al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.125
- Πόντοι
- 13.755
Νικ Ουρανού 26: Η γνωστή Ειρήνη. Η τσατσά με προέτρεψε να διαβάσω το ίντερνετ σχετικά με την Ειρήνη..![]()
Η Νταϊανα που χαθηκε ξερει κανεις?
Νικ Ουρανού 26: Η γνωστή Ειρήνη. Η τσατσά με προέτρεψε να διαβάσω το ίντερνετ σχετικά με την Ειρήνη..![]()
Απο δευτερα θα ειναι στη δουλειάΗ Νταϊανα που χαθηκε ξερει κανεις?
αυτη ναι....Νικ Ουρανου 1(Εκκλησία): Μια μιλφ μαγκιώρα με στητό βυζί ωραίο. (αυτή είναι η Αναστασία;).
επρεπε να της πεις....αυτο το ιντερνετ που λες εγω το εχτισα γιαγια......με δυο τρεις αλλους......Νικ Ουρανού 26: Η γνωστή Ειρήνη. Η τσατσά με προέτρεψε να διαβάσω το ίντερνετ σχετικά με την Ειρήνη..![]()
παιζει να ναι και κλειστο παλι μανμία κρίστι που ηταν στο 26οκτωβριου 35 που πηγε? τηλεφωνω στο στουντιο κ δεν το σηκώνουν
δηλ. το χασαμε το κορμι¨?? με ειπε ενας αλλος οτι περασε γαματα με τη λεγαμενηπαιζει να ναι και κλειστο παλι μαν
δηλαδη σε απειλησε αυτο το μπαζο??...να παω να την πλακωσω αμα ειναιπλακα πλακα παντως ολες πρεπει να μπαινουν πλεον χαλαρα στο σαιτ....μεχρι κι η ντεσυ μου στειλε πμ τις προαλλες.....απο κει που ειμασταν περιθωριο γιναμε μαγαζι γωνια......να μπαινουν να μας απειλουν κιολας,να μας κανουν υποδειξεις τι θα γραφουμε κλπμην μας ξεφυγει καμια οξεια ή καμια δασεια σε καμια κριτικη ή κανενας ποντος απο το γλειψιμο στον πουτσο προς τα αρχιδια κλπ....ελεος δλδ.....
ειναι κλειστο οπως μου ειπε η καθυστερημενη η τσατσα που προχθες τη νυχτα ηταν στο Τανταλου 14 διοτι ειναι να περασουν γιατρο τα κοριτσια και δε βρισκεις γιατρο καθε μερα και κατι τετοιες μαλακιεςδηλ. το χασαμε το κορμι¨?? με ειπε ενας αλλος οτι περασε γαματα με τη λεγαμενη
μία κρίστι που ηταν στο 26οκτωβριου 35 που πηγε? τηλεφωνω στο στουντιο κ δεν το σηκώνουν
καλα εσυ εισαι γνωστος για τα γουστα σου τα ανωμαλιαρικαΚαι εγώ πήγα μία μέρα πριν τον αλ... αλλά εμένα έτσι είναι τα γούστα μου! Τσουπωτές και πρόθυμες!
καλα εσυ εισαι γνωστος για τα γουστα σου τα ανωμαλιαρικα
Να ταιριάζουν με τον δικό μου σωματότυπο θέλω... να μην φοβάμαι μην την σπάσω!
Φιλε τελεια η αναφορα σου και σ ευχαριστουμε.Αλλα πως μπορεις και κανεις τετοια βολτα οταν εκ των προτερων ξερεις οτι δε θα φας;με τι ψυχολογια;οκ αμα δε σ αρεσει καμια.αλλα με τοσα μουνια που βλεπεις...τι να πω;συγχαρητηρια.και κατι προσωπικο.αν εχεις δει την ναντια απο π.ερημιτη ποια προτιμας;;ναντια η μαρινα;μαρινα δεν εχω δει γι αυτο στο λεω.