Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Αφρουλα, Εφη κανεις? Ουτε φωνη?

Πέρασα σήμερα από Φρίξου 15 δούλευε η Στέφη. Ρώτησα τη τσατσά για Έφη και τσατίστηκε...η αλήθεια είναι ότι της έχω πρήξει τα ούμπαλα αλλά τί να κάνουμε αφού είμαι Εφάκιας...

Αφρούλα απούσα...μάλλον από εβδομάδα.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Πέρασα σήμερα από Φρίξου 15 δούλευε η Στέφη. Ρώτησα τη τσατσά για Έφη και τσατίστηκε...η αλήθεια είναι ότι της έχω πρήξει τα ούμπαλα αλλά τί να κάνουμε αφού είμαι Εφάκιας...

Αφρούλα απούσα...μάλλον από εβδομάδα.
Μηπως να κατεβουμε πορεια στο κεντρο?

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
γτ δε λεν οτι δε ξερουν ποτε θα γυρισουν να μη κατεβαινουμε τζαμπα ελεος πια με αυτο το απο βδομαδα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
γτ δε λεν οτι δε ξερουν ποτε θα γυρισουν να μη κατεβαινουμε τζαμπα ελεος πια με αυτο το απο βδομαδα
Ειναι απλη η απαντηση. Για να περνατε απο εκει πας και ξεγελαστητε και μπειτε με αυτη που δουλευει.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
επειδή έγινε μεγάλο σούσουρο με το θέμα της αλεξ κ εγώ κ σημερα πείρα στο αφροδισίων τηλέφωνο κ όλες η εξετασης της είναι οκ ,καλό είναι να μην κάνετε δυσφήμιση το μαγαζί ,κ αν κολλάει κάτι κάποιος ας πάει πρώτα στα μαγαζιά που πέρασε κ να ζητήσει το βιβλιάριο κ της εξέτασης της κοπέλας ,γιατί είναι πόλη ευκολο να λες εδώ ότι γουστάρει ο καθένας , αλλά εγώ έχω μάθει πρώτου κατηγορήσω καποιον να έχω στα χέρια αποδείξεις,κ σήμερα θα ανεβάσω όλες τις εξετασεις της για να δείτε κ εσείς ,άστο κάνουν κ η αλλη το ίδιο .....

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια η νατασα απο το la femme επεστρεψε ξερει κανεις;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
επειδή έγινε μεγάλο σούσουρο με το θέμα της αλεξ κ εγώ κ σημερα πείρα στο αφροδισίων τηλέφωνο κ όλες η εξετασης της είναι οκ ,καλό είναι να μην κάνετε δυσφήμιση το μαγαζί ,κ αν κολλάει κάτι κάποιος ας πάει πρώτα στα μαγαζιά που πέρασε κ να ζητήσει το βιβλιάριο κ της εξέτασης της κοπέλας ,γιατί είναι πόλη ευκολο να λες εδώ ότι γουστάρει ο καθένας , αλλά εγώ έχω μάθει πρώτου κατηγορήσω καποιον να έχω στα χέρια αποδείξεις,κ σήμερα θα ανεβάσω όλες τις εξετασεις της για να δείτε κ εσείς ,άστο κάνουν κ η αλλη το ίδιο .....

Στο ειπα χτες, δεν με ακουσες...

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16

Αυτό που λες δεν στέκει ….κανένας δεν δυσφήμισε το μαγαζί σου αλλά από την στιγμή που oi κοπέλες κάνουν ακάποτα τσιμπούκια μέσα στο μαγαζί (πράγμα που πλέον είναι παράνομο από όσο ξέρω ) οφείλεις να έχεις σαν πρώτη προτεραιότητα την υγεία του κοσμάκη και της κοπέλας και όχι το συμφέρον του μαγαζιού  και να βάζεις άλλους να ποστάρουν ότι ντεμέκ είναι όλα ψέματα και καλά θέλουμε να δυσφημίσουμε το μαγαζί σου και ιστορίες για αγρίους κτλ. Δεν με νοιάζει αν ποστάρουν και νταβατζίδες εδώ μέσα αλλά εγώ δεν έχω κανένα λόγο να σου πω κανένα ψέμα και άμα ήθελα να σου κάνω ζημιά χωρίς προειδοποίηση θα κατήγγειλα τις δύο ύποπτες ιερόδουλες … θα τις πήγαιναν στο λιμωδών και μετά αν έβρισκαν κάτι θα είχανε τις συνέπειες του νόμοι οι υπεύθυνοι… Αλλά προτίμησα να σας ειδοποιήσω αλλιώς….να πάνε οι κοπέλες να κάνουν εξετάσεις για να μην κολήσουν και άλλους….δεν είναι τίποτα… μία αντιβίωση θα πάρουν αν έχουν κάτι για δύο εβδομάδες….
Μεταφέρω το πόστ από το άλλο θέμα:

Τι εξετάσεις έκανε και που? Είπε στον γιατρό τι συμβαίνει? Τι είμαστε εμείς Αφροδισιολόγοι να ζητάμε βιβλιάριο?
Ποιοι και πως τις περνάνε?
Που ξέρω εγώ τι εξετάσεις και πως τι έκανε και που και αν παίρνει κανένα 50αρι ο γιατρός να βάζει μία σφραγίδα (ελλαδιστάν)?
Και να είχε κάτι θα μας το έλεγες?
Τι θα πει πήγε και έκανε σήμερα το πρωί εξετάσεις?
Δείξε μας τις εξετάσεις σκαναρισμένες να τις πάμε σε ένα γιατρό να ρωτήσουμε αν φθάνουν αυτές.
Οι εξετάσεις οι μικροβιολογικές κάνουν ώρες για να βγούνε. Π.χ. μία Καλλιέργεια ούρων θέλει τουλάχιστον δύο 24ώρα…
Εξετάστηκε μέσα στο στόμα να δει μήπως άρπαξε κανένα μικρόβιο.
Η τελευταία κοπέλα που πήγα ήταν η Άλεξ.
Τρεις πιθανότητες υπάρχουν:
Πρώτη με κόλλησε αυτή.
Δεύτερη την κόλλησα εγώ γιατί έκανε γυμνό τσιμπούκι βαθύ σε κάποιον με βλεννόρροια και άρπαξε τα μικρόβια από το στόμα.
Τρίτη δεν κόλλησε και ήταν τυχερή.
Εγώ δεν είπα ότι 100% με κόλλησε αυτή ή έχει το μικρόβιο αλλά….
Μην κοιτάτε μόνο το χρήμα και τα συμφέροντά σας, να κοιτάτε και την υγεία του κοσμάκη και της κοπέλας.

Τέλος πάντων θάψτε το θέμα…. δεν συμφέρει…. Ούτε με νοιάζει ….εγώ το πείρα το μάθημά μου ….ο επόμενος…  καλή τύχη….

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Μεταφέρω και το άλλο ποστ το αρχικό για αυτούς που έχουν πρόβλημα στην μνήμη:

''Την Παρασκευή (31/8) ήμουν με μία Μεξικάνα Ανδρέου Γεωργίου 21 που κάνει και CIM (Αλεξάνδρα)
Και την Κυριακή με μία Αλεξ (2/9) στο Λα Φάμε
Αν με κόλησε η Μεξικάνα τότε μπορεί να κόλησε και η Αλεξ . Διαφορετικά με κόλλησε μόνο η Αλεξ.
Μου είπε ο γιατρός να πάνε να δούνε τον φάρρηγα τους γιατί πρέπει να είναι μολυσμένος και πρέπει να πάρουν αντιβίοση.''

(Με αυτές τις δύο γυναίκες πήγα μόνο τις τελευταίες 20μέρες....)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Αυτό που λες δεν στέκει ….κανένας δεν δυσφήμισε το μαγαζί σου αλλά από την στιγμή που oi κοπέλες κάνουν ακάποτα τσιμπούκια μέσα στο μαγαζί (πράγμα που πλέον είναι παράνομο από όσο ξέρω ) οφείλεις να έχεις σαν πρώτη προτεραιότητα την υγεία του κοσμάκη και της κοπέλας και όχι το συμφέρον του μαγαζιού  και να βάζεις άλλους να ποστάρουν ότι ντεμέκ είναι όλα ψέματα και καλά θέλουμε να δυσφημίσουμε το μαγαζί σου και ιστορίες για αγρίους κτλ. Δεν με νοιάζει αν ποστάρουν και νταβατζίδες εδώ μέσα αλλά εγώ δεν έχω κανένα λόγο να σου πω κανένα ψέμα και άμα ήθελα να σου κάνω ζημιά χωρίς προειδοποίηση θα κατήγγειλα τις δύο ύποπτες ιερόδουλες … θα τις πήγαιναν στο λιμωδών και μετά αν έβρισκαν κάτι θα είχανε τις συνέπειες του νόμοι οι υπεύθυνοι… Αλλά προτίμησα να σας ειδοποιήσω αλλιώς….να πάνε οι κοπέλες να κάνουν εξετάσεις για να μην κολήσουν και άλλους….δεν είναι τίποτα… μία αντιβίωση θα πάρουν αν έχουν κάτι για δύο εβδομάδες….
Μεταφέρω το πόστ από το άλλο θέμα:

Τι εξετάσεις έκανε και που? Είπε στον γιατρό τι συμβαίνει? Τι είμαστε εμείς Αφροδισιολόγοι να ζητάμε βιβλιάριο?
Ποιοι και πως τις περνάνε?
Που ξέρω εγώ τι εξετάσεις και πως τι έκανε και που και αν παίρνει κανένα 50αρι ο γιατρός να βάζει μία σφραγίδα (ελλαδιστάν)?
Και να είχε κάτι θα μας το έλεγες?
Τι θα πει πήγε και έκανε σήμερα το πρωί εξετάσεις?
Δείξε μας τις εξετάσεις σκαναρισμένες να τις πάμε σε ένα γιατρό να ρωτήσουμε αν φθάνουν αυτές.
Οι εξετάσεις οι μικροβιολογικές κάνουν ώρες για να βγούνε. Π.χ. μία Καλλιέργεια ούρων θέλει τουλάχιστον δύο 24ώρα…
Εξετάστηκε μέσα στο στόμα να δει μήπως άρπαξε κανένα μικρόβιο.
Η τελευταία κοπέλα που πήγα ήταν η Άλεξ.
Τρεις πιθανότητες υπάρχουν:
Πρώτη με κόλλησε αυτή.
Δεύτερη την κόλλησα εγώ γιατί έκανε γυμνό τσιμπούκι βαθύ σε κάποιον με βλεννόρροια και άρπαξε τα μικρόβια από το στόμα.
Τρίτη δεν κόλλησε και ήταν τυχερή.
Εγώ δεν είπα ότι 100% με κόλλησε αυτή ή έχει το μικρόβιο αλλά….
Μην κοιτάτε μόνο το χρήμα και τα συμφέροντά σας, να κοιτάτε και την υγεία του κοσμάκη και της κοπέλας.

Τέλος πάντων θάψτε το θέμα…. δεν συμφέρει…. Ούτε με νοιάζει ….εγώ το πείρα το μάθημά μου ….ο επόμενος…  καλή τύχη….
k giati den piges sto limodon ? egw idia enimerosa to afrodision simera gia avto to thema , k otan lew oti eksetastike avto simeni oti mia mera kopeles dinoun ekrima k tin ali pernane giatrous ,tis proigoumenes meres h alex den eixai tpt opos k simera dn exei pali tpt ,k kaliergia gia tis kopeles vgenei se 2 wres mono to hiv argi ,k an kapios exei anxos gia tin ygia tou den tou einai kopos na zitisei ta xartia,k na ksereis egw den eimai apo atoma ou thavoun ta themata k to kseroun pola atoma avto edw mesa,,,,,, a k kati akoma i alex exei k gomeno les na mi to pername xampari an eixai kati ? oso gia xrimata na eisai sigouros kanenas giatros gia kamia poutana den diakindinevei idika meta apo avto pou egine stin athina ....

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
υπομονή μέχρι τις 9 που θα ανεβάσω της εξέτασης της

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
k giati den piges sto limodon ?

Εγώ γιατί να πάω στο λιμοδών, μόλις μου βγήκαν τα συμπτώματα την Πέμπτη 6/9 πήγα στον ουρολόγο και με έστειλε για εξετάσεις, και οι εξετάσεις έδειξαν βλενοροια...και με ρώτησε με ποιες γυναίκες πήγα τις τελευταίες 15 μέρες και ότι πρέπει να τις ειδοποιήσουμε.....Δεν πήγα να κάνω καταγγελία γιατί αν βρίσκαν κάτι μπορεί να ταλεπορούνταν μετά η κοπέλα μέχρι να αποδείξει ότι δεν γνώριζε ότι είχε κάτι κτλ....

Ε τότε με κόλλησε η άλλη αν εγγυήσε ότι η Αλεξ είναι καθαρή αλλά μη βγεί τώρα κανένας εκπρώσος της άλλης και πει όχι η άλλη σε κόλλησε η δικιά μου είναι καθαρή....

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
εμα κ εκρημα  δίνουν στο αφροδισίων στο μικροβιολογικό στο Βʹ όροφο , εξεταζουνδε από ʹ3/4 γιατρούς πάλι στο αφροδισίων ,κ αν θέλεις επειδή μάλλον δεν με πιστευεις πάμε μαζί την πέμτη στο αφροδισίων να το δεις,κ ξέρεις γιατί στο λέω ? γιατί έχουμε μαθη όλη να λέμε χωρίς να γνωρίζουμε καπια πράγματα

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Εγώ γιατί να πάω στο λιμοδών, μόλις μου βγήκαν τα συμπτώματα την Πέμπτη 6/9 πήγα στον ουρολόγο και με έστειλε για εξετάσεις, και οι εξετάσεις έδειξαν βλενοροια...και με ρώτησε με ποιες γυναίκες πήγα τις τελευταίες 15 μέρες και ότι πρέπει να τις ειδοποιήσουμε.....Δεν πήγα να κάνω καταγγελία γιατί αν βρίσκαν κάτι μπορεί να ταλεπορούνταν μετά η κοπέλα μέχρι να αποδείξει ότι δεν γνώριζε ότι είχε κάτι κτλ....

Ε τότε με κόλλησε η άλλη αν εγγυήσε ότι η Αλεξ είναι καθαρή αλλά μη βγεί τώρα κανένας εκπρώσος της άλλης και πει όχι η άλλη σε κόλλησε η δικιά μου είναι καθαρή....
κειτα δεν είναι  ορέω αυτό που τράβηξες ναι δεν είναι τπτ μια ταλιπορία, αλά για έναν παντρεμένο είναι μεγάλος μπελάς , απλά στο λέω ενημερωτικά ότι εξετάσεις της αλεξ είναι καθαρές ,κ από αυτό που με είπαν σήμερα αρμοδιη για εμάς είναι το υγειονομικό στην μοναστηριού 15,

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ πάντως ακάποτο δεν ξάνα κάνω και δεν έχει σχέση αν η Αλεξ έχει γκόμενο….όλες οι κοπέλες έχουν γκόμενο….αυτό δεν λέει τίποτε ….εγώ εδώ ξέρω περιπτώσεις που είναι Ελληνίδες φοιτήτριες στο ΑΠΘ με μόνιμη σχέση και πάνε για βίζιτες πολυτελείας κρυφά με λεφτάδες…..

Εγώ όφειλα να σας ενημερώσω… αντί να με ευχαριστήσεις που σας ενημέρωσα μου είπες ότι κάνω δυσφήμιση το μαγαζί κτλ…. Τέλος πάντων ….Τελείωσε ….Δεν έχω καμία δουλειά να τρέχω για τέτοια θέματα ….Δεν είναι η δουλειά μου αυτή…. Ας πάνε οι αρμόδιοι ….Εγώ από δω και μπρος θα προσέχω και δεν θα κάνω ακάποτα σε οίκους ανοχής όπου πηγαίνει ανεξέλεγκτα καθημερινά μεγάλη μερίδα ανθρώπων… από αλλοδαπούς μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς…

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Μεταφέρω και το άλλο ποστ το αρχικό για αυτούς που έχουν πρόβλημα στην μνήμη:

''Την Παρασκευή (31/8) ήμουν με μία Μεξικάνα Ανδρέου Γεωργίου 21 που κάνει και CIM (Αλεξάνδρα)
Και την Κυριακή με μία Αλεξ (2/9) στο Λα Φάμε
Αν με κόλησε η Μεξικάνα τότε μπορεί να κόλησε και η Αλεξ . Διαφορετικά με κόλλησε μόνο η Αλεξ.
Μου είπε ο γιατρός να πάνε να δούνε τον φάρρηγα τους γιατί πρέπει να είναι μολυσμένος και πρέπει να πάρουν αντιβίοση.''

(Με αυτές τις δύο γυναίκες πήγα μόνο τις τελευταίες 20μέρες....)
ara exoume k leme stis 28 eixai perasei giatrous k eitan ok xtes edose eksetasis k einai ok ,ti na pw alo den ksero

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
κειτα δεν είναι  ορέω αυτό που τράβηξες ναι δεν είναι τπτ μια ταλιπορία, αλά για έναν παντρεμένο είναι μεγάλος μπελάς , απλά στο λέω ενημερωτικά ότι εξετάσεις της αλεξ είναι καθαρές ,κ από αυτό που με είπαν σήμερα αρμοδιη για εμάς είναι το υγειονομικό στην μοναστηριού 15,

Εντάξει σε πιστευώ ... αν και δεν έχει σημασία...... τέλος... από εμένα τελείωσε...σας ειδοποίεισα....σε πιστεύω...και η Αλεξ να με κολούσε δεν είπα ότι το έκανε και επίτιδες.... στο μέλλον άλλοι δεν ξέρω τι θα κάνουν αλλά εγώ τώρα παίρνω αντιβίοση....τελείωσε για μένα αυτό ... ας πρόσεχα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom