Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
κυριακη βραδυ βρεθηκα θεσσαλονικη και περασα απο βαρδαρη και μυλο μερια.απο βαρδαρη οι κοπελες που κερδισαν τις εντυπωσεις με την εμφανιση τους ηταν η νασια τανταλου 9 και μια στο προμηθεως 11 ονομα δεν θυμαμαι.επισης κατεχακη 13 ηταν μια ρουμανα ιζαμπελα αν θυμαμαι καλα...ολα τα λεφτα η κοπελα απο εμφανιση,μελαχρινη αρκετα ψιλη με τακουνια σχεδον εφτανε στο υψος μου 1:88.επισης στο βιλλα εροτικα η καντυ που φορουσε μαυρο κολαν πολυ ομορφη τον τελευταιο καιρο,ολα τα δωματια γεματα,που τα 2 ειχαν προγραμματα και θα αργουσανε πολυ και δεν περασα.πολυ καλη ηταν και μια στο ερως ανδρ γεωργιου 16,κασσανδρα το ονομα της κοπελας,ειχε το μαλι φραντζα,ωραιο κορμι και ομορφη στο πρωσοπο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
αν η πηγή σου είναι η τσατσά άστο από την προηγούμενη Παρασκευή σίγουρα ερχόταν

Οντος η τσατσα είναι η πηγή μου,αλλα ήταν κάθετη,δε σήκωνε δεύτερη κουβέντα.
Της λέω ασε τα έχω ξανακούσει αυτά και μου λέει,τόσο καιρό σε ξέρω σου είπα ποτε παπάδες;
Άμα το σκεφτώ έτσι,πραγματικά δε μ'εχει δουλέψει ποτε,τι να πω τωρα.
Υπομουνη μέχρι την Παρασκευή και βλέπουμε!!!

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Μινι (δυστυχως) τσαρκα στην περιοχη του μυλου προ λιγων λεπτων με τραγικη-σιχαμερη καταθεση... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ν.Ουρανου 26 η Μαρα

Αχελωου η Σονια η Λιθουανη απο βαρδαρη

Φριξου 9 η Σαρα

ΑΝ.Γεωργιου σκαλες η Ελενη η Ουκρανη

Αν.Γεωργιου διπλανο η Μαρια με την κωλαρα και τις μετριες κριτικες απο το Ν.Ουρανου 26

Αν.Γεωργιου 30 η Μερτσυ με τα παχακια της

Αν.Γεωργιου 34.............Εδω δυστυχως τελειωνει η τσαρκα μου...Καλυτερα να εριχνα τα λεφτα μου στη θαλασσα παρα αυτο που εκανα να παω δηλαδη με αυτην...Μια μιλφ μελαχροινη,νινα νομιζω καπως ετσι την ειχα δει απο λιγες μερες νωριτερα δουλευε στο διπλανο,σε αυτο που ηταν σημερα η Μερτσυ δηλαδη.Πεταμενα 40 ευρω.......Αηδιασα,ξενερωσα,μου γαμηθηκε η ψυχολογια...Συννενοηση μηδεν,αλλα πανω απο ολα ειδα κατι και οχι απλα μου εγινε σταφιδα,μεσα στα αρχιδια μπηκε...Λεπτομερειες στην κριτικη...

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Να διορθωσω,στο αν.γεωργιου 34 δεν μπηκα (λα φαμ δηλαδη) στο 30 και 24 μπηκα,στο 30 εγινε η καταθεση

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Mια μικρη βολτα πριν λιγο με πολυ δυνατη καταθεση στη Λουιζα την Τσεχα στο Προμηθεως 25.Πολυ γλυκεια φατσα με ναζι απο το σαλονι ακομα εγγυηθηκε και η ξανθια η τσατσα η φιλη μου οποτε δεν αντισταθηκα και πολυ.Μελαχρινη με μαλλι μπουκλες μεχρι τον ωμο,πολυ ομορφη φατσα που αργοτερα διαπιστωσα οτι μου θυμιζε εντονα τη Μαιρουλα αλλα σε πιο βελτιωμενη εκδοση,κορμι μπαμπατσικο καπως με χαριτωμενα παχακια αλλα σφιχτη με βυζι μετριο γαλακτερο ελαφρως κρεμαστο.Το κυριοτερο ομως ηταν το ναζι της,το χαμογελο της και η τρυφεροτητα της καθ'ολη τη διαρκεια.Κατι σα την Μαγια δηλαδη στη συμπεριφορα.Τα υπολοιπα στην κριτικη

στα υπολοιπα

-Νικ.Ουρανου 26.η Μαρα
-Αν.Γεωργιου 52.η Μαρια η ξανθια με το τελειο κορμακι αλλα την στραβη φατσα
-Αν.Γεωργιου 50η Λενα που λετε αλλα δε την ειδα μολις ειχε μπει
-Αν.Γεωργιου 21η Αλεχανδρα
-Λαφαμκλειστα τα φωτα αλλα ανοιχτη η εισοδος απο κατω οποτε δεν ανεβηκα αν και ηθελα να δω τη Λαρα
-Ερως 16.η Κασσανδρα δεν τρελαθηκα κιολας,ωραιο κορμακι καυλιαρικο αλλα η φατσα δε με τραβηξε καθολου
-Φριξου 13.η Ερρικα η μοντελε κουκλαρα
-Κατεχακη.η τσατσα απο Προμηθεως 25 μου ειπε οτι δουλευε το μωρο μου η Βικυ η Ουκρανη :new_shocked: :new_shocked:...η μεγαλη ιδιοκτητρια του στουντιο Αχελωου ξαναγυρισε στο πρωτο της σπιτι...ε οχι :- :-
Πραγματι το Αχελωου ηταν ανοιχτο μετα απο παρα πολυ καιρο αλλα δε νομιζω να ξαναμπαινα με τη Σονια διοτι δε μου ειχε αρεσει οταν την πηρα στο Βαρδαρη
Ερημιτη παλι κλειστο οπως και 26ης 52,Μαντζαρου 1 και 10,Κεφαλληνιας αλλα και Σαπφους 20

Η Εμμα θα ξαναγυρισει σε κανα μηνα λεει οποτε μην κλαιτε.Οποτε καλα μας μπηκε η χρονια μετα απο αποχη σχεδον ενος μηνα,κασκαντεριλικι μεν πετυχημενο δε αν και στο συγκεκριμενο σπιτι συνηθως μου βγαινουν οι επιλογες.Οσοι γουσταρετε αγαπησιαρικες καταστασεις νομιζω θα την εκτιμησετε τη Λουιζα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Μαντζαρου 10 ηταν η Φλωρη,πηγα για τη Σοφια(η οποια τελικα εφυγε και θα γυρησει σε μια βδομαδα)και η τσατσα μολις με ειδε μου λεει η τανα τρωει,κανε καμια βολτα,της λεω οκ τι ωρα να ερθω και ου λεει να μην ερθεις καν. :idiot: :idiot:
Και εκει ξεκιναει μια φασαρια χωρις ορια,της λεω στο φιναλε κανε σωστα τη δουλεια σου και ασε τα προσωπικα μαζι μου,αφου ανταλλαξαμε ορισμενα γαλλικα τελικα αφησε τη Φλωρη μεσα να φαει και εκατσε μαζι μου(αφου με αποκαλεσε κεφαλα) και μιλησαμε σε χαλαρους ρυθμους και μετα γιναμε και φιλαρακια γιατι της ειπα οτι ετυχε να εισαι με μπαζα,δε φταιω εγω που εμφανισιακα οι κοπελες δε με κεντριζουν.
Ε μετα κουβεντα στην κουβεντα μεχρι και κυβερνησεις ανεβασαμε και ριξαμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Παντος και η ιδια μου ειπε οτι την Παρασκευη ερχετε η Νατασα,μου λεει την περιμενουμε πως και πως και της λεω εγω και ακομα ποσοι να δεις πως την περιμενουμε  :knockinb: :pipa1: :pipa2: :fuck1: :pipa3: :fuck2: :2on1: :dancing: :dancing: :dancing:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Στα τριδυμα ηταν η γνωστη Αλεξανδρα με το βλεμα της αγγελαδας,στις γραμμες διπλα πανω απο το μασατζιδικο η μιλφ Αναστασια και στο βαρδαρη λιγο που εψαξα(εκτος απο εκει που πηγες ΑΛ)το μπαζο,του μπαζου,το μπαζο,ω μπαζο..................
Μιρελα και Νικολ σταθερα στις βασεις τους.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Παντος και η ιδια μου ειπε οτι την Παρασκευη ερχετε η Νατασα,μου λεει την περιμενουμε πως και πως και της λεω εγω και ακομα ποσοι να δεις πως την περιμενουμε  :knockinb: :pipa1: :pipa2: :fuck1: :pipa3: :fuck2: :2on1: :dancing: :dancing: :dancing:
μου το'πε και μενα τωρα η βραδυνη η τσατσα στα σιγουρα για την Παρασκευη

Στα τριδυμα ηταν η γνωστη Αλεξανδρα με το βλεμα της αγγελαδας,στις γραμμες διπλα πανω απο το μασατζιδικο η μιλφ Αναστασια και στο βαρδαρη λιγο που εψαξα(εκτος απο εκει που πηγες ΑΛ)το μπαζο,του μπαζου,το μπαζο,ω μπαζο..................
Αντριαννα εννοεις μαλλον...

Προμηθεως 19 μπηκες μηπως?Πρεπει να ηταν παλι η Βικυ η Μολδαβη ειδα το αμαξι της

Και αυτη η Αναστασια ποτε κοιμαται δηλαδη αν ειναι πρωινη στο Νικ.Ουρανου 1β και βραδυνη στο αλλο καθε νυχτα?Και πως μπορει και αποδιδει?

Επισκέπτης
Προμηθεως 19 μπηκες μηπως?Πρεπει να ηταν παλι η Βικυ η Μολδαβη ειδα το αμαξι της
Αυτο το ντελο μαλλον θα ειναι απο τα πρωτα που θα κλεισει στον βαρδαρη. οποτε παω ολο και λιγοστευουν οι καναπεδες  :2funny: σε λιγο καιρο θα παρουν σειρα και τα κρεβατια, και οποιος περναει θα ριχνει ενα στα ορθια  :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Οντος η Αντριαννα ηταν,μπερδευτικα και ξεχασα να αναφερω οτι στην αλλη Νατασα(το πιπινακι,που δεν εχω δοκιμασει ακομα)στο βαρδαρη γινοταν λαικο προσκυνημα(τα δωματια γεματα,3 σε αναμουνη και γενικος το σαλονι γεματο)
Η δε τσατσα ελεγε τα καλυτερα για το κοριτσι και αν θυμαμαι καλα τα ιδια γινοταν και με το αλλο αστερι που ειχε παλια στο Σαπφους 7 την Ειρηνουλα απο Αθηνα(αν ηταν απο εκει,που τελικα τη βρηκαν καποι γνωστοι της λεει και την επεστρεψαν στα μερη της)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
η εμμα ρεπο 2-3 βδομαδες.

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το sex shop στη μαντζαρου 10 εχει παρα πολυ ωραιες κουκλες(φουσκωτες)
Εχω δει και αλλες φορες φουσκωτες κουκλες αλλα να πω την αληθεια πρωτη φορα βλεπω να μιλαει.
Ακομα και fan των petite να εισαι μακρια.
Θα ακολουθησει κριτικη(για κακη τους τυχη) αλλα οταν βρω χρονο

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
αυτη την ιζαμπελα που ειπε ο gl πηγα στην κατεχακη και δε την πετυχα μηπως την πηρε που8ενα το ματι σας? και γενικα ειδε κανεις καμια με μποτες ας το γραψει!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αυτη την ιζαμπελα που ειπε ο gl πηγα στην κατεχακη και δε την πετυχα μηπως την πηρε που8ενα το ματι σας? και γενικα ειδε κανεις καμια με μποτες ας το γραψει!
Hταν τελικα η Βικυ η Ουκρανη εκει?

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ηταν μια βικυ ξανθια που εμοιαζε πολυ με την καρμεν καραμελα που λεγατε παλια

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Πρωϊνη μινι τσαρκα στα πεταχτά :

Φρίξου 15 : κλειστό
Κωλέττη : Ιζαμπέλα
Villa Erotica : Τουμπάνιεθ
La Femme : Λάρα
Έρως 16 : Νατάσα is back
Φρίξου 13,14 open αλλά αδιάφορα για μένα, οπότε δεν μπήκα

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
περασα μια βολτα να δω αν επεστρεψε η νατασα και επαθα μουνοπλακα πραγματικα εεπστρεψε ανανεωμενη αλλα επειδη βιαζομουν εφυγα αλλα για μενα γινεται απο αυτη τη στιγμη number one στην πολη

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
περασα μια βολτα να δω αν επεστρεψε η νατασα και επαθα μουνοπλακα πραγματικα εεπστρεψε ανανεωμενη αλλα επειδη βιαζομουν εφυγα αλλα για μενα γινεται απο αυτη τη στιγμη number one στην πολη

Οταν ελεγα εγω οτι ειχα εγκυρες πληροφοριες δε μ'ακουγατε,εφυγα για εκει,τα υπολοιπα σε κριτικη... :rockon: :rockon: :rockon:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παιδια αυτην την Νατασσα ποτε τι βρισκω στο Ερως  τι ωρες ?Μπορειτε λιγο να μου την περιγραψετε πως ειναι γιατι δεν την εχω δει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom