Για το αλλο μας το θεμα για να το κλεισουμε εδω
'τα όσα θα ήθελε το αρρωστημένο του μυαλό να κάνει'...
'πάσχει από "σεξομανια"
εδω εσκασα στα γελια...
'πάει με τραβεστί και εγχειρισμένες'...με εγχειρισμενη δεν εχω παει ποτε
...ή μπορει μονο με την Ελινα αλλα δε το'ξερα
' ποιος ξέρει τι απειλές θα δέχτηκε η κοπέλα από τον νταή του διαδικτύου'...
ναι εβγαλα και το οπλο και της το'χωσα στον κωλο
Αυτη ηταν η απαντηση απο Τανταλου 14 που σεβονται πολυ τα χρηματα μας και δειχνουν ποσο πολυ τους νοιαζει η κριτικη στο τρισαθλιο μπουρδελο τους,με την αθλια πουτανα και την σιγανοπαπαδια τσατσα που οταν δουλευε στο Βιλα Ερωτικα φορτωνε κανα 10αρικακι πανω ολα τα προγραμματα
Μονο οτι μπαινω στα μπουρδελα και βιαζω τις πουτανες δε μου ειπε...προφιλ που δημιουργηθηκε σημερα και μεσα σε 7 λεπτα ειχε διαβασει τις κριτικες μου και διαλεξε τα πιο καυτα για να με εκθεσει
Απλα δε σκεφτηκε οτι απο αυτα δεν προκειται να χασω εγω καποιον απο πελατη αλλα μαλλον το αντιθετο συμβαινει τις τελευταιες 2 μερες μ'αυτους.
Υπενθυμιζω οτι στο Τανταλου 14 δουλεψε και η φιλη μας η Λαουριτσα που μαλλον δεν ητανε ουτε η πιο αθωα ουτε η πιο 'καθαρη' πουτανιτσα...τα δικα μου τα γλειφομουνια τους πειραξαν?
Θα ηταν πολυ ευκολο να στειλω μια αναφορα στον αντμιν και να εχει σβηστει και το μηνυμα και ο μαλακας μαζι αλλα νομιζω ειναι καλυτερο να μεινει για να καταλαβαινετε μερικοι ποσο πολυ σεβονται τον κοπο σας και εκτιμανε τα χρηματα που τους δινετε σε ορισμενα καταστηματα.Εμας τα πικραμενα παλικαρια οπως εγραψε και καποιος χθες
Αν υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που καυλωνει με μια κοπελα η οποια δε μιλαει,δεν αντιδραει,δε γελαει,δεν αφηνει να την πιασεις,σου σφιγγει τα αρχιδια και τον πουτσο χωρις λογο,δε σ'αφηνει να πιασεις τον πουτσο σου αφου σου περασει την καποτα γιατι λεει ειναι σαν γυμνο μετα,βαζει 2 δαχτυλα ωστε να μην μπορεις να της χωσεις ουτε καν τη μισοσηκωμενη πουτσα μεσα σε μια λιμνη απο τζελ και τελικα στα 8-9 λεπτα σου λεει τελος χρονου και σηκωνεται να φυγει...ε τοτε κι εγω θα παραδεχτω οτι ειμαι ανικανος,προβληματικος,μαλακας ή ο,τι αλλο θελετε εσεις.
Αλλα υπο αυτες τις συνθηκες θα βρεθει καποιος πιο τρελος απο μενα καποια φορα και θα την αρχισει στις σφαλιαρες αν του κανει τα ιδια
Ακου εκει σεξομανης