Βολτούλα σήμερα μεταξυ 21:00 - 22:30 στο Βαρδάρη..
Έχουμε και λέμε
Δίδυμα Σαπφούς: στο ένα η Μιρέλλα που ηταν σε δωματιο ( στα 25 γιούρα) και στο άλλο μια με κοντό μαλλί, Τζούλια είπε τη λενε.. μάλλον αδιαφορη για τα γούστα μου.. απλο στα 30 αυτη...
Σαπφούς 8: Μία ξανθια που ΜΙΛΦιζε, η Νικόλ νομιζω, με μεγάλο "ρετιρέ" όπως είπε κι η υπεύθυνη Δημισίων Σχέσεων (sic) του καταστηματος.. 30 το απλο..
Σαπφούς τέρμα κάτω: Μία ξανθιά γεματούλα που είχε το απλό στο 25αρι.. Εμένα που μ αρεσουν οι νταρντανες το σκέφτηκα αλλα τελικά δεν μπηκα
Πράσινο: Λάουρα.. Μελαχρινή με ωραίο κορμί και τατου τράιμπαλ πανω απ τον κωλο.. 30 αρχικό...
Τανταλου - Ερως: Μια ξανθιά απιστευτη αλλα είχε πολύ ουρα το καταστημα και την εκανα με ελαφρα.. κι εκει στο 30αρι
Ταντάλου - απένατνι απο ερως: Ψηλή καστανόξανθη με γαλάζια ματια.. δεν θυμάμαι ονομα.. επίσης στα 30 το απλο
Προμηθέως τέρμα πάνω: Μάρα.. Ξανθια με ωραίο κορμί.. ημουν μονος στο μαγαζί κ με βάλαν σχεδόν με το ζόρι στο δωμάτιο
... στα 30 το απλο.. η τυπισσα απλώς υποφερτή.. συμπαθητική πίπα, αλλα δεν ανέβηκε απο πάνω που την είπα.. στα 4 όμως είχε καλό στήσιμο κ καλούτσικη συμμετοχη.. δεν νομιζω πάντως να την ξανατιμήσω..
Προμηθέως μπλε: μια ξανθια ψηλη με καρέ μαλλι.. δεν συγκρατησα όνομα
Προμηθεως 14: Η γνωστή και μη εξεραιτέα Μέρτσυ.. την έχω τιμήσει παλιότερα.. είναι ζουζουνιαρα γκόμενα κ αμα σε γουστάρει θα σε βγάλει καλα γούστα...
Προμηθέως 11: Νατάσσα.. Μελαχρινό μωρό πανέμορφο και πάνγλυκο.. ευτυχως μ ειχαν μείνει λεφτα κ μπήκα κ σ αυτην με το απλο (25αρι)... ευγενική αν και κάπως ντροπαλή αλλα πολύ πρόθυμη και συνεργάσιμη με φιλακια παντου, χαδια χουφτωματα κι ενεργο συμμετοχη κλπ κλπ.. έκανε οντως όλες τις στάσεις και δεν δυσανασχέτησε που αργούσα (είχα σχεδόν μόλις βγει απο Μαρα)... σίγουρα θα την ξανατιμήσω...
ΥΓ: ετσι μπας και βρισκόμαστε σιγα σιγα οι συναγωνιστές: προς οσους ήταν εκεί εκείνη την ώρα, είμαι αυτός με το μαυρο τζιν και τη γκρι φουτερ με κουκουλα με το μαύρο μαλλι που Beckham-ιζε (τι λέω τώρα, ψύλλοι στα αχυρα)...