Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
πολλες κανουν αλλα ειναι αναλογα τη θες να κανεις. DP  ασ πουμε δεν κανουν ολες. κανει σιγουρα η αντριαννα που τελευταια φορα την πετυχα στο τσιρκο..
παντως την καλυτερη παρτουζα την καναμε με τη Λαουρα που τωρα νομιζω δουλευει στο βαρδαρι στο πρασινο..Ψωφαει για πολλες ψωλες μαζι η καριολα  :rockon:

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
αν δεν θες DP κωλους κτλ μπαινετε ανετα με 40Ε  το ατομο σε αρκετες κοπελες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Η Αντριάννα η Ισπανίδα με είπε η τσατσά, αν δεχτεί θα θελήσει 150 ευρώ ο καθένας.. Πάνε καλά??? :s&m_2:
:new_shocked: :new_shocked:...αχα καλο  :2funny: :2funny:

Η Νικολ κανει με 30ε το ατομο αλλα δεν ξερω τι περιλαμβανει

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βολτούλα σήμερα μεταξυ 21:00 - 22:30 στο Βαρδάρη..
Έχουμε και λέμε
Δίδυμα Σαπφούς: στο ένα η Μιρέλλα που ηταν σε δωματιο ( στα 25 γιούρα) και στο άλλο μια με κοντό μαλλί, Τζούλια είπε τη λενε.. μάλλον αδιαφορη για τα γούστα μου.. απλο στα 30 αυτη...
Σαπφούς 8: Μία ξανθια που ΜΙΛΦιζε, η Νικόλ νομιζω, με μεγάλο "ρετιρέ" όπως είπε κι η υπεύθυνη Δημισίων Σχέσεων (sic) του καταστηματος.. 30 το απλο..
Σαπφούς τέρμα κάτω: Μία ξανθιά γεματούλα που είχε το απλό στο 25αρι.. Εμένα που μ αρεσουν οι νταρντανες το σκέφτηκα αλλα τελικά δεν μπηκα
Πράσινο: Λάουρα.. Μελαχρινή με ωραίο κορμί και τατου τράιμπαλ πανω απ τον κωλο.. 30 αρχικό...
Τανταλου - Ερως: Μια ξανθιά απιστευτη αλλα είχε πολύ ουρα το καταστημα και την εκανα με ελαφρα.. κι εκει στο 30αρι
Ταντάλου - απένατνι απο ερως: Ψηλή καστανόξανθη με γαλάζια ματια.. δεν θυμάμαι ονομα.. επίσης στα 30 το απλο
Προμηθέως τέρμα πάνω: Μάρα.. Ξανθια με ωραίο κορμί.. ημουν μονος στο μαγαζί κ με βάλαν σχεδόν με το ζόρι στο δωμάτιο  :2funny: ... στα 30 το απλο.. η τυπισσα απλώς υποφερτή.. συμπαθητική πίπα, αλλα δεν ανέβηκε απο πάνω που την είπα.. στα 4 όμως είχε καλό στήσιμο κ καλούτσικη συμμετοχη.. δεν νομιζω πάντως να την ξανατιμήσω..
Προμηθέως μπλε: μια ξανθια ψηλη με καρέ μαλλι.. δεν συγκρατησα όνομα
Προμηθεως 14: Η γνωστή και μη εξεραιτέα Μέρτσυ.. την έχω τιμήσει παλιότερα.. είναι ζουζουνιαρα γκόμενα κ αμα σε γουστάρει θα σε βγάλει καλα γούστα...
Προμηθέως 11: Νατάσσα.. Μελαχρινό μωρό πανέμορφο και πάνγλυκο.. ευτυχως μ ειχαν μείνει λεφτα κ μπήκα κ σ αυτην με το απλο (25αρι)... ευγενική αν και κάπως ντροπαλή αλλα πολύ πρόθυμη και συνεργάσιμη με φιλακια παντου, χαδια χουφτωματα κι ενεργο συμμετοχη κλπ κλπ.. έκανε οντως όλες τις στάσεις και δεν δυσανασχέτησε που αργούσα (είχα σχεδόν μόλις βγει απο Μαρα)... σίγουρα θα την ξανατιμήσω...
ΥΓ: ετσι μπας και βρισκόμαστε σιγα σιγα οι συναγωνιστές: προς οσους ήταν εκεί εκείνη την ώρα, είμαι αυτός με το μαυρο τζιν και τη γκρι φουτερ με κουκουλα με το μαύρο μαλλι που Beckham-ιζε (τι λέω τώρα, ψύλλοι στα αχυρα)...

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Ταντάλου - απένατνι απο ερως: Ψηλή καστανόξανθη με γαλάζια ματια.. δεν θυμάμαι ονομα.. επίσης στα 30 το απλο

Προμηθέως 11: Νατάσσα.. Μελαχρινό μωρό πανέμορφο και πάνγλυκο.. ευτυχως μ ειχαν μείνει λεφτα κ μπήκα κ σ αυτην με το απλο (25αρι)... ευγενική αν και κάπως ντροπαλή αλλα πολύ πρόθυμη και συνεργάσιμη με φιλακια παντου, χαδια χουφτωματα κι ενεργο συμμετοχη κλπ κλπ.. έκανε οντως όλες τις στάσεις και δεν δυσανασχέτησε που αργούσα (είχα σχεδόν μόλις βγει απο Μαρα)... σίγουρα θα την ξανατιμήσω...

η ψηλή είναι η Νάσια οπου την είχα σταμπάρει και πήγα σήμερα. Τετοιο κομοδινο δεν εχω ξαναγαμήσει. Μαύρο δαγκωτό. Στο 3 λεπτο μου αρχιζει μαλακία για να τελειώσω, λές και θα έπρεπε να πληρώσω 30 ευρώ για να μου την παίξουν. Ξενέρωσα σηκώθηκα και έφυγα και φυσικά η τσατσά έκανε την πάπια όταν ζήτησα τον υπευθυνο του σπιτιου. Πήγα καρφωτός στην Νατασσα όπου η κοπέλα είναι αστέρι και σε κάνει να νιώθεις αρχοντας.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μποτικο δεν ειδατε πουθενα ε?

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η νατασα η τσαρινα δουλευει αυτες τις μερες;

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
τσαρκα λιγο μετα τις 19:00 επισκεψη στη νατασσα προμηθεως 11, ημουν ο πρωτος της :grin: αλλη μια φορα περασα υπεροχα
στο καπακι πηγα προμηθεωσ 5 ( παρα τις κακες μου εντυπωσεις απο το συγκεκριμμενο) ηταν η εμμανουελα. ποιοα ειναι αυτη ρε μαγκες? βραχυκυκλωσα, την περασα για την τσαρινα , αλλα την τσαρινα την λεν νατασσα ε? λοιπον μαγκες ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.απο μενα μαυρο στην καριολα την εμμανουελα και μαυρο και στο οικημα το συγκεκριμμενο.αμα θελει το αφεντικο να δουλεψει , ας φερει καμια σωστη κοπελα ή σ αυτες τις χαμ___ρες που εχει ας βαλει χερι. και η μιρελλα πριν 3 χρονια ηταν ξυνη , αλλα εχει στρωσει αφανταστα. δε μπορει να δουλευουμε εμεις (οι εστω οι περισσοτεροι απο μας) 1 ολοκληρη μερα για να βγαλουμε 25-30 ευρω και να τα ακουμπαμε σ΄αυτες και αντι να χαλαρωσουμε  να φυγει η ενταση, να μας τσιτωνουν περισσοτερο.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Η Νατάσα (τσαρίνα) θα κάνει κανά μήνα να επιστρέψει και θα έχει και νέες εκπλήξεις..

Βερόνικα από Παρασκευή μάλλον.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Η Νατάσα (τσαρίνα) θα κάνει κανά μήνα να επιστρέψει και θα έχει και νέες εκπλήξεις..

Βερόνικα από Παρασκευή μάλλον.

Γιατι την αποκαλειται τσαρινα ακομα δεν μπορω να καταλαβω  :idiot: :idiot: :idiot:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Ρώτα τον νονό της.......Jo145!!!!!
Αν και το έχει ξαναπεί γιατί την αποκαλεί έτσι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γενικα ο τζο βαφτισε πολλες και πολλα ....σπιτια επισης..... :grin: :grin:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
το φριξου 15 ποια ειναι αυτη η πολυ ομορφη milf? μηπως η Βικτωρια?

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
μπότες φοράει και η Νταίάνα Προμηθέως 25
Μπότες φοράει για σένα που είσαι....  :fuck1:
Όχι για όλους... :headbang:
Εξ άλλου οι κακές γλώσσες λένε ότι ούτε κι εσύ βγάζεις τις μπότες σου, κι αυτό τρελλαίνει τα κορίτσια :rockon: :rockon: :rockon:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Μπότες φοράει για σένα που είσαι....  :fuck1:
Όχι για όλους... :headbang:
Εξ άλλου οι κακές γλώσσες λένε ότι ούτε κι εσύ βγάζεις τις μπότες σου, κι αυτό τρελλαίνει τα κορίτσια :rockon: :rockon: :rockon:

xo,xo Μidas βλέπω είσαι ενήμερος ... είναι που είναι καουμπόικες οι μπότες με σπιρούνια και τα κορίτσια παθαίνουν κολούμπρα μόλις τις αντικρύζουν  :2funny: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom