Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
φριξου 15 η μονικα και διπλα η ρουμανα εμμανουελα με ζαρτιερες κι οι δυο οπως και η γιασμιν

κατεχακη η ρουμανα μπουτου ιζαμπελα μέ μαυρο μαλλι μποτουλα και σεξι σετακι εσωρουχα οπου μολις εγενετο πανηγυρικη καταθεση με 40 και γλειψιμο και γυμνο τσιμπουκι
α εδω εισαι πουλακι μου?...γυμνο και γλειψιμο στην Κατεχακη? :new_shocked: :new_shocked:  :zombie:  :priest:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α εδω εισαι πουλακι μου?...γυμνο και γλειψιμο στην Κατεχακη? :new_shocked: :new_shocked:  :zombie:  :priest:
γραφω λαιβ αναμεταδοση

ανδρεου γεωργιου 52 η πιπινα ερρικα απο ρουμανια ψηλη και πολυ αδυνατη

διπλα η ουκρανεζα ελενα καστανο μαλλι μπαμπατσικια γκομενα και απεναντι αλλο πιπινι η μεξικανα αλεξανδρα οχι ο ροναλντινιο με καυλιαρικο κλεισιμο ματιου που υποσχεται πολλα

η μιλφ αναστασια του 4 ειναι η ιδια απο εκκλησια που ειχα τιμησει παλιοτερα με θετικη κριτικη απλα κοντυνε το μαλλι.....βυζαρες κι αυτη!

Η καρμεν παρεπιπτοντως δεν κλεινει μπουτι αποψε

διπλα απο την εκκλησια η τζεσυ με ωραιο σφιχτο κωλαρακι μαυρο μακρυ μαλλι πιπινα

και στην μινωταυρου μια ελενα με καστανοξανθο μαλλι και πικαντικο προσωπο πολυ κουκλακι και ωραιο σωμα

παντου απο 30 πλεον ξεκινανε

τσουκαλα και αχελωου κλειστα

τελος βραδυνης αναφορας....παμε για υπνο

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η εμμα παραμενει ή  φευγει εχουμε καμια ενημερωση??btw η εγνατια ειχε τοσο χιονι που ηταν απαγορευτικη η καταδρομικη!!!

TrasLias

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
που εχει χιονια φιλε μου ? αυριο θελω να ανεβω Πτολεμαιδα. η εμμα που λες πολυ δυνατο μουνι το καλυτερο που πηρα τελέυταια :pipa1: οπως και η Εφη αλλα δε δινει να γλυψεις μουνι και δε ξαναπηγα , ποιο παλια ειχα παρει και την Ναντια κρατιεται καλα  :fuck2: :fuck2: :fuck2: .στον βαρδαρη εψαξα αυτες που λετε εδω , δε βγηκα την Τζοανα αλλα βρηκα Βερονικα  :rockon: καλο γαμισακι και ωραιο μουνι και θα παω παλι , την Νταιανα που λετε εγω χοντρη την βρηκα και δε μπηκα παρολα τα καλα σχολια απο μαχημα παιδια ,ουτε και την Μαιρη την βυζαρου πετυχα , πηδηξα ενα γυφτακι με 20 ευρω στο πρασινο ενα βραδυ και μια αλλη στο σαφους 8 με 25 αλλα ξεχασα πως τις λενε , εψαξα την Μαντυ αλλα δε την βρηκα και τωρα θα παω στη τουπανεθ  :rockon: ξερετε καμια αλλη με μεγαλα πλαστικα βυζια ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ξεχασα να κανω μια αναφορα και στην νεα μεταγραφη της αλυσιδας ερως 16 την κασσανδρα

προκειται για ενα πετιτ θα ελεγε κανεις κοριτσι οχι πιπινι ομως μαλλον προς το πιο ωριμο.Σαλοναριστηκε με χαρη και κουνημα και λυγισμα ξωβυζη .ΤΑ βυζακια στητα μεγεθος πορτοκαλι δειχνχν φυσικα με μυτερη ρωγα και στο σωμα αδυνατουλα με ωραιο πισω συστημα αλλα στο αδυνατη κι εδω οχι τροφαντη

μαλλι μαυρο κοντο καρε προσωπο μαλλον αδιαφορο για μενα προσωπικα....μεσα βεβαια τι κανει στο κρεβατι δεν ξερω

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
εχουμε καποια ενημερωση για εμμα,φευγει τελικα η μενει?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
γραφω λαιβ αναμεταδοση

και στην μινωταυρου μια ελενα με καστανοξανθο μαλλι και πικαντικο προσωπο πολυ κουκλακι και ωραιο σωμα

τελος βραδυνης αναφορας....παμε για υπνο
Αμα ξυπνησεις, πες μας τιποτα περισσοτερο γι αυτην  :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
φριξου 15 η μονικα και διπλα η ρουμανα εμμανουελα με ζαρτιερες κι οι δυο οπως και η γιασμιν

κατεχακη η ρουμανα μπουτου ιζαμπελα μέ μαυρο μαλλι μποτουλα και σεξι σετακι εσωρουχα οπου μολις εγενετο πανηγυρικη καταθεση με 40 και γλειψιμο και γυμνο τσιμπουκι

Αλλα επιβαιβεωνετε οτι Εμμα ειναι μπαρουφατσου.! οταν μου ελεγε μετα του ΑιΓιαννη θα φυγει, και εγω τις ελεγα κατσε μεχρι και του ΑιΘαναση...λες και ηξερα...

Ηταν να κανω και γω μια γυρα χτες αλλα σκαλωσα, οποτε λεω μαλλον για αυριο, ειμαι μεταξυ Κασανδρας αν μου αρεσει, Καρμεν και υπερβαση μιλφ Αναστασια...αλλα βλεπω στο προγραμμα και Καντυ να μου κλεινει το ματι...

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Ένα γρήγορο πέρασμα πριν από καμιά δυο ωρες :

Φρίξου 15 : πήγαινα για την Έφη αλλά ήταν κλειστό, θα ανοίξει αργότερα με ποια κοπέλα άγνωστο
Φρίξου 9 : Μάντυ
Έρως 16 : Κασσάνδρα, μελαμψο ρουμανάκι, ωραίο σωματάκι, μικρό κωλάκι, βυζάκια στητά φτιαγμένα
La Femme : new entry Βικτώρια ξανθιά

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ένα γρήγορο πέρασμα πριν από καμιά δυο ωρες :

Φρίξου 15 : πήγαινα για την Έφη αλλά ήταν κλειστό, θα ανοίξει αργότερα με ποια κοπέλα άγνωστο
Φρίξου 9 : Μάντυ
Έρως 16 : Κασσάνδρα, μελαμψο ρουμανάκι, ωραίο σωματάκι, μικρό κωλάκι, βυζάκια στητά φτιαγμένα
La Femme : new entry Βικτώρια ξανθιά
συμπληρωνω κι εγω οτι ειδα και εμαθα

φριξου 15 η εφη αδιαθετησε και μετα ηρθε η ξανθια μονικα
λαφαμ η βικτωρια πολυ ομορφη με φουντωτο σγουρο ξανθοκαστανο μαλλι με μπουκλες,αλλα ελληνικα δεν μιλαει γρι
ουρανου 26 η ειρηνη με στοκινγκς
ερημιτου δεν περασα μαλλον καμια ναντια υποθετω
μινωταυρου η χανιωτισσα βικτωρια μαυρο μαλλι μαλλι μαλλον εξτενιονς,ωραιο πατουρι σαλοναριστηκε με σεξι ποζα γυρω απο τον στυλο του στριπτιζ και εφερε μια γυρα κιολας
ουρανου 1α αλλη βικτωρια θαρρω μιλφ ξανθια....μετα τις χριστινες και τις μονικες γεμισαμε βικτωριες
εκκλησια ουρανου 1β η αναστασια
κοροβαγκου η κουκλαρα σαρα με καταπληκτικες επιδοσεις εντος και σωματαρα
κεφαλληνιας η μιλφ ιδιοκτητρια αφροδιτη
ανδρεου γεωργιου 4 η ζωη
26ης οκτ 35 η αννιτα
26ης οκτ 52 η αλβανιδα χριστινα με καλες επιδοσεις εντος
κωλετη η αλλη χριστινα
ερως 16 η κασσανδρα παλι που την περιεγραψα χτες παλι ξωβυζη στο σαλονι
καποια αλλα ηταν κλειστα

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
για την εμμα παιδια τη γινετε,ειναι εδω η εχει φυγει οπως ελεγε?ας ενημερωσει καποιος που γνωριζει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για την εμμα παιδια τη γινετε,ειναι εδω η εχει φυγει οπως ελεγε?ας ενημερωσει καποιος που γνωριζει.
ρε μαν διαβαζεις καθολου φορουμ ή μπαινεις και γραφεις το ιδιο μηνυμα σαν ρομποτ;εδω ειναι :headbang:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αν σε ζαλισα μεγαλε μην διαβαζεις  αυτα που γραφω και μην απαντας.γκεγκε.
Καλα σου λεει μας τα εχεις πρηξει πια  :jerking: :jerking:

Και πως σε εχει ζαλισει η Εμμα?Σε παιρνει τηλεφωνο και σου λεει οτι θα φυγει?

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Καλα σου λεει μας τα εχεις πρηξει πια  :jerking: :jerking:

Και πως σε εχει ζαλισει η Εμμα?Σε παιρνει τηλεφωνο και σου λεει οτι θα φυγει?
και απο αλλα ατομα το εχω διαβασει οτι τους το εχει πει η εμμα αλλα το ειπε και σε μενα.σχεδον οσες φορες εχω παει μου εχει πει οτι θα φυγει.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
και απο αλλα ατομα το εχω διαβασει οτι τους το εχει πει η εμμα αλλα το ειπε και σε μενα.σχεδον οσες φορες εχω παει μου εχει πει οτι θα φυγει.
Ναι αλλα με το να μπαινεις εδω μεσα και να ρωτας 10 φορες τη μερα ενω ξερεις οτι καθε βραδυ ειναι εκει δεν εχει κανενα νοημα.
Στην τελικη γαμα την καθε μερα μεχρι να φυγει να την χορτασεις.

Αλλα κατι αλλο παιζει αυτες τις μερες εδω μεσα...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.676
Πόντοι
7.095

Stories

Νέο!