια δηλαδη στη συμπεριφορα.Τα υπολοιπα στην κριτικη
στα υπολοιπα
-Νικ.Ουρανου 26.η Μαρα
-Αν.Γεωργιου 52.η Μαρια η ξανθια με το τελειο κορμακι αλλα την στραβη φατσα
-Αν.Γεωργιου 50η Λενα που λετε αλλα δε την ειδα μολις ειχε μπει
-Αν.Γεωργιου 21η Αλεχανδρα
-Λαφαμκλειστα τα φωτα αλλα ανοιχτη η εισοδος απο κατω οποτε δεν ανεβηκα αν και ηθελα να δω τη Λαρα
-Ερως 16.η Κασσανδρα δεν τρελαθηκα κιολας,ωραιο κορμακι καυλιαρικο αλλα η φατσα δε με τραβηξε καθολου
-Φριξου 13.η Ερρικα η μοντελε κουκλαρα
-Κατεχακη.η τσατσα απο Προμηθεως 25 μου ειπε οτι δουλευε το μωρο μου η Βικυ η Ουκρανη
...η μεγαλη ιδιοκτητρια του στουντιο Αχελωου ξαναγυρισε στο πρωτο της σπιτι...ε οχι :- :-
Πραγματι το Αχελωου ηταν ανοιχτο μετα απο παρα πολυ καιρο αλλα δε νομιζω να ξαναμπαινα με τη Σονια διοτι δε μου ειχε αρεσει οταν την πηρα στο Βαρδαρη
Ερημιτη παλι κλειστο οπως και 26ης 52,Μαντζαρου 1 και 10,Κεφαλληνιας αλλα και Σαπφους 20
Η Εμμα θα ξαναγυρισει σε κανα μηνα λεει οποτε μην κλαιτε.Οποτε καλα μας μπηκε η χρονια μετα απο αποχη σχεδον ενος μηνα,κασκαντεριλικι μεν πετυχημενο δε αν και στο συγκεκριμενο σπιτι συνηθως μου βγαινουν οι επιλογες.Οσοι γουσταρετε αγαπησιαρικες καταστασεις νομιζω θα την εκτιμησετε τη Λουιζα