επειδή έγινε μεγάλο σούσουρο με το θέμα της αλεξ κ εγώ κ σημερα πείρα στο αφροδισίων τηλέφωνο κ όλες η εξετασης της είναι οκ ,καλό είναι να μην κάνετε δυσφήμιση το μαγαζί ,κ αν κολλάει κάτι κάποιος ας πάει πρώτα στα μαγαζιά που πέρασε κ να ζητήσει το βιβλιάριο κ της εξέτασης της κοπέλας ,γιατί είναι πόλη ευκολο να λες εδώ ότι γουστάρει ο καθένας , αλλά εγώ έχω μάθει πρώτου κατηγορήσω καποιον να έχω στα χέρια αποδείξεις,κ σήμερα θα ανεβάσω όλες τις εξετασεις της για να δείτε κ εσείς ,άστο κάνουν κ η αλλη το ίδιο .....
Αυτό που λες δεν στέκει ….κανένας δεν δυσφήμισε το μαγαζί σου αλλά από την στιγμή που oi κοπέλες κάνουν ακάποτα τσιμπούκια μέσα στο μαγαζί (πράγμα που πλέον είναι παράνομο από όσο ξέρω ) οφείλεις να έχεις σαν πρώτη προτεραιότητα την υγεία του κοσμάκη και της κοπέλας και όχι το συμφέρον του μαγαζιού και να βάζεις άλλους να ποστάρουν ότι ντεμέκ είναι όλα ψέματα και καλά θέλουμε να δυσφημίσουμε το μαγαζί σου και ιστορίες για αγρίους κτλ. Δεν με νοιάζει αν ποστάρουν και νταβατζίδες εδώ μέσα αλλά εγώ δεν έχω κανένα λόγο να σου πω κανένα ψέμα και άμα ήθελα να σου κάνω ζημιά χωρίς προειδοποίηση θα κατήγγειλα τις δύο ύποπτες ιερόδουλες … θα τις πήγαιναν στο λιμωδών και μετά αν έβρισκαν κάτι θα είχανε τις συνέπειες του νόμοι οι υπεύθυνοι… Αλλά προτίμησα να σας ειδοποιήσω αλλιώς….να πάνε οι κοπέλες να κάνουν εξετάσεις για να μην κολήσουν και άλλους….δεν είναι τίποτα… μία αντιβίωση θα πάρουν αν έχουν κάτι για δύο εβδομάδες….
Μεταφέρω το πόστ από το άλλο θέμα:
Τι εξετάσεις έκανε και που? Είπε στον γιατρό τι συμβαίνει? Τι είμαστε εμείς Αφροδισιολόγοι να ζητάμε βιβλιάριο?
Ποιοι και πως τις περνάνε?
Που ξέρω εγώ τι εξετάσεις και πως τι έκανε και που και αν παίρνει κανένα 50αρι ο γιατρός να βάζει μία σφραγίδα (ελλαδιστάν)?
Και να είχε κάτι θα μας το έλεγες?
Τι θα πει πήγε και έκανε σήμερα το πρωί εξετάσεις?
Δείξε μας τις εξετάσεις σκαναρισμένες να τις πάμε σε ένα γιατρό να ρωτήσουμε αν φθάνουν αυτές.
Οι εξετάσεις οι μικροβιολογικές κάνουν ώρες για να βγούνε. Π.χ. μία Καλλιέργεια ούρων θέλει τουλάχιστον δύο 24ώρα…
Εξετάστηκε μέσα στο στόμα να δει μήπως άρπαξε κανένα μικρόβιο.
Η τελευταία κοπέλα που πήγα ήταν η Άλεξ.
Τρεις πιθανότητες υπάρχουν:
Πρώτη με κόλλησε αυτή.
Δεύτερη την κόλλησα εγώ γιατί έκανε γυμνό τσιμπούκι βαθύ σε κάποιον με βλεννόρροια και άρπαξε τα μικρόβια από το στόμα.
Τρίτη δεν κόλλησε και ήταν τυχερή.
Εγώ δεν είπα ότι 100% με κόλλησε αυτή ή έχει το μικρόβιο αλλά….
Μην κοιτάτε μόνο το χρήμα και τα συμφέροντά σας, να κοιτάτε και την υγεία του κοσμάκη και της κοπέλας.
Τέλος πάντων θάψτε το θέμα…. δεν συμφέρει…. Ούτε με νοιάζει ….εγώ το πείρα το μάθημά μου ….ο επόμενος… καλή τύχη….