Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (6 μέλη και 60 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Ωπα! Εγω αυτην την Σαμπρινα ελεγα οτι ειδα Νικ. Ουρανου 1. Και ειμαι σιγουρος οτι πριν χρονια την ειχα παρει στο 26 Οκτ. 52...

Εγω παντως αυτη που πηρα στο 26ης Οκτωβρη 52, δεν ειναι αυτη στην φωτο,
η κοπελα στην φωτο εκεινο το καιρο που ειχαν ανεβει οι συγγεκριμενες φωτογραφιες δουλευε στο Lux, και δεν την εχω δοκιμασει γιατι δεν ηταν στα γουστα μου. την εχουμε και φακελομενη.!!!  :grin:

Νωμιζω οτι μηλαγαμε πριν οπως λεει ο σεξαρτιμενος για την Σαμπρινα την λιθουανεζα που οταν την ρωτουσες απο που ειναι σου ελεγε κινα.!! ...που οπως περιεργραψε ο gl, νωμιζω ειχε δουλεψει και στο λαφαμ ενα φεγγαρι.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Δεν νομιζω οτι ειναι απο Λιθουανία. Εμενα μου ειχε πει, ειρωνικα, απο Κίνα και γι αυτο δεν ξαναπηγα. Μεσημερι την ειδα...

και εγω μεσημερι την πηρα.!!  :grin: δουλευε παντα πρωι,

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
και εγω μεσημερι την πηρα.!!  :grin: δουλευε παντα πρωι,
Για την ίδια Σαμπρίνα μιλάτε όλοι...Δούλεψε κατά καιρούς σε όλα αυτά τα μαγαζιά και περίπου πριν μια δεκαετία που την γνώρισα εγώ είχε ξεκινήσει από τον Βαρδάρη...Μάλιστα έχει περάσει και από La Femme...απλά φεύγει για αρκετό καιρό και επανέρχεται...είναι Λιθουανή απλά έχει ένα χιούμορ περίεργο και επιθετικό...είναι από τις κοπέλες που εξ αρχής θα φανεί εάν σε γουστάρει και θα περάσεις καλά...διαφορετικά εάν δεν υπάρξει χημεία θα είναι σαν "κομοδίνο"...ιδιαίτερη περίπτωση γενικά...για δύσκολους και έμπειρους λύτες...Πάντως ευχαριστώ για την τοποθεσία και το ωράριο...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Λοιπόν επειδή έγινε της Σαμπρίνας το κάγκελο και για να σας διαφωτίσω όλους σας  έχουν υπάρξει  δύο Σαμπρίνες και ισχύουν τα εξής :

Η Σαμπρίνα από την Ουκρανία, και όχι από την Λιθουανία ή την Πολωνία όπως εσφαλμένα υποστηρίζουν μερικοί, το τρελοκομείο, αυτή που έλεγε ότι ήταν από την Κίνα. Ξεκίνησε να δουλεύει Βαρδάρη πριν καμιά 10αρια χρόνια τότε  είχε μακρύ μαύρο μαλλί, ήταν τελείως φευγάτη και δούλευε πάντα με δυνατή μουσική. Δούλεψε και Μαντζαρου 1, και 26ης Οκτ. 52, και τελευταία δούλευε στο Λαφάμ. Έχει ενάμισι χρόνο που έχει σταματήσει, εγώ προσωπικά είχα πολλές εμπειρίες μαζί της, παρα πολύ καλές αλλά και πάρα πολύ κακές, ήταν τελείως τρελοκομείο, οι τσατσάδες είχαν κτυπήσει χάπια μαζί της, μόνο η κυρά Καίτη ήξερε να την φέρνει βόλτα.

Η Άλλη Σαμπρίνα είναι Ρουμάνα, που είναι και στις φώτο του πατσίνου, καλό κορίτσι, είχα μια και μοναδική εμπειρία μαζί της στο Μαντζάρου 10 πριν από καιρό, μέτρια προς το καλή από όσο θυμάμαι, έχει δουλέψει λουξ, την έχω πετύχει και στο Προμηθέως 5, αλλά και στις πιάτσες, πριν καιρό τότε που είχε βγει και η Σιμόνα. Είναι ενεργή και τελευταία έχω διαβάσει ότι έχει εμφανιστεί στην εκκλησία.

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Σιγα μην βγαλουμε ακρη!! :cheesy:
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φταρνιζονται κι οι δυο σημερα!
Τελικα, εμενα θα μου πει καποιος...ποια Σαμπρινα πηρα ρε παιδια ?? :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.089
Πόντοι
13.755
Δυο ειναι οι Σαμπρινες οπως λεει ο Gameover και ηταν περιπου στο ιδιο στυλ και κυβικα.

Η μια η Ουκρανη οπως τη λεγατε,ψηλη μελαχρινη και πολυ νταρντανα που εγινε ευρεως γνωστη στο Λαφαμ και τελευταια φορα εμφανιστηκε στο Τανταλου 8 καλοκαιρι του '11 αν δεν κανω λαθος

και η αλλη η Ρουμανα επισης μελαχρινη αλλα με πιο μπαζολικο στυλ που δουλευε παντα στο Τανταλου 9 και μετα εκανε μια γυρα σε διαφορα σπιτια οπως το Αλιακμωνος,Σαπφους 8 και τωρα στο καινουριο Νικ.Ουρανου 1α.Στις φωτο λοιπον ειναι η Ρουμανα Σαμπρινα και μαλιστα ειχε περασει και απο την πιατσα πριν κανα χρονο και οταν ειχε κανει ρεπορταζ καποιο καναλι της ειχε παρει και συνεντευξη με τη φατσα της κανονικα.Τωρα δουλευει παλι στην αλυσιδα Τανταλου9-Προμηθεως 5-Νικ.Ουρανου 1α αλλα απ'οτι καταλαβα δεν εχει ουτε σταθερο σπιτι ουτε ωραριο.Μια τσατσα της αλυσιδας μου ειπε πως αμα σε γουσταρει θα περασεις καλα,σα να μου ελεγε δηλαδη οτι δεν ειναι και το μεγαλυτερο στανταρακι αλλα εμφανισιακα ειναι πολυ καυλιαρα

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230

Μάλλον τη 2η φίλε...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585

Ποια ακρη να βγαλεις...εγω φετος γαμησα 4 διαφορετικες Τζουλιες...αμα ανοιξουμε σηζητηση για τις τζουλιες να δεις.!!  :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Βρίσκομαι Ολλανδία,αυτά που διαδραματίζονται στο Άμστερνταμ είναι πέρα από κάθε φαντασία,μόνο στο δρόμο που περπατάς μαστουρωνεις από τα ντουμανια που έχουν ανάψει.
Η τιμή εκκίνησης είναι 50€ και δεν έχει έξτρα,στη Χάγη μπορείς να βρεις ποιο φθηνά πάλι σε βιτρίνες με 25€ αλλα και σε ξενοδοχείο με 30€.χρονος παραμονής στις βιτρίνες είναι 20 λεπτά και στα ξενοδοχεία της χαγης 1 ώρα περίπου.
Το κακό είναι ότι και στα δυο μέρη πρέπει να έχεις τα ματιά σου 14 γιατί έχει περιπλανομενους που πουλάνε ναρκωτικά αλλα και άλλους που θέλουν να σε κλέψουν και άμα δεν τα καταφέρουν,να σε σκοτώσουν κιόλας.
Αγγλοι,Γάλλοι,αμερικάνοι,μαύροι,μαροκανοι,Ισπανοί,Τούρκοι,Ιρακινοί,όλες οι φυλές υπάρχουν στο red light district.
Αυτά από εμένα,από τα ξένα,γύρο στις 10 Ιανουαρίου επιστρέφω στα πάτρια εδάφη.Καλη χρόνια σε όλους και καλα γαμησια.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Ξέχασα να αναφέρω ότι σε δυο βιτρίνες που χτύπησα στο Άμστερνταμ και μου άνοιξαν επεζαν ελληνικά τραγούδια μέσα,Χατζηγιαννης στο ενα και Καρας στο άλλο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Βρίσκομαι Ολλανδία,αυτά που διαδραματίζονται στο Άμστερνταμ είναι πέρα από κάθε φαντασία,μόνο στο δρόμο που περπατάς μαστουρωνεις από τα ντουμανια που έχουν ανάψει.
Η τιμή εκκίνησης είναι 50€ και δεν έχει έξτρα,στη Χάγη μπορείς να βρεις ποιο φθηνά πάλι σε βιτρίνες με 25€ αλλα και σε ξενοδοχείο με 30€.χρονος παραμονής στις βιτρίνες είναι 20 λεπτά και στα ξενοδοχεία της χαγης 1 ώρα περίπου.
Το κακό είναι ότι και στα δυο μέρη πρέπει να έχεις τα ματιά σου 14 γιατί έχει περιπλανομενους που πουλάνε ναρκωτικά αλλα και άλλους που θέλουν να σε κλέψουν και άμα δεν τα καταφέρουν,να σε σκοτώσουν κιόλας.
Αγγλοι,Γάλλοι,αμερικάνοι,μαύροι,μαροκανοι,Ισπανοί,Τούρκοι,Ιρακινοί,όλες οι φυλές υπάρχουν στο red light district.
Αυτά από εμένα,από τα ξένα,γύρο στις 10 Ιανουαρίου επιστρέφω στα πάτρια εδάφη.Καλη χρόνια σε όλους και καλα γαμησια.

Τι μου τα θύμισες ρε φίλε, πριν λίγο καιρό ήμουν εκεί...
Όντως πρέπει να είναι κανείς προσεκτικός με αυτούς που πουλάνε ναρκωτικά (χασίς βασικά) στο δρόμο, διαφωνώ όμως στο ότι μπορεί να σε σκοτώσουν. Υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί, κάποιοι μάλιστα και έφιπποι, και γενικά θεωρείται από τις ασφαλέστερες αντίστοιχες περιοχές στον κόσμο. Εξάλλου είναι σχεδόν στο κέντρο της πόλης και δεν τον παίρνει κανέναν να κάνει μαγκιές.

Να περάσεις καλά, ρίξε κανένα και για μας!  :grin:

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Υπενθυμιζω οτι στο Τανταλου 14 δουλεψε και η φιλη μας η Λαουριτσα που μαλλον δεν ητανε ουτε η πιο αθωα ουτε η πιο 'καθαρη' πουτανιτσα...τα δικα μου τα γλειφομουνια τους πειραξαν?
αλ , οταν λες δεν ηταν καθαρη , τι εννοεις? ποια ειναι η λαουριτσα , η γνωστη λαουρα? κι αυτη παντως για ενα φεγγαρι στο ιδιο ντελο εκανε γυμνο τελειωτικο στο στομα με +20 ευρω

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Σκηνικό για πολύ γέλιο στη Κοροβάγκου. Φίλος μου περιμένει να δει την Άννα την ρωσίδα γιατί ήταν μέσα σε δωμάτιο, ξαφνικά τον παίρνει στο κινητό η γυναίκα του και αμέσως πάει να βγει έξω, πατάει το κουμπί στο κινητό απαντάει στην κλήση, του μένει όμως το χερούλι της πόρτας στο χέρι και δεν μπορεί να βγει έξω με αποτέλεσμα να ακούει η γυναίκα του την τσατσά να λέει στους άλλους συναγωνιστες τιμές και προγράμματα της Άννας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
Σκηνικό για πολύ γέλιο στη Κοροβάγκου. Φίλος μου περιμένει να δει την Άννα την ρωσίδα γιατί ήταν μέσα σε δωμάτιο, ξαφνικά τον παίρνει στο κινητό η γυναίκα του και αμέσως πάει να βγει έξω, πατάει το κουμπί στο κινητό απαντάει στην κλήση, του μένει όμως το χερούλι της πόρτας στο χέρι και δεν μπορεί να βγει έξω με αποτέλεσμα να ακούει η γυναίκα του την τσατσά να λέει στους άλλους συναγωνιστες τιμές και προγράμματα της Άννας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Θα τα ειδε ολα ο τυπος!!!!!

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1

και πριν δυο χρονια χαλασμενη ητανε :jerking:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Το απογευμα ανοιχτο το ενα μαγαζακι απο τα τριδυμα στην Τσουκαλα το μεσαιο, χτυπαω κουδουνακι, καμερα facecontrol απο εξω, μπενω μεσα, μικρο σαλονακι, σκοτεινο και βγενει και η κοπελια, η αχωνευτη Εβελινα με τα βυζακια της....
Το κλεισιμο της χρονιας εγινε στο λαφαμ, στην πιτσιρικα Λαρα, την ιδρωσε την σαρκα της.!! ...τελος για φετος.!!

Καλη χρονια να μας βρει σε λιγες ωρες με υγεια και παντα σηκωμαρες.!!!
Για καλα μουνια (πουτανες) στις πουτσες μας δεν λεω γιατι παλι μπαζα θα ειναι και το 2013...

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.551
Πόντοι
1.720
αυτα τα τριδυμα στην τσουκαλα ειναι 3 ξεχωριστα μαγαζια? και δουλευουν και τα 3?

Επισκέπτης
ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012  :cheesy:

ΠΕΤΡΟΥ ΕΡΗΜΙΤΗ 2: μαριανα ξανθια προς το μιλφ με ωραια  :tits:
ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ 26:μια αδιαφορη κοπελα, δεν ρωτησα ονομα
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ: μια κοκκινομαλα με λιγα κιλα παραπανω, τιμη εκκινησης 50  :jerking: τιμη αποχωρισης τσαμπα  :grin:
ΑΧΕΛΩΟΥ 10:κλειστο, που ειναι η ουκρανεζα οεο
ΤΡΙΔΥΜΑ:και τα τρια κλειστα
ΦΡΙΞΟΥ 9:κλειστο
ΦΡΙΞΟΥ 13:ισως να ειχε μεσα και παραπανω απο δεκα ατομα και εφυγα, μου ειπε καποιος οτι ειναι η εμμα. λογικο  :cheesy:
ΦΡΙΞΟΥ 14:ηταν στο τζακουζι αλλα ονομα δεν μου ειπαν  :rolleyes:
ΦΡΙΞΟΥ 15:η τανια η νταρντανα
ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ 1Β:η εβελινα με τα ωραια στηθη
ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ 1Α: μια σαμπρινα πολυ αδιαφορη για εμενα
Ι. ΚΩΛΕΤΤΗ 17:μια πορτογαλα  :2funny: κοντουλα με το ονομα ιζαμπελα
ΚΟΡΟΒΑΓΚΟΥ 5:κλειστο
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ:δεν μπηκα -
Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 52: δεν μπηκα -
Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 50: δεν μπηκα -
Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 21:η στεφη απο την ιταλια
Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 34: η πιπινα λαρα  :cheesy: οπου εκανα καταθεση
Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 30:μια ουκρανεζα νινα με πολυ ψωμι  :grin: θα την εχω στα υποψη
Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24:κλειστο
Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16:κλειστο
Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4:μια ξανθια προμιλφ αναστασια, γνωστη φυσιογνομια.
26 ΗΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 52:δεν μπηκα -
26 ΗΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 35Α:δεν μπηκα -

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.089
Πόντοι
13.755
ρε μαγκες οπως παρατηρησα και στην τελευταια μου βολτα αλλα δεν αναφερθηκε και τις τελευταιες μερες φετος δεν επαιξε καμια σεξυ Αγιοβασιλιτσα στα σπιτια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom