Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)

Ο Μικρός Ήρως

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Απάντηση στη κριτική του κυρίου Al Pacino :

Καλά κάνετε και καταδικάζετε τέτοιες συμπεριφορές από "πουτανακια" που αν δεν έχουν όρεξη καλύτερα να πάνε από κει που ήρθαν όμως στην προκειμενη περίπτωση η κοπελια δεν ξέρουμε τι είχε να αντιμετωπίσει ούτε και αν τα όσα συνέβησαν ήταν πράγματι έτσι .Μάλλον τα απωθημένα του βγάζει αυτός ο τύπος και τα όσα περιγραφει είναι τα όσα θα ήθελε το αρρωστημένο του μυαλό να κάνει και όχι όσα έκανε . Αυτός ο al pacino είναι μάλλον κάποιος αρρωστημένος  άνθρωπος και πάσχει από "σεξομανια" αν δείτε ποιο παλιά γραπτά του θα πάθετε την πλακα σας  πάει με τραβεστί και εγχειρισμένες τον καυλώνει  να τρίβει τον πούτσο του χωρίς προφυλακτικό σε μουνιά και σε κώλους  γιατί αλλιώς δε καυλώνει στο καπάκι δίνει
γλωσοφιλα και γυμνά τσιμπούκια και με έκπληξη μου είδα ότι μερικές τον αφήνουν ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! οποτε ποιος ξέρει τι απειλές θα δέχτηκε η κοπέλα από τον νταή του διαδικτύου :jerking::jerking::jerking:
O τύπος είναι επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία !:confused: και τραγελαφικός  εκμεταλλευεται το  bourdela.com το ίδιο και όσοι του λένε και μπράβο  χωρίς να τον ξέρουν . Δείτε τι γραφει το άτομο χαχαχα :
- Και στην τελικη εγω πηγα σαν πελατης της που με ξερει και αλλιως με ειχε συνηθισει και φυσικα κι εγω υπηρξα ενας απο τους καλυτερους διαφημιστες της 2 χρονια τωρα
Υπο αυτες τις συνθηκες λοιπον ειμαι αναγκασμενος να τη θεσω σε εργασιακη εφεδρεια για λιγο καιρο μεχρι να μπορεσει να λειτουργησει οπως παλια -
- Ελαχιστη κουβεντα τυπου οτι αργησα και δε μπορει να μενει τοσο πολυ,της εξηγησα οτι αφου με ικανοποιησε θα της γινει η σχετικη διαφημιση αλλα πρεπει να ειναι πιο χαλαρη με το χρονο ωστε να κανει πελατολογιο...Εκει μασησε λιγο και μου ειπε οτι την αλλη φορα θα ειναι πιο ανετη και να γραψω γι'αυτην μιας και θελει να συνεχισει τη δουλεια και να περνανε καλα οι πελατες μαζι της.Ενιοτε και οι μικροι εκβιασμοι με το σαϊτ εχουν τη χρησιμοτητα τους -
-Στην ουσια αποψε βγηκα με σκοπο να παω εκει τελικα οπως και εγινε.Με θυμηθηκε στο σαλονι και μου ειπε εσυ εγραψες οτι ειμαι δυμαμιτης μιας και την τελευταια φορα επελεξε αυτη τον τιτλο της κριτικης μου και το θυμοταν απο τοτε.-
-Περιποιηθηκε εντονα και τ'αρχιδια και κατηφορησε για ακομα μια φορα στην κωλοτρυπιδα μου την οποια εγλειψε με μανια -
-Μειναμε λιγο αγκαλιασμενοι και ριξαμε παθιασμενα γλωσσοφιλα.-
ΠΩΩΩ ΕΛΕΟΣ !!!
-Στησιμο ανασκελα με μαξιλαρι κατω απ'τη μεση για γλειφοκωλι στη σουφρα της αρχικα και γλειφομουνι σπεσιαλ με δαχτυλα στον κωλο οπου σπαρταρουσε και μου τραβουσε νυχιες στα μπρατσα.
Παλι γλωσσοφιλα,αγκαλιες και τετοια -
χαοχοαοχοαοχαοχα πάω να ψάξω και αλλα ο τυπάς είναι περίπτωση!!!! Πολύ γέλιο μιλάμε!

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
και τη θεσ εσυ ρε μαλακα βλακα.κ εγω γαμαω τραβεστι κ πουτανεσ στη ζωη μου τη θα πει οτι ειμε αρωστοσ ρε βλημα.
ο αλ πατσινο προσφερε τα παντα εδω μεσα εσυ τι εκανεσ ρε φλωρε και στο κατω κατω αν δε γουσταρεισ μην ασχολισαι με μασ ολουσ που γραφουμε εδω ρε πουστρακι.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αντισθενη διεγραψε αυτον τον τυπο.
εγω σασ το ειπα καπιει εδω μεσα θελουν να σταματησει η ενημερωσει και να σιοπησει το σαιτ.
που θα τολμσει αυτοσ ο γελιοσ να πιασει στο στωμα του τον αλ πατσινο που προσφερει τα παντα εδω μεσα.
δεν θα σασ κανουμε τη χαρει οτι κιαν ειστε θα συνχισουμε απο τα μετοπα τησ ενημερωσεισ και παρακαλω τον αντισθενη να σβισει απο τον καταλογω αμεσωσ τη χυδαια επιθεση κατα του αλ πατσινο και αυτον τον ιδιο τον γελιο.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Χθεσινοβραδυνή βολτίτσα (μίνι):

Μινωταύρου: (κλειστό) Χτύπησα δύο φορές αλλά τίποτα. Μόνο οι πινακίδες ήταν αναμένες...
Αχελώου (τέρμα): (κλειστό). Το τρίδυμο δεν άνοιξε ακόμα? Ξέρουμε κάτι γι' αυτό?
Φρίξου 14: Συνωστισμός στο σαλόνι. Τελικά βγήκε η Γιασμίν αλλά δεν ήθελα να μπω...
Φρίξου 15: Τάνια από Ισπανία. Πολύ όμορφη και GFE κατάσταση. Τιμήθηκε η κοπέλα και η κριτική γράφτηκε από χθες.
Φρίξου 13: Μια Εμμανουέλα (αυτή είναι η Έμμα που λέτε?) Πολύ αδύνατο σώμα όχι για τα γούστα μου.

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
και τη θεσ εσυ ρε μαλακα βλακα.κ εγω γαμαω τραβεστι κ πουτανεσ στη ζωη μου τη θα πει οτι ειμε αρωστοσ ρε βλημα.
ο αλ πατσινο προσφερε τα παντα εδω μεσα εσυ τι εκανεσ ρε φλωρε και στο κατω κατω αν δε γουσταρεισ μην ασχολισαι με μασ ολουσ που γραφουμε εδω ρε πουστρακι.
μεγαλε χαλαρωσε και μη βριζεις. ο αλ αν θελει θα απαντησει αυτος , δεν χρειαζεται συνηγορο , μιλα για λογαριασμο σου, μ' αυτο που κανεις δινεις διασταση στο θεμα

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Απάντηση στη κριτική του κυρίου Al Pacino :

Καλά κάνετε και καταδικάζετε τέτοιες συμπεριφορές από "πουτανακια" που αν δεν έχουν όρεξη καλύτερα να πάνε από κει που ήρθαν όμως στην προκειμενη περίπτωση η κοπελια δεν ξέρουμε τι είχε να αντιμετωπίσει ούτε και αν τα όσα συνέβησαν ήταν πράγματι έτσι .Μάλλον τα απωθημένα του βγάζει αυτός ο τύπος και τα όσα περιγραφει είναι τα όσα θα ήθελε το αρρωστημένο του μυαλό να κάνει και όχι όσα έκανε . Αυτός ο al pacino είναι μάλλον κάποιος αρρωστημένος  άνθρωπος και πάσχει από "σεξομανια" αν δείτε ποιο παλιά γραπτά του θα πάθετε την πλακα σας  πάει με τραβεστί και εγχειρισμένες τον καυλώνει  να τρίβει τον πούτσο του χωρίς προφυλακτικό σε μουνιά και σε κώλους  γιατί αλλιώς δε καυλώνει στο καπάκι δίνει
γλωσοφιλα και γυμνά τσιμπούκια και με έκπληξη μου είδα ότι μερικές τον αφήνουν ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! οποτε ποιος ξέρει τι απειλές θα δέχτηκε η κοπέλα από τον νταή του διαδικτύου :jerking::jerking::jerking:
O τύπος είναι επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία !:confused: και τραγελαφικός  εκμεταλλευεται το  bourdela.com το ίδιο και όσοι του λένε και μπράβο  χωρίς να τον ξέρουν . Δείτε τι γραφει το άτομο χαχαχα :
- Και στην τελικη εγω πηγα σαν πελατης της που με ξερει και αλλιως με ειχε συνηθισει και φυσικα κι εγω υπηρξα ενας απο τους καλυτερους διαφημιστες της 2 χρονια τωρα
Υπο αυτες τις συνθηκες λοιπον ειμαι αναγκασμενος να τη θεσω σε εργασιακη εφεδρεια για λιγο καιρο μεχρι να μπορεσει να λειτουργησει οπως παλια -
- Ελαχιστη κουβεντα τυπου οτι αργησα και δε μπορει να μενει τοσο πολυ,της εξηγησα οτι αφου με ικανοποιησε θα της γινει η σχετικη διαφημιση αλλα πρεπει να ειναι πιο χαλαρη με το χρονο ωστε να κανει πελατολογιο...Εκει μασησε λιγο και μου ειπε οτι την αλλη φορα θα ειναι πιο ανετη και να γραψω γι'αυτην μιας και θελει να συνεχισει τη δουλεια και να περνανε καλα οι πελατες μαζι της.Ενιοτε και οι μικροι εκβιασμοι με το σαϊτ εχουν τη χρησιμοτητα τους -
-Στην ουσια αποψε βγηκα με σκοπο να παω εκει τελικα οπως και εγινε.Με θυμηθηκε στο σαλονι και μου ειπε εσυ εγραψες οτι ειμαι δυμαμιτης μιας και την τελευταια φορα επελεξε αυτη τον τιτλο της κριτικης μου και το θυμοταν απο τοτε.-
-Περιποιηθηκε εντονα και τ'αρχιδια και κατηφορησε για ακομα μια φορα στην κωλοτρυπιδα μου την οποια εγλειψε με μανια -
-Μειναμε λιγο αγκαλιασμενοι και ριξαμε παθιασμενα γλωσσοφιλα.-
ΠΩΩΩ ΕΛΕΟΣ !!!
-Στησιμο ανασκελα με μαξιλαρι κατω απ'τη μεση για γλειφοκωλι στη σουφρα της αρχικα και γλειφομουνι σπεσιαλ με δαχτυλα στον κωλο οπου σπαρταρουσε και μου τραβουσε νυχιες στα μπρατσα.
Παλι γλωσσοφιλα,αγκαλιες και τετοια -
χαοχοαοχοαοχαοχα πάω να ψάξω και αλλα ο τυπάς είναι περίπτωση!!!! Πολύ γέλιο μιλάμε!

Η Νάσια δεν κάνει αδερφέ τώρα αν εσυ χαλάστηκες γιατί σου έκανε κάποιος αρνητική διαφήμιση...τι να σου πώ καλύτερα να ψαχτείς μπάς και στρώσεις την Νάσια ,γιατί ειναι δυνατό μουνί αλλα πατάτα και ξεπέτα μέσα.....Προσωπικά δεν ξαναπάω στην Νάσια και ας μην πέρασα τόσο χάλια όσο πέρασε ο φίλος μας Αλ πατσίνο. :rolleyes: :tickedoff:
Την  δοκίμασα και έγραψα πως είναι καλούτσικη όταν ειχε ερθει στο γκολντενσταρς πριν ενα χρόνο περίπου ,μετα  την δευτερη φορά ,είπα μπας και άλλαξε προς το καλύτερο ,....αλλά παπάρια άλλαξε έμαθε βέβαια ελληνικά αλλα τα ελληνικά της είναι για να προσποιείται καλύτερα και να ξεπετάει τον κόσμο πιο γρήγορα.....άκομα και φίλους που τους μίλησα για την συγκεκριμένη και είναι χρόνια στο αντικείμενο μου είπαν τα χειρότερα,αφου την δοκίμασαν.....Και όχι υπάρχουν και χειρότερες απο την Νάσια αλλά η Νάσια έχει δυνατότητες ενω κάποιες άλλες δεν...... :jerking:

Για αυτο φιλαράκο ασε τον αλ πατσινο να είναι "κινδυνος" για τον εαυτό του και εσυ ασχολείσου καλύτερα μπας και στρώσει η Νάσια ....σε τελική εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθ'ενας στο δωμάτιο , άλλωστε όποιος θέλει μπορει και προσέχει, και είναι πολυ πιο ευκολο να την πατήσεις και ας μην κάνεις περίεργα πράγματα....εγω τον αλ πατσίνο τον κρίνω ως πολύ εντάξει σε αυτά που γράφει και φαντάζομαι η μεγαλύτερη πλειοψηφία ... ;)

Άσχετο τωρα που το σκέφτομαι μπορεί να είσαι και "Αντωνία" ,καθως Ο ΤΡΌΠΟΣ που γράφεις με παραπέμπει σε γυναίκα...... :rolleyes: :2funny:

Nhsiwths6969

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ο Antonis Papadopoulos ειναι κλωναρι γνωστου μελους εδω μεσα.Καλα θα κανει να προσεχει το τι λεει για τον αλ πατσινο που εχει προσφερει περισσοτερο απο καθε αλλον σ'αυτο το thread
Επισης βλεπω πως το thread εχει γεμισει με υπανθρωπους που σχετιζονται με τα μπουρδελα ειτε παλια μελη που τωρα τα παιρνουν χοντρα απο τους οικους ειτε ψευτονταβατζηδες που προσπαθουν να επιβαλλουν εδω εναν δικο τους τροπο.
Το σωστοτερο γι'αυτους θα ηταν να κατσουν στις τρυπες τους και να μην επεμβαινουν εδω γιατι οι εποχες που ηξεραν περασαν ανεπιστρεπτι.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Ο Antonis Papadopoulos ειναι κλωναρι γνωστου μελους εδω μεσα.Καλα θα κανει να προσεχει το τι λεει για τον αλ πατσινο που εχει προσφερει περισσοτερο απο καθε αλλον σ'αυτο το thread
Επισης βλεπω πως το thread εχει γεμισει με υπανθρωπους που σχετιζονται με τα μπουρδελα ειτε παλια μελη που τωρα τα παιρνουν χοντρα απο τους οικους ειτε ψευτονταβατζηδες που προσπαθουν να επιβαλλουν εδω εναν δικο τους τροπο.
Το σωστοτερο γι'αυτους θα ηταν να κατσουν στις τρυπες τους και να μην επεμβαινουν εδω γιατι οι εποχες που ηξεραν περασαν ανεπιστρεπτι.
Μου κανει εντυπωση το ποσο πολλα ξερει, καποιος που πρωτη φορα γραφει εδω!
Αισθανομαι καπως αμηχανα τις τελευταίες μερες...

Επισκέπτης
Να εισαι καλα ρε φιλε που μας ανοιξες τα ματια  :rolleyes:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αυτη η αντζελα στο γνωστο σιτε νικ.ουρανου 2α. τι λεει ?

Επισκέπτης
Εγω κυριοι δεν ειμαι κλωνοσ κανενοσ αλλα πιστευω οτι ο καθενασ ειναι ελευθεροσ να λεει την γνωμη του για καθε πουτανα και οχι να πρεπει να ρωτησει καποιον οι καποιουσ.Ειχα τολμησει  να πω κατι για την βουλγαρα την Νικολ και οχι Γαλλιδα και μου την πεσανε δυο τρεισ. τωρα εγραψα για την Νασια μια φορα την εχω δει οτι εχει και καλεσ κριτικεσ και καποιοσ λεει σε καποιον αλλον να με αναλαβη ειμαι 45 ετων γαμαω πουτανεσ απο 16 αλλα αυτο το πραμα ρε παιδια δεν στεκει θελω να γραψω κατι  θα πρεπει να το εγκρινουν 3,4 Εδω μεσα υπαρχει κυκλωμα? απο 5,6 αλανια ρωταω τωρα εγω.Τωρα θα μου πεισ τι σε νοιαζει με νοιαζει για θελω να γραφω και να μην εχω κανεναν πανω στ αρχιδια μου με ειρωνιεσ και εξυπναδεσ του τυπου αναλαβε τον εσυ       

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εγω βρε παιδια γραφω 3 και χρωνια απο το μετοπω τησ λαρισασ ,,πιατσεσ τησ θεσσαλονικησ κτλ και ουτε ενασ μεχρι σημερα δεν μου την επεσε ισα ισα περνω καθε μερα θετικα μηνυματα.τι να πω δεν ξερω εκει στη θεσσαλονικη τη γινεται ακρυβωσ με αυτα που λετε.

Επισκέπτης
Εσυ ρε piatsovie δεν εβριζεσ και εγραφεσ να διαγραψουν καποιον που εβρισε το al το θετικο μηνυμα ποιο ειναι ενταξει συμφωνο υποπτοσ ο ρολοστου αλλα να βριζεισ και να απειλεισ χανεισ το δικιο που μπορει να εχεισ

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βεβαιωσ φιλε ενασ καραγκιοζησ που μπαινει για 7 λεπτα και βριζει καπιον που εχει εδω μεσα 2500 χιλιαδεσ μηνυματα και προσφερε φουλ εδω μεσα με ενημερωσεισ κτλ πρεπει να τον σβησουν αμεσωσ....αληθεια απο το μεσημερη που εξαφανηστηκε αυτοσ ο καραγκιοζησ.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
παιδια ςος ψαχνω τη σανελ εχω ενα τρελαμενο φιλαρακι αν καποιος ξερει ας μου πει σωζουμε εκκλησια :2funny:

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
παιδια αυτη τη ΣΑΜΠΡΙΝΑ που λετε μπορει να την περιγραψει καποιος...  υπαρχει καμια κριτικη πουθενα ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
παιδια ςος ψαχνω τη σανελ εχω ενα τρελαμενο φιλαρακι αν καποιος ξερει ας μου πει σωζουμε εκκλησια :2funny:

Σανελ.?? Φαξτην Α.Γεωργιου 16, αν δεν κανω λαθος την παρασκευη δουλευε εκει, αλλα δεν εκατσα να την δω ηταν μεσα στο δωματιο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
παιδια αυτη τη ΣΑΜΠΡΙΝΑ που λετε μπορει να την περιγραψει καποιος...  υπαρχει καμια κριτικη πουθενα ?

30-35αρα, νταρντανα μαυρομαλα, ομορφο προσωπο, με φυσικα μεγαλα βυζια, δουλευε 26ης οκτωβρη 52, εκει εχει κριτικες, και στον βαρδαρη πρεπει να δουλεψε τελευταια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom