μαζι βολταραμε χθες....να προσθεσωMια βολτα χθες τη νυχτα...
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα με τις βυζαρες εξω και τη ρωγα καγκελο μου'ριξε και κατι ρουφηγματα στο λαιμο για να με πεισει
-Φριξου 15.η Τανια
-Φριξου 13.η Ερρικα
-Κωλετη.η Μονικα
-Κατεχακη.η Εμμα οπως μου ειπε η τσατσα στο Προμηθεως 25
-Μαντζαρου 10.η Φλωρη Τι ειναι αυτο ρε μαλακες?Πρεπει να ειστε πολυ παιδεραστες για να την πηδηξετε...αυτη ειναι 14 χρονων.Επειδη ηταν στο δωματιο αρκετη ωρα η καριολα η τσατσα μου ανελυσε τη θεωρια της γιατι δεν πρεπει τα κοριτσια να καθονται ουτε λεπτο παραπανω μεσα
-Μαντζαρου 1.Σεϋλα
-Αν.Γεωργιου 52.η Τζουλια με τις βυζαρες
-Αν.Γεωργιου 21.Αλεχαντρα με το φονικο κωλαρακι
-Αν.Γεωργιου 30.η Σανταλ η γκομεναρα και παλι πολυ χαρουμενη στο σαλονι ειπαμε ειναι πολυ καλη μεσα
-Αν.Γεωργιου 24.η χοντρη τσατσα ηταν εξω και κρυφακουγε την προβα τζενεραλε της Πυλης Αξιου..."Γαμησε τα πολυ την γουσταρω την Πιτσα' ηταν τα πρωτα λογια της .Κοπελα ηταν μια μικρη μελαχρινη ομορφουλα ονοματι Τζεσυ που πρωτη φορα εβλεπα
-Αν.Γεωργιου 16.η γνωστη μιλφ Αννα η καυλιαρα που τελευται φορα τα ειχαμε χαλασει λιγο....Για να δουμε τωρα που ξαναπηγε σε στουντιο τι θα κανει
-Προμηθεως 25.η δυνατη και κατα τη γνωμη μου αδικημενη Μαρα
-Προμηθεως 14.η Μερτσυ
-Προμηθεως 11.η Νατασα
-Προμηθεως 5.Μιλφ Νικολ και τα πρωινα εδω μια φιλη της υψηλων κυβικων με βυζαρες και εκφυλη οπως μου την περιεγραψε με το ονομα Μελινα
-Σαπφους 8.Αντζελα οπως μου ειπαν στο Προμηθεως 5
-Νικ.Ουρανου 1α.Σοφια οπως μου ειπαν στο Προμηθεως 5 μιας και ειναι αλυσιδα με τα 2 παραπανω
Ταντάλου 9 ενα ομορφο μωρο λεπτο...μικρο βυζακι ,με ενα πολυ μεγαλο ταττου στο ποδι,στην λιστα για δοκιμη(δοκιμασε κανεις?)
Νικηφόρου Ουρανού 1Β η εβελινα νυσταγμενη....
Φρίξου 14 γιασμιν οπου εγινε πετυχημενη καταθεση...διαθεση πολυ,τσιμπουκι ωραιο με φτυσιματα