Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (7 μέλη και 103 επισκέπτες)

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
30-35αρα, νταρντανα μαυρομαλα, ομορφο προσωπο, με φυσικα μεγαλα βυζια, δουλευε 26ης οκτωβρη 52, εκει εχει κριτικες, και στον βαρδαρη πρεπει να δουλεψε τελευταια.

ευχαριστω αδερφε,,,  εσυ τι προτιμας ΣΑΜΠΡΙΝΑ η ΕΙΡΗΝΗ ?    ποια εχει το μεγαλυτερο στηθος σε μικροτερο σωμα ?  :)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
ευχαριστω αδερφε,,,  εσυ τι προτιμας ΣΑΜΠΡΙΝΑ η ΕΙΡΗΝΗ ?    ποια εχει το μεγαλυτερο στηθος σε μικροτερο σωμα ?   :)

Ειρηνη, ποιο καλη αντιμετωπιση, σαμπρινα ποιο παγερη.
Μεγαλυτερο βυζι εχει η σαμπρινα, μικροτερο σωμα η Ειρηνη, αλλα την σαμπρινα εχω να την δω πανω απο χρονο, μπορει να εχει αλαξει

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Ειρηνη, ποιο καλη αντιμετωπιση, σαμπρινα ποιο παγερη.
Μεγαλυτερο βυζι εχει η σαμπρινα, μικροτερο σωμα η Ειρηνη, αλλα την σαμπρινα εχω να την δω πανω απο χρονο, μπορει να εχει αλαξει

μπορεις να κανεις μια συγκριση σωματικη με την ΝΤΕΖΗ τη Βουλγαρα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πιο ψηλη η σαμπρινα,πιο ομορφο προσωπο.....βυζι μαλλον μεγαλυτερο η ντεσυ αλλα η σαμπρινα ειναι πιο αυτο που λεμε μοιραια γκομενα......φαμ φαταλ.....πιο classy βρε παιδι μου......

και της αρεσει πολυ το γλειφομουνι και το δειχνει ενω η ντεσυ ειναι ψιλοαδιαφορη .....για το κρυα δεν συμφωνω με καραμαν.....αμα γουσταρει κανει αγριο και κινκυ γαμησι......αρκει να γουσταρει τον πελατη και την φαση και να καυλωσει κι αυτη

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μου κανει εντυπωση το ποσο πολλα ξερει, καποιος που πρωτη φορα γραφει εδω!
Αισθανομαι καπως αμηχανα τις τελευταίες μερες...

Και εγώ το ίδιο αισθάνομαι hagem, αλλά απορώ με κάτι.... αν κρύβεται εδώ κάποιος και απαντά με κλώνο σε κάτι που τον ενοχλεί, στην πραγματική του ζωή τι κάνει ? Τέτοια δειλία.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585

Η Ειρηνη εχει ποιο ποιοτικα βυζια, η ντεζυ καλυτερο σωμα, η ειρηνη ειναι ποιο νταρντανα, και καλυτερη μεσα στο δωματιο, η ντεζη ειναι λιγο.....γκαου.!!! αν και την ντεζη την ειχα παρει στις αρχες τις καριερας της, τωρα μετα απο καιρο μπορει να ειναι καλυτερη στο δωματιο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Πιστευω να σε καλυψε ο gl, νωμιζα ηθελες ειρηνη vs ντεζυ.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Σανελ.?? Φαξτην Α.Γεωργιου 16, αν δεν κανω λαθος την παρασκευη δουλευε εκει, αλλα δεν εκατσα να την δω ηταν μεσα στο δωματιο.
σ ευχαριστω καραμαν εσωσες εκκλησια φιλε :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
σ ευχαριστω καραμαν εσωσες εκκλησια φιλε :2funny: :2funny:

Κατσε ακομα δεν την βρηκες...μην πας εκει και δεν την βρεις, μετα θα λες....ααααααα τον λακαμα το καραμαν που με εστηλε.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν στο θεμα με τα τηλεφωνα και χτυπα ενα τηλεφωνο να σιγουρευτεις...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Κατσε ακομα δεν την βρηκες...μην πας εκει και δεν την βρεις, μετα θα λες....ααααααα τον λακαμα το καραμαν που με εστηλε.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν στο θεμα με τα τηλεφωνα και χτυπα ενα τηλεφωνο να σιγουρευτεις...
ρε συ ειχε προβλημα υγειας σοβαρο ο ανθρωπος και τωρα το ξεπερασε και ειναι τρελαμενος μαζι της και θελουμε να τον κανουμε ενα δωρο
αλλα οκ θα χτυπησω τηλ πρωτα γιατι την ψαχνουν κατι φιλοι εδω και κανα μηνα για αυτο το λογο και δεν μπορουσαν να την βρουν νομιζαμε οτι εφυγε και επεσε σε καταθληψη ο τυπος :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.091
Πόντοι
13.755

Συνημμένα

• pic_102112640690347408lathen.jpg
    pic_102112640690347408lathen.jpg
    359,8 KB · Εμφανίσεις: 54

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.091
Πόντοι
13.755
κι εδω

Συνημμένα

• pic_102112640690344408lathen.jpg
    pic_102112640690344408lathen.jpg
    363,1 KB · Εμφανίσεις: 53

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.091
Πόντοι
13.755
Για το αλλο μας το θεμα για να το κλεισουμε εδω

'τα όσα θα ήθελε το αρρωστημένο του μυαλό να κάνει'...
'πάσχει από "σεξομανια" :2funny: :2funny:εδω εσκασα στα γελια...
'πάει με τραβεστί και εγχειρισμένες'...με εγχειρισμενη δεν εχω παει ποτε :birdman: :birdman:...ή μπορει μονο με την Ελινα αλλα δε το'ξερα :grin:
' ποιος ξέρει τι απειλές θα δέχτηκε η κοπέλα από τον νταή του διαδικτύου'... :2funny: ναι εβγαλα και το οπλο και της το'χωσα στον κωλο :jerking:

Αυτη ηταν η απαντηση απο Τανταλου 14 που σεβονται πολυ τα χρηματα μας και δειχνουν ποσο πολυ τους νοιαζει η κριτικη στο τρισαθλιο μπουρδελο τους,με την αθλια πουτανα και την σιγανοπαπαδια τσατσα που οταν δουλευε στο Βιλα Ερωτικα φορτωνε κανα 10αρικακι πανω ολα τα προγραμματα

Μονο οτι μπαινω στα μπουρδελα και βιαζω τις πουτανες δε μου ειπε...προφιλ που δημιουργηθηκε σημερα και μεσα σε 7 λεπτα ειχε διαβασει τις κριτικες μου και διαλεξε τα πιο καυτα για να με εκθεσει  :jerking: :jerking:Απλα δε σκεφτηκε οτι απο αυτα δεν προκειται να χασω εγω καποιον απο πελατη αλλα μαλλον το αντιθετο συμβαινει τις τελευταιες 2 μερες μ'αυτους.
Υπενθυμιζω οτι στο Τανταλου 14 δουλεψε και η φιλη μας η Λαουριτσα που μαλλον δεν ητανε ουτε η πιο αθωα ουτε η πιο 'καθαρη' πουτανιτσα...τα δικα μου τα γλειφομουνια τους πειραξαν?

Θα ηταν πολυ ευκολο να στειλω μια αναφορα στον αντμιν και να εχει σβηστει και το μηνυμα και ο μαλακας μαζι αλλα νομιζω ειναι καλυτερο να μεινει για να καταλαβαινετε μερικοι ποσο πολυ σεβονται τον κοπο σας και εκτιμανε τα χρηματα που τους δινετε σε ορισμενα καταστηματα.Εμας τα πικραμενα παλικαρια οπως εγραψε και καποιος χθες :cheesy:

Αν υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που καυλωνει με μια κοπελα η οποια δε μιλαει,δεν αντιδραει,δε γελαει,δεν αφηνει να την πιασεις,σου σφιγγει τα αρχιδια και τον πουτσο χωρις λογο,δε σ'αφηνει να πιασεις τον πουτσο σου αφου σου περασει την καποτα γιατι λεει ειναι σαν γυμνο μετα,βαζει 2 δαχτυλα ωστε να μην μπορεις να της χωσεις ουτε καν τη μισοσηκωμενη πουτσα μεσα σε μια λιμνη απο τζελ και τελικα στα 8-9 λεπτα σου λεει τελος χρονου και σηκωνεται να φυγει...ε τοτε κι εγω θα παραδεχτω οτι ειμαι ανικανος,προβληματικος,μαλακας ή ο,τι αλλο θελετε εσεις.
Αλλα υπο αυτες τις συνθηκες θα βρεθει καποιος πιο τρελος απο μενα καποια φορα και θα την αρχισει στις σφαλιαρες αν του κανει τα ιδια

Ακου εκει σεξομανης  :2funny: :2funny: :2funny:

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ειχα κρατησει καποιες φωτο για σενα
Συναγωνιστές καλημέρα και χρόνια πολλά...διαβάζοντας τις σελίδες του θέματος είδα ότι επέστρεψε η Σαμπρίνα αλλά δεν κατάλαβα σε πιό και τι ωράριο...αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος τον ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Επισκέπτης
Για το αλλο μας το θεμα για να το κλεισουμε εδω

'τα όσα θα ήθελε το αρρωστημένο του μυαλό να κάνει'...
'πάσχει από "σεξομανια" :2funny: :2funny:εδω εσκασα στα γελια...
'πάει με τραβεστί και εγχειρισμένες'...με εγχειρισμενη δεν εχω παει ποτε :birdman: :birdman:...ή μπορει μονο με την Ελινα αλλα δε το'ξερα :grin:
' ποιος ξέρει τι απειλές θα δέχτηκε η κοπέλα από τον νταή του διαδικτύου'... :2funny: ναι εβγαλα και το οπλο και της το'χωσα στον κωλο :jerking:

Αυτη ηταν η απαντηση απο Τανταλου 14 που σεβονται πολυ τα χρηματα μας και δειχνουν ποσο πολυ τους νοιαζει η κριτικη στο τρισαθλιο μπουρδελο τους,με την αθλια πουτανα και την σιγανοπαπαδια τσατσα που οταν δουλευε στο Βιλα Ερωτικα φορτωνε κανα 10αρικακι πανω ολα τα προγραμματα

Μονο οτι μπαινω στα μπουρδελα και βιαζω τις πουτανες δε μου ειπε...προφιλ που δημιουργηθηκε σημερα και μεσα σε 7 λεπτα ειχε διαβασει τις κριτικες μου και διαλεξε τα πιο καυτα για να με εκθεσει  :jerking: :jerking:Απλα δε σκεφτηκε οτι απο αυτα δεν προκειται να χασω εγω καποιον απο πελατη αλλα μαλλον το αντιθετο συμβαινει τις τελευταιες 2 μερες μ'αυτους.
Υπενθυμιζω οτι στο Τανταλου 14 δουλεψε και η φιλη μας η Λαουριτσα που μαλλον δεν ητανε ουτε η πιο αθωα ουτε η πιο 'καθαρη' πουτανιτσα...τα δικα μου τα γλειφομουνια τους πειραξαν?

Θα ηταν πολυ ευκολο να στειλω μια αναφορα στον αντμιν και να εχει σβηστει και το μηνυμα και ο μαλακας μαζι αλλα νομιζω ειναι καλυτερο να μεινει για να καταλαβαινετε μερικοι ποσο πολυ σεβονται τον κοπο σας και εκτιμανε τα χρηματα που τους δινετε σε ορισμενα καταστηματα.Εμας τα πικραμενα παλικαρια οπως εγραψε και καποιος χθες :cheesy:

Αν υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που καυλωνει με μια κοπελα η οποια δε μιλαει,δεν αντιδραει,δε γελαει,δεν αφηνει να την πιασεις,σου σφιγγει τα αρχιδια και τον πουτσο χωρις λογο,δε σ'αφηνει να πιασεις τον πουτσο σου αφου σου περασει την καποτα γιατι λεει ειναι σαν γυμνο μετα,βαζει 2 δαχτυλα ωστε να μην μπορεις να της χωσεις ουτε καν τη μισοσηκωμενη πουτσα μεσα σε μια λιμνη απο τζελ και τελικα στα 8-9 λεπτα σου λεει τελος χρονου και σηκωνεται να φυγει...ε τοτε κι εγω θα παραδεχτω οτι ειμαι ανικανος,προβληματικος,μαλακας ή ο,τι αλλο θελετε εσεις.
Αλλα υπο αυτες τις συνθηκες θα βρεθει καποιος πιο τρελος απο μενα καποια φορα και θα την αρχισει στις σφαλιαρες αν του κανει τα ιδια

Ακου εκει σεξομανης  :2funny: :2funny: :2funny:

σα δε ντρεπεσαι σεξομανη βιαστη πουτανων :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
ειχα κρατησει καποιες φωτο για σενα

Al δεν ειναι αυτη η Σαμπρινα που δουλευε στο 26ης Οκτωβρη 52, αυτη ειναι μια Σαμπρινα που δουλευε στο Lux, στην Αλιακμωνως, και ειχε μια φατσα σαν τσιγγανα σκουροσρωμη...
Η αλλη η Σαμπρινα εχει καλυτερο σωμα και μεγαλυτερο βυζι...

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Al δεν ειναι αυτη η Σαμπρινα που δουλευε στο 26ης Οκτωβρη 52, αυτη ειναι μια Σαμπρινα που δουλευε στο Lux, στην Αλιακμωνως, και ειχε μια φατσα σαν τσιγγανα σκουροσρωμη...
Η αλλη η Σαμπρινα εχει καλυτερο σωμα και μεγαλυτερο βυζι...
Ωπα! Εγω αυτην την Σαμπρινα ελεγα οτι ειδα Νικ. Ουρανου 1. Και ειμαι σιγουρος οτι πριν χρονια την ειχα παρει στο 26 Οκτ. 52...

Επισκέπτης
Ωπα! Εγω αυτην την Σαμπρινα ελεγα οτι ειδα Νικ. Ουρανου 1. Και ειμαι σιγουρος οτι πριν χρονια την ειχα παρει στο 26 Οκτ. 52...

αυτη στις φωτο επανω δεν ειναι η σαμπρινα απο λιθουανια? αν ειδες αυτη πες ποτε δουλευει και τι  ωρα γιατι ειναι καλη περιπτωση

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
αυτη στις φωτο επανω δεν ειναι η σαμπρινα απο λιθουανια? αν ειδες αυτη πες ποτε δουλευει και τι  ωρα γιατι ειναι καλη περιπτωση
Δεν νομιζω οτι ειναι απο Λιθουανία. Εμενα μου ειχε πει, ειρωνικα, απο Κίνα και γι αυτο δεν ξαναπηγα. Μεσημερι την ειδα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom